Effektiv

Jag känner mig relativt effektiv ändå. Jag gick upp strax efter tolv och nu har jag hunnit duscha, laga matlådor tills ikväll, imorgonbitti, imorgon lunch och kväll. Nuom en stund ska jag och jobba och jobba till imorgon kväll 22.30. Det värsta med det här är att jag inte hinner tvätta och packa inför min semster, jag har knappt rena klder att ha på mig på jobbet. Så jag kommer ha hur mycket smutstvätt med mig som helst hem på semstern.
Nu ska jag till och med åka och köpa ett par nya leggins så jag har något att ha på mig på jobbet.

Snacka om att jag längtar efter semester...

Lördag - måndag

På lördagen käkade vi alla frulle tillsammans. Mamma och Dahl gav sig sedan av mot Årjäng för att gå på trav. Jag satte mig i bilen emot Heetrans som ligger på Västkusten för att besöka min moster, Tomas och min lilla fina kusin Georg. Jag kom dit till lördag eftermiddag då tog jag och Georg en promenad tittade på båten och badplatsen. På kvällen så grillade Bosse som också var på besök kalvstek. Och så hade vi vindrickningskurs. Kursen handlade egentligen inte om hur in smakade och så utan hur man kunde dricka så myket som möjligt. Men vi drack Cissi och Finka i alla fall och det fungerade riktigt bra, att dricka mycket alltså. Kvällen avslutades med en nattpromenad för mig och vickningen bestod av lefser och avslagen cola i bilen klockan fyra på morgonen.

På söndagen var alla ganska slitna men vi kom i alla fall ut på havet och fick bada lite. Jag fick låna Georgs cyklop och titta på livet på havsbotten, jag blev i och för sig rädd för allt som rörde sig så det blev ju både en och två kallsupar. På kvällen åkte vi in till Hamburgersund och gick på GT-karnevalen, där spelade bröderna Haak som alla verkar ha hört om utom mig. Men de var ju bra. Tidig avslutning på kvällen eftersom att Georg skulle upp på båtskola imorse. Men kvällen avslutades på bästa stt med n promenad upp på berget med perfekt utsikt över havet.

Imose fick jag en varm kram av Georg innan han for iväg på seglarskola. Sedan fik jag en ordentlig sovmorgon. Tack gode gud. Innan jag for hem hjälpte jag min moster att lägga in bilder på datorn från kameran.


Jag och min lilla fina kusin.


Bröderna Haak

Torsdag - fredag

Underbara helg, mamma och Dahl anlände i torsdagskväll och då fikade vi och vilade sedan drog vi till Oslo och käkade middag och hade mini-sightseen. Käkade på Fridays, mitt favoritställe i Oslo. Oftast har de snyggaste personalen med. Haha.
På fredagen började Dahl med en pilsner före frukosten. Saken var juden att mamma sov ända till nio, kors i taket! Ja hon vakande i och för sig fem men seomnade om igen. Sedan följde fredagen med att gå och se på Operahuset och Aker brygge. edan åkte vi en helt underbar tur på Oslo fjorden och njöt av sol och havsluft. Middag på Aker brygge och en persikokärna i maten. Kvällen avslutades med pölser och lomper och vi såg på Heder och samvete.




Hemma på min gata stan.




Mamma, Dahl och operahuset.


Oslo fjordens äldsta fyrhus, jag skulle ta mig tusan köpa det och bo där. I alla fall på sommaren. 

Sedan såg vi ju på en så bra film, älskar den här scenen:

Svidar om

Jag håller på att svidar om bara efter mitt underbara Sverige besök. Duscha, byta om och måla naglarna. Sedan hoppar jag in i bilen på väg mot Heestrand. Jag värmar helt enkelt upp inför semstern.

På återseende på måndag kväll.

Kväller

Imorgon kommer min fina mamma och Dahl. Woooho. Tydligen hade mamma sagt att hon hoppades att jag och Dahl skulle ha vår sedvanliga polistiska disskussion redan första kvällen så hon slapp höra det sedan. Men jag kommer aldrig ge upp, en dag ska han vara omvänd!

