Dagen som så...

Som sagt Ewa dagens ämne i blogg är givet. Jag klarade matteprovet. Jag klarade matteprovet! JAG KLRADE MATTE PROVET! Ich bin proud. Ewa och Clara bästa på 15 poäng. Okej vi var bästa om man jämför med, eh ja, oss två...

Sandra jag tycker inte så synd om dig. :D särskilt inte när du har en vän som mig som kan muntra upp dig. så kul var inte det med smörgåsen det stod faktiskt i matteboken. Men jag vet inte om det är så för att smöret väger mer... än är jag inte som Gunnar. Har insett att han har samma tvångstanar om matte som jag har om regelbundenhet.

Men det ska jag inte avhandla här. flera kamrater läser ju psykiatri....

Just det glömde nästan. Var så duktig att jagh gick sta och tränade idag. skivstång på friskis och svettis inte alls lika bra som kia ora, men det får väl duga.

Just det glömde det med. morfar coh mormor har köpt en röv 4:a, hoppas menade rav 4:a...

Måste skryta lite...

...om mitt mycket braiga liv just nu.

Igår klrade jag att göra färigt omvårdnaden om palliativ vård och idag skrev jag färdigt nationella i sevnska som egentligan var klart med så hängde sig datorn och clara var tvungen att göra om. det förra var bättre, men jag valde ett favorit ämne idag. Rockabiily, min myckat braiga bok om roockabilly var en bra källa. tack, madde. :D
 
Just det, och så gick det bra på prov nationella i eng B idag med.

Det som inte var lika kul var tanddoktorn trodde hon skulel slita ut mina tänder på mig. jag vill aldrig få hål. måste borsta borsta borsta. och man får inte glömma tråden heller, särsilt inte på de bakre tänderna.

jag och jessica bokade frisör idag till balen. mycket löshår till clara bara. till jessica med om hon vill för den delen men jag ska i alal fall ha massor med hår... men kan jag åka rosa cadillac till min röda klänning. nope, det får bli häst och vagn.

krig i klassen men jag orkar faktiskt inte bry mig. jag har nog med krig i mitt huvud ändå.  på tal om krig så mssar jag ju vuxennämden på torsdag. fattar inte ens varför jag ska dit. ska nog ringa bettan och höra....

kanske ska avsluta med något käckt. men inget dyker upp i mitt huvud. jag är lika käck och snabbtänkt som vanligt....

Rullar på

Det känns som allt börjar lugna ner sig nu, har en date till bale och en klänning. Bra jobbat, Clara! Detv blev för överigt inte klänningen jag tänkt mig. Dög tydligen inte. ;) Synd bara att har skitit sig med håret nu istället.

Har pluggat idag, eloge till mig. Jag kanske ska göra en hyllig för mig själv, Ewa...

Var på 50-års kalas igår. Var as najs mat och musik. Loved loved loved it. De var trevliga i bandet med, en var kanske lite för trevlig.

Ska ta en durre nu coh sedan är det dax för kyrkan. Vilket underbart barnbarn jag är. Mormor kommer älska mig om hon inte gjorde det innan.

Bästa citatet idag: "Det var en kvinna där som bara hade ett skelett, och bara en gadd." Älskar min kära far...

Me - Sassy? Nope!

You Belong in Paris
Stylish and a little sassy, you were meant for Paris.
The art, the fashion, the wine, the men!
Whether you're enjoying the cafe life or a beautiful park...
You'll love living in the most chic place on earth.


Ewa jag trodde att det skulle bli du ochh jag i London juh. Men vi är på väg ändå. :D

Paris är verkligen inte jag... Jag är inte ett dugg Sassy... Önskar jag vore men tyvärr.

intet nytt

Ewa jag lovar att jag ska komma med en utmaning. Men jag klurar på den fortfarande.

