Lay a whisper on my pillow

Vaknade för cirka en halvtimme sedan, misstänker att Dilara och Hanna vill sova ett tag till. För när vi kom hem från bonefire'n igår så la de sig och kollade på The Ring. "Jag ville sova". Snarare jag vill kunna sova, och så var jag fett trött med.

Det var så trevligt igår så, först var vi på One Worlden. Hannas, Graces och Vickys favorit  resturang och käkade. Jag kan förstå varför de gillar den varkligen as god mat. När vi ska till Graces grad party på lördag är det mat därifrån igen. Ska bli kul med hennes rad party, de berättade igår att det är även party för hennes syster som gått färdigt ngt i skolan, hennes bror har blivit kapten (flygkapten) och hennes föräldrar har anneversery. Ingen aning om hur det stavas.

Så igår då, när vi hade ätit åkte vi till Clint. Har inen aning om vart han bor på Bonefire, dett blev en väldigt internationell bonefire. Det fanns människor från Sverige, Turkiet, Serbien, Elfenbenskusten, Nepal där och så typ fem amerikaner med. Haha. Amerikanerna sa att the kändes så "lame" att vara från USA den kvällen. :P

Idag ska vi laga swedish meatballs till frukost, vi skulle göra det i förrgår men då blev det bbq istället, sedan ska vi leta efter två affärer är nog planen. Quilt corner och Pottery store. Väldigt gulligt och small town. Ikväll blir det eventuellt sea and the city med Grace, Dilara och några släktingar till Grace. Jag blev elt exalterad när on frågade om vi ville med. Jag har längtat så feter den filmen, kommer nog att se den i Sverige med x antal gånger. :P

Sedan måste jag kanske göra färigt mina vykort med, men det är ju inte så kul och sedan skriver jag på svengelska för jag satt och pratade engelska med Hanna och Diara när jag skrev dem förut. :D

Time to wake the girls up, eller förbereda köttbullar....

Why won't you give love?

Jag har haft ett par underbara dagar i Chi-townsom Hanna så bekvämt säger. Vi har spenderat mest tid downtown med shopping, jag har bränt tt antal hundra dollar. Men ska det shoppas så ska det. Jag tycker riktigt  mycket om allt jag köt till och med presenterna. Jag kanske behåller dem för mig själv.

Jag ska försöka berätta allt omut.  Chi-town när jag kommer hem. Just nu är Dilara här, Hanna och jag har hi-lightat håret jag har ne känsla av att jagser förskäcklig ut. Haha.

Imorgon är det rotary lunch och på kvällen ska Hanna, jag, Grace och Clint ut och äta ocfh gå på Indiana Jones.

Det är lixom nedräkning nu jag vill inte ens tänka på det. Jag skulle kunna stanna här minst ett poar månader till, jag saknar bara mamma, Roland och min dator faktiskt. Jag vet inte varför min dator men han och jag passar så bra ihop bara. Roland och mamma känns ganska självklart att sakna. Särskilt nät the Taufers  har katt Ruth har dykt upp igen och är superkelig.

Ikväll är det bbq som vanligt och sedan senare ska vi laga lite swedish meatballs till Dilara. :P

På återseende

I'm not even angry...

...even toughyou broke myh eart and torn me to pices. Låten heter Still alive och jag har hört den på rockband. You tuba den om ni vill höra en bra låt idag. 

Jag sitter här vid Hannas dator och väntar på att Hanna ska vakna, jag vankar alltid före henne. Jag  är fortfarande lite inne i Sverige tid tror, eftersom att jag vaknar senast nio och när klockan är nio här är den ju fem på kvällen hemma i Sverige.

Nu har Hanna vaknat vi ska käka lite frukost sedan skulle vi ägna förmiddagen åt att spela rockband, ovanligt. Men morton är faktiskt lite dött. Sedan ska vi på rotary lunch med Becky. På eftermiddagen tänkte vi ta oss en varsin cykel och cykla runt lite här och titta efter garagesales. Vi fick blodad tand sist.

Imorgon ska vi till Chicago och stanna där till tidag. Jag längtar. Vi ska bo hos Kris som har gåmg avstånd till Lake micigan, hon trodde nog att det skulle kunna vara så brfa väder att vi skulle kunna spendera någon dag på stranden. OMG!

