Hey där

Jag och Ewa har just vart hos Morten och druckit vin. Jag och Ewa ar även försökt övertygat Stein och Jocke om Lasses storhet. han är stor större än ni tror.

Vi hann bara vara en stund hos Morten men ändå bli salongsberusande, ooops.

Citat från Ewa: "jag var till och med in och pussade dig på pannan bara för att se om du andades" Säkert Ewa att det var därför... Moahahaha

Är vi trygga bakom väggarna här?

Imoirgon blir det Lasse, jag längtar och längtar. De frågade mig om jag ville jobba imorgon kväll. Få övertid, dvs fett betalt. Nej sorry jag ska på Lasse!

Lasse passar mig vart jag än i livet står, första gången jag var på Lasse, Strömsholmen. jag hade knappt någon relation till Lasse då. Nu har jag minnen till varje låt med honom.

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt!

Ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig...

Jag hälsar Lasse imorgon från er.

Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann, iallafall nära mig

Och om en timme är jag på jobbet igen och jobbar fam tills tre imorgon eftermiddag. Vda skulel jag göra utan jobbet, jag måste skaffa lite kompisar. Haha.

Ewa ligger och pratar med Josse inför imorgon, när Ewa sa vi ses imorgon skrek Josse så nästan jag blev döv. Josse och Chrille komemr imorgon med tre jobbarkompisar från Sälen för att avnjuta Lasse med  oss. Jag har inte ens tänkt på Lasse det har hela tiden kännts så avlägset eftersom det var fett länge sedan vi köpte biljetterna.

Lars Winnerbäck akustiskt på söndag. Fattar ni hur stort det är egentligen?
Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess!
Vi måste akta oss för alla bättre förr, å för leda å tristess
Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn!
Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!


2008-08-14

Du säger, att vi nått den punkt i livet
när man bli tvingad att förstå
att allt, man tog för givet
och allt, man tog för gott
var nå'nting som man bara fick till låns
Och jag önskar det fanns nå'nting att säga
och gav dig tillförsikt och mod
Men hoppet föds i handling
Det vet jag att du vet
Så kom hem till mig så gör vi nå't ihop

På söndag ska jag glömma all leda och tristess och lyssna på Sveriges och Norges bästa Lasse. Känna förra sommaren innuti mig och bara njuta. Jag hoppas att hoppet föds i handling.

Nightie, night.

Cause I'm always

Jag sitter och läser folks bloggar och blir längtar lite hem. fast de flesta bloggar jag läser ju iofs är ju ine hemma, haha. Men nästa helg när jag kommer hem vilka hänger man med på lördagskvällen då då?

Har jobbat dag idag. Ska nu jobba: natt, lördag dag, söndag dag, måndag dag, onsdag kväll och torsdag dag. Det ska bli skönt att komma hem och vila en stund. Och prata mitt eget språk, jag låter som en jävla töntnär jag pratar, blander nosa och svenska högt och lågt. Och sedan dokumeterar jag ju varje dag på jobbet, på glad amatörnorska.
 
På förmiddagen idag var det så himla fint väder ute så man bara ville ut och nuta, sedan började det snöa, sedan lyste solen, sedan snöade det och nu lyser solen igen. Jag ska strax ta en promenad och hoppas på att solen håller i sig.

So long

Jag har tidvis mått bra

Jag har just vart ute och tagit en promenad. Och jag behövde ingen jacka. Underbart! Så nu när jag kom hem till en väldigt varm lägenhet beslutade jag mig för att öpnna balkongdörren och vädra. Den har stått öppen i en kvart nu och jag känner att den vanliga temperaturen vi brukar ha här inne är tillbaka. Jag kände mig inte som hemma med 20 grader här inne.

When lights go out

Så största sanckisen i Sverige är jus nu Victorias bröllop antar jag, och i Eskilstuna att statt brann ner. Hoppas folk har tröttnat på att prata om det tills jag kommer hem. No offence Statt eller Vickan, men jag vill prata om andra saker. Viktiga saker som strider i mellanöstern och vilka böcker vi läst på sistione, not.

Börjar längta lite hem igen. Jag är så bortskämd med att åka hem just nu. Men samtidgt längtar jag tillbak till Norge för när jag kommer hem till  Norge så är Annika här och jobar på Akershus och då bor vi inte långt ifrån varandra. Det ska bli underbart.

Föresten ringde min chef mig och gav mig flera vakter. Swell som Jonas skulle sagt.

Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly

Jag sitter och skriver til Ewa på snabbchatten på facebook. Hon hör mig när jag fnissar för vad jag skriver. Jag fnissar jätte tyst, men hon hör mig. Därför borde vi kunna ha en vettig vanlig diskussion, nej men jag skriver på snabbchatten.

Marie, kom hem till mig ska ge dig en stor varm kram!



