Sala

Det blir Sala ikväll i alla fall. Det kommer nog att vara as bra. Jag ska vara chafför, eller chafför. Jag ska köra dit i Annas bil sedan kanske jag kör ett tag om Linda inte vill köra... Ska bli så himla kul att se hennes bil. Jag lovar att läga ut en bild på den senare.

Vid halv sex - sex någon gång ska i alla fall jag och Anna börja dra oss ut mot Hällberga för att hämta Tessan. Jag borde egentligen avra ute och gå nu men det har vart så himla mycket på jobbet och jag har sovit så dåligt inatt så jag orkar faktiskt inte. Jag vet att jag blir pigagre av att gå ut och gå men palla.

Jag är hungrig, men jag har en soppa kvar att äta idag. Ska vänta med den så länge som möjligt eftersom att det lär bli sent ikväll och jag behöver så mycket energi jag kan om jag ska köra ikväll.

Valborg

Imorgon är det valborgsmässo afton och vad ska man göra denna trevliga kväll då? Förra året var jag ju hos Jessica på fets och vilken fest det blev. Hel underbart kul kväll, den har satt sina spår i Hannas och Jessicas liv måste jag säga. Jag var mest onykter känner jag, även gast jag blev utan alkohol. Jag och John hade serioustalk om stackars Jimmy. Vi var även och tittade när killarna tog första doppet för det året.

I år kan jag dock inte fira med Jessica och Hanna som alla antagligen vet, jag jag vill bar påpeka att det är himla frustrerande att inte ha dem här hemma. Jag behöver dem i tid och otid känner jag.

Imorgon ska jag dock vara nykter, jag hoppas nämligen på att vara chaffis på sla crusing. Men omd et inte blir det så blir det väl utgång. I vilket fall som helst ska kvällen spenderas med Tessan, Anna och Linda. Det kommer nog bli jätte roligt.

Tanken är även att jag ska köra mitt första pass på F&S imorgon, spinning bas. Men de har inte godkänt på på svettit så jag har inte kunnat boka något pass. Men jag ska ringa från jobbet imorgon och se om jag kanske kan boka en tid så och att de sedan ser till att godkänna mig. 

Det blir väl anatgligen och och pensionärena på bas passet men det är ganska bra för det är nog ungefär vad jag klarar eftersom att jag har haft min cykel i Frasta sedan hannas sista kväll i Sverige så jag har inga cykel muskler alls tror jag. 

Nu ska jag ta en dusch och sedan sova för jag ska upp tidigt imorgon och jobba.

Lots of Love 

Gilla

Jag läser Lina Rosings blogg och gillar den stenhårt. Haha. Den är skönt beskymmersfri, handlar om mest om vem hon äter lunch med, hur mycket hon tränar och hur hon sprutar in restylane och tatuerar läpparna.
Skönaste citatet:
Jag är så redo för fettförbränning nu.

www.hanky.se/lindarosing

Snabb uppdatering

Nu är det bara två veckor och sex dagar kvar Hanna, jag har inget förberett. För i förgårr var det så himla lång tid kvar. Jag börjar bli nervös som fan....

Inne på tredje dagen i cambridge, igår gick ganska bra. Kände mig grining på jobbet när jag var med människor jag tycker mindre om. Men Annika och jag kan dock sitta och beklaga oss hur jobbigt det är.. Igår innan jag skulle sova låg jag och plågade mig och läste reklam från Willys och Coop och sjävklart hade de massor av bra erbjudanden. Såndant som de aldrig annars har erbjudande på. Typiskt! Min mage ville döda mig då tror jag, det var vid halv tolv på kvällen och ag åt en soppa vid halv sex. Men lär sig verkligen leva på vatten och te. Rätt coolt faktiskt.

Hanna ch jag mailar hela tiden nu och jag börjar få panik. Men nu ska jag gå ut och gå så jag får rensa min lilla hjärna. Sedan ska jag ringa eva som ska komma med massor av tips till mig hur jag ska klara av chicagos flygplats. Skönt att ha henne som är så berest. :D

Time for a power walk to ease my mind.

3

Bara tre veckor idag!

image83
Can't wait....

Gårdagens grillning

    

   

   

 

Det var så himla gott att grilla, jag åt som att det inte fanns någon morgondag. Eller som att jag skulle börja med cambridgekuren dagen efter... Anna, Tessan och jag satt och hängde sedan och vi skulle döpa vår konstalation; EMOgirls blev det. Annas förslag. Haha

Klockrent

Hade en underbar kväll, den var klockren. Underbart med grillad mat. Längtar till sommaren. Känns helt okej att örja med dessa soppor efter så god mat. :P

Kanske dags att sova, jag vet inte?

Lyckat

Det blir inget med Madde, Maja och Jacque ikväll. Jag och Madde blev osams, synd men sant. Nu åker jag ut till Tessan och Linda ikväll istället för att grilla och få något annat at tänka på, det blir ju min grillpremiär ikväll. Och som jag har längtat, jag älskar grillat. Passar perfekt att avluta mitt onyttiga liv med lite grillning. Imorgon är det sopporna som gäller....

Problemet med att åka ut till Hällberga ikväll är attg jag verkligen vill hem ikväll med, jag kanske får ta taxi. Sjukt dyrt men det kan det vara värt om man verkligen vill hem.

