Som en gamling i det nya

Jag var på fest igår kanske ni läste. Jag hade väldigt trevligt och njöt som fisken i vattnet. Vi shotta, vi dansa och vi hade allmänt roligt. Vi spårade en liten stund. Eller vi, jag spårar väl aldrig... Men de andra, ungdomarna. En väldigt internationell fest blev det. Polish, finnish, swedish and norweigan power.

Jag skrev nyss ett jätte lång och bra inlägg. Men nej det ville sig inte. Så nu blir det ett kort och bittert... 

Me and my homie

Villebara säga att me and my homie ser skttkärran genom vårt sovrumsfönster. High five...

Cholkad

Jag glömde taxichaförren som hade en son någomstans jag lådsades veta vart det låg.

            Och Ewa cholkaden smakade, ja du, den smakade smör och socker...

Visa hela värledn vem du är

Ulla din kommentar om att de saknar mig på HIA värmde mitt hjärta. Jag saknar HIA kanse mest det faktum att juag hade jobb där. Och jag lovar att jag inte ska tända ljusen förren jag vaknar idag...

Idag har jag och Ewa levt la dolce vita. Vi har gjort snöänglar, vi har blitt fulla och snott en oägd skottkärrra i Norge. jag har aldrig mått bätte här. Vi har även träffat första snygga norrbaggen och tro det eller ej men han var bonnunge. Hade kaniner, kor och grisar hemma på gården. Jag klådde honom nästan på armbrytingnig fast han var starkast på plåtslagarfirman. Clara är stolt. Och vet ni hur gärna jag skulle gjort en venpunkrion på honom hans vener stod rent sagt ut ur armarna....

Tack för de fina vykorten idag, ett från Lisa och Totte och ett fårn Amanda óch Anita, värmer ett gamalt hjärta som mitt.

Natti, natti.

The day after tomorrow

Ja det är första advent då hörrni. I förrgår fick jag ett ryck och satte upp mina ljusbollar i sovrummet, det blev kanonbra faktiskt. Fönstreti stora summet är ju så himla stort så jag har lite bekymmer hur man ska göra men det blir nog min adventsljusstake i motten och sedan små ljuslyktor på sidan så blir nog det med bra. Imorgon tänkte jag gå och ttta är de tänder julbelysningen vid Triaden. Mysigt att de gör en grej av att tända julbelysningen.

Idag har jag och Ewa vart och hämtat Linda och Elin på tågstationen och hängt med dem. linda skulel ju och hälsa på Claes och Elin skulle med. Så vi var på Strömmen storsenter och fönstershoppade. Jag fönstershoppade många nyårsklänningar. Hitade verkligen den perfekta affären för nyårsklänningar. Riktigt många fina klänningar. Sedan gick vi hit och myste i världens skönaste soffa och nu har de just gått för att möta Claes och hans "huskompisar" och äta på EGON. Imorgon är vi bjudna på fest dit i alla fall. men Claes kunde inte riktigt lova att det skulle bli hög kvalitet. Haha.

Jaha så nu blir det eventuellt nyår med poolparty. Sjukt bra idé men jag tänker nog inte bada och försötöra hår och smink men om jag känner mig själv när vi har druckit nyårschampangen så är jag väl den första som hoppar/ramlar i...

Ikväll är det dags att åka till Jessica och betala lite räkningar. Tyvärr har Tessan glömt att sätta in förra månadens hyra till mig så nu har jag inga pengar att betala min hyra med. Krångligt är bara förnamnet.

Söndag jag längtar lite till första adevnt då blir det nog lite glögg och pepparkakor. Myyyyys.

  

Be careful what you wish for cause you just might get it

Sitter här och ska snart sova. Jag vill ha tillbaka rätt dygnsrytm igen. Jag har ju dock sökt nattjobb och då kommer jag aldrig mer ha bra dygnsrytm ifall jag får det.

Så vad händer på nyår? Jo, Marie jag är sjukt sugen på fjällen. Jag har fan inte vart där sedan jag var ett litet barn. Och som Marie sa: "Du kan gräva en liten snögrotta, sola, ha en engångs grill och varm cholklad så kan vi komma och chilla hos dig mellan åken." Det är väldigt glamoröst att inte kunna åka något. Jag tänkte mer vara en lite hemma fru fn 50-talet. laga lite mat och städa när de andra är i backen. ta en promenad i solen och när de andra kommer hem står maten på bordet och jag är sminkad och håret är lagt efter konstens alla regler. Ja, nyår i fjällen låter bra.


