Who has to know?

Idag gjorde jag något bra, jag steg upp klockan tjugo i sex, gjorde en smoothie med mango, äppel och äppeljucie (nya favoriten) och svidade om till träningskläder. En promenad senare satt och och Eva på en varsin spinningcykel på SATS och svettade ihjäl oss. Både för att det var jobbigt och för att dte var något fel på ventilationen, när man svettas som en grais redan på uppvärmningen då är det varmt. Tyvärr så fungerade inte mitt pulsbälte så passet blev inte helt opitimat. Men jag fick motion i alla fall ocg trampade på så gott jag kunde.

Sdan var jag och jobbade på dagen idag, skulel sluta tre. Men Elisabeth kunde jobba längre än hon skulle och jag illa gärna jobba lite mindre så nu är jag hemma. Ska egentligen förbereda det sista inför resan hem. Men jag tycker att det ska bli jobbigt att vara borta så länge så jag går runt är och lite sorgsen. Helt sjukt jag vet.

Mne jag har massor av kul att göra i Sverige så jag komme rnog inte vara sorgsen så många minuter till. Jag kommer antagligen vara ännu mer sorgsen när jag ska tillbaka till Norge igen, från värmen tillbaka till snön.

När jag kommer hem ska jag träffa världens bästa och sötaste kille.

Kors i taket

jag har packat färdigt tror jag... jag ska lägga ner kamera och kameraladdare när de är färdigladdade. Någon som är laddad det är jag. Jag har haft så svårt med vad jag ska ha för kläder med mig eftersom att jag inte vet vad det är för väder eller att jag inte vill sticka ut för mycket. Men sedan insåg jag snabbt att jag kommer sticka ut hur jag än klär mig eftersom att jag har en annan hudfärg än typ 99% av invånarna i staden...

Feng shui

Jag har feng shui:at min msn nu, allt för att slippa packa som jag inte tycker om... Men nu har jag tagit bort lite kontakyter som jag inte pratat med på 100 år. Vissa som jag kanske aldrig pratat med, killar jag la till i högstadiet för att jag var förälskad. Nu är det borta. Jag har ju liksom aldrig vart en msn-männsika kanke för att vi hade modem hemma så länge som det gick så man tog upp telefonlinjen när man var ute på nätet.

Minns ni det underbara ljudet av ett anslutande modem? Hur kan man glömma?

Ömmande kropp

Min stackars kropp är en sargad kropp. Jag tränade styrka med Eva i måndags och när vi var klara sa jag att det var mitt bästa styrkepass på den tiden jag tränat på SATS inte för att det har vart så många gånger men ändå. Men kom till saken då, jag hade i alla träningsvärk i tisdags och onsdags. Sedan på onsdagen när jag skulle på spinning så hängde jag ju lite på axlarna inte direkt all vikt på benen som instruktören sa, jag höll ju på att smälla av där på cykeln.

Så vaknar jag idag, axlarna gör ont, benen gör ont, svanskotan gör ont men det värsta av allt är att det gör ont precis där jag bröt benet för en herreans massa år sedan vilkjet betyder att jag jag kanske borde söka upp en sjukgymnast för att hjälpa till att stärka musklerna kring det området. Så går jag till jobbet, lite halvstressad som alltid.
Går ändå i godan ro och tänker lite på att det ömmar här och var. PANG. Jga har haltkat omkull och slagit hål på knät på tre ställen. Yippie yey! Inte konstigt att jag har vart så trött och sur idag då...

Men inte är jag den som ger upp. Imorgon klockan 06.15 ska jag träffa Eva på SATS och köra ett spinningpass innan jobbet. Det är bara och upp i cykelsadeln igen.

Just det

Lisa och Lollo jag ska ta ert erbjudande om att teckna min tatuering under beaktning. Men jag undrar om någon av er har några bra förslag för symboler av mamma och pappa?

Lycka

Lägenheten är städad och jag är lycklig. Jag har plockat och moppat nu så att moppen glöder. Ja eller inte. En fuskstädning men det är rent i alla fall. Jag är även igång och tvättar kläder för fulla muggar. Jag måste ju ha lite rena kläder till min resa. Ikväll är tanken att jag ska börja packa ner lite också till resan.

Jag har fått dille på en grej, smoothies. Idag drack jag en smoothie med banan, äppeljucie, äppel och banan innan jag gick och tränade. Och ikväll drack jag en smoothie med äppeljucie, äppel, apelsin och mango till mellanmål. Den sista var verkligen en riktig hit, jag älskar mango.



Imorse gick jag upp 07.30 på min lediga dag, jag vet ni tror mig inte. Men klockan nio möttes jag och Eva Marie på SATS och körde ett gympass. Mitt bästa pass hitills tror jag, det kändes i hela kroppen. På onsdag tänkte vi spinna efter jobbet och på fredag för. Jag ska alltså gå och träna 06.35 på en fredag morgon. Fast jag måste nog göra det innan jag tror på det själv...