Kameran åker så klart med ikväll så jag kan lägga ut lite bilder. Nu ska jag skriva ett mail till min kära Hanna som jag ska träffa om bara några veckor. :D

Väntans tider...

Naj jag har inget gått och blivit gravid. Jag väntar på att Madde ska svara när jag ringer men det behagar hon inte så då orkar jag inte längre. Vi får se om jag behagar att svara när hon ringer upp mig. Tur att jag är mogen i alla fall. Idag sa Tina på jobbet som har en lika gammal dotter som mig att jag oich hennes dotter var alldeles för omogna för att åka till Vietnam. Haha. Jag tror mest hon sa det för att hennes dotter vill åka dit i sommar och hon är orolig.

Idag har jag lärt mig CPAP:en igen kan det tilläggas. Så nu är det bara för alla som vill ha lungödem att komma. Jag jobbar imorgon, jag fixar det. :p
 
Får vi se hur det blir ikväll då. Men nu ska jag sätta igång och städa så jag inte dör i någon slags allergisk reaktion. Eller någon smyganmäler mig till det där usla programmet på TV4."Nu ska vi odla på det här..."

Frukost

Jag har just suttit och mumsat frukost framför datorn och läst nyheterna och täknt på hur tossiga och inskränkta sverigedemokraterna är...

Nu måste jag springa massor av ärenden på stan för sedan är det dags att gå och jobba kväll. Fredagkväll igen. jag fattar inte varför jag är så snäll och typ ändrar en torsdagkväll till en fredagkväll istället bara för att det inte är någon som vill jobba på fredagkvällen. För vem vill jobba en fredagkväll egentligen?

Imorgon ska jag jobba dag. på kvällen kommer ju som sagt Maja, Jaqcue och Madde på middag. Jag pratade med Jacque imorse det känna som det är hundra år sedan. Ska bli så kul att umgås lite med dem...

Nej, nu ska jag rusa.

<3-stopp

Jag har vart ute och gått i Vilsta idag. Jag gick 5 kilometerspåret och jag vet faktistiskt inte om jag gör det någonsin igen. Jag gick där i godan ro och tänkte på livet. Plötsligt ser jag något röra sig och det är en orm! Jag kan svära på att jag kände hur mitt hjärta hoppade över minst två slag. Jag slutade andas för de delen med, tur den ringlade iväg annars hade jag väl stått kvar där fastfrusen än...

Så på lördag blir det middag med Madde, Jaqcue och Maja. Jag har lite ångset över vad jag ska laga för mat... Men jag och Madde ska träffas när jag slutat jobba på lördag så jag får ta det beslutet då. Jag ska fundera på det imorgon.

Jag har laddat hem massor av musik med Magnus Uggla, jag måste säga att jag älskar Mälarö kyrka. Och den låten som ger mest minnen är Vi ska till VM. När jag hör den så tänker jag på festen jag hade hemma med klassen i åttan, Oscar som somnade men sin flaska Marinella i famnen och Chik som kom och väckte alla vid halv fem genom att vråla ut vi ska till VM. Det var tider det. Ljuva ungdom.

Under

Det är ett under att min dator fortfarade fungerar för jag fattar fan mig inte på den. Särskilt inte virusskydd och brandvägger. Jag tror att jag kan men jag kan ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Knepigt

Igåt slutade mitt internet och telefon plötsligt funger. Obegåvad som jag rä trodde jag bara att det var internet coh att jag var tvungen att fylla in jävla lösenord och användarnamn igen bara som jag hade slängt. Så ringde jag tele2 idag och bad dem skicka det. Sat och gjort nu är det på väg men när jag rycket ut kabeln till internetdosan ut väggen så fungerar det plötsligt igen. Jag var ju helt säker på att jag inte skulle kunna kolla  min mail och uppdatera min blogg på hela helgen. Hurra!!!!!

Fina smycken

www.sisslavissla.se


Snart

image70
Om bara 27 dagar ska jag åka och besöka denna underbara människa!!!


Fredags

image68
Sandra, jag Anna.

omg

Jag nös just så jag höll på att ramla av stolen. Haha. Vettig information.

Nu ska jag gå ner på stan för att luncha med Tessan, Anna, Linda och Cecilia. Najs. :D

<3

image67
Varför är ni inte hemma nära? Jag vill prata med er. Jag är ju kluven! ;)

Husby

Idag har jag vart i Husby, så himla skönt att vara där när det är så fint väder. Jag och pappa promenerade till mormor och morfar med Oliver och fikade. Vi hann även sitta ute på verandan och njuta av solen och så hann jag och Oliver leka i all vårlök. Jag ville inte leka med Oliver längre när han smällde i sig en talgboll med nät och allt jag var rädd att han skulle kräkas. Haha

Ibland är det bra att ha en sjuk pappa, då har man all rätt i världen att bara sitta på verandan i vårsolen och bara vara med honom och njuta av vädret. Man måste hitta något positivt i allt hemskt med.

Riktigt bra att åka hem, jag fick med mig två matlådor, en av mamma och en av mormor. Sedan fick jag även en för tidig födelsedagspresent av mormor och morfar. Blommor oh ett bidrag till min resa, så jag ska kunna växla mitt bidrag så blev det lite tidigare. :D Bra att ha en mormor och morfar, väldigt bra.

Jag har bäddat om min min säng med mina nya fina sängkläder som jag fick praktiskt taget gratis från Ellos när jag beställde. Jag har feng shui:at min säng känns det lite som. Så att jag ska kunna sova lite bättre. Jag har blivit väckt så tidigt nu för tiden närjag inte ska jobba och när jag väl ska jobba då försover jag mig. Jag behöver definitivt feng shui i mitt sovhörn i mitt enda rum. Resten av mitt enda rum kan vara en röra.  Svårt med feng shui i en etta. Om jag inte vill ha papperskorgen i trapphuset.

Jag känner mig lätt förvirrad, eller lkuven. Eller jag vet inte. Kan inte bestämma mig om jag är förvirrad eller kluven. Då tror jag att man är kluven.

Vill ta upp den trevlig kvällen igår. Även om Sandra hade ont i sin visdomstand och jag knappt kunde äta av maten. Men jag åt upp all mat till slut. Det var s himla gott. Frågan är vad jag ska göra när de här två tjejerna besöker mig. Det var svårt innan bara när Sandra inte är förtjust i så mycket. Nu är det as svårt när lilla Ewa har gått stå och blivit vegitrian. Jag tor inte ens jag kan stava till det, det ordet finns inte ens i min vokabulär. Stavas det så?

We have the chance to turn the pages over
We can write what we want to write
We gotta make ends meet, before we get much older

Time to sleep.

Lunch med mamma och pappa

En helt normal diskussion med pappa vid matbordet:

Pappa tittar på Oliver och säger:
Du blir inte ledsen när du går bort du.
Pappa tittar på mig och säger:
Har han gått bort?
Jag säger förvånat till pappa:
va?
Pappa ser upprörd ut och säger:
Har han dött, hunden?
Oliver ligger och sover brevid pappa i godan ro, omedveten om vår diskussion.

Syster Jane

Jag hoppas att alla har haft tid att länka till låten jag länkade till i inlägget före. Bra, va?

Ikväll har jag vart på G5-date i Malmköping. Gott som vanligt när man träffar de tjejerna. :P Förätt blev toastskagen, huvudrätt lax och färskpotatis. Så himla gott med färsk potatis. Efterrätt blev kladdkaka. Sedan lite vin och cider bara. Enlugn kväll ikväll. Det behövde både jag och Sandra. Haha. Sedan dk Anita, Mattias, Malin och Simon över till Ewa. Trevligt att träffa dem med det är ju inte varje dag.

Mamma ringde nyss och klockan är 00.20. wtf. Jag trodde att något hade hänt men mamma var på 50-års kalas och såg att jag hade ringt för cirka sex timmar sedan och skulle ringa och kolla vad jag ville. Tur att man inte sov då. Det räckte med att hon ringde mig i fredags halv sju och kollade om jag var yuppe eftersom att hon trodde att jag skulle upp och jobba. Fel, fel, fel.

Nu ska jag sova för mamma ska komma och hämta mig vid tio imorgon så ska jag få komma ut på landet lite. Träffa pappa med, det var ju inte igår.

Inte en lugn stunde den här helgen känns det som, men jag har haft roligt!

På återseende 

Skönaste låten på år och dar....

http://www.youtube.com/watch?v=GoBzB3aKD8g&feature=related

G5-date i Malmköping ikväll <3

image66
Jag vet det är en as dålig bild, men jag har inga andra på den här datorn....

Remember

remember the time you drove all night just to meet me in the morning

Planeringsdagarna

Här kommer lite bilder från våra planeringsdagar med jobbet:
   
    
    
 
 



156273-61




Några trevliga dagar blev det i alla fall. och visst var det vackert omkring? Men allra snyggast var väkl på mig Clara Blekfisen och Helen Pepparkakan? Haha

Massage

Igår när jag vaknade så hade jag fortfarande ont i en axel. Kanske det där med HLR:en som slet på mig. Och då i alla fall beslutade jag mig för att få lite massage. Så jag hörde av mig till Linda som lovade att jag skulle få komma på kvällen och få det. Så Jag hann komma hem och sedan kom Linda och vi åkte ut till Duvetorp.
Så fick jag massage och vi kan ju säga så här, jag är ju ingen mjuk människa. Jag trodde att jag skulle brja gråta, alltså jag svettas som en gris när jag får massage det gör så ont. Och idag när jag drar ihop min skulderblad så gör det fruktansvärt ont. Okej kanske inte fruktansvärt men det gör ont.

Jag sa till Linda igår under massagen att jag kommer aldrig klara av att föda barn jag har så himla låg smärttröskel.

Men nu ska jag göra om det om några veckor har jag bestämt mig frö och då hoppas jag att det inte gör lika ont så kan jag ha som mål att vara någorlunda mjuk i musklerna till 2020. Haha.

Nu ska jag moffa färdigt min apelsin sedan ska jag gå till jobbet.

På återseende

Klippt mig

Alltid lika bra och trevligt att klippa sig hos Eva. Så här blev det, kanske ingen kanonbild men men.

image50

Vad tycker ni?

Klippning

Jag ska och klippa mig alldeles, jag har längtat efter det så länge. Jag har sagt att jag ska göra något drastiskt, vi får se hur det blir med det. Måste prata med Eva först. Om jag orkar kommer det en bild ikväll.

Planeringsdagarna var alldeles jätte trevliga, jag berättar mer om dem ikväll. Och lägger ut lite bilder.

Life can be so unfair
But someone bears
Someone else is scared to death
In my heart you will live
Until it's time
To see you again
Can I face the world without you?
I don't know if I can

Planeringsdagar

En snabb uppdatering bara, jag borde gentligen sova nu.