It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

Jobb


Idag har jag och Ewa vart på Adecco på arbetsintervju. Jag søg, på riktigt. Detta ær inget skæmt jag ær sæmst på arbetsintervjuer. Men men,. Sedan gick vi i alla fall till skatteattetaten och sa att nu hade vi jobb och ville ha norska personnummer. Nej men ni kan inte bo i två lænder sammtidigt bla bla bla. Så nu ska vi få några tillfælliga norska personnummer, annars måste vi skriva oss i Norge. Och vill vill vara skriven hær? Det tar vi tag i om ett halvår då vi inet længre får vistats hær med tillfælliga personnummer.

Jag sitter nu på Lørenskogs bibliotek och tittar på olika jobb. Jag har æven registrerat en cv så att ajg kan søka jobb i Lørenskogskommun om något dyker upp. Jag har ingen aning om hur længe jag suttit hær. men længe ær det. Faktum ær att så hær dags brukar inte ens Ewa och jag vara vakna.... Om en stund ska jag gå hem och titta posten, jag hoppas på brev från mamma och Tessan.

Jag och Ewa funderade på bibliotikarier hærom dagen. Om de ær så torra som de ser ut. Hær ar de torrare æn torrast verkar det som. Nær jag och Ewa ber om hjælp med colgate smiles drar de inte ens lite på mungiporna eller tittar en knappt i øgonen. Men hjælper till gørde och det ær væl det viktigaste?

Tack Anna før du tyckte min lægenhet var fin. Jag kan sæga att jag tycker den ær ænnu finare i verkligenheten. Vi fick æven en kommentar om att konsten satt før høgt upp. Men jag kan berætta att mænniskan som æger lægenheten har gjort många fina skruvhål i væggarna och vi vill inte gøra flera så dærfør hamnar konsten dær den hamnar.

Pratade længe och væl med Marie igår. Alltid lika skønt att ventilera. Tycker om henne. Vi pratade lite om nyår och vad som hænder. Någon som har några førslag?

Nej nu ska jag væl ta och gå hem till min sambo innan hon efterlyser mig jag tror næmlingen att jag tog och glømde mobilen hemma. Puss och hej.


You can't always listen to your "smartbrain"

Tonight, my baby
We've got a love so strong
Let the thing go on
And it's alright my baby
If it feels so good
Then it can't be wrong

You kiss every man while you still can, like a lady
You pull yourself up and dance til´ you drop, I´m your baby


Lovley lägenhet

Ewas och mitt fort i stormen. Älskar att bo här i alla fall även om inte så mycket annat fungerar i detta landet.


Vår mathörna.


Ja samma egentligen.


Här utanför är vår underbara balkong.


Skönaste och mest utnyttjade i hela lägenheten.


Ja som sagt underbar.

Det här är ju inte så himla talande egentligen. Men sovrummet är pyttelietet men underbart. Ewa och jag skulle kunna klappa lite på varandra om vi vill. Ibland när jag ligger obekvämt lägger jag min fot i Ewas säng. Haha.

Kom kampsång

När du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt
Rum känns så stor att du inte kan andas
Blunda då hårt och viska att allt, allting kommer bli bra

Jag behöver lite bra karma just nu. Men det kommer nog. Jag har en bra känsla i magen. Eller så är det kvällens ostbågar som är den bar känslan i magen.

Ikväll har Jessica, Mads och Jonas vart här. Jonas aka "Balen-Dejt", som han kallar mig i alla fall. De var här och drack och myste lite. Jag och Ewa körde dem sedan till krogen. Jag och Ewa har gett upp tanken på att gå ut innan vi får jobb. Vi behöver spara pengar.

Jag har blivit dissad ikväll tror jag. Och det är jag faktiskt glad för. Bra karma om man är glad för att bli dissad va? :)

 Jag ska försöka lägga ut lite bilder på lägenheten ikväll. Om internet fungerar bra.

You're still the one

Ewa sätter på You're still the one.
Clara: Ja, den här låten blir man ju inte självmordsbenägen av i alla fall.
Ewa: Look how far we've come my baby...

Saken är ju det att vi inte kommit någonstans, det enda vi kan vra glada för är att vi har el och mat. Men jag tycker om dig Ewa. Även om du spelar musik så att jag vill ta livet av mig. Imorgon blir det min klämkäcka musik. Baby. <3


Att vara arg 24/7

Jag känner mig ganska arg 24/7 just nu. kanske för att stressen gått över i frustration för att ingenting fungerar som det ska.