When you're weary, feeling small,
when tears are in your eyes, i will dry them all;
I'm on your side. when times get rough
and friends just can't be found,
like a bridge over troubled water I will lay me down.

I know some day it will all be gone

Nu ska jag diska och laga mat innan min livskamrat Ewa kommer hem. Hon ska få riktigt god mat ikväll.



I wish I could find a good book to live in

I wish I could fins a good book to live in sjöng Amanda Jensen i en av hennes låtar när jag gick hem från jobbet och lyssnade på min Ipod. Då började jag finula på vilken bok jag skulle vilja leva i. Mitt självklara svar är väl egentligen Stolthet och fördom. Jag vet inte varför men jag är en sådan jävla sucker för både boken och den senare bfilmen, den första filmen fungerar till min stora sorg inte på min dator.

Jag vet inte varför jag älskar Stolthet och fördom så mycket, eller jo det gör jag. Jag är en hopplös romantiker. Det kan man kanske inte tro om mig. Men jag är så himla himla tönt så. Folk skulle typ dö om de såg in i mitt huvud, allt som rör sig i det kommer verkligen inte ut.



Föresten är jag lite kär i alla mina rabetskamrater där jag jobbar som personlig assistent. De är så hinla trevliga och glada allihopa. Jag var på möte där på eftermiddagen och vi fixade först schemat sedan åt vi ost och kex och snackade skit. De är ju underbara.


Sail on silvergirl, sail on by. If you need a friend I'm sailing behind

Kollade på The curious case of Benjamin Button självklart grät jag som ett litet barn på slutet. Jga grät även på tåget till Norge när jag läste hennes och folk berättade sina bröllops historier. Där satt jag och snörvlade brevid någon främling över bröllopshistorier. Let's face it, jag är en blödig jävel.

Jag ska hem om två helger igen, min farbror har gått bort och jag ska på begravning. Ska väl bli sådär, men skönt att komma hem och träffa alla i familjen igen. Jag har redan börjat göra upp planer för den här trippen hem med. Mycket att göra när man ska hem som vanligt. Hoppas jag hinner med allt jag vill bara. Och sådant som jag inte vill men måste också.

The mirror on my wall
Casts an image dark and small
But I'm not sure at all it's my relfection
I am blinded by the light
Of God and truth and right
And I wander in the night without direction

So I'll continue to continue to pretend
My life will never end
And flowers never bend
With the rainfall




Glömde ju kommentera detta



Jag är glad att Victoria har valt en kille så är bättre än både kungen och drottningen på att hålla tal. Nej, men de är väl ett gulligt par. Victoria sa ju själv att hon hade både vart gladare och starkare de senaste åren, och fan vore väl om hon inte var starkare med en pojkvän som äger ett gym...

You know that I will try

Jag sitter och lyssnar på Ewas ipod, lika bra musik som alltid. oftast i alla fall. Jag lyssnade nyss på att fånga en fjäril av Lasse, jag vet inte men det är något med den låten jag inte tycker om. Det är trist, för jag gillar alla andra Lasse låtar jag hört tror jag. Men den ger mig ingenting, texten är jätte fin men inte resten. It makes me sad.

Idag fyller Martin, ja och Cecilias pappa med. :) Grattis!

Jag har inte ringt någon hemma sedan jag åkte hem, eller jo mamma men det räknas inte. Men jag börjar sakna att inte prata med Tessan, Lisa och alla andra. Men jag känner att jag ska hålla ut lite längre, jag kan inte hålla på och ringa hem i tid och otid. Jag älskar dem där hemma men så här ofta pratade jag inte ens med mina systrar när jag bodde hemma. I och för sig har vi just nu sjukt mycket att prata om.

Jag var ju hemma i helgen, hade självklart kmran med mig. Men jag tog endast tre bilder och det är inte bilder för bloggen, de är sorgsna.
Jag försjte dock få T att posa med magen, men där var det tvärstopp. Hon ville inte posa. Men hon får allt tåla att man klappar på den hela tiden så någon måtta får det väl vara. Haha. Men magen är ju så hård, hoppas lilla A har det mjuk och gott där inne. jag kände mig som en ringtig kärring när T hade en glipa mellan byxorna och tröjan. "Tänk på magen T, du har inte bara dig själv att tänka på länge..."

Nej men nu tänkte jag nog glutta lite på Benjamin Button - filmen. Jag ser fram emot den.

It's to late

Jag har jobbat idag, nästan hcken av mig litegranna. Lyckades även reta upp en psykisktsjuk, han ringde dock senare och bbad om ursäkt. Jag var lite nervös där ett tag. Satt även och hängde en stund med en vietnamesisk familj och tittade på vietnamesik tv. Najs, najs. Hjemmesykepleien det kan vara min grej. Haha.

