Åhhh

Vad bra det gick iag och vi som var så nervösa och stod och skruvade på oss. Men G5 vi är typ värda 1000000000000 guldsstjärnor. Om vi kan räkbna så långt och om det finns så många guldstjärnor.

Ja, inmrogon ska man ju och äta i malmköping ska hem och vända ungefär. som alla andra dagaer känns det som. Men det ska iaf bli trevligt.

Jessica och hanna, blir det schlager på lördag med mina nattkamrater?

Projekt redovisning

Börjar bli nervös för morgondagen. Ohhhh. Det är ett vsamarbete mellan Korss försmling.

Sandra kommer klara sig galant. Det är bara att skarva lite. ;)

Håll tummarna för oss imorgon. Åhhhhhhhhhhhh G5!!!!!!!!!!!!! 

Projekt redovisning

Börjar bli nervös för morgondagen. Ohhhh. Det är ett vsamarbete mellan Korss försmling.

Sandra kommer klara sig galant. Det är bara att skarva lite. ;)

Håll tummarna för oss imorgon. Åhhhhhhhhhhhh G5!!!!!!!!!!!!! 

Inatt, inatt

Inatt är det Oscars galan vilket har blivit lite av e tradition för mig, Hanna och Jessica att se nu. Jessica är tydligen inne på sjätte året, jag på femte och Hanna på andra. Jessicas och min första var efter konfirmationslägret då jag iofs sommnade på soffa klockan tolv innan det ens hade börjat och vaknade en stund och såg utdelningen av året bästa manliga huvudroll. Sedan vaknade jag igen klockan ett på dagen. 

Men i år är jag taggad till tusen. Funderar på att försöka lära mif dricka kaffe under eftermiddagen. Eller inte. Men funderar i alla fall säkert på att baka en kladdkaka, då är alla fall humöret på topp. 

Däröfr vill jag säga till G5, jag missar tvärr idrotten imorgon för att jag ska orka plugga projekt med er efter skolan. Man får offra lite ibland. Men tillbaka till projektet. Jag är så duktig så att jag sitter och skriver stödord nu. Feel free to beundra mig. :D 

Kvällen

På förmiddagen fick jag ett meddelande: "Ta med två handdukar, en rolig historia och pengar till mat ikväll. Kram Jacque" Men jag har ågot mycket bättre än en rolig historia, jag har skvaller. Inget som kan tas upp här. Hihi. Nu blev ni bra nyfikna.

Var tvungen att städa mitt rum idag Lisa och Thomas ska sova där. Och Thomas skulle ha dött om han gick in i mitt rum som det var. Djurhår överaltt och så har jag moffat NÖTTER de senaste dagarna så det var nötter lite överallt. Men nu är det fint. Och så lyckades jag sortera min papper med så att jag kan hitta i mina vuxennämnd papper.

PÅ tal om vuxennämd ska jag vara med i ett fotokollage av vuxennämden i Eskilstuna kuriren men jag har inte sett det än.

Jessica, jag väntar med spänning på nästa fredag. Hihi

Ju mer vi är tillsammans

Om ni vill läsa om dagen som d kan ni besöka Sandra.  Hon nämde dock inte det jag tidigare skrev om när honatt i fotöljen och plötsligt började vifta med armarna och sedan duns så satt hon på golvet. Undrar fortfarande hur det gick till.

Dagens sånger var många man bästa var ju helt klart Ju mer vi är tillsammnas när Sandra blev lite butter i bilen. Sandra din stackare jag och Ewa torterar dig...

Imorgon kväll ska njutas av för fulla muggar. Ska på spa med jaqcue, johanna och martina. ska bara njuta har inte träffat jaqcue och johanna på så länge. Sedan efter SPA ska vi laga mat och och glo på film. det kallar jag livskvalité.

Men måste säga att dagen idag också har vart livskvalité. God mat och goda vänner, finns det något bättre?  

Sandra

Sandra trillade just ur fotöljen. :D

Jag måste ju nämna henne.

