Spontant värre

Jag besämde mig för att vara lite spantan idag när jag var i Tuna Park och tog mitt i min pankhet och sakffade mig en ny mobbe. En eriksson k880i vey nice, birdshit var den. Haha. Sitter bara här nu och undrar hur jag ska få ordning på den, den har så mycketmer finesser än vad jag kan förstå, jag fattar inte ens min gamla riktigt än...

Ska flytta över mitt gamla nummer till den så att jag slipper ge alla mitt nya, men det är ju najs med en ny mobil även om jag inte ens har en särskilt rutten just nu. Jag kanske kan sälja den för en hundring det är ju inget fel dpå den direkt...

Så något mer underligt som har hänt. Nej inte direkt förutom Jessicas och Hannas antastare, han är verkligen underlig.

Var hos Katriina igår, fick så jävla jävla god kyckling, det var hennes man som hade gjort marinaden berättade hon. Hon är så rolig fick en väldigt detaljerad beskrivning på deras resa till östersund hade vart, allt vi inte fick föra var väl om toalett besök kändes det som. Jag vet i alla fall att hon åt chips och glass och åt frukost på mcDonalds. Men det verkade som hon hade haft trevligt.

Nu ska jag läsa instruktionsboken till min nya mobil så får jag se om jag blir klokare. ;)

Sjukt bra

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down

I am rolling wave whitout the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperatetly but you're controlling me
Release me

Misslyckat

Jag och jessica bestämde oss för att ha pickic innan vi åkte till Mia för provsminkningen för vi var för panka så vi satt en timma och hade minipickic. Mysigt. Sedan åkte vi till mia och ringde på ingen svarade, vi ringde på mobilen ingen svarade. Jag lämnade ett muppigt meddelande om att vis tod utanför dörren och vänttade på hennes mobilsvar. Sedan åkte vi hem och när jag kom hem kollde jag mailen och jag hade tagit fel på torsdag. vilket aparsel jag är.... Haha.

Imorgon ska jag på arbetsintevju på HIA, känsn underligt med arbetsintervju. De ställer så svåra frågor, jag vill bara ha enkla frågor som vad jag gör på fritiden elelr ngt men icke. Vad är god vård frö dig? Hur omsätter du de här fina som integritet, trygghet o.s.v. i det praktiska arbetet? Sug på den ni, det är de frågor jag typ kommer få svara på imorgon.

Har hittat en underbart fin klänning på indiska som jag bara vill ha så mycket. Åhhhh. Grönrandig med ett bälte i samma färg.

Föresten fick G i matte B och VG i engelska B. HURRA!!!!

Trevligt

Hade en väldigt trevlig kväll igår kväll, mycket uppskattat från min sida i alla fall. Jag tror de andra med hade det, Hanna hade ju ingen röst kvar när vi åkte hem så det är ju ett gott tecken.

Ville först inte ens gå ut var så jävla trött efter att ha hjälpt Sandra och Robert att flytta. Vilket jävla jobbigt ställe de har flyttat till, tre trappot utan hiss. Tre branta trppor, men jag tror att de kommer trivas jätte bra så de var väl värt det. Men det är inte utan att jag har lite träningsvärk i axlarna idag, är inte van vid arbete tydligen.

Tyckte lite synd om Jessica jag vet att hon blir super besviken om hon missar summer of 69 på dansgolvet då örde jag den och kom aldrig och när halva sista versen var klar så kom hon springande som ett litet jehu.

Nu ska jag ta och plugga, omvårdanads uppstasen ska vara inne imorgon...

Puss och kram people!

Åhh vad Clara är glad...

Clara har nästan alldeles säkert fått jobb och då ska Clara bli stor och flytta till stora staden. Jag har tittat på lägenheter hela eftermiddagen istället för att göra det jag borde. Alltså plugga omvårdand. :D

Borde...

Jag borde plugga omvårdnad jag har just läst igenom papprena jag skrev ut från internet om ALS och det kommer bli en jävla svår uppstats att skriva. Snacka om komplicerad sjukdom och sedan ska jag komma på hur man tar hand om denna sjuka person på allra bästa sätt. Vilken mardröm...

