Sommar, sommar, sommar

Nu är det äntligen sommar, första dagen jag har bränt mig i solen. Klippte gräs hela dagen och det var ju inte så bra för mina axlar känner jag nu. Men det är ju najs med svenska sommaren.

Balen då? Jo den var så undrbar som alla sa, dj:en var kanske inte som hittade med det mesta annat var bra. Jag har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv kan jag tilllägga. Sminkningen och håret var perfekt och klänningen med.  När jag lämnade tillbaka klänningen så sa tanten till mig som jobbar på My lady att jag passade så bra i klänningen så jag borde vart finast på hela balen. Men alla var så fina och jag tror verkligen att alla kände sig jätte fina med.

image5
Robet, Sandra, jag och Jonas

Gårdagen hos Sarah var underbar, har inte haft så roligt på länge länge. Vi grillade vi drack och vi blev rätt fulla. Roligast var Kina som verkligen inte var sig själv när hon drack. Konstigast var Sandras pyttelilla blåsa. Nej man jag hade det najs och jag hoppas att alla andra med hade det.

Så imrogon är det dags för OP:s tårtkalas. Ska bli gott med smrgåstårta. Ska ha min nya fina klänniing på mig som ja fick av Hanna och Jessica i födelsedagsprestent.

Sedan är det bara att börja ladda inför lördagen. Längtar så jävla mycket just nu men vill samtidigt bara ha det överstökat det är så mycet att tänka på just nu. Min hjärna kokar.

Puss och kram people

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad vacker du var

2007-06-06 @ 23:21:12
Postat av: Lisa

Vilket snyggt kort du hittat.....=) vem är det som tagit sånt bra kort...=p Puss o kram

2007-06-07 @ 11:14:56
Postat av: madde

kommer sakna er ju:( snyft

2007-06-07 @ 22:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback