Hope and glory

Jag hoppas för allt i världen att dte inte är alltför mycket folk ute när jag nu ska cykla till jobbet i en lila velourdress. Väldigt skönt och väldigt fult. :)

Har hunnit packa lite ikväll, imorgon förmiddag ska jag en sväng och hänga med Annika inna hon ska hem till Sverige så jag får väl panikpacka allt imorgon kväll. Som vanligt....

This is the way I want to live...

Här skulle jag kunna tänka mig att bo.

Svårt

Jag har så svårt att veta om jag betyder nåt för dig.

Men inga stjärnor inga himlar, över dem som inte lyckas

Idag har jag haft en traumatisk dag på jobbet. En dag som lett till att jag inte får lämna blod på torsdag. That's right jag har fått veta att jag har HIV. Nej det är inte sant.

Men jag var hos en dam imorse och skulle ge henne insulin och lyckades sticka mig själv i fingret med sprutan, bra jobbat Clara. Klantigt i vanliga fall. Super klantigt med tanke på att damen har en blodsjukdom, eller dte står på henens kort att hon har det i alla fall.

Så jag ringer legevakten som säger att jag måste komma och prata med legen och sedan åka till Ahus och lämna blodprover. Jag åker direkt efter jobbet och legen säger att han inte kan göra så mycket och att jag ska uppsöka min fastlege efter helgen. Jag har ingen fastlege!!! Sedan säger han att det är så liten chans att jag fått det. Ca 5 % (Enligt socialstyrelsen 3 %). Och nu är det inte ens säkert att damen i fråga lider av blodsjukdomen vi tror, den kan ha läkt ut.


Men jag måste nu i alla fall skaffa mig en fastlege och gå och ta massa blodprover. Jag gillar ju inte nålar, och jag litar inte på stickförmågan på ett legecenter. Jag är svårstucken....

Men min dag sög idag i alla fall!


Ryggläge

Nu: Ryggläge på balkongen

Senare: Mat från Bippat med Ewisen på balkongen

Ännu senare: Berätta om min traumatiska dag på jobbet

Kärlek

De här godingarna är på väg hem till mig i Sverige på posten just nu:


Försök 2

Förra fungerade ju inte så vi provar igen:


Ännu ett skäl att rösta i EU-valet

Titta och lyssna på det här. Jag gillart. Särskilt den gravida dansaren.


 

A union of peace love and bass, liksom...

Succé var ordet




Bra, Clara!

Jag har ringt alla telefon samtal nu, det enda som inte gick vägen var väl sminkningen på MUS. De hade väldigt fullbokat nästa vecka och endast tider då det inte passade mig... Men dte är väl så när det är studentvecka. Jag pratade med dem och jag skulle få förlänga mitt presentkort istället.

Pratade även med den inte så glada kvinnan som jag hyr min lägenhet av. Och slutbesiktningen kommer inte bli så himla rolig, det förstod jag redan nu. Då hon är fett sträng och han som gjorde slutbesiktningen av förra hyresgästerna tydligen inte skrev upp särksilt mycket alls på protikollet förtsod jag nu när hon tittade på det. Men jag får väl skicka mamm på dem, eller betala snällt.
Jag kan ju glädjas åt att de inte hittat någon ny gäst så att dne kommer stå och kosta pengar för dem i alla fall.

Har även hunnit prata med Tessan och mormor. Lisa svarar inte i telefon, jag måste ringa och finslipa lite med henne.

Nu ska jag diska, sedan ska jag slänga upp den bild på min succetårta.

Succe

Min succetårta smakade verkligen succe! Eller hur Ewa? Jag lägger ut en bild imorgon.

Jag har just uyppdaterat min Ipod lite, gjort lite stiliga spellistor och så. Jag vill ha en fräsch och nyladdad Ipod tills jag åker hem till Sverige. Åka tåg är ju inte det roligaste som finns liksom. har även lagt in bodywork 8 så jag ska kunna pumpa på ordentligt när jag cyklar till jobbet om morgonen.