Vi tog det osäkra före det säkra ikväll i alla fall och jag bröt in oss i vår postbox. Där i fanns post från ststens atorisatjonskontor som det heter här. och de skrev att ännu en gång var vidimeringen av våra betyg inte godkända. Hur mycket mer seriöst kan det bli än att någon på arbetsförmedligen skriver på dem? Ja, en notarius publicus kanske men det stod att det räckte med någon på ett officiellt kontor. Hate them.

Fick även en elräkning på 1000 norska kronor, av ett elbolag som vi hade i max max en vecka.

Det går bra nu, rullar på.

Det enda postitiva var väl att jag och Ewa var och destruktiv köpte mat och att det ändå inte blev så dyrt. Haha.

Jag är ikke syk, bare norsk. As they say here.

Ten o'clock postman

Vi har ägnat hela veckan åt att vänta på brevbäraren. Jag vet inte om hon undviker oss eller om vi bara är blinda. Men jag har bestämt att om vi ite får tag på henne idag ska jag gråta en skvätt.  En flod för att vara exakt. För att jag vet att i vårt postfack väntar post på oss. Nycklar till postfacket, ett brev från mamma, Tessan och mormor. Jag vill ha det nu. Att det ska vara så jävla svårt att få fatt på brevbäraren.

Så idag skrev jag ett väldigt fint brev till henne och satt på vårt postfack. Snälla du när du kommer ring på vårt porttelefon så kommer vi på direkten. Vi undrar en sak. Har det ringt på porttelefonen. Nej, nej. Nu undrar jag om man delar ut post  om kvällarna i Norge?

Faktum ät att äen våra yrkeslegitimationer kan ligga i vårt postfack och att vi kan ägna hela helgen åt att säga jobb. Vore inte helt fel va???

Min mamma ringde idag och när jag sa att de inte var någon framgång emd postan blev hon helt uppgiven. Vem blir inte det lixom???

So baby check your busy agenda, if you got time for a final round

Ikväll har jag och Ewa kalasat på fiskpinnar och pulvermos. Jag gillar bättre riktigt potatismos men vi har ingen mjölk hemma. Vi hade inte heller någon remouladsås eller ärtor vilket kan göra fiskpinnar till en riktig kalasmiddag.
 
Igårkväll lekte Hanna och jag psykolog. Tack Hanna för att du stannade upp för min skull och struntade i att sova. <3 Ewa och Jessica har provat att leka min psykologer men jag är ju så velig och knäpp. Marie har precis samma problem som mig så henne får jag ingen hjälp av. Haha.

Hanna och jag har en favvislåt. Visit to Vienna med Sahara hotnights. Vi har en favoritstrof i en den som vi sjöng högt en solig septemberdag då vi skulle till Katrineholm för fotboll. Nu har jag lixom sabbat den strofen lite i mitt liv känner jag. We pity your love leftovers. We look down who those who can't say true. Men Hanna säger även att man inte kan rå för sina känslor. Hon är klok min Hanna.

Jag saknar er där hemma höörni. När kommer ni och besöker mig?

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt

Våran lägenhet här är lite urrig måste jag säga. Men jag och Ewa är för snåla för att sätta på elementen. Men vi sparar lite pengar på det med el lixom. Det är ju inte direkt så att pengarna rinner över här borta i det kalla landet. Vi har ju dock ingen snö som hemma i Sverige, men vad gör väl det... Dock är det mysigt med snö fast inte så kul att köra bil. Inte för att vi kör så mycket bil heller eftersom att bensinen är dyr. Man kan ju tycka att ett land som har egen olja borde ha billig soppa men icke.

Igår kvälll när vi låg och skulle sova började morfar Holgers klocka fungera igen. Ewa har fått vrta på en seans att Holger skulle vara lite av hennes skyddande nu när hon var här i Norge. Ewa blev glad och jag blev mest rädd. Vågade inte fortätta vår diskussion för att jag inte vill att Holger ska få dåligt intryck av mig. Men när Ewa somnat så tog vi oss ett litet snack Holger och jag. Eller ett rejält snack. Men jag sa bland annat att jag hoppades att han skulel komma överns med min skyddsande då de skulle spendera mycket tid ihop. Låg jag även och dividerade om vem min skyddande kunde vara, men det föredrar jag att hålla för mig själv.

