Men.... det är inte rumba







Baby J visar movsen.

Sitter på tåget tillbaka till Norge. Har h...

dsc00112 (MMS)

Sitter på tåget tillbaka till Norge. Har haft en bra men stressig helg. Nu två dagars jobb sedan blir det nog ännu en helg i Eskilstuna.


Jag ljuger så bra


Häftigt

Jag har köpt ett nytt nagellack. Graffiti heter det och är från Isadora. Kolla på bilden så förstår ni.

Först lägger man ett färgat lack i det här fallet rosa och sedan lägger man ett svart på som på något skumt sätt delar sig och visar lacket under. Jag har gjort sådana naglar som på bilden fast med lila och svart. Häftigt var ordet.
Nästa gång ska jag prova med gult under och se ifall naglarna ser lite leopardmönstade ut. Det skulle ju vara as as coolt.

Men nu måste jag sova eftersom att jag ska försöka komma upp tidigt imorgon och packa det sista som fortfarande hänger på tork och inte är i närheten av torrt. Puh. Det blir en tidig morgon imorgon. Jag håller just på och lägger upp säkerhetskopior på mina foton på internet ifall min dator skulle gå sönder under kräftskivan när massor av fulla människor ska fram och byta låt. :P

Fräscht

Jag tvättar febrilt inför hemresan imorgon. Nu ska jag bara grooma lite så att man kanske är lite fräsch på lördag med. Inte bara fräscha kläder liksom.

Sött

Den här artikeln var så himla gullig. Trarzan kanske var en sann historia. :P

Och jag tänkte att du kunde stå där i solen

Åh Lasse. Lite bilder och videor från när jag var och såg Lasse och Melissa Horn å den norske operas tak den 21 augusti i år. Lite dålig kvalitet på film men ni får ha överseende med det.


Häftigatse stället ever att se en konsert, både Lasse och Melissa sa att de trodde det var det coolaste stället de spelat på.


Vackra bra Melissa.


Det var en del folk som tagit sig ut en av sommarens sista fina kvällar för att se på dem.


Lasse, Lasse, Lasse.


Jag älskade den här månen.

Och lite video:
En tätort på en slätt


När en stannfågel ger sig av

Den här sången är så speciell. Lasse spelade den för första gången någonsin på Parkteatret i Oslo när jag var där med Ewa och hennes kompisar. Natten då John föddes. En väldigt speciell kväll.

Åt samma håll

Min och Ewas sambolåt. Så klart kunde jag inte låt bli att ringa Ewa när jag hörde den.

En underbar kväll i alla fall. Jag stornjöt. Fler sådana kvällar önskas.

Det är visst nån som är tillbaka

Ja just det jag är tillbaka. Äntligen!!! Mina dagar har ägnats åt träning, jobb och matlaganing och därför har jag inte uppdaterat sorry.
Idag har jag vart och tränat på SATS idag blev det ett pilates pass första gången jag gjorde det och jag trodde ju inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Men Sven som har passet sa att han har gjort det intensivare än vad vanliga pilates pass brukar vara. Sven är en riktigt hunk för övrigt men jag fattar inte vad han säger eftersom han mummlar. Måste öva på en ölvning som var på passet med armhävningar. Den var så sjukt svår, jag fick typ till en halv. Den var inte så svår att koordiner men att uttföra korrekt.

Jag håller på och pillar lite med bilder och vidoer sedan konsterten med Lasse så jag återkommer. :)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Hemma fån konserten med Lasse och Melissa Horn. Det var som ljuvlig musik i mina öron så att säga. Men jag orkar faktiskt inte skriva nu jag är helt slut. Och imorgon jobbar jag dubbelt så ni kan räkna med en lägesrapport på måndag. Men så ni har något att njuta av tills nästa inlägg kommer så bjuder jag på den här bilden:
Spabyhångel!!!


Alltid redo

Gröten är ordnad så den bara är att sätta på imorgon bitti, lunchen är fixad så att den bara är att ta med till jobbet. Det enda jag har kvar nu är att dricka upp mitt kamomillte och borsta tänderna och jag kanske faktiskt somnar innan tolv ikväll. Att tro elva är nog att sätta ribban lite för högt.

