Stronger than yesterday now it’s nothing but my way

Jag är ju som sagt spärrad från sats-bookingsida vilket är himla himla trist. Mest trist för att jag inte kan göra upp en riktigt bra plan eftersom att jag inte har en aning om det finns plats. Men idag så var jag på spinningPulse på Metro och det första ledaren gjorde var att säga att hon borde legat kvar i sängen imorse. Ja för att hon var sjuk då. Men hon var så dålig! Jag ville mest gå därifrån. När vi skulle strecha gjorde jag liksom tvärtemot vad hon sa bara för att protestera. Jag är en riktigt rebell. Haha.

Men imorgon blir det nog spinning igen då. Tänker och hoppas att jag kan få gå på piloxing på onsdag. Torsdag jobbbar jag dubbelt så då blir det inget. Och på fredag blir det vild och svettig nazispinning. Lördag och söndag. Ja jag jobbar dagar bägge två. Då hinner jag inte med några pass. Egentligen borde jag styrketräna. Men samtdigt är det lite skönt att ha träningsledigt på helgerna med.

En bra låt från spinningen idag med. Det är alltid någon låt på spinningen som gör mig inspirerad att ta i mer. Den här var det idag.


Jag tycker föresten att jag var modig som gick ensam på spinning idag.

Dubbelt äsch

Jag har blivit spärrad från Sats-bokningssida. ag vet inte varför för jag trodde jag låg bra till med avbokningar men tydligen inte. Men nu ska jag i alla fall på spinnig imorgon klockan 09.30. Sedan får jag väl ta veckan lite som den kommer eftersom att ja inte kan träna något som det är kö på då. Sucks for me.

Hade mysig kväll igår. Vi åt massor av god mat, drack rödvin och sjöng singstar. Kom hem strax efter två då. Men somnade vid fem imorse, men trots allt känner jag mig ganska fräsch. Planen för dagen idag? Nja ingen än så länge. Ska äta lute frukost nu och kanske kolla på en film så småningom. Känns ganska lagom inför en slitsam vecka. Och efter en annan slitsam vecka. 

Jag har ängel runt hörnet

Jag tänkte när jag klev ur taxin ikväll att jag ville göra en snöängel men att dte var försent på kvälen. Men varflrär dte försent??? Så här är min ängel från klockan tre inatt. Årets första.

Inte så fin men den duger...

Slide

Minns ni att jag städade för några dagar sedan. Jag torkade ju golvet då. Duktiga jag. Men nu har mitt golv blivit jättejätte halt. Så varje gång jag går ut till köket så glider mina fötter iväg och jag ramlar nästan. Jag känner mig som Kramer i Sienfeld.

Ni minns väl honom. Haha.

Välkommen hem til mig






Jag fick inte berätta vem som gjort hjärtat ifall ni skulle tycka att den var ful. Men den är ju underbar och så snygg och jag älskar den. Det är lilla T som gjort den. Så hörrni beröm den!

Och välkomna in:

I köket.


Mitt vardagsrum.

Behöver jag säga att jag älskar mitt hem just nu. ♥ Mitt julhem. ♥

Tänd ett ljus för allt du tror på

Jag drack min första glögg idag. Vilket ledde till att jag satt på min superbra Christmas-playlist som Marie och Karin gjort. Ikväll har jag en underbart lugn och skön kväll. Planen är nu eftersom att jag känner mig så inspirerad att dammtorka mina fönster och ställa upp min adventsljusstake. Och hänga upp mina snygga snöbollar i köksfönstret. När jag bodde på Syster Mathildes gate så sov jag alltid med snöbollarna tända på sovrummet och advents ljusstaken tänd i vardagsrummet. Bara för att det vackraste ljuset av allt är ljus i vintermörkret.

När jag var yngre och bodde hemma hos mamma och pappa åkte jag ju bus ganska länge varje dag. Det bästa jag visste var att åka buss hem när det var mörkt ute och folk började tända sin adventsljus i fönsterna. Det är det värsta och bästa med att bo på landet tror jag. Mörkret. Ofta när jag gick hem och kom nere vid ladugården stannade jag och tittade upp på världens vackraste Husby. Mitt framför huset stod adventsgranen och sedan var det ljus i alla fönster. Jag minns hur bra det kändes att bo i det vackra huset och veta att snart var jag hemma i värmen.
Jag önskar jag hade en bild att dela med er, men ni får föreställa er. Jag är i alla fall glad att jag stannat upp och memorerat hur vackert det var.