Imorgon bär det av till Södertunaslott för planeringsdagar, ska tydligen vara väldigt vackert där.
image49
Ser ju inte helt fel ut. Visserligen är det inte sommar.

Har pluggat HLR ikväll genogång på det imrogon innan vi åker. :P

Jag försökte organisera ett datum för en ny G5-date men det är lika enkelt som vanligt att hitta en kväll när vi alla tre är lediga. Sandra och jag jobbar varannan helg, så när hon jobbar är jag ledig osv.

Jag är så hemsk dålig på att packa, packar ALLTID för mycket, likadant till imorgon, men jag har försökt dra ner så mycket jag kan men men.

Relativt lugn kväll på jobbet måste jag säga, förutom att det blev två primär PCI:er. I och för sig så hade en primär PCI rena kärl så då kanske man inte kan kalla den det. Haha

Jag insåg just att jag glömt packa ner min vita jacka så det ska jag föra nu... Så nu kommer det inte en uppdatering på ett tag, jag uppdaterar på onsdag om jag orkar. Jag har ingen aning om när jag kommer hem. Målet är att jag ska var trött på kvällen i alla fall. Jag åker med ett trevligt gäng så det kan bli en trevlig kväll. :D

På återseende

Mys

Jag har fikat med mamma ikväll efter att vi vart och lämnat pappa. Jag hade bakat scones och så drack vi te. Vi dricker nästan alltid te hos mig även fast mamma verkligen inte är en te-människa men hon får anpassa sig lite eftersom att min kaffbryggare står i min klädkammare och det är inte normalt att plocka fram den för endast en kopp kaffe.

Jag lyckades även laga till lite kvällsmat med, gratinerad aubergine. Väldigt gott, jag har tagit ett beslut i mitt liv att äta mer "annourlunda" grönsaker och då skulle jag köpa squash. Men när jag var i affären fick jag tillfällig blackout och köpte aubergine. Inte alls lika gott som squash men det duger

Jag hann även diska när jag kom hem viket var prio ett, men att baka scones och laga mat förstörde ordningen hos mig. Mamma åkte hem med orden att nu hinner du städa lite ikväll med....

Så jag borde kanske städa lite men nu är jag upptagen för att Martin är inne på msn och så är den här stolen väldigt skön. Men jag ska innan kvällen är slut hinna diska ta reda på typ en vecka gammal ren tvätt och dammsuga på toaletten.

Nu har Roland lämnat mig och flyttat hem till mamma när jag ska på min planeringsdagar. Ska med jobbet till Södertuna slott ska bli himla roligt.  Tydligen är är det väldigt vackert där med. På tal om planeringsdagar måste jag plugga HLR med för att vi ska ha genomgåmng av det på tisdag innan vi åker. Och ett litet prov med. Men det är inte så himla svårt. 30 kompressioner och två inblåsningar bara. Så får man hoppas på det bästa. :P

Dags att ta sig i kragen då!

På återseende





Ibland så svär jag på att jag ser dig skymta förbi

Jag kom hem från jobbet med den goda intentionen att jag skulel städa hela min lägenhet eftersom mamma skulle komma och fika ikväll. Men istället satt jag och pratade med Ewa en och en halv timme very najs. Vi ondgjorde oss över alla fjortisar och insåg att det är dags för en G5-date snart.

Efter det så svängde jag ihop lite mat, fyllda auberginer och paprika. Jag har dock inte hunnit smakat det än. Jag har en känsla av att det antingen blir succé eller direkt i papperskorgen. Sedan har jag även hunnit att förbereda en sconesdeg eftersom att mamma ska komma och fika ikväll.

måste sluta.

På återseende

Vill inte

Jag vill inte jobba... Jag vill sitta hemma hela dagen och lyssna på Highwayman med Hoffmaestro & Chraa.

Måste verkligen duscha nu, jag luktar dagen efter....

På återseende

Trötter

Jag är trött, först var det efterfest men sedan när alla gått och Eddie blev kidnappad härifrån så kunda jag inte sova så jag uppdaterade min blogg två gåner som ni kanske sett och jag plockade och grejade lite. Jag tänkte g¨å ut å promenad men jag insåg att det kanske inte är så smart klockan halv fem på morgonen.

Så jävla klockrent när Tessan och Cecila satt och väntade på att Cecilas pojkvän skulle komam och hämta dem och tidningsbudet kommer. Jag sa till Tessan att det var tidningsbudet och hon ropar till henne: Jag vill vara med i dagens fråga. Haha.

Jag lovade igår kväll på förfesten att skriva att Anna är en nordisk gudinna och Cecila har mörka vackra ögon, så här ni det. De var supersnygga igår.

Vi lyssnade även på Charlotte Perelli, väldigttrångt och väligt varmt. Anna tog på henne. Haha. Det var hon glad för hela kvällen sedan. Lite svagt av Ánna dock att dissa efterfesten, hon "mådde illa".

Efter Charlotte Perelli så drog vi till Nybron, så mycket bättre musik där än på Harrys. Träffade min gamla klasskompis Robin, long time no see, so to speak. Men det konstiga med Nybron var att jag önskade Johnny Cash av dj:en men han såg på mig som att jag var ett ufo. Som han aldrig hade hört talas om honom, och han var GAMMAL!