Ska snart och jobba igen, jag är inte skittaggad och jobba nätter när jag är så här trött. Jag är så rädd att jag inte ska vakna om hon vill något. Trist om hon mår dåligt och jag snarkar mig igenom det hela. Jobbigt läge, jg lyckades även en natt vräka ur mig något helt irrelevant eftersom att jag var fett trött och skulle fråga henne om hon ville hosta. Men naj, jag frågade henne något helt annat och fattar inte ens riktigt vad jag frågade....

Jag är gansa skum när jag är trött, jag hittar på och skarvar lite som jag vill. Sedan när jag sovit och minns vad jag sagt får jag snällt förklara att var lite pömsig. Eller tröttmössa som en del säger... Jag minns speciellt en gång, jag ligger och sover på ett ställe mellan Katrineholm och Nyköping och mamma ringer och väkcer mig och frågar mig vart jag är, nej men jag är i Tessans lägenhet i stan svarar jag. Mamma tycker det är alldeles utmärkt eftersom att jag ska till pappa dagen efter. Men jag får ringa henne på morgonen och förklara lägt och att jag inte alls är på väg till pappa, jag är i Katrineholm på väg hem till Stora Sundby.

Helt irrelevant blev dett inlägg just. Jag är väl trött. Ovanligt...  

Everyday seems a little longer

Jag är hemma igen, mitt hem är fullt med människor.  Och jag vet inte riktigt vad de har för diskussioner, jag är lite rädd.
Resan hem gick bra, jag satt brevid någon nörd som satt och spelade PSP hela vägen. (jag fick fråga de andra här vad psp hette)

Helgen hemma har vart jätte bra. Torsdagen åkte jag, Lisa, Barbro och Rutger till pappa. Pappa mådde ganska bra, han hade fått en ny rullstol och den passade honom som handen i handsken. Torsdag kväll var det pizzakväll med mma, Lisa, Totte, Tessan, David och A. Fett gott med svensk pizza.

Fredag morgon åkte jag till henne och åt frukost där. Sedan fixade jag tv:n åt morfar så att han sk slippa vara deppad. Lunch intogs i Fyrby innan jag åkte hem och duschade och förberedde mig för eftermiddagen. Eftermiddagen var vacker men sorglig. Hanna sjöng alldeles underbart och allt kändes perfekt. Prcis som K skulle velat ha det.

Lördag var det dags att ta vita blixten till stan och träffa min sötaste Sandra. Vi fikade och köpte skor. Sandra och jag kan inte gå på stan tillsammans utan att shoppa. Sedan kom Tessan och hon och jag åkte till babyproffsen och hämtade ett babypaket. Sedan åkte vi till Lisas och Tottes nya hus, fett stort. Jag ser fram emot Lisas 25-års fest.

Kvällen var det familjmiddag hos mamma. Sedan skjutsade David in mig och Hanna till stan där vi satt igång igång och drack. Frida anslöt senare och vi hann diskutera det mesta. Sedan gällde Harrys där det var sjukt mycket folk men inte så många jag kände. Men Jonas och Julia dök upp. Najs, najs.

Nu ska jag försöka vila lite, Hanna oh jag sov alldeles för lite inatt. Hoppas hon klarade att plugga idag. Hon var lite trött imorse.

åh, så där vill jag att du ska göra...

Everyday seems a little longer, every way love's a little stronger

jag vill så himla gärna se Buddy Holly musikalen. Älska Buddy Holly, älska Brolle.

 

Well, what're we gonna tell your mama?
What're we gonna tell your pop?
What're we gonna tell our friends
When they say, "Ooh-la-la."

Packar

jag håller på och packar och inser till min stora fasa att datorn får stanna kvar här i Norge i tryggt förvar hos Ewa. skit i att jag kommer vara ett nervvrak utan den, en jag har redan apckat på tok för mycket för fyra dagar. Men jag börjar se en ände. Jag ska klämma ner ett par skor bara, kanske två... 

Det ordnar sig

1.put Your iTunes (or whatever music player) on Shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write down the name of the song no matter how silly it sounds!
4. Put any comments in brackets after the song name.
Sorry men jag är en sucker för sådant här...

If someone says, "Is this okay?" You say?
Faller (Lasse håller alltid min hand, om en vacka ska jag se honom live)

What do you like in a boy?
Rockin'  tool (Vem gillar inte det???)

How do you feel today?
My shoes (Vad kan jag säga; The world is closing in on me, so my shoes they need to move)

What is your life's purpose?
I'm ready (Well, I'm ready, I'm willin', and I'm able to rock and roll all night. Ja, mitt livs mening är att rocka, det blir klarare dag för dag...)

What is your motto?
Does your mother know? (haha, inga kommentarer)


What do your friends think of you?
Kings and queens (Kungar och drottningar vet ingenting om riktiga livet. jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag känner mig inte så divig så jag tar det positivt.)