Imorgon tänkte jag ta en telefondag, jag måste göra det ibland.
Ringa min hyresvärd i Sverige om slutbesiktning om lägenheten.
Ringa och boka tid på MUS för en sminklektion.
Ringa min doktor och förnya recept.
Ringa blodcentralen och säga att jag kan lämna blod nästa vecka.
Ringa och boka tid för att vaxa benen.

Jag hataratt prta med främlingar i telefonen....

Den det är ingen vanlig dag för det har vart Claras födelsedag

Jag anser att man inte kan fira en födelsedag alltför mycket. Jag har firat min födelsedag en gång med Annika och Ewa. Dagen efter firade jag den med Marie och Ewa. Idag ska jag fira den med Jessica, Ewa och Mads.
När jag kommer hem planerar jag att fira den en gång till med familjen.

Det är ju bara två veckor sedan jag fyllde liksom.

Hurra, hurra, hurra!

So sicken tierd

Man vet att man är trött när de ber en jobba extra onsdag och torsdag och man med gråten i rösten säger att det går om det verkligen är kris men att man vääääligt gärna skulle behöva vara ledig två dagar...
Just nu sitter jag i soffan och jag orkar inte röra en fena!


Ett land

Jag har bokat tåg hem idag, jag är lycklig. Men nyss fick ja ett telefonsamtal som gjorde så att jag önskar mig att jag var hemma nu istället.

Jag har hört om ett land utan tårar,
utan sorg, utan nöd, utan strider,
och där ingen av sjukdom mer lider
och en gång, tänk en gång är jag där!

Natt igen

Den här underbara komikern tittade jag på i torsdags. Jag vet att jag lagt ut klippet förut, men hur underbar är han inte? Och himla trevlig med.



Jag vill se honom igen.

Om en stund ska jag iväg till jobbet igen. Har insett att jag jobbat bra mycket med än heltid i hjemmesykepleien den här månaden. Och då har jag inte räknat med mina nätter ens. Jag har jobbat 24-25 pass i maj, helt tid är ju 20. Min chef komemr att bli lit sur på mig för att jag jobbat övertid, men jag behöver inga extra pengar, bara jag för lönen. Jag längtar redan efter den....

Får några år sedan läste jag i mitt horoskop, "Om du får en känsla håll kvar vid den. Släpp den inte" Sedan dess har jag ångest...

You raise me up

Tack sambo och livskamrat för att du fick min kväll att gå från heldepp till bara depp...




"Jag fattar bara inte hur man kan tappa livsgnistan på en kvart...."

Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

Ibland kan inte ett nytt nagellack eller att ens bästa kompis kommit hem från en tio dagars semester ens hålla mitt humör uppe. Jag känner mig dum och barnslig för att jag är depp. Jag har inget viktigt att deppa över just idag. Kanske att jag inte kommer ut på något kul och får visa mitt nagelllack men annars så trivs jag bra med livet. Jag jobbar och står i, precis som jag vill. Jag hade en larvig dröm. Jag vet inte riktigt hur jag ska rycka upp mig igen.

Väx upp Clara.

Ännu en gång

Orolighet går över till otålighet.

Down on the corner

Jag har bestämt mig för att få en kanonkväll vad jag än gör. Häng med Jessica och Mads eller häng hemma vi får se. Jag måste göra valet att tänka psitivt. Ett aktivt val.

Just nu så sitter jag och tänker att nagellacket jag köpte på H&M som såg så lila och fint ut är mer mörk blått. Men det är väl lite coolt med goth-stil hörrni?

We're starting something new

Igår så skrev Annikan till mig på fb att Özz Nujen, Aron Flam och Jonatan Unge skulle uppträda i Oslo. Annika är hemligt kär i Özz och jag i Aron Flam. Kunde detta bli bedre??? Jag, Ewa och Annika bestämmer oss för en spontan utflykt till Oslo. En snabbdusch och ´-sminkning senare så hämtade jag och Ewisen upp Annikan vid Ahus.

