Laddad

Så var det nyårsafton imorgon. Jag känner mig riktigt laddad, det enda jag inte känner mig laddad för är allt raketsmällande. Att bo på landet har sina fördelar har jag insett. Ända sedan de började sälja raketer så har det smällt här i stan. Säga vad man vill men nu är jag trött på raketerna!

Så vad händer imorgon då? Ja först jobbar jag, ingen överraskning där inte. :P Sedan kommer Madde på dagen med en buss från Ärla. Så är vi sambos igen. Så när jag kommer hem ska jag VILA, annars orkar jag inte till tolv. Sedan kommer Sandra och vi ska ta några drinkar vi tre tillsammans innan vi drar till Skogstorp.

För det är i Skogstorp allt händer imorgon. Haha. Nej men det är trevligt med en fest med lite middag och lite dresscode, det är så nyårsafton ska vara. Så på nyårsdagen är är jag ledig så det ska nog allt bli riktigt röj. :P Jag hoppas på att få vara ledig sex dagar i rad efter nyår, om min semester blir beviljade så blir det så. Hoppas hoppas!

Just nu sitter jag på jobbet och har det mest klart allt som ska göras mer är att plocka uandan kvällsfikat, ändå har det vart en hektiskt kväll. Men lungnet har lagt sig (hoppas jag inte säger för mycket nu).

Men nu ska man väl göra lite nytta. 

Gott nytt år Sverige och Hanna!!!

The smell of your skin lingers on me now

Det finns så mycket jag borde gjort som jag inte gjort än...

I hope you know,
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do

Den världen rymde inga fler

Och så var julen förbi, det bara svischade till. Jag hann knappt reagera innan julskinkan var uppäten och julklapparna var utdelade. Jag jobbade på dagen sedan drog jag hem så fort jag kunde tog en durre och tittade på Kan du vissla Johanna? Så himla bra film, "Det här är television morfar, det r radiosignaler som går igenom allt. Vadå genom mig med? Ja, genom allt morfar." "Var rädd om Andersson pojkar, han har dåligt hjärta. Nej! Han har världens bästa hjärta!!!"

Hemma i Husby var det vanliga gamla gänget:








Jag fick massor med bra grejer, bland annat kan jag nämna en väldigt bra stekgryta, en vacker kudde och av mormor och morfar  fick jag pressar. Potatispress ocg vitlökspress, jag vet ite om mormor tycker synd om mamma att jag lånar hennes hela tiden.

På jeldagen jobbade jag (big suprise) men det som var bra att när jag var på jobbet kom Madde och hämtade min nycklar och gick hem till mig och diskade. Så när jag kom hem så var det diskat och städat. Jag hade aldrig hunnit det.  Sedan kom folket: Anna, Tessan, Jossan, Madde, Sandra, Kickan och Pillan.

Värt att nämnas från den kvällen är väl Tessan och Annas dans till Ragga runt. Om jag inte var så snäll hade jag lagt ut den här på bloggen, Tessans avslut var bäst! Att jag var Tant Clara och guidade alla ungdomar till Lotus. Det komiska var att jag var den yngsat på förfesten. Vid kebabhuset stod Farbror Polis för att hjälpa alla undomar att hälla ut eventuell vätska, Kickan blev lovad en lapp i brevlådan, men Madde lyckades smöra ur det.

Vi  var på Lotus och träffade massor med roliga och mindre roliga människor, men jag, Madde och Sandra tyckte av någon underlig anledning att inte Lotus dög så vi drog till Harrys med Mattias. Fråga inte ens, jag vet ingenting. Haha. Men vi var på Harrys i alla fall och träffade Oscar och Erica. De hade skaffat en minigris, Mini Me. Haha. Så jäkla bra musik, faktiskt bättre än Lotus.

Sedan var det dags att gå hem vid tre då krogen stängde, men det var bara Harrys och Lotus som hade öppet senare än vanligt. Självklart tog vi en kebab och Madde gjorde en avstickare för att låna Farbror Polis handbojor. Men hon blev inte arresterad hon ville bara låna dem.




Imorgon är det dags för jobbet igen, Jobba fem dagar vara ledig en dag och jobba fem till. Underbart att jag ska gå ner till 75% efter nyår. :D

Nu är det dags att ladda om för ett as kul nyår, jag känner mig taggad till tusen!