Min favoritjulsång när jag var liten:

In our family portrait, we look pretty happy

Imorse var jag med om en så kul sa, eller så rolig var den inte. Men jag hade precis kommit till jobbet berättat att jag var så trött för dem jag hyr hade väckt mig inatt när de bråkade. Sedan fem minuter senare kommer Hanne in och ber om ursäkt för att hon var sen, men hon hade inte kunnat sova för grannarna hade väckt henne när de började bråka. Alla bara gapskrattde åt henne. Stackars Hanne.

Men är inte det onormalt att jag blir väckt att hrannar som bråkar? Visst att jag hör tv: någon gång och när de går golvet. Men inatt väckte de mig faktiskt. Och desutom hade jag haft svårt och somna på kvällen. Så väcker de mig vid 02.30. Jag funderade på att gå och rina på och be dem vara tysta. Nej, nu ljuger jag för det skulle jag aldrig våga. en plöstsigt blev det bara knäpptyst. Borde jag vara orolig för det? Kanske lever en av dem inte längre. Jag hoppas dock mer på att de kom överens helt plötsligt eller att de enades om att vara oense.

Om en stund ska jag sticka iväg på piloxing med Hanne. Undrar om hon är lika sliten som jag å grund av lite sömn inatt... Antagligen. Imorgon ska Hanne massera mig efter träningen. Skitabra att ha en massör som man känner.

För en tid som alltid går och aldrig kommer igen

Just nu håller jag på att städar så att moppen glöder, ja eller det är en liknelse eftersom att jag inte ens äger en mopp. Att städa till Lasse går alltid bäst känns det som. Härligt att städa idag faktiskt. Det var dags.
Om en och halv timme kommer Eva Marie och hämtar mig så ska vi skaka rumpan på zumba. Eller som Laurent skriker: "Rist på ropadi!!!!!" Eller hur Carina? Wingman ska så klart med.

Igår lyckades jag och Wingman verkligen. Vi hade haft en så osund helg så vi bestämde oss för att ut och gå före spinningen, i god tid tyckte vi. Nej, dte var det inte. Vi missade spinningen. Men eftersom att vi har kort så vi kan träna på flera ställen så meldte vi oss på en annan time. Det blev en riktigt svorsk mening men jag hoppas ni förstår. Så det blev lite tuffare spinning igår faktiskt. Tyngre på benen och i långsammare takt. Men jag trampade nästan ihjäl mig de tre sista låtarna. Älskar faktiskt spinning, man får höra att nu är det bara tre låtar kvar och då kan man ge allt vad man är värd. Svetten lackar och benen skriker och jag tittar bara på pulsklockan och tar i mer och mer. Åh nu tappade jag tråden igen, jag har en förmåga att romantisera spinning. Det är egentligen bara de sista tre låtarna det är riktigt kul för då kan man ta i allt man har. De första 3/4 då tittar jag bara på klockan och hoppas dte är över snart. Igår kändes det verkligen att jag inte tränat ordentligt på två veckor, mest i benen.

Ikväll, ikväll då ska vi ut och äta med jobbet. Härliga avdelning Sentrum. Vi ska ut på
Fratelli, har inte vart där än så det är väl dags. Hoppas att jag ska hitta något halvnyttigt på menyn. Jag har hittat ett nytt mål till jul. Nämligen att komma i en sådan leopardklänning Tessan har. Åh den är den är så fin

Ja och måndagsmyset igår bestod av rött chaite och till det käkade jag äppleträningar med kanel och kesella vanilj. Anna, hur ser vi på kesella vanilj???

Nu tappade jag verkligen städtråden här. Måste jobba på!

Det är dags för måndagsmys...

Har fredagskänsla då jag är ledig imorgon. Planen består av att städa hemma, träna zumba och ut och äta med goda kollegor på kvällen.
Nu lite "fredagsmys".