Att köra till Oslo är inte bara bara för mig kan jag berätta. Jag hamnade på en väg mitt i centrum där bara taxi och trikken fick köra. Men det var bara en bil som tutade på oss och det var inte ens där. Bästa var väl när vi stannande och frågade om vägen och killen börjar förklara och sger att dte är långt och Annika säger: Nej det tror jag inte riktigt va? Vi fick inte ut så mycket av att fråga honom om vägen helt enkelt.




Tills slut kom vi fram till stand up klubben Josefine. Det låg så himla vackert på en lummig gata på Majorstuen, vi tre bestämde att vi skulle ha tre hus brevid varandra där och hänga och ta en kaffe och cigg varje morgon. Riktigt maffiga hus var det.

Tre svenska komiker och tre norska. Och sedan en kanadick. Jag hade super kul och fett nice att få chansen att prata med komikerna efter. Vi satt mest och pratde med kanadicken Jason Rouse. Han var helt grym, jag tycker jag har ganska rå humor, men gud där ligger jag i lä!



Jag hade i alla fall en superkväll. och det gick rikigt bra att komma hem. Men dock gick Ewa och jag lite vilse när vi gick från Golden palace dit alla gick för att hänga efter Josefin.

Jag har aldrig vart och kollat på stand up på det sättet och hopaps verkligen att det blir snart igen! En riktigt skön spontan kväll.

And I was .... this nun

Jag ska diska och sedan sova en stund, Sedan ska jag nog faktiskt ta och uppdatera min blogg om den spontana gårdagen. Jag hade det KEMPE!!!!

X gånger flera!

Nu har jag börjar tittat på mitt favoritpartis lista och jag tycker det är underbart att jag har vart engagerad så att jag känner igen flera av dem. Det känns så himla kul och bra att jag vet att det är massor av duktiga och engagerade undomar jag kan välja att rösta på. Gud vad svårt detta val kommer att bli. Jag kan ju inte X alla.

Ni glömmer väl inte



Ni glömmer väl inte att rösta i valet 7 juni? Jag är sämst på EU men det är min rättighet att rösta. Jag tänker att fan vad najs att kunna påverka och fan vad najs att vi faktiskt kan rösta i Sverige. Det är ju faktiskt ingen självklarhet att få rösta. Så alla ni som inte röstar i EU-valet, jag tycker ni är dumma!!!! Men bara lite.

Är han bög? nej han är bi, alltså bög. Har han pojkvän? Nej... Då är han straight tills motsatsen bevisats

Ewa har hittat en ny blogg från en kille i Stockholm med, oidentifierad läggning. Han videobloggar mycket, jag hör hela tiden: Tjaaa, tjaaa! från Ewas dator. Mycket jag har att blogga om ikväll liksom.

Jag bara vilja berätta att jag har ännu ett jobb på gång. Jag vill inte berätta mer förren allt är klart, det handlar om cirka tre timmar i veckan och jag tror att det kan utveckla mig mycket. Och det är inte alls lika spännande som Blondinbellas projekt som hon inte berättar om, jag ska alltså inte medverka i någon film eller designa egna kläder. Men jag ska berätta mer sedan. Jag tror att det ska bli klart på fredag.

Som jag skrev i förra inlägget har Lille John blivit sjuk, jag hoppas att han ska bli piggare jag är lite orolig för min snutt. Jag pratade lite med honom i telefonen och han lät verkligen lite och ynklig. Annars när jag pratar med honom brukar han sucka lite åt mig eller skrika lite men nu bara gnällde han bara stackaren. Men mamma sa att de hade vart på BVC idag på två månaders kontroll och att då hade hon fårr pratat med både en barnmorska och lege om hans förkylning. Perfekt!