That's alright cause' I like the way it hurts

Jag kan inte komma över hur bra Rihanna sjunger i den här låten. 

Fredagkväll

Det är ju fredag så man kanske borde htta på massor av roligheter ikväll. Men dte blir en lugn och stillsam hemmakväll. Ska koka kikärter, städa lite och kolla på "Vampires sucks" den är nog inte ens bra men det känns som man bör se den. Den kan ju vinna en Oscar.


Rynka den för Sean Banan

Ja det är sjukt inne att rynka näsan. :s)
Alldeles egen påkommen smiley, en som rynkar näsan. Haha.
Sedan är det ganska svårt att rynka näsan med, man måste liksom spänna heeeela kroppen.


Har just kommit hem från träningen, duktigt Clara. Anna: Kokosgröten smakade bra, inte värre än vanlig gröt i alla fall. Nästa gång ska jag dock ha mer kokos i nästa gång så den smaken framtäder mer. Åt gröten med en skivad banan på som var en riktig hit.

God morgon

Det känns som jag steg upp i ottan fast jag gick upp halv tio. Det är ju liksom min lediga dag idag så. Men nu är gröten uppäten och träningsväskan är packad. Vi får se vad dagen har att bjuda på. Jag kan bjuda på en gulli bild från min semster om ni vill se.


Sova sova

Jag skrev för en stund sedan ett fett kasst blogginlägg så nu gör jag ett nytt försök. Idag har jag alltså jobbat, lagat riktigt giod mat och städat mitt badrum. Så klart sov jag en och en halv timme på eftermiddagen med. Det är något fel på mig, funderar på en sömnstörning. Jag satt just och läste om sömnstör ningar och det är ju inte helt omöjligt att jag har en eftersom att jag kan sova 12 h per natt utan problem, pratar mycket i sömnen och är fel dygnsrytm.
Ja, ja. Någon gång kanske jag blir morgonpigg. Hoppas, hoppas.

Idag lagade jag jättegod mat om jag får säga det själv. Inget avancerat, jag stekte biff, halloumi, äpple och paprika och sedan åt jag en sallad till. Funkade riktigt bra. Mitt sunda liv ska ta sin början nu, ikväll har jag lagt kikärter i blör och gjort iordning en grötblandning tills imorgon bitti. Kokosgröt ska det bli. Spännande va?

Imorgon ska jag träffa S som jag är stöttekontakt till och sedan ska jag träna med Eva och Tina. På kvällen skulle jag vilja gå på standup eftersom att det är standup festival i Oslo. Mårten Andersson och Özz Nüjen ska bland annat uppträda i en landskamp mot Norge. Det skulel vara kul att se.

Nej sovdags nu då. Kamomilltet är uppdrucket.

En ny video

John och jag var ute och tog en promenad runt Västeräng och Wåmtorp när jg hade semster. Lilla spabyn blev minst sagt inspirerad av alla traktorer vi såg.


She's a good girl

Jag r inte bra på det här med mitt nya liv, skulle vila en fin liten halvtimme och sedan laga mig lite mat. Somnar och sover två timmar. Men nu är jag ju pigg i alla fall, har till och med ätit. Tänkte ta en promenad i regnet. Ska belöna mig själv med en paus under promenaden i solariet. Jag behöver lite värma och färg, jag fick ju inte en enda solningsdag på semstern.

Jobbade min första dag idag efter semestern, min förvirring före semestern hade uppenbarligen ingenting med trötthet och göra. Jag är precis lika förvirrad som vanligt nu efter semestern.

Jag har en god nyhet, jag och Eva Marie ska försöka stötta varandra till ett sundare liv i alla fall. Hon är ju tränings- och arbetskompis. Nu hjälps hon och jag åt och uppmuntrar varandra till stordåd. För det är vad detta handlar om, min kropp ska bli starkare, smalare och må bättre rent allmänt.
Därför är det kanske dags för en lite promenad nu, ska först försöka lägga in lite musi på mobben eftersom att min Ipod är spårlöst borta efter semestern...