What do you think of your parents?
A little bit love (Kärlek till pärona)

What do you think about very often?
Betala din räkning Bill (Ja, är det någon som missat är jag är lite pank?)

What is 2+2?
From a jack to a king

What do you think of your best friend?
We don't celebrate sundays (Rock n' roll is our religion. Haha)

What do you think of the person you like?
Hopplöst fall (Lite trist och lite sant)


What is your life's story?
All for love (Alla för en, en för alla)

What do you want to be when you grow up?
en tätort på en slätt (Ja, vem vill inte vara en tätort?)

What do you think of when you see the person you like?
New Orleans


What will you dance to at your wedding?
A tribute to Buddy Holly (jag har altid vetat att en kille som älskar Buddy Holly ät något för mig, kanske Brolle..)

What will they play at your funeral?
Volulez vous (take it now or leave it, now is all we got, nothing promised, no regrets. jag hoppas att jag lever lite så, för stunden)


What is your hobby/interest?
It's my party (SJÄLVKLART!!!)

What is your biggest fear?
Every heartbeat (En bra en)

What is your biggest secret?
Distant dreamer (Sant, sant. Jag är en avlägsen drömmare, en feg en.)

What do you think of your friend?
Shaking all over

How would you describe yourself?
No particular place to go (Lite rastlös just nu, ja)

What will you post this as?
Det ordnar sig


I min inkorg

Fick ett mail från Georg häromdagen, precis så här stod det. Alltså jag är imponerad över hur duktig han är på att skriva. Sex år, snart på sjunde. Och att han kan skicka mail. Sedan får ni väl bedöma innehållet själv, men minns att hans mamma var ungefär som jag är nu när hon blev moster första gången och det har hon klarat alldeles galant.

hej clara
jag tyker att är lite för
 
ung för att bli moster
 
 
kramar och pusar
 
från din lila kusin

 

Tvungen

Jag var tvungen att resa mig ur soffan och avbryta mitt väntande på att andra Twilight filmen skulle komma ut då jag googlade på den och insåg att den andra ska just börja spelas in. hur skulledet se ut om jag satt här tills den kom. Det beror väl i och för sig lite på min sambo. Om hon inte visar medkänsla skulle jag se ut som ett litet intorkat skelett. Om hon gör det kommer jag bli stor som ett jävla hus, föreställ er de i dokumentärerna från USA och England. Ewa skulel bli den här mamman i dokumentären som inte inser att hon håller på att göda ihjäl.

Nej jag trasker ner till Ewa jag och kollar vad som händer på Vikvikes, medans jag väntar och hoppas på att filminpelningen ska gå fort, fort, fort...

Bästaste

Jag kollade färdigt på Twilight idag, allts verkligen snuskigt bra film. Det är så här att jag sitter och väntar på att nästa ska komma ut. Jag vill se den nu, nu, nu.

Som Hanna sa:
Edward kan inte göra någon besviken.
True, true.

Nu ska jag titta på the wrestler. Lisa sa att hon hade hört att den var fett bra. Måste väl prova även om wrestling inte riktigt är min grej.

Väntar på att Jessica ska höra av sig så jag kan slänga mig på telefonen och ringa henne. Miss her...

Typ

Lill "typs" pojkvän D, har skaffat kombi inför A:s nedkomst. Anna säger att D är mer redo för barn än Lill. Sant, sant.

Rapporter

Från Lörenskog:
Det har snöat igen, trädgårdstraktorn är i full fart utanför och skottar snö.
Jag kokar ris och ska snart äta ris och linsgryta.
Jag tittade nyss på Twilight, kan vara den bästa filmen ever kan inte slita mig, men versionen jag fick hem var så dålig kvalitet så jag var tvungen att leta på en ny. Har cirka två och en halv timme kavr att vänta, jag vill liksom se den perfekta versionen.

Frå Eskilstuna:
Jag läser på Aftonbladet om en kvinna som vart på kvinnokliniken och gjort abort två gånger efetrsom hon fått veta att barnet är en flicka. Kvinnan är uppenbarligen rubbad och nästa gång hon vill göra en abort om det är en flicka hoppas jag att de "misslyckas" så hon blir steril. Sedan hoppas jag att socialen åker hem till henne och hämtar flickorna hon har hemma, för det stod det i artikel att hon hade. Ibland är fan abort mord, om man gör det på grund av könet i alla fall.

Lill, Späd, Tuss kärt barn har ännu flera namn

Jag ringde nyss Lill, hon låg och sov. Hon hade jobbat imorse och vilande nu för att orka med eftermiddagen. Jag tror att det är lite mycket för henne och hennes stora magen att joba två pass om dagen så jag får nog säga ill henne att dra ner på tempot. Hon har trots allt två att tänka på, fast nu går hon snart på havandeskapspenning.