Mosters älskling. Hoppas han blir piggare snart.

Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar efter att hålla i lille knodden och pussa honom och det värsta jag visste förut: prata bebisspråk med honom.

Ewa ligger och matar Big brother som vanligt, men nu är det tufft för henne för alla avsnitt ligger inte uppe utan hon får vänta på dem ibland. Hennes enda anledning att hålla sig vaken när hon är helt slut efter jobbet eftersom de har 50 % i hela butiken. Jag har under rean införskaffat en klänning till Hannas student. Ännu en sak att längta efter...

Take the last train to Lilleström and I'll be waiting at the station


Älska balkonghäng i Norge

Pratade idag med Lisa om att hon, Tessan och Lille John ska komma och hälsa på. Jag kan knappt bärga mig! Systerhäng på ballen (elelr hur Ewa?) for sure!!!!

Har hört att mitt hjärta har fått feber så att lilla familjen inte kan åka till Idre i helgen. Trist! Jag ska ringa och kolla läget med dem ikväll.

Welcome sweet sleep

You may feel alone when you're falling asleep
And everytime tears roll down your cheeks
But I know your heart belongs to someone you've yet to meet
Someday you will be loved

You'll be loved you'll be loved
Like you never have known
The memories of me
Will seem more like bad dreams
Just a series of blurs
Like I never occurred
Someday you will be loved

En helt ny värld

En helt ny värld har öppnat sig för mig i och med att Tesan berättade om hemsidan där David skulle skaffa en tramptraktor till John.  Jag sitter och tittar och hittar massor med presenter till John, David och Tessan. Haha. David skulle få en väderstation, Tessan skulle få ett fågelhus och John skulle få en snygg 3-hjuling.


Dum

Kul.. att jag tänkte nyss att jag skulle gå och lägga mig och att jag för en gångs skull skulle göra det tidigt. Är dte tidigt att lägga sig kvart i ett? Nej inte så värst va? Men nu ska jag sova. Jag är trött och mår lite illa. Ingenting som inte lite sömn kan bota. Sömn är verkligen min mirakelmedicin.

Bjuder på en av Maries bilder från helgen:

Mmmm, jellyshots.

Why do we love love, when love seems to hate us?

If I only had...


I could learn to play the game
Learn to run the hustle
If I only had the brains
The money or the muscle

I'm in love with a fairytale

We are all the winner in Norway och idag är det även Norges födelsedag. Ma får både gratulera på födelsedagen och att till vinsten i schlagern. Jag har haft en perfekt 17 maj, vi vaknade klockan 13.00 och käkade en riktigt brakfrukost. Sedan kom solen och vi förflyttade oss ut på ballen och låg och njöt i solen. Jag harnu i kvällningen sett en mer grisrosa ton växa fram på min bröstkrog. Snyggt, snyggt.



Ikväll lagade vi en riktgt god middag. Kött, klyftptatis och god sås. Sedan nu har vi greys anatomy maraton och har käkat bananasplit. Mums.

Jga har haft en skön helg. Senare ska jag berätta om morgondagen...

Sunday, sunday


I söndags var Frida och Jessica lite lagom bakis (med lite lagom menas att Frida satt med bilrutan nervevad hela vägen till Oslo för frisk luft och Jesica nästan avled innan hon fick låna Fridas solglasögon) och då tog vi och beslutade oss för att ta oss in mor Oslo för att titta på Operahuset och käka på Fridays. Lite bilder:


Så jävla fränt operahus.


Jessica och Mads


Framför Operahuset


Häng


The loving copule


Jga och Frida ville inte vara sämre och agerade loving couple

Lycka är inte...

.. att ha en granne över oss som har hund i ett jävligt lyhört hus. Att hunden sedan har adhd eller damp och springer omkring och skäller gör inte skane bättre. Lycka är inte helelr när det haglar tennisbolar på ens födelsedag. Men solen kommer nog till kvällen...