Hade balen dag idag, lyckades fixa en kavaljer och har bestämt mig för att köpa klänningen. skulel till eva med och boka håret åt jessica med, men hon hade gått hem. Imorgon ska vi alltså dit igen och så ska jag köpa en supersöt  klänning till på lördag.

Något mer som är värt att berätta. Nopp snopp. Balen kommer bli perfekt. även om jag själv inte är det....

Snö

Ja nu är snön här iaf. Glad men ändå inte. vi har inga bilar just num, båda på verkstaden. Den ena är inne bara för vanlig sevice och den andra lyckades packa ihop igår kväll. Så nu blir det att traska till bussen i snöyra... Och överallt annars med.

En hektiskt dag igår, vaknade, sedan till mormor för lunch, sedan till Tessan, sedan till stan, sedan till mormor för julgrans plundring, sedan hem och laga mat, sedan kom mormor, morfar, Helena, Tomas och Georg för att äta. Så jag hann liksom aldrig andas och reflektera men uppstigning och läggning igår... Men det var underbart ändå särskilt på julgrans plundringen när Georg välte granen.

Vatrför är jag så blåögd, trodde att du skulle höra av dig, men det är som Jacque sa. Du behöver oss inte längre...

Tur att jag har er

Vännerna är de som lyfer er,
När vingarna inte fungerar

Time just pass me by




Spendig my time,
watching the days go by...

I'm spending my time...

Jag är en deeelifin

Dagen bästa är min och Ewas sång om vår semester Jag är en deeelfin och Ewa är en val. :D Men min mamma sa att dit vi ville var partyställe men om min mamma säger det kan man iundra hur party det är...

Idag hade vi gympa jag måste nogg säga att det är det tråkigaste i världen just nu. men det är ju inte helt fel om någon dör på lektionen...

 Var på cabare' på hammargärdet med hanna ikväll. bestämmde oss för att våldgästa Jessica efter och käka popcorn. var trevligt. vio pratade mest om london ist för att titta på idrottsgalan. :D

Imorgon blir det vuxennämden för hela slanten. 8.30 till 16.00 hur ska jag orka?

Ska ta en promenad med oliver nu sedan ska jag krypa till kojs. Hoppas att jag inte drömmer att jag dejtar mördare inatt... sjuk dröm jag hade, helt chockad fortfarande.

NEJ, TACK!

På Kina idag. "Smakade maten bra?" Ewa: "Nej tack!" Så jävla bra. Jag trodde jag skulle dö...

Lite pissed off idag fan. Vi valde praktikplatser och jag fick en jätte btra på hjärtintensiven och nu tycker Marie att jg ska vara "lite schysst" och ge den till Özlem för att jag ska till England på praktik med men jag tänker nog faktiskt inte vara lite schysst. Om jag är "schysst" får jag göra praktik på tarm- och urulog avdelningen. Fan helelr att jag ska vara schysst.

Gick as bra på matten idag, jag tror jag typ fattatde allt och jag har till och med jobbat hemma ikväll. Jag hade ju flow. :D

Ska på studiebesök till skräcködlan imorgon. Vi får se hur det går. :D

Mycket snurrar ännu

Hade mycket trevligt idag på svenskan till och med Katriina skrattade så hon grät till slut. Och ingen av oss vet varför vi skrattade. Jag och Ewa skrev iaf ett litet gulligt brev till Katriina så vi får jobba hemma imorgon. Var kul att få tillbaka massor med papper idag. Men Ewas från flugornas herre vad bäst. Hur blir man om man är på en öde ö. 

Fick tillabaka en flaska från Jonas idag. Jessica måste nallat för så mycket som det fattades i den drackj inte jag. Eller gjorde jag det. ;)

Ikväll blir det Göta kanal med mor och far. Mamma ringde och frågade om jag ville gå på bio eller städa hemma ikväll. Svårt val.

Imorgon ska jag luncha med Ewa. Bjöd hennes vän. :D Just det ska ta med pengar till henne för ett utdrag ur brottsregisteret. Jag kanske inte borde skicka efter det. :S Ägg till Ullis med, har fått en ny kund. Haha, blev lite förvånd men då fick vi godkänt då.