Kanske inte

När jag hörde den här första gången tänkte jag att den var skriven till mig. Ju mer jag lyssnade på den desto mer kände jag att den passade in på mig. Sedan hörde jag den här raden: Her hair, her hair. Falls perfectly without her trying. Har ni sett mitt hår när jag inte fixat det? Gräsligt... Men resten av låten passar mig väl? Eller kanske inte...?

Ja, jag vet...

... at jag är en dålig människa. Men nu ska jag bjuda på lite underhållning istället för att ni ska få se mina snygga solbrända nuna vare gång ni går in för att se om jag uppdaterat. (Ja, jag får ångest när jag är inne och tittar själv eftersom att jag är så jävla blek just nu.) Men att vara blek är väl det nya svarta??? :P

En låt som inte är skriven till mig. Till skilland från Bruno Mars låt The way you are.




Tur att mina kompisar vill att jag ska stanna. Och tur att jag bor i norge och faktiskt har lite norska kompisar. :)

Och så...

Och så såg jag den här bilden som jag tykte jag var ganska snygg på...
Trots briller, det måste bero på brännan. Detta är taget precis efter min Tanzania-resa. Häftigaste resan ever.


Om cirka 4,5 timmar sticker jag från Jessicas hem mot nordligare breddgrader. Home sweet home.

Fars dag

Jag skänker en underbart vacker varm tanke till mina fina pappa idag. Och så tar jag bussen till honom imorgon med lite blommor och choklad tror jag. Men när jag tänker på min pappa kan jag inte låta bli att tänka på min modiga underbara, häftiga, starka mamma som håller ihop oss i familjen. Tänk var skulle jag vart utan dem i mitt liv???



Te-frosseri

När jag och Jessica var i matbutiken blev jag lite vild ocg köpte hur mycket te som helst. De hade så många olika sorter så jag lyckades klämma till och köpa:
- Te för metabolismen
- Te för håret
- Myntate
- Antistress te
- Te om man är förstoppad

Jag älskar örtte, det är verkligen min nya grej. Jag dricker ju kamomillte varje kväll före jag lägger mig och hibiscuste minst en gång per dag. Jga gillar inte svart te lika bra längre när det finns så många spännande örtteer.

My heart stops when you look at me


A new day has come

Idag har Jessica och jag haft mysförmiddag. Vi åt frukost, kollade på klipp på youtube och boundade. Haha. jag leker lite psykolog och vi diskuterar hur det är att bo i ett land långt hemifrån utan sitt vanliga skyddsnät med vänner, familja och pojkvän. Men vi kommer nog inte på några kloka svar.

På eftermiddagen följde jag Jessica till skolan eftersom att hon var tvungen att plugga anatomi. Jag satt där en stund, men efter att Jessica berättat om både kossans och hästens delar på femur-benet så kände jag mig ganska nöjd. Och trött på doften av torkat gammalt blod. De hade tydligen sin sal där de karvade i djuren brevid labbet i satt i. Fy f-n vad det luktade. Då gick jag hem och tog världens längsta bad så jag blev som ett jättestort blekt russin. Visst finns det vita russin???

Ikväll ska vi ut och äta med Jespers och hans kompisar det är visst en fransos som fyller år.

Kväller

Ikväll har vi vart på Julius köpcenter. Köpte två väskor, lite smycken och en present. När jag såg den visste jag att jag bara var tvungen att köpa den, presenten alltså.  Vi åt middag, lite kul det fanns flera saker att välja på så man fick stå och peka vad och hur mycket man ville ha så värmde de maten åt mig. Jag åt fyllda champinjoner och quiche. Människan som stod bakom kassan kunde ingen engelska alls. I det här landet behöver man inte känna att man suger på engelska i alla fall.
Efter shopping och middag var vi på bio Due date. Helt klart sevärd. Väldigt festlig film.

Imorgon har Jessica skolan mellan 8-11 så jag kommer väl antagligen vakna lagom tills hon kommer hem. Perfa.


Leaving on a jetplane

Jag är framme, jag lever ocvh mår väl. Jag och Jessica har haft en lugn förmiddag, käkat frulle och bara snackat. Det är ju ganska mycket och ta igen liksom. Sedan följde jag Jessica till skolan så jag skulle få lite motion cirka 20 minuter promenad ena vägen.

