Happy birthday

Gick upp med tuppen imorse närmare sagt klockan tjugo i sju. Var fortfarande mörkt ute. Allt för lilla Jessicas skulel. Hennes mamma hade suprise breakfast till henne imorse på hennes födelsedag. Hon blev väldigt glad. Och vi andra blev med glada för Jessicas mammas nybakta bröd och choclate chip cookies. Sedan till efterrätt blev det fransk choklad tårta. Vilken morgon. :D

Ser fram emot ett nytt år. Nytt år nya chanser och ny glädje. Sorgen får stanna i det här året och glömmas.

Dagens bestyr

Så var outfiten till nyår klar. Eller iaf överdelen. En lila tubtop och en svart glittrig bolero, det blir väl kanske en svart kjol till jag måste hitta en bara. Planerna är klara i alla fall. Klockan 19,00 är det samling hos Jacque för avfärd mot Akropolis. Vi blir tio personer jag skulle gissa att jag känner tre av dem. Men det blir nog bra ändå, jag är ju inte direkt känd för att var blyg. Bara om det är någon skit snygg kille där då kommer jag inte ens öppna munnen. Vem vet det kanske kommer någon skit snygg kille. Det skulle inte förvåna mig om de bjudit någon för att få tyst på mig. :D

 

Jag, Tessan och Anna åkte typ till stan direkt när vi vaknat och letade nyårskläder och det jag hade tänkt mig som jag sett innan var verkligen helt fel. Men jag skulle inte berätta om det utan när vi var klara i stan var det avfärd mot Duvtorp där Tessan skulle börja jobba idag. När i kom med alla grejer till lägenheten så var det så jävla smutsigt. Den där letten som bodde där innan hade defenitivt inte städat efter sig och han hade inte heller tagit med sig alla grejer hem till Lettland. Så Tessan fick börja med att skrubba kylen innan hon ens kunde lägga in sina kylvaror. Sen efter hon har slutat ikväll så ska hon dammsuga och trka alla golv. På lördag ska jag och Anna dit igen med lite mer grejor som hon kan behöva, typ mattor och porslin. Det var typ en tallrik av var sort i skåpet. Men jag tror hon får fint. Tessan har en förmåga att få det mysigt och snyggt omkring sig.

 

Nej men så mycket mer kan jag inte berätta om min dag, spenderade ju i stort sett hela med Tessan och Anna. Inte helt fel ibland, de är så jävla sjuka i huvudet. :D


Julångest

Måste säga att jag mår ganska uselt. Inte för att julen har vart dålig eller att jag har fått dåliga julklappar. Tvärtom jag är så nöjd med julen och med alla julklappar. Men det jobbiga är att jag är helt slut jag har jobbat två dagar i rad gått upp sex och när man kommer hem är det bara att ta en dusch och fortsätta fira. Och ikväll skulle jag ut med G5 och alla o Kogänget men icke. För Ewa bangade och då gjorde jag med det. Känns svagt av mig för jag ville verkligen ut ikväll men jag orkar helt enkelt inte. Ikväll var kvällen då jag skulle bli packad och släppa loss på krogen det var allt för länge sedan.

 

Men jag tror inte att det är bara det som tynger mig, så fort jag är ensam trillar jag ner igen. Satt nyss med släkten och åt och hade trevligt. Men så gick jag och la mig för att vila och nu är jag på botten värre än mitt morgonhumör. Inte bra… men allvarligt så känner jag mig som en sån jävla svikare för att jag typ tvingade Sandra att hon skulle ned och nu vill hon jätte gärna så bangar jag. Vilken rutten kompis. Och alla mina elaka tankar jag tror att jag är en så jävla rutten kompis ibland men jag orkar inte alltid vara snäll och bry mig. Ibland vill jag att folk ska bry sig om mig med. Jag vet att de gör det men de kan aldrig förstå hur det känns att aldrig riktigt lyckas. Nu är jag bara självömkande. Jag har aldrig haft så bra vänner som när jag började tvåan G5 för fan :D Sälen är alltid vårt och vi bara måste åka dit och allvarligt så tror jag att jag dör om vi inte åker. Vi ska bara glida runt där. Sandra på snowboard, Ewa på skidor jag och på ett bananskal.

 Julfatonkvällen blev guld by the way. Fick massor med fina klappar och massor med god mat och det blev inte alltför sent allt man kan önska sig. Om man är 75 alltså. Men jag känner mig så ibland. Bara så trött.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Så har man skaffat blogg. Som alla andra hippa och moderna människor. Ska jag orka skriva ofta eller kommer jag tröttna som jag på allt annat. Dan för dan före dopparedagen är det ju idag. Är inte ihjälstressad direkt. Ikväll kommer Sandra, Hanna och Jessica på julklapps byte. Jag ska vara så huslig så att jag tänkte baka en kladdkaka och göra julsmörgåsar. Men självklart glömde jag att köpa julmust och orkar inte åka tillbaka till affärn.

 

Igår var det julshow. Helt okej. Lite trött bara. Var ute kvällen innan med Ullis, Ewa och Bella. Sedan träffade vi Cilla och Johanna med där. Var najs. Johanna och Cilla var ganska fulla medan vi andra var så rediga. Lite jobbigt att gå upp dagen efter, särskilt eftersom att Freaky trakasserade mig halva natten genom att attackera mina ben och fötter. Men han är söt ändå.


Så det här är mitt första blogg inlägg. In te skit najs men jag lovar det blir bättre. :D