Jag kollade som sagt på Patrik 1,5 igår. Den var inte riktigt vad jag förväntat mig, men jag vat inte riktigt vad jag förväntat mig heller. ag tyckte den var jätte bra en riktigt feel good film. 

Nej, men kanske lite frulle på detta?

Till salu



Till salu:
Skottkärra utan tillhörande förare (dock kan ni få köpa förarens sambo för en billig penning). En jättefin rostfri skottkärra i sina bästa år men dock med lite för lite luft i däcket säljes till högstbjudande. Jag och min sambo har insett att vi inte uppfyller skotkärrans behov av att arbeta med att köra saker, och så börjar den växa ur balkongen när våren är i antågande och vi vill sitta där...
Finns på en balkong på Syster Mathlides gate i Lörenskog.
Transport hem ombeörjes av köparen.

Kom kärlek till dem som saknar nån om natten

Ewa pratar med Andrea i telefon. Hon är så lycklig, det gör mig glad. Jag har inte hört henne skratta så här mycket sedan jag vet inte när.

Igår firade vi alla hjärtans dag med att med att käka kött och potatisgratäng. Det var verkligen inte igår. Jaha, älskling, grattis på alla hjärtans dag.

 
Jag sitter och väntar på att Patrik 1,5 ska bli klar, jag har en känsla av den kommer att göra mig ännu mer glad. Och på torsdag ska jag krama min mamma, vet ni hutr lycklig jag kommer att vara då??

Henne på MSN <3



Jag tycker om dig kompis. På Torsdag ses vi.

Du är en framåt person,
som har en hög ambition,
en lycklig framtid astrologen spår,
vart du än på vägen går.

Always, Always and forever

Tack för Alla hjärtans dag-presten, Mamma, Pappa + "resten"!



Now we'll say, I said I thank you
I'll always thank you
More than you would know
Than I could ever show
And I love you
I'll always love you
There's nothing I won't do
to say these words to you
That you're beautiful forever

Always, Always and forever

I will understand

Ikväll ska jag boka biljetter hem en skön käsla att veta att jag är ledig från jobbet i fyra dagar och kan slppa lite hemma. Men det är mycket som ska hinnas med. Jag ska hinna träffa familjen så klart, hoppas jag hinner hänga en del hos pappa. Det blir nog torsdag och lördag. Lördagen ska jag även inhandla lite mat att ta med tillbaka.

Igår var jag sa depp och ville inte ens åka hem. Jag förstod inte vad som skulle kunna bli bättre av det. Men så pratar jag med mamma, Tessan och Lisa i telefon. Och oj vad det ska bi kul att längta hem. Klappa Lill lite på magen, titta på Lisas och Tottes nya hus och hänga med mamma. Hon har lovat att vi ska käka pizza eller kebab på torsdag. Jag saknar kebaben som finns i Sverige, det är inte alls samma sak här. Jag minns inte ens när jag käkade kebab senast.

Jag vill se I taket lyser stjärnorna. Ska vi gå på den när jag är hemma? Någon som är på?

Good morning, we talked the whole night trough

Hr sovit grymt illa inatt. Har haft en kelig katt hos mig och n sprakande walkie talkie. Nu ska jag sova en stund till, sedan ska jag ringa min boss och ta ett snack med henne så jag kan vara ledig nästa helg. Då kan jag även boka biljetter hem idag.

Angenäma dagdrömmar blandas med mardrömmar om natten

Plötsligt

Det kommer altid i tre säger de, alltså är det slut nu. Men tre på en vecka och en halv är lite mastigt va? Om det är tre för mig, är det tre för alla andra med då?

Jag vill bara dra täcket över huvudet. Det ska bli skönt att åka hem till mamma nu och bara få en lång kram, säga vad man vill. Men när jag är hos mamma då vet jag på något sätt att allt bli enklare med tiden.  

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


Ibland slutar det bara slå

Hard work, work

Blev så att jag jobbade inatt med då. En kollega messade och frågade om jag kunde ta natten, självklart kan jag inte säga nej... Ja, ja tänk på pengarna. Problemet är det att jag egentligen slutar klockan 08.00 på nattjobbet och börjar det andra 07.45. Måste be att få gå lite tidigare imorgon bitti helt enkelt.
 
Jag lagade riktigt potatismos och fiskpinnar till kvällsmat. Gjorde även en äpplekaka och kokade linser. Imorgon ska jg försöka mig på att göra en linsgryta, vi får se vart det slutar. Jag är väldigt inne på bönor, groddar och linser just nu. Gjorde iordningen en bruk så jag ska kunna grodda mungbönor med. Ska börja imorgon så få vi se hur det utvecklar sig. Jag har alltid en förmåga att skölja för mycket elelr för lite. Så jag är tveksam...