Ja men det ska jag väl kunna klara det är för det här jag har  gått i skolan i tre år att kunna bemöta människor i olika situationer på ett bra sätt. Jag har i alla fall älskat OP och snart är det slut. Snart springer vi ut för trapporna på Rinman och skriker som dårar. Jag kom ihåg i åttan när vi fick en lärarvikarie som just tagit studenten jag tyckte han var så himla mogen. Ja tills han visade sin omogna sida....

Tills jag började gymnasiet var alla de som tog studenten jätte stora och gamla. Nu är jag plötsligt en av dem och har ingen aning om hur jag hamnade här, tre år av mitt liv har bara flugit iväg.

Gymnasiet har vart både roligt och jobbigt, minns när man har haft så mycket i skolan så att man bara vill dö nej då tar G5 en paus och åker till västerås och shoppar för att dte är så trevligt. Trevliga är vi oxå och berättar för vår mentor att vi ska skolka, vilket vi knappt gjorden till slut men hur skulle man klarat dessa tre år uetn G5? Det är nog frågan.

Ska snart åka till min mormor och inta lunch. Måste ju umgås lite med dem med.

Puss och kram people

19

19. Vem fan vill fylla 19? Ingen vettig ålder, inte får man gå ut på fler ställen och inte får man gå på systemet helelr. Odugligt.

Dagen har vart alldeles alldeles underbar, först gick jag och Johanna L vilse när vi gick spåret på gympan och blev alldeles dyngsura och kalla på köpet. Sedan skulle vi prata om våra nationella i sv B, jag trodde att det skulel gå dåligt men inte så dåligt. Katriina tyckte att det var jätte bra och allting men självklart hade jag glömt att angett källa och fick... IG!!! Annars hade jag nästan fått MVG som Katriina ville vara snäll och trsöta mig med.. Haha.

Sedan pratde jag med jessica och fick goda(?) nyheter, men jag säger såhär Jessica det kunde vart värre, mycket värre...

Sedan talade jag med min syster som hade trillat i trappen i mölkgropen och var på väg till akuten så hon kune inte fira mig imorgon heller... Underbart!!!

Okej, jag är inte så arg alls som jag vill påskina, egentligen är jag mycket harmonisk och glad eftersom att det är vackert väder just nu och så är jag fett nyfiken vad jag ska få av Lisa och Totte.

Just det, jag har hittat en bil jag vill ha, en Bubbla från 1970. Tydligen i helt okej skick för att vara så gammal men jag tänte att Thomas skulle få ringa på annonsen och tala med dem. Jag är ju inte så high på datorer...

Puss och kram people

Hos jessica

sitter hos jessica och larvar mig.vi har vart på stan idag och bara tittat på killar. ;)
Har även hunnit med att praktisera en sväng på kvällen och eftermiddagen. Mycket nöjd med det först så lyckades jag med en venpunktion på första försöket och så lyckades man få ett MVG på praktiken med. Mycket nöjd som sagt var.

Så imorgon är det dags för crusin' i köping, får se om oscar och erica ska med. Sitter och väntar på sms, men som vi alla vet är inte oscar snabbast i världen på att svar på sms.

Puss och kram people

Produktiv dag

Idag har jag vart så effktiv att jag nästan skrämmer mig själv.
 
Jag har:

- Ringt två samtal jag har bävat för och klarat båda galant.
- Bakat drömmar till min kära fars födelsedag imorgon.
- Städat så smått i köket.
-Plöockat reda på lite tvärr.
- Ätit en bra frukaost med Da Müsli...
- Okej kanske inte så mkt mer man jag känner mig riktigt effektiv som bakat 50 småkakor innan klockan elva på en måndag.

Men Axel du har lixom lämnat mig på ett sjunkande skepp, fy skäms.

Och nyss regnade det så det stod som spön i backen, så nu slipper mamma tvätta bilen. ;)


Glad

Är i den euforiska delen av min manodepressivitet just nu. Haha. Idag sa de till mig opå praktiken att jag skulle prata med chefen om jag ville jobab lite xtra där när de behövde folk. Så kul att känna sig uppskattad. :D

Okej massa mer roligt har hänt. Jessica har lovers company tonight. Hihi så spännande. Något som inte är lika kul är att min snygging på avdelningen har sambo.  Kläckte han ur sig idag efter två veckor...