Igår lovade de på posen att brevbäraren skulle ringa oss när hon kom men ikke. Jag börjar lacka lite på posten faktiskt. Vi spanar och spanar men ser ändå aldrig den förbannade brevbäraren. imorgon gväller det verkligen. Fjärde gången gillt.

Idag har jag även tvingat Ewa att diska. Haha. Jag har oftast redan gjort allt det innan Ewa ens börjat tänka på att diska... Nu ska vi bki jämnlika i vårt förhållande. Men jag vill nog gärna fortsätta laga mat. :P

Hej så länge.   

Foton

Ikväll har jag suttit och stirrat ut ett foto och försökt bedömma om man kan säga hur en person är beroende på det fotot.  Man hinner analysera och tänka mycket. Hur personen står. Kläder, frisyr, blick vad utstålar det? Just nu är jag mest negativ... Men det är väl den här karman som gör mig neggig.

Människan på fotot ser elak ut. Som den vore kriminell. Som den skulle kunna vara otrogen mot sin partner. Men man ska väl kanske inte lägga något värde i min och Ewas analys.

Hemma :)

Jag sitter och författar ett blogginlägg i min lägenhet för första gången och hoppas att det oskyddade nätverket jag och Ewa snyltar på ska vara snällt mot mig så att jag får uppdatera.


Just nu funderar jag och Ewa mycket på karma. Speciellt vår egen dårå. När allt krånglar lite granna vill vi gärna ha lite hjälp från högre höjder. Men vi ser inte tecken som jag bad gud ge oss igår. Vår karma ligger i alla fall inte på topp just n och mycket underliga saker sker. Och jag och Ewa skyller allt på karlar som inte fattar bättre.

Ikväll har vi vart hos Jessica och jag har av misstag laddat min mobil med 800 kr istället för 400 kr. Kanske inte det smartaste när man är arbetslös och har en hyra på 10 000. Men det ordnar sig.


Så vad händer där hemma? Något skvaller? Jag är svältfödd på skvaller. Jag mår nästan dåligt över att man inte vet någonting från byn där hemma. Snälla en update.


Jag har en ny grej när inte karman är på topp. Jag ställer mig och hoppar jämfota och skriker fula ord när man inre stress blir för stor. Eller så brister jag ut i dans till någon dålig låt. Jag måste lätta lite på trycket lixom.  


En bra sak jag gjorde igår var att göra i ordning min Må Bra i Norge - bok. I min bok jag ska skriva allt roligt jag är med om och allt positivt jag tänker. Alla negativa saker som jag vill ha med måste jag försöka vinkla till positivt om de ska med. Detta är för att jag ska bli en positivare människa och att Ewa gillar sådana här saker. Jag har till och med suttit och klistrat in små positiva citat på sidor i hela boken så att jag ska få mig små hintar ibland. Nu ska jag bara orka börja skriva. Haha.


Gå inte alltid på de gamla vägarna. Prova nya - och lämna spår.


...

Pappa, kom hem!
För vi längtar efter dig!
Kom innan sommar'n
är slut, lilla pappa!
Åskan har gått,
och om kvällen blir det mörkt,
stjärnorna syns nu
på himlen igen.

Update från Sweden

Himmel ovh pannakaka jag är hemma i verige ovh hr inte hört av mig till en kotte om en fikadate.Men ni ska inte känna er sårade eller dissade för jag är i Götet. His Martin med Hanna och Marie. V myse driver och de andra plggar kemi och fysik när jag stillar mina cravings för internet.

I trosdags åkte in samb Ewa hem för att gratulera Andrea och säga hej då, då hon ska resa bort i ett halv¨r. Och jag kan säga att det var tomt i lägenheten när hon försann. Jag låtsades att hon låg i sängen brevid på kvällen när jag skulle sova och sa god natt ändå. Jag hann även tvätta nästan all vår tvätt så Ewa det är bara att d kommer hem igen ch fyller på med nytt. :P

Sambolivet är bättre än förv'ntat måste jag säga. Att vi vet allt om varandras liv. Att Ewa kan hela min släkt, vilka jag tycker om och mer och mindre av dem. Ewa och jag vet allt o varandras problem med närhet.. Det ska vi råda bot på i år. Alla nattliga samtal med Roi som känns som en ny bäta kompis äve fa jag alrig träffat människan. Att Ewa älskar min mat det älskar jag. Att vi sträckkollar på Grey anatomy det älskar jag. Jag trivs förträffligt med sambolivet.