Imorgon tänkte jag att vi antingen skulle ta tåget till Oslo och gå lite och kika på centrum och käka eller Lilleström. Det blir kanske centrum, sitta efter Karl Johann och käka lite gott. Kanske på Fridays som har världens godaste drinkmeny, eller menyn är inte god men drinkarna i den. Har ju börjat älska appeltini efter mitt häng med Annika där. Sedan har de ju mumsiga glassdrinkar med, ja det blir nog Fridays imorgon. Vi kan ju äta någon annanstans än där kanske. Hmmm, detta tåls att tänka på.

Jag har haft en jobbig dag idag. Jag fick hudvudvärk så fort jag hoppade in i jobbilen, jag vet inte om jag druckit för lite vatten eller för någon vart asklanting och spillt bensin inne i bilen så den stank av bensin. Godare lukter finns det ju.

Nu ska jag försöka torka mina golv och käka ett litet kvällsmål. Natti, natt.


Träna ensam elelr gå på pass

Såg nu att mitt favoritpass gick klockan 10,30; Sats Flow men orka vänta så länge. What to do??

Pägg

Idag har jag tackat ja till fem reservplatser på psykologprogrammet och så har jag bestämt mig för att inte flytta till Skövde och läsa socialpsykoligiska linjen. Som om det någonsin vart aktuellt... Jag ligger bästa till i Örebro på reservplatserna men det är ändå en bra bit kvar där med, måste helt enkelt knäcka på högskoleporvet nästa gång.

Just nu såhär klockan 23.43 håller jag på och steker ägg så jag ska ha frukost imorgon, ska nämlingen och jobba natt nu och tänkte åka och träna dirket efter jobbet då kanske jag inte maskar massor i alla fall.
God nat på er, nu kallar äggen.

Ha en frydefyllt dag


Nu ser det kanske inte men den godsaffären där hette Sött & Sprött. Alltså sött och galet, så himla sött namn tycker jag. Och så himla gulligt hus, det ser ut som ett hus ur någon saga, som typ elaka häxan i Hans och Greta skulle bo i.


Mitt sällskap: Joel, Carina och Silje. Joel och Carina är Norges bästa par.


På väg uppåt i stockarna. Jag kan ju säga att man blev blöt när man satt fyra fulvuxna människor i en stock.

En underbar dag, kul att uppleva Tusenfryd. Svettigt var det både av skräck, ångest och spänning.

Dagen D

Jag hade förberett mig på en helt ok dag inte super men ok. Jag skulle träffa S som jag är stöttekontakt till sedan skulle jag och träna. Men så får jag ett sms från Carina om jag inte sa med henne och Joel till Tusenfryd. Tusenfryd är ungefär som Gröna Lund fast mindre, men jag måste säga att jag tykte det var mysigt. Vi kom ganska sent och det stängde redan sju så vi var inte där så länge. Men kul hade vi! Sedan åkte vi till Peppes och käkade kvällsmat och nu är jag hemma, dödstrött.



Jag åkte även en starkt ångest framkallande karusell, Spind spider. En 44 meter håg karusell som hade max fart på cirka 115 km/h. Jag var panikslagen nar jag satt fast, hyperventilerade och grejer. Och när jag åkte var det så otäckt, jag har aldrig skrikit så. Carina, nu tror jag vi dör! Carina, titta ner vad högt! Hänga och sirra rakt ner i marken 44 m är inte helt genomtänkt känns det som.


Modig jag är va?

Jag ska lägga in någon av de få bilderna jag tog imrgon men nu måste jag sova jag är helt utpumpad.

Någon frivillig?

Syster yster ringde och berättade att dte skulle vara varmt hela natten inatt så de skulle kunna cruisa hela natten utan att frysa om det ville. Vilken hagga hon är va??

Så nu har jag ett affärsförslag, någon som kan komma till mitt jobb klockan cirka 11.3 imorgon. Om jag har tur är jag inne till lunchen då, denna personen bryter mitt finger. Sedan kör den mig till legevakta så de får gipsa den eventuellt ge mig smärtstillande och sjukskriva mig. Sedan tar i min bil och far till Västerås, vi borde senast vara framme i åtta iden, vi kan handla på bolaget hä. Jag bjuder den som gör det på en riktig helkväll imorgon lördag i Västerås. Smidigast är ju om ni tar flyget hit, det går ett klockan 9.30 från Arlanda, då är ni här cirka 10.30 och framme hos mig lagom till ja låt oss säga 11.30 då. Det kan ju inte vara så svårt att bryta ett finger, borde gjort det idag egentligen med tanke på smärtorna, kanske om jag smäller handen i dörren nu.

