Helgen

Helgen har gått i rasande fart. Igår kväll var ju som sagt Erica, Oscar ch Sandra hos mig. Tyvärr så var vi alla väldigt trötta så kvällen avslutades tidigt. Men vi hade trevligt och maten blev bra. Jag kan ju berätta att alla älskade Roland.  Men vem kan låta bli?

I fredags kväll så åkte mamma och jag till Tuna park och jag införskaffade en dator och digitalkamera. Så nu har jag även beställt internet. Så fort jag får det ska jag lägga ut bilder på min lägenhet och på Roland. För jag vet att alla vill se honom.

Sedan har jag inte så mycket mer att berätta. Jo föresten idag har jag vart hos Tessan och ätit födelsedagstårta. Jag hann även tvätta hennes fönster. Väligt skitiga. Haha

Ha det underbart.

Hemma?

Nu sitter jag hr hemma i Husby och kollar min mail. Eftersom att jag inte är begåvad med dator eller internet i min lägenhet så känns det som att det är en bra idé att kolla mailen har. Bara 101 nya mail lixom. PÅ mitt jobb är ju både hotmail och facebook spärrat, inte så uppskattat av mig. Jag skulle väl kunna få kolla min mial på rasten i alla fall. Väldigt irri.

Så ska jag hinna föra in lite pengar på Lisas konto med. Jag var ju på ljusparty och handlade "bara" för 900 som tur var var inte allt till mig. Lite till Tessan och Madde med.

På tal om Tessan så är det hennes födelsedag idag. Ska och gratulera henne på söndag. Ska bli trevligt.

Har vart och klippt mig idag. Jag har gått sta och blitt väldigt korthåig. Eller tunnhårig kanske jag ska säga eftersom att jag har relatovt långt i alla fall det är bara urklippt som fan. Och så har jag ju lugg nu. I like it i alla fall. :P

Imorgon kväll kommer Oscar, Erica och Sandra. Ska bjuda dem på middag. DEt ska bli viltfärspanna och pressad potatis och till dessert inkokta päron och vaniljglass. Mormor rekomenderade mig det idag och det får det bli.

Nu ska jag försöka göra lite nytta. Ska hjälpa min mamma och städa lite. Jag lämde ju husby i en enda röra efter att jag flyttade...

Puss och kram!

Helgen

Jag har vert ledig nu i helgen så då måste det ju hända massor för att man ska hinna med livet. Så på lördags förmiddagen var jag på ICA maxi med barbro och tittade. Köpte en jätte fin matta till lägenheten by the way. Sedan åkte vi hem till Barbro och skulle äta lunch då kom mamma och pappa med min lilla kisse Roland och åt också hos Barbro.

Sedan åkte jag hem och städade för klockan fyra kom Lisa och Thomas susande och hjälpte mig med mitt vitrinskåp och med att fixa min halllampor. De åkte klockan sju och ca klockan åtta ver jag hos Anna för en födelsedags förfest för henne och Tessan.

PÅ väg till förfesten pratade jag med Madde i telefon och i all hast bestämade vi att hon skulel ta tio tåget till eskilstuna och gå ut med mig Så efter en något rörig förfest mötte jag madde utanför lotus. Sedean var vi där ett tag men det var inge roligt så vi gick till Harrys. Där var det trevligt.

Harrys stängde och vi gick till Corner men det var en tjej som var så otevlig där så att vi gick, vi lämnade även vår kompisa där. Sdean träffade vi några nya vänner utanför härbärget (och nej de var inte hemlösa) och gick på efterfest.

Sedan gick vi hem och sov och igår dagade vi hela dagen. Jag gick och la mig tidigt men det var en viss kissekatt som skulle busa med mig hela natten, så jag kan ju inte direkt kalla det kavlitets sömn. Han rev mig på fötterna halva natten, andra halvan stod han påmitt asikte och kloade sig och spann i mött öra.

Men jag tycker jätte mycket om honom ändå. :P

Ha det underbart...


Min flytt

Okej jag erkänner, jag har inte skrivit på enormt länge. Jag ber tusen gånger om ursäkt till alla mina nyfikna läsare. Inte för att jag tror att ni är särskilt många men men.

Jag skulle skriva om min flytt, ja det är ju ingen barnlek att flytta till fjärde våningen utan hiss. Även om man inte har så mycket grejor. För de var tilllräckligt tunga jag lovar. Thomas och Anders som fick flytta alla mina tunga saker ska ha en stor eloge. De påpekade oxå att jag aldrig mer får flytta, men vi får väl se jag får väl anlita andra flyttkarlar då. Men det går ju alltid lättare ner.

Jag kan ju inte påstå att det direkt är någon ordning i min lägenhet än. Allt detta beror på min hyresvärd som ska tapetsera om lite här och var och därför får jag noll ordning detta beror även på att jag inte har något soffbord eller tv-bänk. Och inget intakt vitrinskåp. Men på söndag komemr Thomas in räddare och sätter ihop vitrinskåpet i alla fall. Eftersom att just nu är hela mitt köksbord täckt av diverse vackra glas.

Vad kan jagmer säga om min flytt, jag trvis väldigt bra i min lilla lägenhet. Känner mig alldeles hemma och bekväm. Saknar dock internet extremt mycket, men som tur är finna det på jobbet. Men där är alla trevliga sidor som facebook och liknande spärrade. Men snart ska väl jag med införskaffa en dator och sitta som alla andra ungdomar framför msn på kvällarna.

Veckans höjdpunk har vart att Jessica har vart hemma från Norge på snabbvisit. En oväntad visit därför väldigt trevlig. Har hunnit att umgåtts med henne väldigt mycket. Vi skulle ha trevlig ost och vin kväll i torsdags men eftersom Jessica skulel köra hem och jag skulle jobba dagen efter så blev det bara ostkväll. Men vi hade trevligt ändå.

Har inte så mycket mer att berätta, allt som vanligt: Underbar ch älskad av alla och på jobbet går det också bra. ;) Tjingeling...