Sickade ett lite lustigt mail till Hanna inatt tror jag. Haha.

Summa sumarum är att jag hade en trevlig kväll och att Charlotte Perelli sjöng himla bra.

På återseende

Fyllemat?

Tessan anklagar mig för att vara fyllomoffo nummer ett. Men jag har en kandidat som står över JULIA! Hon måste till kebabhuset när hon vart ute. Hon bara måste. haha.

Men nu ska jag berätta om min goda fyllemaiddag; alldeles frö mycket kall makaronipuddig och ett äpple! Bra med ett äpple, va?

Nu ska jag sova. Mina ögon går i kors!

På återseende


Kvällen som så

image45
Kvällen började bra även om det inte ser ut så på Anna.

image48
Tessan ska hem och sova.

image46
Me


image47
Två av mina systrar.


Överplanerat

Ibland önskar jag att jag bara jobbade nio till fem måndag till fredag. Ikväll är jag ledig och nu skulle vi inte ut med HIA-kompisarna för det blir fest imorgon men då jobbar jag. Så ikväll ska jag ut med Anna, Tessan och Cissi som jag känner. Sedan blir det folk från Transcom med.

Nästa helg ska jag på Kinas 20-års fest efter min C-tur på fredagen, lördagen är jag ledig men då är jag bjuden på fest på kvällen.

Mycket att göra och att umgås med folk. Precis så vill jag ha det. :P

På återseende

Apoteket

Jag var på tuna Park idag en snabbis med Anna och när vi gick förbi Apoteket stod två rara damer där och delade ut små vykort. De haffade oss och sa: Ni ungdomar som har framtiden för er, vill ni inte protestera mot att regeringen tänker sälja ut Apoteket. Nej, tack sa jag och hoppas att de fattade att jag anser att regeringen ska sälja ut Apoteket.

Varför ska allt vara statligt undrar jag för mig själv? Sedan hör jag damen brevid säga till en kvinna som talade med henne att servicen kommer att bli sämre om man säljer ut det. Men jag tror mer på att servicen komemr att bli bättre, för att om det finns alternativ så går man till nästa ställe om det var dålig service och kommer igen om det var bra. Så funkar det inte med statliga bolag för de kan vara hur otrevliga de vill jag frå inte tag på det jag behöver någon annanstans.

Så heja regeringen som vill sälja ut lite statliga bolag och skapa bättre service, tillgänglighet och valfrihet för oss!

Börjar bli gammal

Ju äldre jag blir desto mer underlig musiksmak får jag. Haha.  Jag har suttit och plöjt lite andra avenyn och då såg jag ett så himla bra band som spelade. Hoffmaestro & Chraa. Självklart var jag tvugen att youtuba på dem och de är ju bandet som gjorde denhär skitbra låten: young dad. Så nu har jag dissat Lasse Lindh för dem. Nej inte riktigt eftersom de är så himla olika.

Men kungen är Johnny Cash. Jag lyssnade honom på när jag var ute och gick och jag blir så glad när jag hör honom.  Jag bara njuter av hans röst och hans gitarrspelande. Han ger mig rysningar.

Jag har suttit alldeles för länga framför datorn nu, jag är alldeles stel i kroppen. Imorgon ska jag promenera och bara ta det lungt. Njuta av att vara ledig. Jag hoppas att det blir utgång på kvällen med jobbarkompisarna men vi han fan inte prata något på jobbet idag. Men det löser sig nog.

På återseende

Trist

Torsdagar är sämsta tv-kvällen någonsin, jag vill inte titta på jävla insider eller efterlyst. Så därför ska jag sätta mig och läsa Brott och Straff. Okej nej det var en lögn jag kommer nog kolla på andra avenyn på datorn och så har jag börjat ladda ner de tre första säsongerna av Greys'an.

Idag försov jag mig så jag kom en timme försent till jobbet. Bra, Clara. Dock så skulle jag ha köket så det var inte så farligt. Bitte började fixa frukosten åt mig. Men man blir helt kringvriden att att försova sig man jobbar helt intensivt för att hinna ifatt hela tiden men jag hade ingenting att komma ifatt för att Bitte hade börjat.

Men jag känner mig fortfarande helt kringvriden så nu ska jag ta en promenad, jag känenr mig spå trött så att det känns som om min kropp kommer att falla ihop när jag reser mig från stolen. Jag är så trött att jag inte ens orkar svara på Sandras sms eller glädjas åt att jag får tillbaka 6700 kr på skatten. Eller jo det glädjs jag lite åt.

Time to leave.

På återseende

Skypat

Jag har just skypat med Jessica, det känns så skönt att höra hennes röst och bara kunna babbla på som om man inte hade något med för sig ikväll och kunde prata hela natten. Det är helt sjukt när jag pratar med Jessica, det är bara som att öppna en kran orden bara väller ur mig jag måste berätta om allt. Hon måste veta allt som jag tänker på och allt jag hört. Jag måste veta allt som hänt med dem i hennes klass och alla andra. Det finns lixom ingen hejd på mig.

Idag fyller Lisa och Sandra, grattis! Även Eric och Sofia fyller, grattis till er med. :D


På fredag ska jag kanske till Harrys med några på HIA, hoppas att det sker skulle verkligen vara as roligt. Det var Charlotte Perelli där då. Men jag gillar ju hennes låt så.