Ska ska jag börja packa på en gång eller??

Nyckeln till frihet

Jag sitter och tittar på Nyckeln till frihet.  Än så länge är det en av de bästa filmer jag sett. Jag njuter varenda minut, jag kan inte ens slita mig från tv och gå en minut till frysen där en förpackning med Ben & Jerrys väntar på mig. Jag tänker inte ens på Power meet. Life is good.




Ut

Det är på tok fr fint väder för att sitta inne. Så nu åker jag och lånar Jessicas gräsmatta och lägger mig där en stund. Jag skulle ju städa idag men ingenting har hänt än i alla fall. Jag kan ju försöka städa ikväll medans andra har roligt på power meet.
Tänk om jag kunde snubbla i Jessicas trappa pch få en spricka i fingert nu då. Då skulle jag åka dirre he till power meet.
Det värsta är väl om man önksar något för mycket så händer det.


Tjena Pippi sa jag ju för fan!!!!!!!!!!!

Sitter som en jävla apa

Nu sitter jag här framför datorn igen som en jävla apa. Men nu ska jg ordna mig lite kvällsmat. Ikväll blir det lite plock/tapas. Mums.

Power meet

Alltså jag är en sådan tjej som gillar raggarbilar. Jag blir lycklig när jag hör det dova mullret från en jänkare som kommer glidande, jag kan ingenting om bilar men det spelar ingen roll. Jänkare slår ändå allt. I helgn är power meet och jag är inte bitter alls att jag jobbar. Nej inte alls...
Jag är glad att jag att jag ska jobba i ett sträck från lördag morgon till söndag eftermiddag och då ska jag försöka lådsas som att det inte ens har hänt. För helt ärligt vad är en sommar utan power meet?

Jag tror jag var där 2005 första gången om jag inte missminner mig. Bara där över kvällen med Jessica och Sandra. Jag minns att Jessica såg en söt kille i en het vanlig bils bagage och världens skelaste kille raggade på mig. 2006 så var jag Madde och Jenny där och tältade på svincampingen. Urspårat, Madde sprang omkring hela campingen och förstod inte varför alla busvisslade på henne, eftersom att vi alla misssat att hon stoppat in sedan redan innan ganska kort kjol i trosorna. Vi åkte med Lisa-Daniel och hans gäng från Lilla Edet och Madde trillade av en bil.
2007 var lungt för min del vi var bara där på lördagen och cruisade med Göran i hans Ford. Jag, Sandra och Jessica igen om jag inte missminner mig. Vi hade någon ung pojkspoling med oss hela kvällen med som hade liftat till Power meet. Han var så klockren såhär i efterhand.
2008 var det mest urspårade power meet, jag åkte dit med Sandra och bodde på hotell. Fredagen hängde vi med Oskar, Krisse och Bodén en stund eftersom att Anna, Tessan och cecilia åkte hem. Lördagen var klockren men den sjukaste kvällen ever. Tappade bort Sandra som till slut sov hos sin karl och jag ordnade mig skjuts till hotellet framåt morgonen.
2009 så var jag där på lördagen med Tottes bil och massor av trevliga människor i den. Vi körde en tjejbil och en killbil. Hörrni det är en sådan där jänkare bakom oss...

Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag gillar Power meet men det
här kanske beskriver det lite.



Nu känner jag mig genast på bättre humör när jag tittat på youtube klipp på allt jag kommer att missa i helgen. Äsch bärs. Jag måste ta mig i kragen och inse att jag inte dör av detta.

Längtar hem

Vad är det som händer i världen? Calle och Alex Schulman har slutat blogga. Gänget i E-tuna ska på Boppers, Brolle Jr och Refreshments utan mig. Jag vill hem och hänga, ha semster. En sommar i mitt liv ska jag ha heeela sommaren ledig och ska bara hänga njuta och varken missa Power meet eller en kväll på Åbryggan.
Men vad är en bal på slottet, fast med en spricka i fingret så kommer jag kanske nära. Lollo, kan du komma och rädda mig??