Nej, dags för jobbet.

I tought I knew you

Jag sitte och lyssnar på musik från Ewas ipod och hörde nyss take my breath away. Kom och tänka på pappa. Take my breath away är ju soundtracket till En officer och en gentleman. De filmer jag verkligen kopplar till pappa är En officer och en gentleman och Topgun. Två filmer som liknar varandra så otroligt mycket. Lite halvtöntiga filmer faktiskt. Och dte kommer som en blixt från en klar himmel, min tuffa polispappa var en mjukis. Okej dte har jag väl alltid vetat innerst inne, men jag har aldrig funderat över det. 

Jag har vart och handlat. Bra Clara!!! Mål ett avklarat, nu ska jag skala potatis så att jag kan bjuda på riktigt potatismos och fiskpinnar när Ewa kommer hem. Jag är fett trött på pulvermos, Ewas favoritmat. Hon och jag har verkligen inte alls samma matsmak, men det går ändå.


Jag är gald att du ville bli min sambo, hur skulle jag klara Norge utan dig?

Inatt, inatt

Jag har blivit största fb-nörden. Jag antar att man blir det när man jobbar med att sova på nätterna och är mycket ledig på dagarna. Nu ska jag jobba inatt igen, hon som ksulle jobba inatt kunde inte. Men det är inga problem så länge jag får gå lite tidigare så jag hinner till jobbet imorgon bitti. Jag blev även erbjuden tre vakna nattvakter på lörenskog sykehjem i helgen. Jag ska ta en av dem eftersom att jag redan jobbar hela helgen. Men det vore rätt najs at ta alla men jag tror faktiskt inte att jag skulle palla tre vakna nattpass och två dagpass i rad. Det är tillräckligt krångligt för mig att hitta fram här än då. Utan att vara sömning eller speedad.

Jag har ännu ett mål idag, mål ett var ju att laga en middag, mål två har nu blivit att ka och pant och handla lite mat. Kanske städa lite också. En riktig husmor. Frågan är vad jag ska laga för mat. Vi har inte dirket fett mycket mat hemma just nu. Men fiskpinnar sitter aldrig fel, piskpinnar it is. Räknas en middag gjort på halvfabrikat??

Äsch

Det blev fel på länken i förra inlägget.

Oh baby, baby

Jag och Tessan pratade igår ganska länge. Jag hittade in nya favoritsida på internet. Nu ska jag bara få Tessan att hänga på den hela tiden.

Idag finns det inte så mycket planer, jag ska prata med min chef om att jag ska kunna ta ledigt nästa helg för en snabbvisit i Sverige. Jag blir nog hemma torsdag till söndag, elelr torsdag till lördag beroende på hur samarbetsvillig min chef är.  Saken är den är att jag har alldeles bra och legitima skäl till att åka hem.

Dagens mål har blivit att laga en riktigt middag. Det har blivit lite mycket mackor på senaste. Och igår var jag och hälsa på Ewa på vivikes, då lev det tårta till frukost. Bara sådant men får göra när man flyttat hemifrån.

Snart fyller storesyster 25 år med, i påsk. Jag har ingen aning om vad jag ska ge henne. Jag vill ge något riktigt klockrent. Saken är den att hon och Totte just införskaffat ett nytt hus så det finns väl ganska mycket att köpa. Kanske en riktigt gräslig tapet.

Igår fick jag kontakt med Marie och mailadesom en tok med henne. Det händer mycket spännande hos henne. Jag blir riktigt avundsjuk när jag läser om värmen och alla äventyr. Saknar henne gör jag med. Men tiden går fort och snart sitter hon här på min balkong. Go Bush!


Hate how much I love you

Jonas aka balendejt åller på och jobbar med en header till mig, det kommer anatgligen bli smashing. Det jag såg nu var bättre än något jag kan göra själv.En gång troddde jag att jag ver teknisk.

Ewa oh jag har gått tillbaka till tvåsamhet. Känns lite tomt. Kändes som att jag och S verkligen började komma varandra nära. Haha. Men tvåsamhet fungerar också, Ewa ligger i sin säng och jag itter på soffan. Vi har just tittat på systrar i jeans andra sommaren. Gullig film. Fick mig att sakna Hanna och Jessica lite. Men de är ju aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Jag pratade med Georg idag. Plötsligt blev han tyst, då frågade jag vad han tänkte på. Underbaraste svaret ever kom.
Jag tycker det är så underbart att höra dn röst nu när vi inte träffas så ofta längre. Åh min älskade lilla Georg, jag saknar dig så mycket. Fatta vilken hjärtekrossare den 6-åringen kommer att bli. Han kan ju snacka i alla fall.

Greek girls don't lose their pants....

