Lördagen

Such a night som Elvis skulle sjungit om han var med. Lördagen var alltså dagen D: Hannas avskedsfest och vad vi grejade och donade lagade mat i flera timmar och stöädade och möblerade, sedan var det bara att åka fort som fan hem och duscha och sminka sig. Till kvällens ära hade det inhandlats ett paljettlinne och matchande ögonskugga. ;)

Festen inleddes med middag, allsång och presentutdelning. Jag och Jessica höll tal till Hannas ära och jag blev i alla fall rörd. Haha. Sedan började massor av andra människor anlända och alla flyllde glatt sina glas med diverse drycker så relativ sent så blev det ringdans runt flaggstången eftersom vi inte hade dansat på midsommarafton. Jag dansade även bugg med Martin som var väldigt duktig, tyvärr var inte jag lika dansant.

Vår umbrella-dans var oxå väldigt trevlig, mycket stolt uppfinnare av umberlla dansen, tröttnade på tt dansa till den efter typ 14:e gången, så då var vi tvungna att förnya. Musiken blev lite enformig efter att ha hört samma lite typ 14 gångar men då kunde man dem ju i alla fall.

Sjukt trevlig fest i alla fall, trevligt sällskap, god mat och blöt i flera bemärkelser. Sedan när vi skulle krypa till kojs vid 4,30 när de sista gästerna lämnat oss till min besvikelse så försavann bara Hanna. Jag funderade varför på morgonen och frågade Hanna och fick svaret att jag hade envisats med att dela täcke med henne och samtidigt hickat henne rakt i örat. Haha.

Bilder finns att titta på på:
nylundish.bildagboken.se

Ja vad kan jag mer säga? Hanna jag kommer at sakna dig som tusan och vad ska jag göra utan dig? Att vara utan dig är som en svensk sommar utan regn, ingenting stämmer. Okej dålig liknelse men jag ville vara lite drastisk.

På onsdag bär alla vägar mot IKEA, ska införhandla ett virinskåp, lådor och lite andra prylar.

På återseende amigos!

Stort liv

Sitter och lökar vid datorn i väntan på att min mormor och morfar ska komma hem. Jag Ska dit och försöka hiotta ett köksbord, de har tydligen ett rätt fint. Jag tror att jag vill ha ett vitt köksbord (med blå- och vit rutig duk på och en bukett med blåa blommor). Haha.

Jag och Bea funderar på att åka till Ullared och shoppa lite, jag har insett att jag behöver mycket grejor när jag ska flytta. Typ micro, ammsuagre och elvisp för att bara nämna några saker. En pajform har jag insett att jag behöpver man kan ju inte flytta utan en pajform. Jag har ju dock ända till första oktober att fixa grejor. Titta på mitt schema igår och jag är ledig den första oktober, och sedan jobbar jag tre dagar sedan har jag tre dagar att få ordning på alla grejor efter det...

På lördag ska Hanna ha sin avskedsfest och det är bara att inse att hon åker om tre veckor och ska vara borta i ett år, frågan är hur man ska klara sig. Vi tre i kogänget vi har haft våra perider då vi inte umgåtts men det är bara att inse att de är två av mina bästa vänner. Det ska i alla fall bli sjukt kul med fest på lördag och vi ska festa som fan!

Just det har något trevligt att berätta. Eftersom att jag inte är någon frilusftsmänniska kan jag chocka alla med att igår då åkte jag alldeles frivilligt till skogen och plockade blåbär. Jag tröttnade iofs efter en timme och tog och åkte hem men då hade jag imponerade 1,5 liter med mig hem.  Frös in det så jag kan göra smaskiga blåbärs pajer i höst...

ja nu måste jag gå ut från internet för att jag ska ringa min mormor och se om de kommit hem och som ni vet så bor jag inte centralt så jag måste sluta med inernat för att kunna ringa i telefonen. Det kommer det bli ändring på i stan i alla fall!

Goda nyheter

Imorgon ska jag och skriva kontrakt på en sjukt fin etta på kungsvägen. Jag kommer bo precis vid Sveaplan. Okej den kommer bli sjukt fin efter de har tapetserat om den som de har lovat att gjort. Längtar så mycket, flyttarb in i oktober... Shit snart är jag vuxen... haha

Fredagen den 13:e

Ja dagen då man ska ha otur. Jag kan summera den lite dagen är ju inte slut än och den stora olyckan har ju inte inträffat så det kommer väl... Har jiobbar och det blev i alla fall fem gals krossade varav ett en arg dam tröck sönder med handen. Hon hade dock tur och inte skar sig i handen, men på näsan...

Och mest otur av alla hade väl Sanna på jobbat som skrapade sina lotter som hon fick och vann en TV för 15 000, hon hade dock ännu mer tur för hon såg inte att det var vinst och skulle slänga dem. Haha.

Och just det Ulla jag ska hälsa till dig från Bea som jag har jobbat så bra med imorse.. :D

Så imorgon blir det krogen då, förferre hos Oscar och Erica, men frågan är vad man ska köpa till Erica som har födelsedag...

Puss och kram people

Svenska sommaren

Svenska sommaren förstörde bästa helgen på hela året och Sandras chef oxå. Haha. Hade det kul på power meet men det kunder vart bättre. I alla fall bättre väder. Helt horribelt. Träffa några trevliga raggare från överkalix i lla fall.

Här är en diskussion mllen Göran (G) och en norrlänning (N):
N: Är det dina döttrar du har med dig?
G: Nej.
N: Nehe är det dina tjejer.
G: Nej det är min arbetskamrat och hennes kompis.
N: Ja de är förjävla fina tjejer i alla fall.

Det är bara sådana diskussioner man för höra på power meet i alla fall eftersom juag stod brevid...

Men Sandra och jag kände att vi inte riktigt var mätta på raggare så nu funderar vi på att åka till rättvik på classic car week. Skulle vara så jävla najs!!!!

Jaja, men inget mer viktigt att berätta mer än att Ewas syster har fått tillbaka sin kamera som Ewa tappade bort åt henne och att jag har nästan blivit hurtig har promenerat och cyklat idag och ska cykla imorgon igen. Alltså cykla för att motionera inte för att komma någonstans.

Puss och kram people

Power meet

Börjar ladda nu. Är i och för sig svårt att göra det efter natten som var. Men det ska bli så jävla kul ikväll och jag fåt nog kanske lov att ta det ganska lungt. Om inte annat så för mammas skull.

Gårdagens namn var Jessica: Så grattis i eftertskott Jessica!!!

Strange

Hey baby tell me how you do,
It's been a while sience I saw you,
Stange to be talking to you this way,
After everything we been trough.

Men nu pratar vi och det är det viktigaste och nu kan det bli bättre än någonsin Madde! Nu vet vi vad vi missat. Varandra!

Grattis

Grattis Ulla som är dagens namnsdagsbarn. Hurra hurra hurra!



Så sitter man och minns lite gamla power meet minnen såhär dagarna inför. Kan säga att jag saknar den gamla goda tiden.  Både under power meet och annars med. Allt var annorlunda, vi var fortfarande barn. Som när Madde spring över hela campingen med kjolen insoppad i trosorna och inte förstod varför folk busvisslade. Haha.


Träffade Maja idag, så kul att se henne. Har saknat alla som bodde där så oerhört mycket, men alla mår bra nu och det är jag så glad för. Önskar att jag bara vågade ringa och säga fötlår men min dumma stolthet förbjuder mig. Jag ska ringa när jag är redo och jag ska säga att jag är så glad att det går bra för dig! Och att jag saknade dig sjukt mycket runt balen och studenten, vi skulle dela de minnena.