Förlåt jag vet att dte inte är något att skoja om, och jag vill verkligen inte tillbringa min sommar så. Men jag längtar lite hem till Schweden, jag har en "komma hem till Norge- blues" helt enkelt.

Nu ska jag se på lite stand up och bli på bättre humör är tanken. Natti.

Fötter och händer

Jag hejar på Holland i finalen, jag vet inte varför det är så bara. Jag minns när jag och Tessan hejade på Holland ett år i fotbolls-VM (antar jag, eller EM) bara för att vi tyckte Edgar Davids såg så knäpp ut. Ni minns honom säkert dreads och skyddglasögon.

Men i alla fall, mina naglar är så himla snygga just nu, målande i Hollands vackra färg. Orange.


jag köpte det här ursnygga nagellacket på HM, fyra skitsnygga sommarfärger för 29 kr, kan rekomenderas varmt. Inte jättebra kvalitet men man har ju råd att måla om naglarna när det börjar flaga. Och med ett bar överlack går ju det mesta en stund.


Jag håller på med liute sommarlöften för mig själv, ett av dem är att försöka ta ett kvällsdopp varje kväll jag har tid och möjlighet. Det går sådär kan jag säga. Ett annat är att vara mer ute i solen här hemma i Norge, utan uteplats och egen trädgård känns ju inte det lika lockande men jag jobbar på det. Det tredje är att jag ska bli bättre på att måla mina naglar snyggt. Och nu har jag ju massor av lack att träna på. Ikväll gjorde jag till och med iordning en liten nagellåda med mina lack, filar och det andra som behövs för lite snyggare naglar. Jag behöver en låda känner jag, annars försvinner allt bara som vanligt för mig.


Min nagellåda.

Dagens fynd

Idag skulle jag posta ett papper åt Jessica och åka till Brilleland och rätta till mina briller som skavde bakom örat. Som av en händelse gick jag förbi Indiska där det som på alla andra ställen är sommarrea. Jag gjorde ett absolut fynd. Jag slänged min gamla fula och ställde denna underbara vackra i min hylla. 50 picks bara, billigt va?




Jag älskar denna hyllan, detär rörigt under men det syns ju knappt på bilden. Jag längtar tills jag blir rik, då ska jag ha ett luftigt vitt vackert lantkök, kanske ska jag sno med mig den här hyllan?

När jag har lite tid över så funderar jag på när jag ska bli rik och ha ett eget hus, mina perfekta barn och min perfekta man. Ett vackert hus på landet med röda knutar (eller som i Husby, världens vackraste hem gult med gröna knutar), en hund och lintottar. Gräsmattan är alltid klippt och solen lyser hela sommaren, ibland regnar det på nätterna så att inte åkrar och växtlighet min välvåradade trädgård ska torka ut. Där ska jag stå i en sommarklänning i sitt vita vackra lantkök. Visst ser min framtid ljus ut? Jag har en känsla av att detta lilla durkslag fick min fanatasi att skena iväg ett slag.  Men en flicka får väl drömma?


I want to do something that matters

Det blev inget kvällsdopp, men fötterna fick bada lite i alla fall och huvudet fick istället fundera lite över livets svåra frågor.




And I need you

Jag är hemma efter en och en hav vecka av skratt, glädje och förtvivlan. I onsdags ringde min kära mor och sa att min fina lilla älskade pappa var dålig och att jag var tvungen att bege mig hemåt så fort jag kunde. Pappa blev dock bättre men jag har vart sjukanmäld i en vecka eftersom att jag inte visste hur det skulle gå. Men nu är jag tillbaka i god vigör igen. En bil rikare och en sommarvecka fattigare.

Nu ska jag gå till badplatsen som ligger max fem minuter bortoch se om dte är lungt där så jag kan få ta mig ett kvällsdopp. Kvällsdopp ska bli mina nya grej helt klart. Jag kanske orkar slänga inte lite bilder här sedan om vi har tur...