Igår var i Peoria och shoppade, vi gick även och tog pedikyr och manikyr för typ 200 kr. Bara manikyr kostar ju mer i sverige. Jag har så himla fina french nails nu. Jag tittar typ på dem hela tiden. Köpte även en klänning, ett par solglasögon, en kylskåpsmagnet och en tröja att bara dra över bikinin i sommar. Riktigt bra shopping, och det var ju bara lilla Peoria!

Nu är det dags för frukost min mage morrar. :P

worked out

Hanna och bö,rjade dagen med work out, så nu skas jag duscha sedan ska vi till Vickys studio. Och hon eller Jed ska skjutsa oss till Peoria för lite shopping.

Jag kollasde igpr när de som är lite vana spelade rockband, Jed kan både sjunga och spela gitar på expert. Jag är djupt imponerad. Jag som inte klarade att spela gitarr å easy och sjunga en låtjag kunde utan till. Men det blir nog lite mer rockband träning ikväll, nu har vi ju hittat flera låtar. Bland annat Hotel california.

Nu måste jag verkligen hoppa in  duschen.

Framme

Jag är framme jag lever och jag bor i total lyx.I LOVE IT. De äter dock mycket onyttigt här Igår kväll somnade jag och Hanna när vi låg i min säng och glodde på film då hade jag vart vaken mer än ett dygn. Haha. Nu ska jag och Hanna spela rockband sedan är det dags att se Morton. :D

Drar ihop sig

Nu börjar jag bli stressad, usch. Jag ska försöka packa färdigt det sista nu sedan måste jag sova, men jag kan fan inte ju. Och som grädda på moset har jag ont i en visdomstand.

Klockan kavrt i sex imorgon bitti kommer mamma och hämtar mig, om sju och en halv timme alltså vilket betyder att jag verkkligen borde sova.

Jag hoppas bara att Hanna går in och kollar sin mail ikväll annars kommer jag att dö....

Puss

One day I'll fly away...

... and that's tomorrow, can't wait.

Gårdagen var ju bara så bra, massor av trevliga människor som komför att uppvakta mig, massor av fina prsenter och god mat. Jag hade verkligen en toppendag, eler jag har haft en toppen vecka. Bara jobbat mån, tis, tors. Onsdagen ängnade jag till att gå till doktorn, träna och på kvällen var det kalas. :P På fredagen kom Madde relativt tidigt så vi var och tränade, och så uopvaktade hon mig lite och sedan gick vi till Anna, där Tessan, Anna, Linda, Cecilia och Lollo var och körde singstar. Verkligen as kul, men innan jag kör igen behöver jag verkligen tjuvträna, jag kände mig sämst. Haha.

Lite bilder från igår, Georg var fotograf stora delar av kvällen och när han inte var det så fick alla andra ta kort på honom och mig bestämde han. Men han är söstaste kusinen ever och jag fylde ju så då ska man kanske vara med på flest kort. Haha.

      

        

       

       

       

         

Ja har kom ett axplock från bilderna igår. Det blev en riktigt lyckad kväll i alla fall. Jag är jätte glad och tacksam för att det kommer så många.

Idag har jag ängnat mig åt att packa och att titta på Gossip Girl, haha. Jag kan inte bara packa för då packar jag ner alldeles fr mycket jag måste få lite perspektiv på det hela. Jag packar ner saker sedan går jag och tittar och tänker den dr behöver jag inte ha med mig och plockar ut det. Just nu håller jag å med handbagaget och funderar på vad jag ska ha i det. Vart ska jag göra av min medicin funderar jag på men jag får väl ta den i handbaget. Min vitaminer tar jag nog dock i resväskan. Jag kan ju inte åka utan mina zinktabletter. :P

Jag hoppas att kanske Hanna ska logga in på MSN ikväll så att jag kan dubbelkolla hela mitt liv med henne, eller hela min packning. I alla fall.

Nu ska jag väl fortsätta jag får se om jag uppdaterar mer ikväll eller imorgon. Ha det underbart!