 Jessica, love is in the air!!!

Ups and downs

Är supergald i ena stunden och bara längtar efter studenten, balen och en underbar kväll med tjejerna. Och så får man ju se fram emor nästa vecka då vi ska på crusing med oscar och erica som vi inte har träffat på år och dagar känns det som. Sedan fyller pappa år och sedan fyller jag. Sedan är det bal och student.

Men varför är man då så nere ibland? Känner mig som en monodepressiv människa som snabbspolar livet. Bajs jobbigt, men jag ska försöka vara glad. Men vem är glad som har en pappa som inte kan sova för alla sina hallucinationer och bara snurrar omkring som en annan idiot?

"Visst gör det ont när knoppar brister, men det gör ännu ondare när en ros förtvinar"

Alla underbara

Vilen trevlig valborg igår. Det började med att jag steg upp klockan halv sex och åkte till praktiken, dagen gick väldigt fort och snart var jag hemma och duschade, sminkade mig och fxade håret. Mycket stolt över min snygga frisyr igår kväll, varenda hårstrå låg rätt för första gången i mitt liv. Men inget är väl heller så snyggt som en rockabilly lugg?

Gav mig sedan av till Jessica där kvällens fest skulle gå av stapeln, när jag kom hade det mesta folket kommit. Och snart dök en av kvällens favorit gäster upp som sagt att hon inte skulle komma upp: Sandra! Sedan var det dags att snacka lite skit och grilla. Snackde mycket skit jag. Det sägs ju att det men inte ska diskutera på fest är relgion, politik och pengar. Jag och Emil hann däremot med två mycket givande diskussioner om både politik och religion.

Religions diskussionen var nog den roligaste. Alla var mycket upprörda på Emil som ansåg att man var tvungen att tro på allt i bibeln för att vara kristen men som vi anda framhöll så kan man faktiskt plocka ut godbitarna ur bibeln och tro på dem.

SEdan var det dags att bli lite osams med Jessica, helt ondöigt by the way och vi är väldigt sams idag och var det även igår kväll med efter en halvtimme. Men som John sa "Det är bara du och jag som verkligen förstår hur NN känner det". Tack för supporten John. ;)

Lekdags, fick bara ett fel, vi föll på att Jessica var mest wild and crazy på kryssningen. Det var Sussie, men jag tror att jessica var vildast ändå. Hon är ju knasig.

Kvällen fortgick och jag ville inte släppa iväg Johanna J men hon hade en väldigt viktig golftävling framför sig. JUst det en efterlysning ska gå ut efter en sjuttis Renat. Tappades bort igår innan vi ens hann öppna den. Fy skam Jessica, snacvka om spritmissbruk.

Sedan började visst alla åka till stan igen för annars skulelde inte komma hem, jag skulle stå ute på trappen och vara trevlig och säga hej då till alla då två killar om jag inte vet namnet på fram och sa att jag skulle passa mig för deras ompis för han skulle skalla mig om han såg mig på krogen. Jag hade tydligen inte respekterat att han var kortare än mig, jag fattade nada,

Oj vad mycket jag skriver. Vi åkte en sväng till björstorp. Inget drag direkt så vi begav oss hem för efterfest hos Puff där ingen var yutan alla var hos Jessica. Just det vår chafför var Tom Cruise, den andra killen som körde fick då heta Brad Pitt. Mycket tevliga pojker. Och inte var de några som bangade heller då vi gav oss iväg till Järshammar för att de ksulle få bada.

Sedan åkte vi hem till Jessica igen och klockan blev så mycket som 05,00 innan jag samnade på soffan. Vaknade klockan sex av att jag frös och tog och cyklade hem när jag hde konstaterat att det var proppfullt i Jessicas säng.

Tack för en trevlig valborg alla som var med och förgyllde den!

Sedan kommer vi till en fin fin lårtips: Little does she know med Kursaal Flyers!

Puss och kram people!