Ideér

Jag har börjat fila på en ny tatuering eller två rättare sagt, men de ska höra ihop. Detta måste funderas mer på, och hitta en tecknare...

Workning on a dream

Jag ska jobba ikväll. Känns bra, ska kämpa ihop med Hanne om jag inte missminner mig och det är alltid bra och avslappnat. Fast helst av allt skulle jag hänga med Jessica ikväll. det var väl fest i Olso eller hur det var. :)
Men jag för tänka på lönen, jag har liksom inte så mycket att välja på eftersom att jag kommer att jobba så lite extravakter i mars eftersom att jag drar på semester nästa måndag.

Som jag längtar till nästa måndag då!!!

Håll blicken kvar i skyn

Ibland har vänner det tufft och man står på sidan och ser på maktlös och frustrerad men samtidigt imponerad över hur ens vänner växer.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Lights will guide you home

Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg. Vi rider ut den här stormen med!


Frukost

Frukost ska ju vara dagen viktigaste mål och de säger att man ska äta fem frukter om dagen. Därför tänkte jag att jag skulle starta dagen på ett supetsätt smothie på äppel, banan och appelin med lite mjölk och apilsinjucie. Till det macka med keso och skina och en liten skål vindruvor. Fyra av fem frukter i ett mål, etta borde ju vara otroligt bra.

Hela dagen borde bli helt underbar efter denna frukost tycker jag men det jag ju att det inte blir bara för att man äter något bra...

Come on, come on turn a little faster

Igår var en lång dag jag var så trött så att jag trodde att jag skulle gå sönder. ag jobbade dag, en produktiv dag på jobbet som vanligt. Det är så mycket att göra så om man inte är produktiv har man inget på mitt jobb att göra längre.
Efter jobbet så gick jag hem, hämtade en matlåda och lite ombyte för att gå till nästa jobb. Jobbade kväll, kvällarna brukar vara sjukt softa som personlig assistent men ikväll var det inte det. Det var hard work igen. ilket slutade med huvudvärk och tycka synd om mig själv och jobba till 00.00 istälet för 23.30, det är en ganska stor skilland om man jobbat sedan åtta på morgonen. Men det var ändå en trevlig kväll med tacos och massor av trevliga disskutioner.

När jag kom hem somnade jag som en stock kolckan ett, och som jag sov. Jag vaknade exakt 13.23 idag, jag det var länge sedan jag kände mig så utvilad. Nu ska jag laga mig massor av god frukost och sättta mig och se på en film på datorn tror jag. Valentine's day verkar gansa bra efter vad jag förstått, eller så ska jag se färdig på Precious som jag har sett första halvan av.

Ikväll hoppas jag på lite häng med Jessica om hon inte är upptagen. Jag jobbar ju kväll imogon med men i hjemmesykepleien imorgon. Så jag hoppas att vi kan hitta på något kul.

Den här låten såg jag när jag läste en annan blogg idag. Hur härlig är den inte?


Vi höres mer under dagen!

Rockin' all over the world

Jag hade en vän som önskade sig världen, hon gjorde rätt. Nu vill jag ut och se.

Jag håller på och packar upp min packning från Sverige och filurar på vad jag ska ha med mig till Tanza. Jösses nu börjar det dra ihop sig, mindre än två veckor kvar. Sol och djur det är vad jag förväntar mig att se. Och röd sand. Två veckor av bara slappande kanske inte bara. Som jag längtar, jag vill vila upp mig. Jag tycker nog jag förtjänar det...


Foto från
här.

Närjag sa till Annika att jag skulle hälsa på henne i Tanzania trodde jag bara att det var en sådan sak man sa för att det verkade kul men som aldrig blir av. Men oj vad detta ska bli av. Annikan längtar jag ju med grymt mycket efter att se!!! Norge är inte samma sak utan henne.

And I was to young to know

Ikväll har vart en bra kväll, med betong på bra. Haha. Jessica kom och hämtade mig strax innan sju för avfärd till Lilleström där vi mötte upp Joffe och Espen för att gå på bio. Som jag äskar att gå på bio, när jag ser otäcka filer vill jag försvinna ur min kropp. När jag gör det hemma bestämmer jag mig fort för att antingen ska men se otäcka filmer när dte är ljust ute vilket leder till att otäcka filmer inte är så otäcka längre. Eller att jag måste gå på toaletten just när det blir som mest läskigt. Jag är feg jag vet. Ibland tänker jag att jag borde ta lugnande innan otäcka filmer, jag skruvar och vrider mig så jag är helt snurrig till slut.

Men vad såg jag ikväll då? Jo men om jag inte tog och såg filmen jag har längtat efter att se, nämligen:


Spännande på hög nivå var detta. Var är sanningen och vad är lögner? Filmen kittlade verkligen i hela kroppen i slutet när man fick olka på sitt eget sätt. Jag och Jessica tolkade den på det sorgliga sättet. Grabbarna med tror jag.

Nu ser jag fram emot att gå och se Alice i underlandet i 3d. Spännande spännande.