Lovet

Ja, lovet har bara flugit förbi så att säga. Fredag blev det bliar med Jessica som jag nämt, lördag blev det schlager med Jessica som jag oxå nämnt. Söndagen blev sig så att jag fick jobba en delad tur. Jag åkte hemifrån 06,30 oc h kom hem 20,30 en mycket tröttsam dag.

Kanske inte särskilt tröttsam för jobbat utam  hur jag fördrev min tre timmars rast där emellan. Först åt jag, Flaeuor elelr hur det stavas, självklar kykling och pommes frites. Sedan startade orgien. :D Jag har köpt ett linne, en t-shirt, ett par jeans, ett par skor och lite annat smått och gårr. Jag brände ca 1700 på tre timmar. Kliade dödskönt i kistan.

Sedan igår så blev ju dagen tröttsam med då jag satt i möte mellan 15,00 och 21,00. Då hann jag även köpa ett alldeles alldeles underbart halsband. Här det på mig i skrivande stund och älskar det. Men kom hem tio igår kväll och man kan ju förvänta sig att det finns mat när man komemr hem och inte hyr ätit mer än minimorötter sedan lunch. nej men när jag kiomemr hem så sover alla och inte finns det ngt att värma. Stackars mig.

Idag har jag suttit i möte från 08,30 till 17,00 så denna dag blev inte mkr bättre. Men då kan jag tillägga att det serverades både förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch, frukt och godis. Och så fick kag betalt. Ibland kan det kännas bra att gå på möte. Så man kan väl säga att jag i alla fall har jobbat två dagar på lovet.

Resaen av planerna för lovet är att på lördag blir det utgång medmkinst Jessica i alla fall. Sedan hoppas jag självklart på Johanna och Jacque. På fredag ska jag för övrigt på SPA med Johanna och jacque om jag glömt berätta det för någon.

Sedan ska jag klämam in att fira mormor någon dag som fylelr, plugga och gå på bio. Jag vet inte hur ag ska hinna med mitt liv. Men Ewa som för tillfaället känns som min livscoach har muntarat upp mig lite. Just det jag ska hinna plugga med G5 med.

Men vad skulle jag göra om jag inte hade något att göra? Känns lika vettig som Ewa psykologiuppsats "Det sägs ju att man blir som man umgås med hur blir det om man bor på en öde ö?" Underbart Ewa!

Saknar G5!!! <3

Äntligen

Anledningen till att jag har vart så dålig på att uppdatera är att inget roligt händer i mitt liv Va?, säger ni ooch tänker Clara som verkar ha ett så roligt och intressant liv. Men jag måpste säga sanningen jag är en tråkmåns och gör inget kul i mitt liv.

Okej det roligaste som har hänt i mitt tråkiga liv då? Ja vi fick ju stipendetiet men självklart blev inte det som vi trodde men nu kan vi ta tåget till Arlanda och sedan flyga första klass till London eftersom vi har kvittion på det...

Kvällen igår var ju guld med, även om bilar inte var någon hit. Men det kanske var för att vi inte tittade. Kina maten var god och så åt jag nötter tills jag fick ont i magen. "Jag är sugen på NÖTTER" Hanna kunde tyvärr inte närvara då jag och Jessica insåg att hon satt på ett plan till Frankrike, jag måste typ ha minne guldfisk.

Men därför att Hanna inte var hemma så ska jag ängna detta inlägg till Jessica. En underbar vän som man bara kan vara tyst med. Orka prata hela tiden, men när vi väl pratar blir det sjukt kul. Jessica du är ödletypen när du hånglar. Jag bara vet det.

156273-4

Jag och Jessica på Rolling

Jessica du och Hanna är min guldkant i livet. ;)

Mår bajs

Jaha så har man blivit sjuk. Jag som aldrig blir sjuk, trodde jag. Måste snyta mig varanann minut. Var hemma igår och så är man ledig idag. Är redan dödligt uttråkad. Ingen kan hitta på något och vem vill hitta på något och oxå bli sjuk? Åhhh.