Jag tror även att jag kommer trivas förträffligt i restan avNorge så fort jag fått ett jobb så jag kan roa mg med något. Jag kan inte söka några jobb än då våra legitimationer är sena. Way sena. S Ulla jag kan inte öka några job än. Men när jag ka då sa jag inte ägna mig åt något annat. Jag skrev ett förträffligt personligt brev härom dagen så att alla arbetsgivare ska inse hur underbar jag är.

Jaha så Götet. Satt mig på en buss igår till Oslo och på Oslo satt jag mig på en ny bus till Göteborg. I Göteborg mötte jag och Martin Hanna och Marie vid tåget. Kul att se the party crew igen. Så igår tittade vi på idol drack alldeles för lite och gick till trädgården. Hade så roligt så mycket bättre än Nybron och Nybron står högt i kurs hos mig.

Vad jag gillar med Göteborg är att killarna ofta har kostymer ute på krogen och att de kan dansa. Hanna ch jag tappade dock bort Martin oc Marie. Vilket ledde till att Marti gick hem och att Hanna och jag var på efterfest med Marie på Scandic. Hanna och jag lyckades även tappa bort varandra men vi mötttes på avenyn för att hitta Marie. Jag var ju dock inte på avenyn när jag sa det så jag förvirrade till det för Hanna.

Efterfesten på Scandic ängnades mest åt att lea efter poolen och sedan hamnade vi i frukostmatsalen som var helt tyst och tm. Underligt att man kan komma in fär om nätterna. Vi hängde på Scandic i alla fall i väntan på en ny trådbuss eftersom att de inte går så ofta fyra om morgonen. Seda to vi i alla fall trådbusen hem till Marton och sonade halv sex imorse efter att jag blåst upp Hannas luftmadrass.

Ikväll ska vi äta pizza eller kebab (kebaben i Norge är verkligen inte okej). Sedan  blir det fest på Chalmers med massor av teknik nördar(?). Sedan får vi väl se om det blir trädgårn igen. Jag gillade det starkt. Så får vi se om det är lika ånga människor som muckat ikväll....

So long babes.  Jag kommer säkert med mer uppdatering. Jag ska se hur det går för Hanna och Marie i köket när de pluggar kemi och fysik. Så glad att jg inte pluggar just nu....

Norge

Att hata Norge. Jag gillar inte Norge vissa dagar som idag. När jag hade ätit frukost och Ewa vart nere och pratat med brevbäraren idag blev jag ledsen och gick och la mig. Jag vet inte riktigt om det berodde på det super söta messet från Marie. Men jag läntade hem något gruvligt. Jag låg och grät lite i min säng i alla fall och vägrade prata med Ewa.

Ewa som den gode sambo hon är la sig i sängen brevid drog på Lars Winnerbäck på hög volym och bara låg där och var min vän. Fick även uppmuntrar mess från Marie. Tack vänner ni är fina.

Jag förstår fortfarande inte riktigt hur Ewa står ut med mig. Att jag skäller på henne när hon är bättre än mig på Mahjong, att jag skäler på henne när hon inte äter tillräcklogt ofta. Att jag ligger och surar under mitt täcke i flera timmer men hon ligger bara och läser och spelar Winnerbäck för mig. Att hon står ut när jag paratar i sömnen en hel natt. Och då berättar för henne i sömnen att jag hör röster från en gubbe som inte är Ewa, att jag ser hur det lyser i garderoben och är övertygad om att det som lyser i garderoben är människor som vill oss illa, att jag även berättar för henne i sömnen att jag fryser och att hennes kompis Robin i alla fall är bra i hockeymålet. Detta rör sig tydligen i mitt hudvud när jag sover. och det är bara en natt.

Men jag tycker i alla fall fett mycket om att leva med Ewisen. Hon kallade mig sin sambo häromdagen när hon ringe angående vara yrkerslegitimationer. <3

Imorgon är det inflyttningsfest hos Jessica, tur att något roligt händer så att jag och Ewa inte ruttnar. mamma föreslog att vi skulle gå stavgång så vi inte ruttnar. Men det regnar i Norge. Jag vill ha en mjuk mamma som säger ibland får man vara ledsen Clara. Inte en som säger gå stavgång. Men mamma jag kan göra dig nöjd imorgon ska vi ut och gå och få färg på kinderna, vi ser ut som lik. Och mamma jag älskar dig mest av allt. Även om du är en tuffing, och jag en tönt.