Why don't you give me a call

Lycka är att prata i telefon med de där hemma. Idag hatr jag jobbat dag. Vilket betyder lite tjet i telefonen. Har pratat med mormor, morfar, Georg, Marie och Hanna i den ordningen. Kul att prata med alla där hemma. Vad jag saknar dem. Och gud vad jag älskar skype.
Har fått lite nytt skvaller och sagt åt tjejerna att de ska vinna matchen imorgon!

Mammas vårtal på Valborg 2009

"Kom, sol som en gud över åker och slog
lys hjärtan som längtan till ljus.
Blås vind och fall regn i den spirande skog,
väx gräs över vidderns grus!
Väx spirande säd i den mörka
skjut ax  och gulna till bröd."

Så skriver dikataren Dan Andersson i "En vårvisa", och nog längtar väl vi i Norden efter ljus och värme.

En lång vinter med tjäle och snö är slut, och vi beger oss ut i trädgårdar och växthus, där vi hoppas att all växtlighet ska spira. Kanske ungefär som i frökataloger och reklam från Plantagen. För en del blir det så, för en del blir det si och så. En del mossa i gräsmattan, ooljade trädgårdsmöbler och dahlierötter som glömdes bort i rabatten i höstas.

Då kan det vara skönt att veta att naturen är redo för oss, det är bara att ge sig ut och ta för sig av allt som naturen serveras oss i rasande fart. Blåsippor och gullvivor i vackra som bönder och kor skött i alla tider, säd som spirar på åkrar i bygden, björkskog som skiftar färg från skiraste grönska till djupaste grönt, och till sist bäst av allt, när hägg och syren blommar och få ser kor och kalvar på bete igen.

Att få leva och verka i denna bygd är för mig fantastiskt, att få se på och att ibland kunna delta i utvecklingen av allt som händer tror jag ger oss energi och framtidstro. Företag som klarar sig trots ekonomisk kris i världen, en skola som fungerar väl även om delar av den hotas idag, bredband som ska kunna komma oss alla till del, planer på ett seniorboende så vi ska kunna känna oss trygga på vår ålders höst, en idrotsplats som tyckts växa för varje dag. Ja, nog händer det mycket i bygden om man tänker efter.

När jag tänker på allt detta, så känns det inte så farligt att dahlieknölarna blev kvar i jorden, och egentligen är mossan i gräsmatten mjuk och skön att gå på, och av mina trädgårdsmöbler från ingen oljefläckar på sina kläder!

Med dessa ord vill jag alla att vi njuter av våren och hälsar den välkommen och till sist utbringar ett leve för våren.

Hurra, hurra, hurra, hurra!

Hur bäst är inte min mamma på att skriva tal????


Let it all hang out

Åtta arbetspass på sex dagar. Ledig i två dagar alldleles säkert hoppas på två dagar till. Imorgon fyller jag och jag har redan fått två presenter och två kort. Nu slappar jag med ett glas vin, livet är väl inte så tokigt ändå??

Tummen upp liksom....





Ingenting


Förra inlägget fick mig osökt att tänka på min egen bal...

Helgen i Sverige

Jag var i Norge och hade det mysigt med Jessica och Frida. I Sverige hade de det med mysigt. Marie tycker jag måste välja bort lite saker men det är trist. Jag vill vara med på allt. Tur att finns kameror...


John har fått nya solbriller, och lärt sig tummen upp OCH att göra
 grimarser. Han är ett underbarn...



Pappa fyllde år. Han uppmärksammade John för första gången med.
Det var verkligen ärt att fira. John tycker att dte är kul hos morfar.


Hanna var på bal. (obersvera Johns ko-hudvud bakom Hannas axel)


Stiligare par får man nog leta efter. Och vilka vackra blommor Hanna fick!