Så nu harf jag fått lite intryck av Rumänien. Första tankarna där att det luktar lite funky här. Alltså utomhus då. Det som är lite lustigt är att de blandar de skabbiga husen med de fina. Som Jessica som bor i ett sjukt snyggt hur med helt underbara lägenheter. Ingen har bott i den här lägenheten förut med om jag går 150 meter bort härifrån kommer det lägenhetshus som är 1000 gånger skabbigare än de skabbigaste husen i Sverige. Jag trodde de skulle vara mer uppenbart fattigare människor än dem jag sett. Dock när jag gick hem ensam så såg kjag en fattig man med ett stackars barn bli gripen av polisen. Två tanter stod och höll i det skrikande barnet eftersom att det försökte springa därifrån. Jag började nästan grina. Men jag ser fram emot att se lite affärer och resturanger och sådant här. Fick ju också se Jessicas campus idag, inte utan att jag blir lite sugen på att börja studera om jag säger så.

Resan hit då. En mardröm. Först var ju planet från Arlanda försenat vilket i och för sig var ganska bra eftersom att det tog extremt lång tid för Jessica och Nicholas och köra till flygplatsen eftersom det var så dåligt väglag. Sedan kom vi till slut iväg, men det var en hel del turbulens. Jessica och jag satt och höll varandra i handen. Men vi var ju brutalt sena med flyger. Vi skulle ju med ett anslutande flyg från Budapest vidare till Cluj. Men vi landade ju efter det skulle gått. Men dte hade väntat på oss tack och lov. Vi fick springa som antiloper genom korridoerna på flygplasten. Och vilken flygplats, vi sprang hur långt som helst, jag det säger jag inte bara. Det var långt. Vi var gensomsvett när vi gick på flyget. Vilket för övrigt var ett lietet propellerplan. Sedan blev det turbulens igen. Ännu värre. Nu blev till och med jag rädd. Usch. Men vi landade ju tryggt i alla fall.

Nu ska jag ta ett bad i väntan på att Jessica kom mer hem från skolan. Peace!

I väntan på Arlanda. Väntar på lite käk f...

dsc00137 (MMS)

I väntan på Arlanda. Väntar på lite käk fanns inget snällt mot min mage på menyn men jag tog omeprazol i förebyggande syfte. Köpte boken hemma på tågstationen. Charmig men inte så mycket mer.


Tre dåliga och fyra bra

Dåliga:
  • Jag har fått magkatarren från helvete. Jag vill inte ens äta (då är det illa). Jag var på apoteket och köpte omprezol igår för min stackars mage. Men den reagerade ganska stark på den med fast på ett annat sätt. Måste läsa bipacksedeln.
  • Min bankdosa är i Norge och jag har typ 500 kr på mitt kort. Bra Clara.
  • Jag fryser hela tiden för att det är äcklig snö ute. Jag har alltid gillat snö men inte nu längre.

För att detta inlägg inte ska vara så neggigt avslutar jag med fyra bra som får mig på bättre humör.

Bra:
  • Igår åt jag middag med hela min familj. John har blivit så stor och ljuvlig. Han pratade hela tiden. Jag förstod dock inte ett skvatt med hans mamma översatte det hon förstod så jag fick vara med i gemenskapen ändå. Dt bästa var att han inte var blyg länge alls.
  • Idag sticker jag ifrån snön mot sydligare breddgrader. Jga får till och med sällksap på planet. Det uppskattas varmt.
  • Mamma maserade mina axlar igår. Hon är en hjälte, och snuskigt goda köttbullar gör hon med.
  • Swedbank i Norge är världens bästa bank. De skulle hjälpa mi ed överföringen om jag gick in på en svensk swebank och bad dem maila dem med mitt personnummer och summa när jag legitimerat mig.


I'll be your commander

Jag är hemma, klarade hemresan på 4,5 timmar, ganska bra med tanke på att jag stannade och åt och var en tur inom apoteket under resans gång. Strålande väder att köra hem i. Torra vägar och solen i ryggen.