Nytt liv

Håhåjaja. Mitt nya liv började ju idag, ett aktivare li. Nu är klockan halv sju och jag har än så länge bara ätit frukost. Jösses. Jag åt även två mackor nu för att jag ska strax slänga mig iväg och träna.
Dock så syller jag min brist på mat intag att jag inte vart och handlat efter semstern än. Tack och lov att det fanns mackor i frysen och pålägg som inte hade öppnats före semstern, annars hade jag svultit ihjäl under dagen.
Men nu: träna, sola och sedan handla mat. En bra kväll i alla fall.

Men jag har i alla fall gjort den viktigaste saken idag. Köpt biljetter till Lasse på operataket på lördagen. Jag förväntar mig underbara saker då.

Youtube

Jag har äntligen skaffat ett youtube-konto så nu ska jag lägga upp lite av filmerna jag har på datorn och lägga ut dem här på bloggen sedan. Första klippet är med Ragnar när jag kom sent en kväll och han låg och päste i en liten korg. Min fina Ragnar var ju ganska massiv och hade lite problem med att vända sig här:

Rullar fram

Jag har börjat jobba på spellistor till kräftisen. Och äntigen ligger eventet ute. Nu rullar det på.

RUT eller TUT?

Sossarnas förslag om TUT, en butler i tunnelbanan. Jag spyr när jag tänker på sossarna. De verkar tänka nej vi hjälper inte de överarbetade familjerna så de kan få avdrag för att få hjälp med att tvätta fönsterna. Om någon hjälper dem att tvätta fönsterna så att de kanske får mer tid med sin familj. Eller den stackaras pensionären som inte vill klättra på pallar och tvätta fönster och byta gardiner. Nej vi inför en butler i tunnelbanan så alla som bor i Stockholm får hjälp, men inga andra.
Alltså jag har alltid ogillat sossar men nu tror jag att jag hatar dem fan. Så jävla odemokratiskt att satsa på tunnelbanan i Stockholm.

När jag läser debattartilkel läser jag att familjer ska få mer tid tillsammans, men vad är då RUT-avdraget till för? Är det bättre med en butler än en piga? Ska man skratta eller gråta?

Tackar MUF för att de är så snabba:
God natt!

Ligger och försöker sova såhär sista dagen...

dsc00106 (MMS)

Ligger och försöker sova såhär sista dagen på semestern. Och undrar hur jag ska klara mig utan mitt hjärtas prins hela långa dagarna...


Är på sagostigen. :)

dsc00109 (MMS)

Är på sagostigen. :)


Hinner inte med att det är fredagen den 13:e

Jag får helt enkelt välja att ta dagens datum med en nypa salt för jag har massor att göra idag.
Om en stund ska jag åka in till stan och träffa Sofia och luncha med henne. Det var ju hur längesedan som helst vi träffades och vi var ju hur tajta som helst ett tag.



Sedan ska jag springa några ärenden åt min mamma som att köpa en present till mitt kusinbarn som fylelr 15, äntligen få köra moped. Sedan el och disel och hämta några delar till en traktor.
Sedan ska jag besöka min älskade lilla pappa, och berätta om gårdagen.

Jag hade så himla mysigt igår, vi var i Tumbo och besökte Davids mamma. Då så hade Tina besök av världens sötaste flickor Ada och Ella. Ada och jag riktigt homies, fyra år och helt underbar. Hon och jag åkte tröska med David och John. Tessan och Ella fick nöja sig med att åka traktor. Sedan när vi gått ur tröskan frågade hon om hon och jag kanske inte kunde ta en tur själva. Hon trodde att jag skulle klara tröskan utan problem...
Sedan frågade vi om hon kände igen David Jansson eftersom att han jobbar hos hennes pappa. Svaret blev:
Jag känner igen honom ibland. Måndagar och lördagar men idag är det ju fredag.

Nej nu måste jag verkligen sticka så jag inte blir übersen.