Sorry

Sorry att jag inte har updaterat på länge men bloggen har vart helt fucked up. Jag har skrivit om samma inlägg säkert fem gånger och så blev de fel, igen ch igen och igen osv. Så jag gav upp.

Men nu ska jag ut till Husby och fira min födelsedag, jag återkommer ikväll ifall jag orkar.

Lots of LOVE

I bring gifts

Jag har vart och köpt lite presenter till USA nu, en till Hannas värdfamilj och en till Kris som vi ska bo hos när vi är i Chicago.  En Kosta boda skål till värdfamiljen och en Mine skål till Kris. Det passar ju bra med Mine skål till henne eftersom de kommer från småland och hennes farfar Alfred var från Småland från början med. Innan han for till drömmarnas land. Jag har även köpt en present till Hanna med men det tänker jag inte alls avslöja här eftersom att hon läser den här och förstår svenska. Haha

Jag pratade nyss men Kristian på msn, alltid lika trevlig att prata med honom. han är så skön.

Nu borde jag verkligen städa, och de ska jag nog ta och göra med, jag har bara toaletten och rummet kvar sedan är min lägenhet redo för att familjen ska komma och äta hos mig på onsdag när jag fyller år.

Vi hörs senare!


Pappas födelsedag

Den 8:e maj fyllde ju min älskade far 58 år. Lite bilder:

image84
Pappa i mina glajjor.

image86
Min pappa i sin egna glajjor, måste säga att jag tycker det är lite coolt
att ha en pappa som har pilotsutan att man är inne i en 40-års kris.

image87
Pappa och jag solar. <3




We had our share och joy and pain

Jag sov som en stock inatt så mycket så att jag hade mobilen brevid huvudkudden och Anna ringde två gånger för att hon insett att jag hade hennes hemnyckel men jag vaknade inte. Så hon fick sova hos Poppe, haha.

Men jag kunde lika gärna vaknat för jag drömde mest mardrömar hela natten. Jag drömde att pappa fick en hjärtinfarkt och så skulle jag koppla upp honom på st-guarden men den gic bara sönder hela tiden jag skulle koppla upp honom. Jag höll väl på i cirka 45 minuter i drömmen men det gick inte. Jag kan ju säga att koppla upp någon på st-guarden tar max två minuter i vanliga fall. Och hur man sedan skulle få pappa att förstå att han inte får gå upp ur sängen i drömmen var en annan femma. Jag minns hur jobbigt jag tyckte det var att alla skulle få veta hur tokig min pappa var, eller tokig vet de att han är bara inte riktigt hur. Och en av sjuktsköterskorna i drömmen kom in och vägrade titta på mamma eller pappa hon tittade bara på mig när hon pratade sedan lutade hon sig fram och frågade vad pappa hade för sjukdom egentligen, som om min mamma skulle ta illa upp om man frågade vad han har för sjukdom. Ja, en konstig dröm var det i alla fall.

Sedan drömde jag att mamma, pappa, Tessan och jag var på banken och det kom in massor av rånare med AK-5:or. Och så skulle de ta två gisslan och skulle ta mamma och pappa. Men då fick jag hets på rånaren och skrek att pappa var dement så de kunde inte ta honom och då tog de mig istället. Så och jag mamma blev tagna gisslan av bankrånare och förda til en lägenhet där vi blev inlåst i flera dagar.

Vilken  hemsk natt jag har haft. Men inatt ska jag sova bra....

Cruising

Jag har vart på Köpings cruising ikväll, and I just love it. Bilarna, lukten, ljuden och människorna. Jag kan knappt bärga mig till Power meet. :P

Nu ska jag sova, skönt att det blev så tidigt ikväll. Fick en väldigt uppmuntrade kommentar när jag hade sminkat mig och fixat håret: Men Clara, du ser ju alldeles sliten ut...

Ja man kan ju inte vara fresh and perky (stavning?) all the time.

Nightie

Hungrig

Jag har klarat mig bra hela den här perioden utan att vara alltför hungrig under tiden men nu är jag verkligen dö hungrig. Kanske för att jag tränade imorse. Men som tur är har jag en soppa kvar idag, det får nog bi en kycklingsoppa. Har även en cola light i kylen, jag tog med den till Joy ifall alla skulle sitta och äta och dricka där, då är det bra att mätta sig med något.