Är hemma, det är en speciell känsla när man kommer körande på vägarna så jag åkt så många tusen gånger under mitt liv, när man inte vart hemma på ett tag då känns det som man drömmer lite ibland har jag en känsla av. Ikväll har jag kört mormor till biblioteket och hämtat Georg på innebandyträning. Jag gillar det, då får jag åka om kring och titta lite med. Se lite folk man känner igen men inte känner. Stannade på ICA och köpte gravljus. Var på kyrkogården en sväng med, älskar när det lyser där i mörkret. Något jag hade glömt är hur mörkt det är ute på landet. Becksvart ju. Förr så märkte jag det inte ens, nu blir jag lite rädd. Till och med när jag sitter i bilen, ja eller i bilen är jag mer rädd att det ska komma älgar ur mörkret. Men tänk att det kan vara så mörkt. Det är en ganska häftig känsla att köra i mörkret och det enda ljus men ser kommer från bilen, inga hus eller något. Kvällsmaten blev mammas världsbästa köttbullar och efterrätt blev fruktsallad med glass. Så gott. Har avslutat kvällen med att tvätta hur mycket som helst inför resan imorgon och insett att jag troligen glömt mina bankdosor i Norge. Big mistake.
Sticker hemifrån vid tolv imorgon, men ska först en sväng på stan och fixa lite.

Mycket svammel här. Men det är mycket känslor som kommer upp när jag inte vart hemma på ett tag.

I svedala!

dsc00135 (MMS)

I svedala!


Sova

Jag kunde visst inte somna för jag hamnade mitt i en bra film. Frågan är om jag ska gå på spinningen imorgon eller ag ska komma iväg så tidigt som möjligt. Jag borde vara på väg klockan tio och inte sitta och svettas på en träningscykel. Fats jag borde verkligen träna imorgon. Jag kan ju gå ut och gå imorgon kväll när jag kommit hem.
Så får det nog bli.

Idag när jag pratade med mamma så sa hon att hon stekte köttbullar tills imorgon när alla ska komma och äta hos henne. Jag längtar efter att sitta i köket i Fyrby och se hela la familia samlad. Jag blir lite tråögd när jag tänker på det. Ett ganska säkert tecken på att jag borde sova...

Don't you worry cause I'm gonna have a real good time

Jag hade supermysigt igår. Först spelade vi rock band. Jag försökte lite på trummor men min taktkänsla hade jag visst glömt hemma. Jag klarade mig nästan inte på trummorna på beginner på en låt. Fast den var extremt svår. Sedan lagade Carina en riktigt god pizza. Sedan började vi spela med andra ord. Herregud den leken är svår. Särskilt om man får en lapp där en gammal norsk stadsminister står som jag inte har en aning om att han var den. Bondevik någonting hette han. Carina tog den eftersom att jag förklarade att han hette någonting med bonde.

Men det värsta var när jag skulle försöka klara hjörnetann (hörntand) och läser hjärnstamm. Men mitt lag lyckades gissa sig till hjärnstamm men vi fick inga poäng för den. Jag blev lite exalterad så jag inte läste ordentligt. Sedan satt vi bara och förklarade utan att tävla och då fick jag upp hake. Täker inte niom läser bloggen också då som en hake som en hasp liksom? Nej, utan det var en haka. så det blev väldigt konstigt hela grejen. Särskilt att jag försökte förklara att man låste Alex toalettdörr med en hake. Bra Clara.

För övrigt hade jag lila naglar, lila schal och lila ögonpenna igår. Lite att ta i va? Men jag tror inte att de andra tänkte på det...

På lördag, på lördag, på lördag

Jobbat idag. hfat en riktigt härlig dag, hunnit med massor känns det som.
Källen kommer bjuda på hemmalagad pizza, rockband, rödvin och härliga vänner.

Life is good.

Kalk

Min syster sitter och beskriver för mig hur man ger kor med kalkbrist kalk. Antingen så tvärdör de eller så blir det pigga på en gång. Jag jämför alltså kalk lite med vampyrblod, fast vampyrblod gör ju alla pigga och friska. I alla fall i True Blood.
Lite besatt av True Blood just nu förstår ni...

Helgjobb

Jobbar hela helgen: fredag kväll, lördag dag och till sist söndag kväll.
Helgen kommer dock bjuda på härligheter ändå. På lördag ska jag till Carina, käka hemmagjord pizza ha spelkväll och dricka lite för mycket rödvin.
Jag vill avsluta med en riktig kanonhelg före jag åker hem liksom.