Missar Prissis ikväll och Cityakuten. Men man får väl spela in jag klarar inte att missa Prissis igen, missade förra veckan och då dog ju deras pappa ju. Att man kan vara så fäst vid TV:n som jag det kan nog ingen fatta.

Dagen mening var att Jag vill bli kär. Och du och jag Ewa vi ska nog ta och bli det men inte i varandra helst. Jessica ska också blir kär  så slipper Sandra toffla själv. För det kommer bli 20 ggr värre när hon kommer hem. :D Time för G5 aktivitet snart. Vi måste ju fixa projektet och äta malköpningspizza och vitlökssås.


Gårdagen, hade det najs på Rolling iaf.

Gårdagen, hade det najs på Rolling iaf.

Fundering

Att ett så litet ord kan sätta griller i huvudet på en. Vi kom inte på vad hylal hette på engelska och sedan går man bara och funderar och funderar och hjärnan segar. Shelf heter det by the way.

Sitter här och flyr släkten lite, hälften av dem sitter där nere och snackar. För gamla för mig. ;)


Ska på rolling imorgon, ser faktiskt fram emot det. Det är nog första gången sedan jag fyllde 18 jag längtar efter rolling. Det är ju enupplevelse i sig att se Jessica full Men tur är att man inte kommer åt fönstrena så bra så du kan inte hoppa eller slå sönder flicka lilla. ;)


Oscar har äntligen Erika hemma jag är så glad för hans skull så som han har våndats. Men nu är det lungt för honom, jag glömemr aldrig när han kom kvällen när han hade åkt. Va förstörd han var... Lillen...



Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss



We gotta

We gotta go go go to the power meet. Nu har längtan satt in igen. Kan inte bärga mig, bara sex månader kvar. :(  Var även inne och tittade på Live and Jive i februari på Amazon i Flen ska man gå? Live and Jive är ju även helgen för power meet i år. Hoppas man kan få ledigt två heger i rad...


Vi hade en diskussin i skolan om man kunde dumpa vänner. Mitt självklara svar var nej det kan man aldig. Men fel fel fel. Jag har blivit dumpad och jag sörjer faktiskt. Jag har inte ens vart elak då skulle jag kunna förstå.


Och till min lilla vän som hade snuksproblem så kan jag berätta på msn hur jag menar för jag har e mycket tydlig tanke bakom det jag skrev bara att jag kortade ner det.

Lördag Jessica längtar, hon brjar bli lite nervös tror jag!? ;)

Jobbade ikväll. Mycket bra kan behöva lite cash till London...


Lalala

Dagen går ut på att packa åt min lilla syster till hennes nya hem. Hon ringer ständigt och kommer på nya saker som on skulle kunna behöva när hon bor där, tydligen behöver hon mat. Vet inte riktigt vad hon ska ha det till.

  

Och om diskussionen så kan jag säga till dig vännen att: Vi tjejer borde uppmuntra Sveriges värnpliktiga och hålla dem glada. Och snusk är kul. :D

  

Sitter och fundrar på när man ska börja ta tag i matten borde bli imorgon men imorgon ska jag jobba kväll så jag ska sova så länge jag bara kan så jag vet inte hur detta ska bli.

 

På lördag blir det utgång med Jessica och hennes vänner, Jessicas första gång på krogen. Ska bli intressant, undrar hur full hon tänker bli… Förfest hos Jonas och sedan vidare till Rolling, vart ska annars en förstagångare gå. :D

  

Ska kanske fortsätta packa nu åt min kära syster ska bara kolla om det hänt något nytt först.


Nytt år nya löften

Jennys nyårs löfte "Skaffa ett seriöst förhållnde"
Clara "Skaffa inte ett seriöst förhållande"

Nyår var underbart, god mat och trevligt sällskap. :D
Att han hörde av sig. Hmmm...