Jag har u precis kommit hem från Joy dårå och nu har jag shoppat lite, aloe vera party var der där så. chg jag som är shoppoholic kan ju bara inte låta bli. Så det blev en deo, tandkräm och shots som man ska dricka på morgonen med diverse vitaminer och allt möjligt. Ska börja med dem efter USA. Ska visst rensa tarmluddet, najs...

Innan jag äter måste jag ta reda på tvätten, eller nej jag är hungrig den får vänta tills imorgon. Lite soppa och ett avsnitt av Greys sedan sova. :P

Städ

Jag vet att jag har skrivit i min blogg att jag ska tvätta och städa idag och det har jag gjort, dock kanske inte så mycket som jag hoppats på... Jag har tvättat massor kan jag säga, jag trodde ju aldrig att jag skulle ha så mycket tvätt. Jag har visst inte tvättat på länge. Köket är färdigstädat, jag hoppas även på att hallen ska vara klar strax. Jag ska ju till Joy ikväll så direkt när jag tvättat färdigt är det dags att göra sig iordning.

Jag har alltså 20 minuter på mig att städa hallen det ska jag nog hinna om jag är effektiv. Men effektivitet är inte min starka sida tyvärr.

Jag har vart och vägt mig idag, -3,6 kg enbart fett på en vecka. Har gått ner 10 cm kring magen på två veckor. Jag antar att de sopporna gör lite nytta, men det känns som nu på onsdag när jag slutar med sopporna det hårda arbetet börjar. Att inte vräka i mig mat.

På onsdag fyller jag 20 år btw om någon missat det, vilken ingen borde kunna gjort nu. Och om tio dagar far jag över Atlanten till Hanna och Amerikatt!

Jag var och gymmade imorse med Sofia. Anna och Cec var även där, Anna är ju min livscoach. Haha. gick riktigt bra. Känns lite skönare nu när jag börjar få kläm på maskinerna. Även om Sofia och jag ändå inte riktigt fattade hur alla fungerade.

Nej nu måste jag fortsätta städa.

Long time no see

Vad länge sedan det var jag uppdaterade nu... Söndag, en hel evighet sedan.

Jag fick ju inte med hela mitt inlägg i söndags insåg jag och det var synd för jag gjorde en så duktig sak på kvällen när jag kom hem. Jag tvättade mitt köksfönster, bytte gardiner och krukor till blommorna. Jag tycker verkligen att jag var dukrig och aktiv i söndags.

Men jag måste se till att få fint hemma nu, dels för att jag vill ha fint när jag kommer hem från USA, dels för att la familia kommer och äter hos mig på onsdag då jag tar och fyller 20 år. Så jag ska storstäda på fredag när jag är ledig har jag tänkt. Tvätta och städa very funny på en fredag. Men jag har ända inte så himla mycket energi till övers när jag äter de här sopporna.

Så vad har hänt sedan jag uppdaterade senast?

I måndags gymmade Anna, jag och Cec. Jag har fortfarande träningsvärk i låren så det tog, har även lite träningsvärk i magen, jag som trodde att jag inte hade några magmuskler.Men någonstans bakom kärlekshandtagen finns de uppenbarligen. Efter vi hade gymmat så åkte vi till Vilsta och gick 5 km spåret och skulle springa uppför alla uppförsbackar, den enda jag orkade hela var mördarbacken. Kanske för att Anna och cec stod på toppen och hejade på. Sedan jobbade jag på kvällen.

Tisdag så var jag och Sofia till F&S och köpte gymkort till henne. Sedn var vi ute och gick, Odlaren runt. Sofia visade även vart hon och Putte skulle flytta, nästan grannar. Om man mäter i bondemått blir vi definitivt grannar. Najs! Sedan skulle Sofia åka men hon hann bara ner på Coop sedan kom hon tillbaka för då hade de ringt från ortopeden och frågat om hon kunde komma och jobba på kvällen. Så hon och jag hade sällskap till och från jobbet. Så det blev att jobba kväll igen.