Lasse Linh är skönast i världen, tonårs-tragiska hjärtan:

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre
du får hela jävla jag
Hela underbara och unika jag
inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Idag har jag var på vuxennämd och ibladn känner jag mig mest blåst i världen. Jag sitter och lyssnar när de pratar om nya styrmodellen och jag ser hur deras munnar rör sig men jag tar inte in vad de säger... Men lite gick in i alla fall, men det känns verkligen att jag yngst i församlingen. Har dock lärt mig ett nytt ord; implemtera. Hoppas att det kommer på högskoleprovet nästa år.

På tal om högskoleprovet så börjar jag bli as nyfiken på vad jag får för poäng. Jag bara väntar, jag vet inte ens när resultatet kommer. Okej, jag har kollat på studera.nu och resultatet borde komma runt den 25:e april. Runt lönen med bara positiva saker. ^^ Men det förutsätter att jag får ett bra resultat på provet, självklart har jag ett mål för vad jag ska få. Hoppas, hoppas. Jag har lixom inte riktigt fattat det där med nominerinharna.

Jag ska strax till Lisa på födelsedagsfika, på tal om fika, jag sa lägga upp de plan nu för att avveckla mitt kaffebrödsätande med. Kanske ett max en gång i månaden? Några ideér? Jag kan helt enkelt inte avveckla det helt när jag tagit bort godis och läsk. Men en sak som jag ska ta bort är mörk choklad som vart mitt "nöd-godis" men det har inte riktigt fungerat så nu bryter jag banden...

På återseende

Gasbrand

Är något nytt jag lärt mig om på jobbet idag. En infektion så gas går ut i mjukdelarna. Väldigt intressant.

Jag vet inte om ni läste Annas förra inlägg men hon har i alla fall käkat 10 st vitlöksklyftor mot sin förkylning och inte blivit bättre. Stackars Anna. Nu är det bara att hoppas på KanJangen.

Jga fick ett mail idag av Madde med olika förslag på vad man kan tänka på om man vill le. Jag är benägen att hålla med. Här är några exempel:

- Att skratta så mycket att det gör ont i magen.
- Att höra sin älsklingssång på radion.
- Att ligga i sin säng och lyssna på regnet.
- Att vakna tidigt och inse att man får fortsätta sova.
- Varma handdukar.
- Att fnissa.
- En timmeslånga telefonsamtal.
- Att hitta pengar i en gammal jacka.
- Springa genom en vattenspridare.
- Att le inombords av en gammal historia.
- Att råka höra någon tala gott om dig.
- Söta drömmar.
- Att se sina vänner le och skratta.
- Att hålla hand med ågon du håller av.

Härlig läsning va?

  På återseende


Du var så jävla vacker då

Jag har upptäckt lilla Lasse Lindh. Jag vet att jag är segast i världen men först bestämmer jag mig alltid för att jag gillar säkert inte det och typ vägrar lyssna i protest. Sedan komemr jag och tänka på att någon sa att Lasse Lindh var bra för cirka tre månader sedan och då provar jag att ladda hem en skiva. Och jag älskar det! Typiskt mig, att vägra bara för att. Så är jag med människor med. Jag typ blir anti efter ett dåligt först intryck för hundra år sedan och den personen gillar jag inte. Men sedan när man väl börjar umgås så gillar man dem bara mer och mer.

Jag är kanske en dålig människokännare? I alla fall när jag går på första intrycket, det är ju bara det att första intrycket är så himla viktigt. Det borde jag tänka på på jobbet då jag möter nya människor hela tiden. Men jag hoppas att jag gör ett någorlunda bra första intryck i alla fall, jag är i alla fall oftast glad på jobbet.  Inte för att jag måste utan för att jag gillar mitt jobb.

Jag tvättar just nu, skönt att ha lite rena kläder igen. Det började bli tomt i garderoben, men sedan när jag väl sorterade tvätten var det inte så mycket så jag vet inte var mina kläder är. Haha

Anna ska börja träna på Friskis nu ordentligt och min plan är att följa henne det så därför ska jag införskaffa ett gym- och spinningkort. Jag vet att jag lovade det för flera månader sedan men nu är jag taggad och så har min mamma lovat att hjälpa till att sponsra kortet... Jag är verkligen sugen på att prova på spinning, men gymmet känner jag mig mer rädd för. Men jag får väl boka in en sådan här instuktionsgrej eller så får Anna hjälpa mig. Det beror på vilket humör hon är på. Haha.

På återseende

Följer med spänning...

...GUIF:s match. De är sämt de är bäst, kan de bestämma mig så jag kan hålla mina nerver i schack? Hoppas, hoppas att de vinner.

Promenad

Nu ska jag äta lite knäckbröd i en seeen frukost sedan ska jag gå ut och gå. Annars får jag krupp. Lite frisk kanske kan hjälpa min hjärna.

På eftermiddagen ska jag tvätta, städa och det viktigaste av allt titta på GUIF. Ikväll är det den avgörande semin, jag är så spänd. Alla var säkra på att GUIF skulle åka ut efter tre raka men det gjorde de inte. Önkar att man kunde sitta i Eriksdals hallen ikväll och heja fram dem. Men de känner nog stödet i alla fall. :D

Ikväll är det Dukes av hazzards såg jag, och eftersom att Madde dissar mig och stannar i stockholm för att tvätta så tänker jag sitta och dregla över Johnny Knoxville och Sean william scott alldeles ensam.