På kräftskiva med familjen på magasinet. R...

dsc00100 (MMS)

På kräftskiva med familjen på magasinet. Rekar lite inför min egen kräftskiva. :)


John gungar på sin fina älg han fått av fa...

dsc00098 (MMS)

John gungar på sin fina älg han fått av faster. Han avslutade just med en praktvurpa ner från soffan med huvudet före men det gick ju långsamt i alla fall. Så fort han fick se sig själv i spegeln så skrattade han.


Sitter och plockar valsedlar till utskick ...

dsc00097 (MMS)

Sitter och plockar valsedlar till utskick och tänker för mig själv att om Mona Sahlin blir statsminister då flyttar jag nog till norge för gott. Därför tänker jag plocka valsedlar imorgon med.


You're not alone

When you feel all alone:


Let me be the one you call
If you jump I'll break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
You're not alone


Efter semestern kommer den nya och bättre Clara att finnas tillgäninglig. Uppdaterad både fysiskst, psykiskt och emotionellt. Dags att bryta lite is...


Ute på promenad med Georg, John och Oliver...

dsc00096 (MMS)

Ute på promenad med Georg, John och Oliver. Oliver hade inte tid att vara med på bild.


Det här är slutet på en lycklig början

Natten då John föddes var första gången Lars Winnerbäck spelade denna sång för publik. Jag stod i publiken och tänkte att nu föds ett underbart liv. Jag var livrädd och överlycklig. Jag älskar denna sången. Jag älskar John. Och jag bryter bara lite is, jag ska ingenstans.



Det är dags att jag börjar se och tar nya tag va? Ny dag och ny början imorgon!

What are we gonna tell our friends when they say oh la la?

Jösses amalia denna semster bara flyger förbi, snart är andra veckan avslutad och man ska börja arbeta igen. Det är nästan så man får kalla kårar när man tänker på det, jag måste skaffa mig en rik man och flytta hem hit och leva som att jag hade semster jämt. Sjukt med najs va?

Jag har hunnit med massor känns det ändå som men nu kan jag ändå inte komma på något, ikväll har vi haft grillkväll med fyra vuxna oc fyra barn. Vuxna var Lisa, Anna, Tessan och jag. Barn: Thomas, David, DJ Jansson och John. Mysigt var det. Kan vara det mysigaste hänget i världen.

Har också hunnit med en oslagbar kväll på Holmberget med Melissa Horn och mina söta vänner. Det var Julias födelsedagspresent oh i lördagskväll firade hon den storstilat med tårta och skumpa. Har sett på fotboll, vart i vägkyrkan och på LRF titt på en ladugård på Närsjö. Sådant man bara måste hinna med under semestern.

Imorgon åker mina systrar med respektive på Sonisphere festivalen och ser på hårdrock. Jag blir kavr med John och det känns lika bra faktiskt. Jag, John och Georg ska försöka hitta å något mysigt. Sedan ska man väl ut och skaka sina lurviga på kvällen. Kanske hinna med lite egentid också, hur mycket jag än älskar alla jag hänger med så blir jag alldeles vimsig av så mycket folk faktiskt.

Har även lyckats fixa med min bil, den ska in på service 19 agusti. Har även fixat två nya däck. Nu ska jag bara ordna två nya bakdäck, nya vinterdäck och extraljus till den. Skönt att å lite ordning på svarta pärlan.

Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen,
vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans
Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans,
Människor som tror har en chans




Melissa horn, sol, picknick och underbara ...

dsc00095 (MMS)

Melissa horn, sol, picknick och underbara vänner. Kan det bli bättre än så?


Vi tittar på fina hästar och hoppas att vi...

dsc00087 (MMS)

Vi tittar på fina hästar och hoppas att vi ser massor av kor och en och annan traktor på Västeräng.


Dags att motionera moster lite.

dsc00086 (MMS)

Dags att motionera moster lite.


Jonte äter bigaråer på sin bänk.

dsc00083 (MMS)

Jonte äter bigaråer på sin bänk.