Hostel

Vi skulle titta på mysfilmen ciao bella ikväll. Nej, men istället blev det hostel II. Inte lika mysigt... Det den tog värsta vändningen mitt i filmen. Mördare förändrades till mördade. Och offren förvandlades till mördare. Girl power.

Nu efter skräckfilmen ska jag nu och jobba. Kul att sova alldeles ensam utan Ewa brevid mig. Kanske jag kan gå inte och fråga henne jag sover hos om jag får ligga i sängen brevid henne. Eller så tar jag helt enkelt med mig en glad bok att läsa. Och hoppas att jag inte drömmer mardrömmar om folk som förblöder eller badar i blod.



Natti, natti.

Oflyt

Jag har sådant jävla sjuktr oflyt i mitt liv just nu så att jag vill slå sönder något.

- I fredags natt skjutsade jag killarna till korgen och körde för fort blev fotad av en kamera och förväntar mig att Ewa får en underbar bot till generalshöjden som jag ska betala. Slutsats: Sluta köra för fort och vara snäll och sljutsa på folk.

- I lördags fick jag en varning om att jag skulle hamna hos Norges inkasso för att jag inte hade betalat en räkning. Det trodde jag att jag hade, men nej jag hade skrivit fel IBAN nummer. Vilket leder till en 300 och att det tar tid innan jag får de andra pengarna tillbaka. Slutsats: Alltid kolla IBAN nummer två gånger och låta Ewa sköta räkningarna.

Ewa föreslog häromdagen att jag skulle åka hem och läka själen lite för att jag ver depp. Men om jag fortsätter så här så kommer jag knappast komma hem någonsin igen om jag ska komma ifatt med min ekonomi. Kanske att vi ses till jul om ni inte kommer och hälsar på. Sedan händer massa andra saker som suger med som jag väljder att inte ens gå in på. Jag sulle vilja få en lott av någon och vinna en mille på den. Men då skulle jag väl tappa den.

Men det kan alltid bli värre. Så jag ska väl bara vara glad och hoppas på det bästa.

I love the way



Detta är alltså låten som gått hela veckan som sambos. D:s favoritlåt just nu. Idag börjar vårt kollektiv splittras, Robin åker hem på eftermiddagen och imorgon åker S och D hem. Slutet av en era. Haha.

Idag vill jag att manpower ska ringa och erbjuda mig sjukt många arbetspass på Lörenskog sykehjem. Det vore najs att jobba ordentligt den här veckan, få lite annat att tänka på...

Vilket sätt om jag får fråga?

S: Jag läser min highscore lista på quadra pop och stänker lite.
C: Hmmmm
S: Du behöver  ine oroa dig Clara, det kommer inte komma på din arm.
C: Hmmmmm
S: Skulle du bli arg om jag saggade dig på armen?
C: Vad tror du????
S: Alltså på nåt sätt skulle vi ju komma varandra lite närmare då...

Jäser

Alltså jag och Ewa har ju tre sambos på obestämd tid, imorgon är det en vecka. Haha. Saken är den att dessa tre killar älskar sina kroppar och tränar väldigt mycket. Så nu sitter jag alltså i soffan och jäser medans tre killar göra ömsom armhävninga på tre stolar (man kommer ner längre om man inte är på glovet) sittups (på alla möjliga sätt). Snart skulle de göra något tätt, fråga mig inte vad. Jag vågar inte ta kort för då skulle S spöa mig om jag la ut dem här.... 

"Vi är så här tighta"



the thing to remeber is
if we are all alone
we are all togehter in that to
it helps me sometimes



"Vi ska spinna på dansgolvet imorgon Clara!!!!"

Jo men igår skulle Ewas och mina sambos ut på krogen. Ewa avböjde med tanke på sin astma och jag avbödje med tanke på att jag gick upp och jobbade kvart i åtta imorse. Så jag och Ewa skjutasde killarna till martin's och ja de var fett taggade. Jag var dock lite orolig att det inte skulle falla dem på läppen. Men när de ringde vid tre inatt och ville bli hämtade verklade de lyckliga. Och, oj så lyckliga de var.

Så lyckliga så att S hade herpes runt hela munnen (hoppas inte), R hade träffat någon norska och Dempa D knallde rakt in i dörren i garaget, sedan klädde av sig för att spendera en liiten stund hängande över toan. Nu när jag kom hem från jobbet hade de inte ens klivit upp.

Idag på jobbet har dte vart kaos, snökaos. Jag körde fast mitt i en uppfart med en bom och fastande precis där bommen skulle slå ner, fick öppna den tre gånger innan jag kom in. Fastande här och var, lyckades till slut ta mig tillbaka till kontoret och inser att ingen annan är där så jag ringer. Nej men då har en fastnat med bilen och är ungefär 1,5 h försenmad så det var bara att ge sig ut igen. Vi kom alla tillbaka i ganska god tid dock, lunch hanns dock inte med för mig som slutade tidigt.