The way I are

Igår kväll hade jag som sagt familjen hamma på middag i mn enkla boning. Jag ringe Lisa dagen innan och påminnde dem om att ta med en extra stol men då upplyste Lisa mig om att hon beövde ha två extra för vi skulle bli sju. Jag hade inte räknat mig själv. Men ´sju sycken ställe till problem, jag hade bara sex likadana talltiker, sex likadana glas och sex likadana bestick. Eller lets face it egentligen har jag bara sex bestick förutom två gafflar och knifar från Chippendale bestick. Så  dukningen blev ju inte allför vacker. Haha. Sedan brände jag såsen och mormor fick servera glögg med decilitermått eftersom jag inte hade något att hälla upp glögg med.

Men fisken som jag var allra mest orolig för blev riktigt god, men jag valde bort såsen men alla andra åt så glatt såsen med. Men den var verkligen inte god. Och efter åtta kakan blev verkligen as god, loved it.

Det är så bra när man får släten besök men får lite grejer och lite hjälp, Thomas hjälpte mig att sätta upp min nya as snygga Jimmy Dean klocka. Mormor gjorde iorning min torkhanduk, som jag inte fattade att det var fel på. Och så får man massor av saker med. Jag fick en jätte fin blomma av Lisa och Thomas, av mamma fick jag så julprydnader och av Tessan fick jag en mistel. Jag får väl kyssa Madde och Sandra under den som ska bo lite hos mig nu under mellandagarna.

Ikväll är det dags att göra iordning skinkan, köttbullarna ch Janssons frestelsen. Jag hinner inte göra någonting efter imorgon så det får bli sent i köket ikväll. Men det är ju roligt att fixa. :D

Idag vaknade jag klockan ett, Roland lät mig mig ju vara mellan fem i morse och klockan ett så då sov jag som en stock. Det kan ju bero lite på att jag, Tessan och Anna gick till Dannes efter alla hade åkt. Vi sulle spela biljard med Axel men han kom aldrig så vi diggade finsk karaoke istället. Måste säga att Eviva Espana på finska var en big hit. :P

Joy to the world :D

Jag gjorde just ett test på Facebook och fick veta att min mentala ålder är 55 år, betvivlar starkt om det stämmer. Antagligen blev den bara det för att jag fyllde i at jag hellre lyssnade på The Beatles än Rn'B men det kan väl inte jag hjälpa att The Beatles är sååååå mycket bättre än alla de där vad de nu heter.

Fick även idag veta att mitt vik på HIA har blivit förlängt till 31/8. Sjukt skönt att inte behöva oroa sig för inkomst och lägnheten på åtta månader. Bara jag inte gör någon jätte tabbe och får sparken, men jag ska nog försöka undvika det...

Min katt har fått spunk, han kloar bara på allting, nyss hängde han tag i mitt lår för kung och fosterland, jag ska nog ta fram nagelfilen till honom.

Ha det underbart!

Vi komma vi komma från pepparkakeland



Being good isn't always easy

I helgen har jag vart hemma hos mor fixat lite men mest myst. Ifredags när jag kom hem var Lisa och Thomas också hemma. De hjälpte mamma att sätte ihop hennes nya soffa och fotöljer så fick jag laga tacos. Så sugen som jag vart på tacos, aldrig att jag skulle ställa och laga det till mg själv bara. Sedan kte Lisa och Thomas hem och jag och mamma titta på Two weeks notice en av mina absoluta favoriter av må bra filmer. Men jag la mig på mammas nya och soffa och när filmen var slut väckte mamma mig. Så jag sov ungefär från nio på kvällen till nio dagen efter i lördags. Men det behövdes. Jag är inne i en sova dåligt period, och allt är Rolands fel. Han ska bara snutta på mitt hår när jag ska sova.

I lördags skjutsade jag och mamma och jag mormor och morfar till tåget i Katrineholm och sedan åkte vi till Jysk i Katneholm, Där köpte jag stolsdynor till mina köksstolar och ett underlägg til Rolandsmatplats. sedan åkte vi till Julita på julmarknad, me vi var bara där en kort kort stund för jag skulle och möte Tessan på Tuna park och löpa julklappar.  Men det var så mycket folk så i orkade inte så mycket jag handla åt Lisa och Jessica och sedan köpte jag en julklapp åt Tord från mamma.

Idag har jag vart med mamma på vårdcentralen med mamma, hon har vart så duktig så att när hon julstädade tappade hon en sängram på sin stortå och nageln gick av vid roten, men bara halv nagel. Så idag fick hon åka efter att talat med sjukvårdsupplysningen och då gjorde de ett hål i hennes nagel och tryckte ut allt trevligt som var under. Sedan sa doktorn att han inte ville se henne mer.