Hade det kul igår kväll i alla falll. Filmen var mycket bättre än jag förväntat mig. Kanske inget att gå med mamma på Hanna... Sedan hde vi en ganska rolig diskussion på Ming, vad hette de nu då Anders och Knut eller och vem var fem Anders gick i teknik elelr var det han som gick på rekarne nej jag minns inte. :D Men vi kom fram till att det är tråkigt att vara olyckligt kär eller Hanna och Jessica som faktiskt är det. Jag är ju inte ens kär... Tur är väl det vem skulle då kunan skrattat åt Hanna och Jessicas problem?
 
Har redan kollat på två dåliga filmer idag oh fler ska det väl bli. h stackars stackars mig. Eller så får man vara glad att jag inte har lunginflammation vilket två i min bekanstkapskrets har eller de andra två som har riktiga influensen inte den här mesiga som alla säger att de har.

Men ibland måste man få gnälla lite. :D

We love all boobs

Diskusionen idag på McDonalds:
Är det någon mer som är små bröstad?
Sofia och Clara: JAAAAA!
Men som Lindex säger We love all boobs.

Hade det najs i badhuset, men det hade nog gått snabbare att åka bussen hem än med mamma. Fick vänta long long time.

Pratade just med Hanna hörde mig själv nät jag pratade, fan vad dryg jag lät. Låter jag dryg?

Ska på bio imorgon Linas kvällsbok, blir andra den här veckan. Var  på natt på musét med Sndra i tisdags. Den var jätte rolig. men det blir nog roligt imorgon med även om filmen inte är en komedi. Jag har alltid kul med Hanna och Jessica. Vi har altid väldigt öppna diskussioner...

You like?



156273-3
Jag var uttråkad, tittade på lite inspiration till tatto. You like?

Inget blir som man tänkt sig

Helgens planer var att jobba lördag, åka till hanna och glo på schlager, åke hem tidigt och sova hur länge jag ville på söndagen.

Lördag var nasj förutom att jag var en timme för tidigt i stan för jag hade hört fel på tiden. Gick upp klockan sju på en lördag helt i onödan. Sedan var det ju jätte roligt att sjunga gospel och reggae. Mässan blev underbar. Kom till Hanna åt och glodde på schlager. Skulle åka hem tidigt. Klockan ett var senaste tiden jag tittade på klockan innan jag somnade.

Skulle sova hur länge jag vill men plötsligt ringde telefonen och jag hör pappa svara nej hon sover. Det var jobbet kaos. så jag har justb kommit hem från jobbet.

Nyaste nyheten: vårat vatten fungerar inte. bara några sekunder gammal. Det är inte konstigt jag håller på att bli gråhårig... nej mitt håt ät intye grått men utan vatten blir det fett.

Nu ska jag till mormor och äta smörgåstårta borde läsa om en pojke men vem orkar...

Dagen gulligaste citat av en farbror på jobbet: "Vilken är din favoritlåt med Elvis då? Ja, det är nog: Är du ensam ikväll."

tv och varma mackor

Ingen är sämst alla är bar på olika saker. :D

Dagen har vart vädligt på frestande, eller inte har inte bestämt mig än... Fick iaf sluta tidigt. Missade OP-rådet men marie sa att jag fick sluta och då gör jag det. Har sedan degat framför tv:n under eftermiddagen.

Ikväll har jag en ny idé om hur jag ska spendera mitt liv, eller naj det blir framför tv:n... Ska göra varma mackor och bara mysa ensam. Imorgon blir det till att umgås med folk från tidig morgon till sen kväll. Konfirmanderna och sen ska jag, jessica och hanna se på schlager. Ska bli najs fan.

Orkar inte med folk just nu, för alla som drabbats av mitt humör under veckan sorry. Förutom till er som förtjänar mitt humör... har vart grinig och dan av mig. inte min toppvecka. men jag kanske är lite snaällare nästa vecka.

kvällens hälsning till G5 - krya på er för helvete det är tomt när ni inte är i skolan!!!