Planen för min helg hemma då. Jag åker hem på måndag, inser att ingen kommer ha tid med mig på måndagkvällen eftersom att la familia jobbar och att det är slakt hemma. Det låter äckligare än vad det är. Sedn på tisdag kväll åker jag till Rumänien, jag räknar med att sticka rätt tidigt från E-tuna eftersom att jag måste fixa ett tillfälligt pass eftersom att jag missat att mitt pass gick ut i oktober och jag inte har vart hemma och kunna fixa något nytt.

En fråga till mina vänner hemma i Sverige. Är Så Mycket Bättre bra eller?
Jag tycker det verkar mysigt.

It's time to begin so count it in

Herre, herregud. jag satt och spenderade lite av min ovärdeliga tid på youtube och lyssnade på gammal musik. Hittade då gamla steps sången: 5,6,7,8. Minns ni den. Jag minns att jag gick i mellanstadiet när den kom och skulle uppträda med några klasskamrater till småstjätnorna med den. Vi övande in dansen och allting, jag vet doick aldrig om vi kom till skott. Jag minns att Lillit, Ida och Pontus var med och skulle dansa till den. Emelie med kanske. Inte direkt mitt vanliga umgänge i mellanstadiet. Men kul hade vi när vi tränade i alla fall.

Som jag älskade den här sången:


Steps var mina stora idoler ett tag. Om jag inte missminner var jag upp över öronen förälskad i den mörkhåriga killen. Lee tror jag han hette. Minns ni Tragedy. Älskade videon och speciellt dansen när man höll händerna runt huvudet så käckt som de gör i videon.

We will rock you

Idag var och och Carina ute och gick igen. Så skönt att komma ut lite och så slipper jag ha dåligt samvete över att jag inte gick på spinning idag. Men imorgon, ja då tusan är det dags för We will rock you - spinning. Dock så har jag hört att ledaren som ska ha den är dålig så jag får väl satsa på att musiken är bra.

Tänk att cykla till den här med riktigt tungt motstånd:


Jag är riktigt spänd!

Jul

Jag sitter ju och inser att julen snart är här och dte är dags att börja planera sina julklappar till folk. Vad vill ni ha folkens??
Jag har redan bestämt en julklapp till en person, en bok som kommer passa henne som handen i handsken.

Jag har också börjat fila lite på vad jag vill ha. ni ska få lite förhandstips här kära bloggläsare.
  • Läste att Make up store har special erbjudande på deras fem favorit penslar för endast 395:- (ord pris 840.-) Skulle älska det dock så äger jag ju fyra fem penslar därifrån så jag kanske måste kolla vad det är för penslar i kittet,
  • Presentkort på en sportaffär så jag kan köpa längdisar och nya träningskläder.
  • Böcker, massor av dem. Jag lider brist på svenska böcker här borta.
Funderar på pappas present med, dumt att köpa något till honom eftersom han inte behöver något. Blir kanske något från
UNICEF:s gåvobutik. Världens bästa gåvobutik till folk som har allt.




Men mest av allt önskar jag mig en fridfull jul med världens bästa systerson och resten av min familj. (Ja, och ett riktigt bra drag på juldagen!)

Studier

Jag funderar på min framtid. Alltid lika förvirrande. Jag vill ju helst av allt bli pyskolog (medvetet felstavat haha), eller vill jag verkligen helst det. Jag skulle vilja ha en uppenbarelse, en blixt från klar himmel. Den här utbildningen ska du gå, här. Så ska den uppenbarelsen vara, sedan ska jag bli det med. Sedan ska jag komma in på utildningen direkt med. Men tänk vad trist det skulle vara om livet bara var lätt. fats jag tror jag kommer ha dte tufft nog med min utbildning så därför borde det vara lätt att komma på vad man vill bli.

Äsch nu struntar vi i det trista ämnet. Vi ser istället på den här snygga jag köpt till mitt badrum.


Ledig dag

Jag älskar lediga dagar, jag får sova hur länge jag vill. Jag lagar god frukost och ser på något på tv eller på datorn när jag njuter av den. Idag blev det: ägg, juice, hibiscus-te, knäckemackor och apelsinklyftor till lite True Blood. Jag står mig ju typ ett år på det. För övrigt sov jag 13 timmar inatt. Gött!