Nyss har jg och Ewa vart på meny och hämtat paket från Ewas mamma. Konserver, saft, godis och tidningar. Fett najs, jag diggar Ewas mamma.

Jag känenr mig så himla energilös just nu. Jag längtar mest tills det är dags att sova. Vill inte till jobbet, men när jag väl är där så går det ju bra. Men så kommer jag hem och inser att ja jag har spenderat fem timmar av mitt liv och inte tänkt på allt som händer där hemma. Då är all energi slut igen. Mamma planerar att komma och hälsa på snart om inte jag kommer hem och jag kan säga att eutt besök från mamsen är mer än välkommet just nu.

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


Helgen med the cowgang



Lycka är att vara tre

Torsdag var dagen D. Hanna anlände, jag och Jessica satte oss i den lilla bilen och for till Lilleström för att hämta vår tjej. På kvällen käkade vi lite mat och hängde. Dags att jobba natt sedan.

Fredagen var bästaste dagen på länge vi träffades i Oslo för lite sightseen. Käkade på Fridays, koillade på slottet och Akerhus fästning.

   

   

Vilken underbar dag! På kvällen var det förferre hos Jessica och Mads. Dit kom även Stein, Joffe och Jocachim. Kvällen ängnades åt att de söp sig fulla och att jag skrattade eftersom att jag skulle upp och jobba dagen efter. Jag var fyllechaffis till  killarna till Lilleström, det första Joachim var att hänga sig på tutan och sätta på varningsblinkern. Jag var nära att krevera. Senare delen av kvällen spenderades på Martin's, jag åkte dock hem när fröken Norge tävlingen drog igång.

Lördag Jobbade dag, Hanna, Jessica och Mads kollade in Strömmens storsenter. Kvällen kom och de kom hit för att käka middag. Sedan gick vi alla fem för att träffa grannen Morten här. Dr var även Joffe, Joachim och Espen som skulle ut på Martin's. Killarna satt igång oh blandade fett goda drinkar. Blev lite karatefylla efter öltratten men då gick jag och Ewa hem och la oss. De andra drog till martin's men Hanna kom inte in så de la sig framför tv istället.

Söndag Upp och jobba igen. Hann dock ej ta farväl av Hanna vilket kändes trist men vi han snacka i telefonen.

Jag är glad och nöjd med helgen och glad att vi hann träffas så mycket även fast jag jobbade! Nu saknar jag er massor!


Det är lungt, det är chill

Vi har som sagt sällsakp här i lägenheten. Men inatt ska jag och jobba så jag får en luten paus. Det är ganska mycket med 5 pers på 48 kvadrat. Frågan är hur det blir på Winnerbäck då vi ska sova åtta här. Men det är ju bara en natt.

Igår kväll beslutade vi allihopa att dränka våra sorger, vilket jag gjorde med besked. Jag skulle och hämta Jessicas kamera hos Morten och messade hon och frågade om jag kunde hämta Jessicas mobil. Men jag fick hem en kamera i alla fall. Somna dock gott sent inatt.

Imorgon lovar jag att jag ska lägga in bilderna från helgen och skriva ett hyllningsinlägg om hur trevligt vi hade det. Skönt med en riktigt bra helg, vem vet när nästa bra helg kommer nu...



When you have no light to guide you and no one to walk beside you
I will come to you

When the night is dark and stormy you won't have to reach out for me
I will come to you

Sometimes when all your dreams may have seen better days
When you don't know how and why but you've lost your way
Have no fear
When your tears are falling I will hear your spirit calling
And I swear that I'll be there come what may


Why?

Life can turn in a second.

Just nu finns noll energi till en bra uppdatering.

Idag behöver jag åka hem och vara hemma, nära och tycka om alla!

No energy

Jag har verkligen energi att uppdatera om helgen än. All min energi gick åt då. Haha.

Jag och obin har hängt ett tag nu. Om en stund ska vi iväg och hämta Dennis och Sisqo vid tåget. Sedan ikväll blir det väl tacos och spela spel.

BTW så har jag och Robin inte alls samma musik smak....Men det är ingen fara.


And if you think I'm corny
Then it will not make me sorry
It's your right to laugh at me
And in turn, that's my opportunity
To feel brave

When trhe night has come and the land is dark

Ska snart upp och jobba. Jag har vart på förfest ikväll med tre av mina favvo tjejer Ewa, Hanna och Jessica. Självklart också med min favvo norrbagge Mads. OMG hlegen med Hanna har vat wunderbar. Alltid lika kul att hängde med the Cowgang.

Jag ska berätta det mesta imorgon men inte allt. Vi har haft massor med kul...

Nu ska jag berätta att min granne gör de godaste hemgjorda strawberry daqaries (stavning?) ever.

Natti, natti.


På måndag får vi besök igen