Idag har jag vart ute och gått sedan jobbade jag kväll, ännu en gång, Men imorgon blir det dag i ala fall. drt var helt kaotiskt på jobbet mellan halv fyra och och halv fem. Plötsligt stod det bara en säng vid övervakningen med en dålig patient som Ingen knappt visste något om, efter mycket om och men kom den till IVA. Jag tycker alltid det är lika spännande att gå till IVA. Vet ine varför, det är bara coolt. Men Efter att vi vart med patienten på IVA i fem tio minuter så var den intuberad och nersövd, jag gillar när det går fort så, är lite action.

Imorgon fyller min lilla far 58 år, jag ska och köpa en blomma till honom imorgon. Han har lite brist på blommor i sin nya lägenhet han fått så det blir nog bra. Åker med mamma hem när hon hämtar pappa och sedan hoppas jag att jag kan lifta med någon tillbaka til stan.

Sedan på fredag ska jag som sagt stortstäda och tvätta, ska även gymma med Anna och Cec.

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills jag flyger över Atlanten. jag ser fram emot allt så himla mycket. Shoppa, Family BBQ och viktigast att träffa Hanna!

Nu blev det ett ordentligt inlägg, ska sova nu. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba.

Hang up

Jag har fått någon slags hang up på Lasse Lindhs album Sommarens sista smak eller Lasse Lindh som det heter på riktigt. Jag har en del minnen kopplade till den som jag tycker om att tänka på.

Igår var Mia, Annika och ag till Lissboden och shoppade smycken. Jag handlade för 500 kr, men jag fick tre par örhängen, en ring och ett armband från Pilgrim för det som det känns ändå som ett rätt så bra affär.  Armbandet hade kostat 425 kr så det täckt ju nästan allt. Sedan hittade jag ett par lila örhängen i perfekt nyans som, jag har varkligen letat efter ett par örhängen i den nyansen till ett halsband jag har så jag blev så gald. Självklart var det sista paret. Och en så fin ring, I love it och ett par örhängen till dem. Jag fick verkligen det jag ville ha kände jag.

I helgen har det ju vart spring pride i Eskilstuna, härligt tycker jag. Men jag insåg när vi gick förbi tågstationen att inte alla tycker det. Massor av skinnskallar som skulle ut och demonstrera mot att de förstörde "svenska kulturen" jag blir trött bara jag tänker på dem. men mest av allt blir jag arg, man måste faktiskt få vara som man vill. Och älska vem man vill!

Tog sedan bussen ut till landet, Lisa kom och mötte mig vid bussen med Oliver. Sedan släpade Lisa och jag upp trädgårdsmöblerna från legret, medans Thomas och Hanno gjorde en ny hönsgård åt mamma.Eller fel av mig, åt mammas höns. Jag hann även kratta vägen så att den skulle bli lite bättre. När pappa var pigg så var det ett vårtecken när han krattade vägen. Sedan kom mormor, morfar och Tord och år. Vilken pina det är att äta soppor när nära och kära sitter och äter vanlig mat. Usch!

Idag så har jag dammsugit hos mamma, tvättat fönster och städat en toalett riktigt huslig. Var även hos Eva som visade mig lite kartor och vilken terminal jag skulle till när jag skulle byta plan vid O'hare.

En bra dag

Jag försov mig brutalt mycket idag, jag var tvungen att ljuga för mamma och säga att jag var uppe och städade när hon ringde och väckte mig kvart i ett. När jag la på insåg jag att klockan var kvart i ett och att vikt och hälsa stängde om en kvart. jag drar på mig kläder fort som fan och hittar inte mitt kort. Så klart, till slut hittar jag det men i trappen inser jag att jag satt på mig mina mjuukisar bak och fram, väldigt obekmämt. Springer in på vikt och hälsa som ser måtligt glada ut över att se mig två minuter innan stänging.  Jag drar en vals om att jag jobbat natt och stängde av väckarklockan när den ringe. Typiskt mig...

Men summa sumarum så väger jag mig i alla fall och jag har gått ner 4,8 kilo! Helt sjukt bra. Hon som räknade ut det frågade om hon fick visa det för sin kollega för hon tyckte att det var så himla bra. Haha.