Tele2 i Norge är riktiga arselen btw. I hate them. De ringde idag och sa: Har inte du norskt personnummer? Nej men då kan du inte beställa internet. Nej, men tack tele2 för att ni inte sa det när Ewa ringde tre gånger på en dag och frågade vad det är för fel. Tack tele2, om jag visste att det fanns en motsavarighet till plus här i Norge skulle vi ringade dem varje dag och säga så här säger de till oss. Så skulle norska Sverker säga, är det så här vi ska behandla duktiga svenska ungdomar som kommer hit för att tjäna storkovan?? VA??? Vad säger ni tele2????

Dags att försvinna från bruger king, dte är rusning och vi har hängt här tillräckligt länge.

Jag sknar er där hemma, idag mer än någonsin. Men imrogon blir det fest. :P

Götet eller inte?

Ska jag åka till Götebog om två helger? Slänga bort 550 kr när man är arbetslös. Dock vore det trevligt att träffa Marie, Hanna, Martin, Georg och moster.... Jag måste tänka på detta. Kanske ett samtal till mamma hjälper min hjärna.

Hej världen igen

Förlj även Ewas blogg om ni väll läsa om det jag inte inte vågar skriva. Som att vi har bestämt att vi ska dra ihop sängarna och mysa alla tre om vi får sällskap men dat var inte menat så kan jag berätta det är mer ifall vi får besök av vänner. Vi ska inte ha några manliga bekanta bekanta i vår lähenhet. Haha. Den enda manliga bekanta som är välkommen i vår lägenhet är Mäklar-Tomas. :)

Saknar er ännu mer nu när jag ska koppla ifrån internet. :(

 

Hej världen

Hallå världen. jag saknar er, man känner sig helt bortkopplad utan internet kan jag påpeka. Men nu sitter jag och Ewisen på Burger king och njuter av hambrugaren och oskyddat trådlöst nätverk.

Flytten gick alldeles strålande. Uppackandet gick som en dans eftersom att vi hade fem flyttgubbar och -gummor till hjälp att sätta ihop möbler som aldrig jag och Ewa skulle klarat att få ihop. Tack alla underbara som hjälpte oss att flytta.

Shit jag vet inte ens vd jag ska sktiva. Men lägenheten känns som hemma, men så fort man går utanför dörren är man vilse. Så jag och Ewa håller oss mest inne. När vi åkte til,l Strömmen där vi är nu åkte vi lite vilse men vi höll till höger så vi skulle komma tillbaka hem men då kom plötsligt en strömmen skylt. Så nu sitter vi Strömmens storsenter och väntar på att Jessica ska sluta jobba på brilleland.

Ewa och jag håller lite på att dö av tristess, så vi tittar på film spelar Majhong titans på våra datorer och öppnar oss för varandra. Ett år med Ewa kommer bli rena terapin men som alla vet blir man knäpp på terapi med. Haha. Igår hade vi i alla fall en öppna oss för varandra kväll. Du måste plocka fram slampan i dig, jag ska visa hur.... Som sagt terapi.

Men det känns som det kommer att bli ett bra år och att så fort jag får min legitimation kommer jag att hitta ett jobb. Det känns bara bra helt enkelt.

Det som inte känns helt ok är väl att jag och Ewa insåg i bilen i lördags att vi hade glömt beställa el till vår lägenhet men det gick bra den var inte urkopplad men ska tydligen bli det idag så vi har faxat vår beställning. Så om vi inte har någon el ikbäll blir det att ringa och skälla imorgon för ingenting här fungerar efter sex på kvällarna elle rpå söndagarna. jag hatart...

Vad som inte heller fungerar är att våra mäklare skickat resten av nycklarna som vi ska ha på posten. Även nyckeln till vårt postfack, Så vi får inte tag på nycklarna. Mycket utseende lite hjärna... Men jag tycker om honom ändå, kan nästan förlåta honom för allt puckat han gör.

Jag sknar er där hemma, mest för att jag inte har något internet och har lite svårt att ha kontakt. O jag hade det skulle allt vara så mycket enklare. Men skicka gärna ett mess till mins venska mobil så skickar jag er mitt norksa nummer.

Adjö vänner. Ni är fina och underbara och jag längtar tills ni kommer och hälsar på!!!