För det är ingen vanlig dag, snart är det Claras födelsedag

På torsdag fyller jag år. Och vad är en födelsedag utan ett kalas? Så jag, Ewa och Annika ska ha kalas. Fett najs. Jag är lycklig, för Ewa skulle jobbat kväll och Annika kunde blivit bokad en kväll. Då hade jag suttit alldeles ensam på min 21-års dag.
Jag ser fram emot torsdag. Det ska bli et kalas av sällan skådat slag!


En dag i ett liv

Imorse när jag vaknade så kändes det som det skulle bli en bra dag. Jag tog cykel i solen till jobbet och visste att jag skulle jobba med sköna människor. Förmiddagen gick som en dans. jag var klar tidigt alla andra med och de andra zonerna behövde ingen hjälp. Sedan satt vi oss och käkade lunch och jag fick så jävla jävla ont i magen. Tack och lov hade vi lite att göra på eftermiddagen så jag fick åka hem och vila.

jag gick och l mig och sov en och en halv timme med ett täcke lindat kring magen. Nu mår jag bättre men jag är inte hundra. kan borde jag prata med någon om min mage?

Nu till något roligare. Igår fyllde ju pappa. Han hade vart pigg och gald. Han hade sett John och klappat honom. Ja, han har ju sett john förut men han har aldrig reagerat på honom. Tessan var så lycklig, alla andra i familjen med tror jag. Jag grät nästan en tår när jag hörde det. Skönt at allt gick bra med pappa igår. Bra, med bra dagar.
Dock hade inte mitt kort hunnit fram.


Mosters finaste kille

Äckel

Jag käner bara äckel och förakt för det här människorna. Gud vad jag föraktar djurplågare!

This wound don't seem to heal, this pain is just to real

Idag fyller min pappa 59 år. Jag skulle vilja vara hemma och gratulera honom. Det skulle vara tårtkalas idag på navigatören, pappa får väl glass antar jag det är ju lättare för honom att äta. Hoppas han är pigg och fräsch idag.

För exakt ett år sedan strålade solen i Husby och jag var hemma hela dagen för att fira pappas födelsedag. Pappa och jag var ute med Oliver och vi satt och njöt i vårsolen. Inte förstod jag då att nio dagar senare var den sista gången jag träffade honom hemma i Husby någonsin igen.


Grattis pappa, jag hoppas du mår ganska bra idag och får en riktigt bra dag!!! Du är världens bästa!

Varje sekund är ett liv


My friends

Marie du behöver inte släpa någon cykel på tåget. Jag köpte en idag. Jag tog och gick till G Sport och fick utmärkt service av en kille som jobbade där. Han skulle fixa allt med den så imorgon förmiddag ska jag gå och hämta den bara. Smidigt smidigt.

Ska bli skönt att cykla till jobbet. Får dock promenera ikväll då när jag ska och jobba natten. Men det är en så kort prommis så det gör inget. Kommer dock dö när jag ska cykla till jobbet. jag har noll cykelkonids. Bra att börja cykla när man jobbar kväll med, då kan jag börja i gid tid och se hur lång tid det tar. På morgonen är jag ju halvdöd när jag går upp då vill jag inte gå upp tidigare än det behövs...

Ska kolla lite bloggar nu sedan ska jag laga lite mat. Fett hungrig! 

If I take one more drink

Jag sitter här och funderar på min födelsedag. Jag är alltså i ett annat land och Ewa jobbar kväll och Jessica och Mads åker till Portugal denna dag. Iofs fyller jag 21 så det är ju ingen big deal så att säga. Men jag ska nog kolla om kanske Annika vill komma till mig på tårtkalas på kvällen i alla fall. Kanske tårtkalas/filmkväll? Jag behöver göra något kul när ingen i i la familia är närvarande.

Jag pratade med mamma lite om vad jag önskade mig. Högt på listan står en cykelkorg och en sådan här lite bärbar grill. Mamma har tänkt skicka presenter med Marie har jag förstått och det känns som det är lite vanskligt att skicka förstora presenter med henne. Fast mest av allt önskar jag mig en cykel. Alldeles för stort att skicka på ett tåg...