På återseende

Så kan det gå när man går på maskerad

image44
Jag i min outfit och Perras farfars glajjor...


A tousand last chances

Jag kan ju berätta att högskoleprovet var svårt, svårare än vad jag trodde. Och självklart var den delen jag tyckte gick bäst en sådan här testdel så det var ju inte så kul. Då blev jag grinig och sedan gick ingenting. Haha. Men nu har jag gjort det och jag blir nöjd med vad jag än får, eller inte. Men jag har gjort mitt bästa i alla fall.

Nu är min tanke att jag ska gå till Barbro och Rutger och gratulera Rutger som fyller år. Tanken var ju att jag och Madde skulle träffas men jag har inte hört något och jag orkar inte bara sitta här hemma och vänta.

Jag måste lyssna mer på Eskobar, älskar deras Hallelujah new world. Han sjunger ju så snuskigt bra. 

Planer mer för helgen då? Imorgon ska jag tvätta, jippie. Inte så kul men det behövs verkligen. 

Jag fick en ny granne insåg jag idag, en kille misstänker jag eftersom det står Mattias på dörren. Jag kom hem precis nr människan höll på att flytta in. Inte för att jag tror att jag kommer märka av det så mycket, jag träffade aldrig grannen som bodde där innan och räknar inte med att träffa denna granne så mycket heller. Vi är inte så sociala i mitt hus har jag märkt.

Jag skulle bara vilja berätta att snart ska jag till Hanna om någon missat det, jag har inte skrivit om det på länge nu men ju har jag börjat längta så himla mycket igen. Det ska smälla högt! Men innan det ska jag hinna fylla 20 med, det ska bli trevligt med. 
 
På återseende

Fyllesamtal

Jessica ringde just mig. Jag vill inte göra högskoleprovet imorgon! Jag vill åka till Oslo och gå Martins med Jessica, Frida, Cissi, Jonas, Carl Vidar, Mikael och Ida. De hade ju roligt. Jag vill med ha roligt.

Men nu ska jag sova och det är ju skit kul...

På återseende

42 691...

så många ska skriva högskoleprovet imorgon, det sköna är att jag inte vet en kotte som gör det så jag kan bara tävla med mig själv... Frågan är bara hur många som försover sig imorgon då? Jag har bett min mor och hjälp med väckning, jag som försovit mig de senaste tre dagarna. Dagen ska starta med en grötfrukost så hjärncellerna är på topp när det är dags och blodsockert håller sig stabilt fram till första rasten.

Jag har köpt en stegräknare idag, jag tyckte att jag behövde det. 10 000 steg per dag är mitt mål. Men jag är nyfiken på hur många steg jag tar på jobbet faktiskt. Jag hoppas att den kan peppa mig lite. Jag ska visst börja träna med Anna och Cissi på måndag på friskis och svettis. Kom i form till bikinisäsongen, Annas mål var tvätt bräda. Jag har lite lägre satta mål, en mindre torktumlare duger bra för mig.

Nu ska jag titta på slutet på slutet på Two weeks notice och packa ner en pennor och linjal i min väska till imorgon...

Wish me luck!!!!

På återseende

Åhh

Min planering har redan skitigt sig, jag vakande 11.15. Ovanligt, jag har gjort det tre dagar i rad nu... Jag fattar inte hur man kan sova så länge, mennjag kan ju inte sova på kvällarna även fast jag gick och la mig kspaligt tidigt igår.

Så det blev ingen prommis idag, iofs så hade Johanna inte svarat på mitt sms och jag hatar att gå ut och gå ensam. Men jag behöver in promenad eller motion överhuvudtaget, jag ska ju föreställa att jag ahr ett nyttigt liv.

Det får bli en promenad imorgon efter provet för att vila hjärnan lite. Har dock starka funderingar på att dra till Stockholm direkt efter.

Nu väntar jag på att Madde ska få sin rast så vi hinner byta några ord innan jag hoppar in i duschen för sedan måste jag gå till stan.

På återseende

Do you really want to make me cry?

Jag känner mig verkligen inte så gråtmild som min titel påskiner, jag lysnar dock på culture club: do you really want to hurt me. En så jävla dålig klassiker.

Planerna för imorgon:
Gå på promenad med Johanna (om hon behagar att svara på mitt sms)
Köpa en spade till kattlådan (vem mer än jag kan ha sönder en sådan, Roland var hårdi magen. Haha)
Köpa en epilator (ajaj)
Fika med Sandra, Sofia och Jenny på nya amarant (mums)

Nu ska jag titta på ett elelr två avsnitt av Andra avenyn sedan ska jag sova.

På återseende

"Kom i form som Karl-Petter"

"Det är inte så svårt när man måste vara ute på gården hela tiden", säger Karl-Petter. Det löjligaste jag läst från Aftonbladet på länge... Mitt recept om du vill komma i form som Karl-Petter låna ett par miljoner, köp en gård, bygg et svinhus och köp massor med svin. Sedan arbetar du arselet av dig. Det är jätte enkelt att komma iform!

Inatt drömde jag att jag orsakade att en patient fick amputera armen på jobbet. Så går det när man delegerar för mycket till mig. Haha. Det var helt hemskt, jag ville bara dö. Jag bara grät och grät. Tur att det bara var en dröm...

På återseende


Hur svårt kan det va'?