Det är verkligen bara inom sjukvården man kan säga så, jag brukar säga det till mina patienter med. Jag bruar säga att nu hoppas jag att vi inte träffas mer, i alla fall inte under dessa omständigheterna. Men jag hoppas att patienterna blir glada när man säger så.

Ikväll ska jag baka pepparkakor ska bli roligt, jag ska göra ett stort hjärta var till mig och Roland. Jag håller just nu å med tryffel med insåg att jag hade i en helv deciliter grädde för mycket så vi får se om det bara blir pannkaka av det. Jag hade också tänkt hinna med ischklad ikväll men alla tycks ha tänkt samma tanke för att det var helt slut på cocosfett både på ICA Rutan och på Coop här vid mig. Inte bra när ska jag nu hinna med detta??

På torsdag kommer mormor, morfar, tessan, mamma, Lisa och Thomas och äter. En liten uppvärmning inför jul. Pappa är tyvärr inte med, han r å avlastning till den 23:e. Jag undrar vem mamma ska klä granen med, men Tessan kanske kommer hem dagen innan med.

Idag skickade jag mina julkort, i sista minten som vanligt, Jag skulle försöka skicka ett till pappa. Hoppas att han får det, det blev en väldigt konstig adress på det i alla fall men jag hoppas att det kommer fram. Men det kommer väl till ett par dager efter jul med den adressen.

Nej nu måste jag sätta lite fart, annars får jag väl baka hela natten,

You tell me that you need me

Sliten, det är ordet som stämmer bäst in på mig nu. Igår jobbade jag kväll, det var väl inte jobbigare än vanligt men man blir ju trött. Sedan när jag gick hem ringde Tessan och frågade om jag ville komma till Dannes och spela biljard så jag spelade lite och tog några drinkar. Så blev det sent så klart. men väldigt roligt hade jag. Ibland var jag jäklit bra på biljard och ibland jäkligt dålig. Sedan gick jag upp åtta imorse för att åka till Lisa och sedan åka till malmköping för julmarknad.Sedan direkt till jobbet för vad som såg ut att vara en jäkligt lugn och skön kväll. Men icke.

Så nu ska jag snart sova. Imorgon jobbar jag dag och på måndag jobbar jag dag igen och tar ett tåg till Flen ¨på eftermiddagen för ett möte. Det är så jäkla mycket möten nu, alla ska hinna med allt innan jul.

Vad har mer hänt i mitt liv? Inte mycket. Jag bara njuter av att jag hr ett jobb och en lägenhet och underbara vänner. Just det ag träffade Ewa idag när jag var i Malmköping. Gissa vart? Jo det var ju på tempo jag var tvungen att löpa en matlåda eftersom att jag gick till Dannes istället för att laga mat igår kväll.

Men jag måste säga att biljard med roliga vänner är extremt underskattat. :D


I'm a sucker for happy endings, thanks for the lemonade

Hittade en underbar låt på min dator. En sådan dålig som är inlagd på datorn innan man köper den. but I love it.

Snart är det dags för den underbara högtiden jul. Jag har knappt börjat handla ulklappar än men jag är inte stressad än. Konstigt nog annars brukar jag vara klar nu. Men det är nog för att tiden går s fort jag hiner lixom inte inse att det är jul snart. jag pratademed Jessica i helgen och då konstaterade vi att det var ett halvår sedan balen. Shit vad tiden rinneer iväg.

Vad underbart det var att höra Jessicas röst, jag har inte talat med henne sedan hon var hemma och hälsade på för typ två månader sedan. och hanna har jag inte pratat med sedan den 14 agusti. Men jag tänker på henne desto mer med. Jag får nog ta och ringa henne och önska henne god jul. :P

Att förbereda för jul i en egen lägenhet var ju både roligare och jobbigare än vad jag trodde. hemma gjorde mamma allt jobbigt som att torka golv och stryka gardiner. å gjorde jag allt det roliga som att äta upp julgodiset. haha. Men jag ska baka, laga och städa. Senare bara. Jag har värsta planen men jag har ingen aning när jag ska hinna.

Jag ska koka knäck, ischoklad och två sorters tryffel.Sedan ska jag göra skinka, köttbullar och jansson. och så ska jag även baka peppakakor och lussekatter. et slutar väl med om att jag får slänga det som vanligt då jag inte är ett stort fan av att äta ensam. Men jag tänkte kanske bjuda hit några att äta med mig. haha.

Så kommer Jessica hem natten till annandagen, ska bli underbat att träffa henne. och fira in det nya året med henne. :P

Men ha det underbart min vänner och alla andra med för den delen, nu måste jag ta en dusch för jag måste strax gå till jobbet!