För er som inte kommer att närvara (alltså alla) vid min födelsedag kan ni enklast skicka presenter på posten. Jag önskar mig bara svindyra saker så om ni inte har råd med det är det lika bra att inte skicka något...
Men min adress är i alla fall:
1476 Rasta
Norge

Tack på förhand...

Bilder från förra årets födelsedag. Bästa ever!








Who said I can't wear converse to my dress?

Jag jobbar på att få bort dessa helger. Inte det lättaste alltså, men man får väl vara glad att man jobbar. Men det börjar ljusna kring studenten helgen nu... Gabrielle skulle ta den åt mig om jag kunde ta en annan helg åt henne. Just den helgen jobbar jag ju dårå. Men jag ska kolal med mina andra chef om jag kan ta bort den. jag skulle vilja kunna vara på två ställen sammtidigt jag. Det vore helt klart den bästa superhjälte förmågan.

Då skulel jg kunna fira srudenten och jobba. Sedan även kunna hänga med Marie och jobba. Annars får hon hänga med mig när jag jobbar. Göra studiebesök i norska hemtjänsten... Hon slipper ju städningarna i alla fall.

På fredag fyller min älskade lilla far 59 år. Det skulle visst bli tårtkalas i Årby med alla han stjärnor till grannar....

As long as you got me you won't need nobody

Jag har idag jobbat, diakt, betalt räkningar och pratat med Marie. :) Det har vart en bra dag. jag har försökt byta bort min helg jag ska hem till Sverige ska få svar från en arbetskamrat imrogon, hon skulel ringa mig imorgon när hon var på jobbet. Hoppas att jag får ledigt den helgen.

ag ska även försöka byta bort i alla fall en dag när Marie kommer. Jag men det verkar som att jag är ganska sent ute för det. Men jag ska göra ett försök i alla fall. Fuynderar på att kolla med Madeleine, en av de nya tjejerna. Hon är så himla trevlig och tillmötesgående. Frågan är vad men chef tycker om att jag inte vill jobba någon av mina fasta helger. Jag kan ju inte jobba en fast helg i juli heller för då ska jag på power meet. Fast då skulle hun ordna feire till mig. Eftersom jag ute i god tid....

Fick även veta att en tjej Jenny kanske ska jobba med mig i sommar med. Hoppas hoppas, jag gillar verkligen henne. Jag gillar de andra två vikarierna med, en pluggar till sykepleier och en till ergoteraput.

Livet känns inte lika hopplöst som igår i alla fall. Gud vad telefonsamtal kan få mig på bra humör. (L)

Om en stund ska jag och hämta Ewa på Gardemoen, tänke laga lite mat innan så vi kan äta när vi kommer hem. Vi äter sent som vanligt....

Hade!!!

Working on a dream

För kanske en månad sedan bestämde jag och min chef att var tredje helg skulle vara fast för mig. helt okej tyckte jag, tills jag insåg att jag fick helegn den 17:e maj när Marie kommer och att tre veckor efter det tar Hanna studenten. Jag jobbar alltså de två helger jag har längtat efter i glera månader. Jag vet inte ens om jag ska skratta eller gråta. Imorgon ska jag i alla fall gå och böna och be min chef att ge mig fri helgen då Hanna tar studeneten. Sedan ska jag försöka ge bort min helg den 17:e maj till någon som känner för den.
Just nu är allt alltså bajs.

Kan också berätta att jag vart grymt bakis idag på jobbet och att jag kräktes imorse när jag vakande. jag har fortfarande ont i huvudet och har även fått ont i hlasen. Bra va??

Livet är underbart....

Love me, hate me

Ikvæll ska jag gøra byn med Jessica och Mads. Sedan får vi se vilka fler vi blir!!!