Glad i hågen gick jag hem igen och jag hade fått post från Umeå någononting, jag hade fått resultatet från högskoleprovet. 1,3 på första försöket. FETT BRA! Nu ska jag bli ännu bättre på nästa. Jag låg över medel på allt utom på NOG delen, men den tuckte jag var snuskigt svår och jag förstod ingenting.

Ikväll ska jag en sväng förbi Jossan som har inflyttningsfest. Det ska bli trevligt jag måste kasta å mig lite smink och fixa håret bara. Jag ovade mig själv att jag skulle städa idag, tror ni det har hänt. Nej, men jag har plockat lite i alla fall. Plocka är ett bra ord det kan vara så att man plockar reda på hela sin lägenhet eller bara plockar bort ett par smutsiga strumpor från golvet. Jag har plockat mittemellan idag.

Har även vart nere på stan och inhandlat leggings, nya fina trosor, en födelsedags present åt Hanna, ljuslyktor till mitt fönster och ljus till mitt soffbord. Blev väldigt bra med ljuslyktorna i fönstret.

Time for make up.

Brolle

Jag sitter och tittar på alla låter som Brolle gjort i körslaget, Brolle är ju bara så himla bra och snygg. I love his hair.

Det blir ingen spinning imorgon bitti, jag kan inte logga in på svettit och när jag skulel ringa och prata med dem och kolal om jag kunde boka på telefon så var det ju inte öppet. Jag trodde att om gymmet var öppet så dkulle de svara i telefon med. Så jag ringer dem imorgon istllet så får de fixa så jag kan logga in och boka pass. Så ´tar jag en power walk i Vilsta imorgon istället.  Jag kanske ska kolla med Johanna om hon vill med.

När jag slutade jobba vid tio så ringde jag Tessan och skulle kolla om hon hade haft trevligt hos Ludvig eftersom att han fyller sju på onsdag, och då var de i alla fall kvar hos dem. Så då tog jag en sväng upp till odlaren och fick träffa Karin och Henrik. Som jag inte ens minns när jag träffade senast. Tyvärr sov Filip och Arvid så dem träffade jag aldrig. Karin och Henrin växer ju inte lika mycket som Filip och Arvid. Arvid har jag ju inte sett alls. Filip såg jag nog förra annandagen snart ett och halvt år sedan alltså.
 
Jag ska och väga mig imorgon efetr min promenad, ska bli spännande. :P

Nu ska jag nog se ett avsnitt av Greys sedan ska jag försöka sova.

Soppa

Jag sitter och dricker svampsoppan nu. Den var verkligen jätte god, smakar precis som varma koppens svampsoppa. Igår så blev det ingen spinning dels för att Anna kom och hämtade mig så tidigt dels för att alla pass var intsällda efter 17.00 och mitt pass var senare. Men imorgon är jag ledig så det vore ju fan om man inte skulle kunna kunna komma iväg och träna då. Nu är det så att det är ett pass klockan åtta imorgon bitti. Ska jag vara så hurtig så att jag pallar mig iväg till klockan åtta på morgonen min lediga dag? Jag tror faktiskt det.

Ska även till Vikt & Hälsa imorgon och köpa lite mer mat till nästa vecka och väga mig. Ska bli riktigt intressant att väga mig. Jag har bestämt mig för att fredagar blir de enda dagar ag väger mig, jag tänker inte gå och tjuvtitta hela tiden då blir det inte lika roligt.

Igår var väl som det var, det är ju alltid lika underbart att se massor av fina bilar och rockabillymänniskor. Tessan och Anna blev osams och nu är de nte vänner längre. Vi får väl se hur det blir med det. Men vad jag förstår så sades det en del sårande saker igår.

Jaf måste börja förberda mig lite inför USA nu känner jag, på söndag ska jag till Eva och Kjell och få en väska till Hanna och papper om vart och hur jag ska gå/göra när jag byter pan. Jag måste även börja växla pengar och lägga ut någon slags plan. Men nu ska jag i alla fall kolla vad dollarn står i.

Sedan är det dags att jobba, jag ska vara ledig fredag, lördag och söndag. Underbart!