Älskar Annas och Cissis dans: Se mig, hör mig, rör mig. Om jag inte minnsminner mig körde vi hårt med den på maskeradens förfest. Så jävla fint med maskerad, jag har insett att jag borde tagit ett kort på mig hos Anna innan när jag fortfarande var fin. Haha. De enda bilder som finns på mig är ett med Axels farfars glajjor och ett med Jimmy med en grymt ful grimars....

Jag skulle bara göra en liten snabbuppdatering innan det är dags att sussa sött. Imorgon ska jag ner till posten och hämta mina kläder från LaReudote så jag kan faktiskt inte gå upp klockan elva. Och sedan har jag lovat mig själv att börja äta frukost och det bhar jag inte gjort sedan i fredags. Så bra går det med mina löften. Men jag har dock inte ätit på mcdonalds även fast jag vart där två gånger med Anna och Tessan. Bra, Clara.

Idag lunchade jag med Sofia på Wayne, deras natchotallrik, det vattnas i munnen bara jag tänker på den. Men nu har jag hittat en till favorit där, deras chailatte. Very good. Jag kan berätta att jag insåg att Waynes säljer min chai-essence som jag gör min lattes på hemma. Så nu är jag lycklig, det enda stället jag visste som sålde dem ligger i Nordstan i Gbg så därför har jag fått snåla så dant men det slipper jag nu.

På fredag ska jag fika med Sandra, Sofia och Jenny på "nya" Amarant. Sandra har sagt att det har blivit så fint så jag är jätte nyfiken. Kul att träffa Sandra med, det var ju inte direkt igår.

Vet ni vad världens klantigaste Clara gjorde igår då? När jag skulle gå från jobbet var jag så trött så att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Helt ihjäl. Men då glömde jag lämna ifrån mig ambulanssökaren som en person som är i tjänst alltid ska ha på sig. Och den hänger i mitt skåp hela natten och ända fram tills jag började opå eftermiddagen och då hade alla hunnit spekulera vilken nattmupp det var som var så klantig och glömma lämna ifrån sig ambulanssökaren. Haha. Men jag skarattade lite genant när jag kom tog på mig skulden och sa att jag aldrig skulle göra om det. Vilket jag antagligen inte kommer att göra för jag mådde illa när jag kom på det, jag ville gå och kräkas i ett hörn. Haha. Tur att det inte var några akuta infarkter. :P

På lördag är det dags för högskoleprovet, självklart satsar jag på full pott även om jag inte kommer att få det. Men jag måste ju göra mitt bästa i alla fall.

Jag vill även ge mig själv en guldstjärna idag för att jag gjort något modigt.

Och dagens ris får vår käre länspolismästare Mats Kirenstam. "Och jag som är känd för att vara mån om min personal." Nästa gång han och jag träffas kan han berätta flr mig hur man kan "glömma" att höra av sig på tre år till sin medarbetare som blivit obotligt sjuk. Men som mamma sa: Nu är det i alla fall försent för blommor. Ibland är det så lätt att blir arg bara. Men jag orkar bara bry mig en liten stund, ingen idé att lägga ner sin energi på ******.

Nu ska jag sova, jag är trött.

På återseende

Upp och hoppa

Den låten borde jag fan ta åt mig lite av. Upp och hoppa ligg inte och dra dig. Jag vaknade senare än vad jag borde som vanligt... Min väckarklcoka ringe klockan åtta och då är min tanke att jag kan snooza en timme och gå upp klockan nio. Men klockan 10.45 ringer Madde och väcker mig och berättar något himla aprilskämt och jag fattade ingenting nyvaken som jag var.

Jag har pratat med Jessica idag! Så himla skönt att prata med henne ibland. Men jag kan lova att när min telefonräkning kommer så kommer jag inte att vara lika glad. 40 minuters pratade till ett främmade land. Men det är värt det. Jag känner mig så hanikappad av att Hanna och Jessica är så långt borta. Förut pratde jag med dem typ en gång om dagen. Jessica kunde jag fan ringa en tre gånger om dagen. Hanna har jag inte pratat en enda gång i telefon sedan hon åkte. Men vi kommer fan prata konstant i två veckor. Sedan hinner man avhandla ganska mycket på msn...

Jag ska jobba fyra kvällar i rad nu, egentligen skulle jag jobba två kvällar och två dagar men så ville Göran byta för han skulle på kalas då kan man ju inte säga nej. Sedan så skulle jag jobba dag idag men då hade Tina blivit sjuk och vi var en kort på kvällen så om jag jobbade skulel jag få 40 kr extra i timmen. Tur att man inte är snål. Men jag behöver verkligen pengar till USA.

Jag var ju på maskerad i helgen, det var jätte roligt. Mycket knäppa människor, både positivt knäppa och negativt knäppa. Jag fattar inte vad det är med Stora Sundby borna ibland, alltid ska man slåss. Sedan ska alla välja sida, för det är det viktigaste det är ju vi mot dem... Ibland märks det alltför väl att man bott i en håla. Men jag hade kul ändå, mycket folk och många bra utklädda det är så en maskerad ska vara.

Måste berätta om min älskade(?) Ronad vad hans nya påfund är, han ställer sig i handfatet och drar ner saker ur min badrumshylla. Jag blir galen, och jag säger till på skarpen Roland varje gång jag hör att han är i handfatet och då hoppar han ner på en gång, han vet så väl att han inte får vara där, men ändå!!! Jag blir tokig ibland.

På återseende