Sent ute, som alltid

Jag är en sådan som alltid kommer fem minuter försent, jag sover alltid längst och jag äter alltid middag sist. Just nu lagar jag middag till mig själv. En salig blandning av mat, fullkornspasta med stekt paprika, falukorv och halloumiost. Jag tror det kommer smaka super.

Idag gjorde jag och Carina en inbjudan till våra arbetskamrater. Vi ska ut och äta tillsammans. På ett ställe som heter YaYa's inne i Oslo. Ett thai-ställe som verkar superhärligt. Bra mat till ett helt ok pris och så har jag hört det viskas om billigt vin med. Här är deras
hemsida om ni vil gå in och titta. kolla på bilderna från stället i Vika. Vi ser det kul ut?

Jag har även börjat fundera på om jag inte ska bjuda hem några av mina kamrater på en glöggkväll med julklappsbyte. Kanske bjuda på skinmacka och glögg? Jag tror faktiskt det. Bjuda å skinkmcka, glögg och svensk julgodis. Jag har ju även ordnat en julklapp till eventuell julkappsbyte eftersom att jag är så sugen på att ha det. :P Men vilket julgodis ska man göra? Knäck och ischoklad så klart. Vad mer? Så ska jag bjuda på pepparkakor med mögelost. Mmmmm.

Jag längtar till december då jag får lov att dricka glögg och äta pepparkakor varje dag. Herregud vad jag älskar det. Ska köpa med mig massa glögg och julmust hem till Norge.

4 chords

Älskar det här. Såg det på skavlan härom kvällen. Är jag hopplöst efter som såg det då?

Halloween

Råkade skriva på fejjan att jag var på dödelsedagskalas och inte födelsedagskalas i helgen. Men jag var och firade Tina som fyllde 20 år i lördags och då skulle man vara utklädd. Massor av snygga tjejer där som jag inte fångade på bild.

Födelsedagsbarnet Tina, nej jag menar ju Alice. Som Alice i underlandet.


Själv var jag troll.




Trollmor och trollmor och deras lilla barn:


Förstår ni varför jag råkade skriva dödelsedag?


Mysigt kväll även om jag inte var på topp. Kvällen avslutades härligt av att Tinas tjejkompisar hade gått ihop och beställt en limo i födelsedagspresent som de åkte runt n timme i och drack skumpa före de gick in på krogen. Okej, jag Eva och Carina är ju också tjejkompisar till Tina men vi skulle ju inte med ut. Så av oss fick hon ett helt ljuvligt halsband. :)

It's not right but it's okay

Cyklade till den sången på spinningen idag, en fenomenal uppvärmingslåt. Den ger mig liksom lite kämparglöd. Och kärmparglöd är just vad jag behöver just nu. Den senaste veckan har jag vart väldigt blå. Jag mitt humör har sjunkit och sjunkit, ibland har jag vart gladare men ofast väldigt nere bara. Idag trodde kändes det allra värst. Jag jobbade natten till idag och sedan dag idag och jag kände mig bara så sliten. Jobbkväll igår med så klart. Sliten och grinig var den jag var.

Men så sätter man sig på en spinningcykel, i stort sett på botten eftersom att jag ska jobba inatt och ja, dag imorgon. sedan när man kommer till sats är pulsbältena till råga på allt på reparation. Då ville jag hem, helt seriöst. Sätter mig på cykeln och trampar och bestämmer mig för att det kommer bli ett skitpass utan pulsbältet. Jag blir inte ens varm och till råga på allt börjar jag grina mitt under uppvärminingen.

Men jag trampar på i sakta mak och känner att jag kan lägga på lite till, trampa lite fortare. Sakta, sakta kan jag fokusera på att cykla och ta istället för att vara trött, ledsen och blå. När jag klev av cykeln idag kände jag att det var ett av mina bästa spinningpass någonsin, jag kanske inte brände mest kalorier men jag har aldrig svettats ut så många negativa känslor. Jag känner mig kanske inte som jag flyger på moln än men helt okej.
It's not right but it's okay.

Passar på att be mina trogna läsare om ursäkt för dåligt bloggande. Jag kan inte garantera att det inte händer igen, men o jag börjar känna det på mig får jag slänga mig på spinningcykeln med världens bästa måndagsledare.