Jobb


Idag har jag och Ewa vart på Adecco på arbetsintervju. Jag søg, på riktigt. Detta ær inget skæmt jag ær sæmst på arbetsintervjuer. Men men,. Sedan gick vi i alla fall till skatteattetaten och sa att nu hade vi jobb och ville ha norska personnummer. Nej men ni kan inte bo i två lænder sammtidigt bla bla bla. Så nu ska vi få några tillfælliga norska personnummer, annars måste vi skriva oss i Norge. Och vill vill vara skriven hær? Det tar vi tag i om ett halvår då vi inet længre får vistats hær med tillfælliga personnummer.

Jag sitter nu på Lørenskogs bibliotek och tittar på olika jobb. Jag har æven registrerat en cv så att ajg kan søka jobb i Lørenskogskommun om något dyker upp. Jag har ingen aning om hur længe jag suttit hær. men længe ær det. Faktum ær att så hær dags brukar inte ens Ewa och jag vara vakna.... Om en stund ska jag gå hem och titta posten, jag hoppas på brev från mamma och Tessan.

Jag och Ewa funderade på bibliotikarier hærom dagen. Om de ær så torra som de ser ut. Hær ar de torrare æn torrast verkar det som. Nær jag och Ewa ber om hjælp med colgate smiles drar de inte ens lite på mungiporna eller tittar en knappt i øgonen. Men hjælper till gørde och det ær væl det viktigaste?

Tack Anna før du tyckte min lægenhet var fin. Jag kan sæga att jag tycker den ær ænnu finare i verkligenheten. Vi fick æven en kommentar om att konsten satt før høgt upp. Men jag kan berætta att mænniskan som æger lægenheten har gjort många fina skruvhål i væggarna och vi vill inte gøra flera så dærfør hamnar konsten dær den hamnar.

Pratade længe och væl med Marie igår. Alltid lika skønt att ventilera. Tycker om henne. Vi pratade lite om nyår och vad som hænder. Någon som har några førslag?

Nej nu ska jag væl ta och gå hem till min sambo innan hon efterlyser mig jag tror næmlingen att jag tog och glømde mobilen hemma. Puss och hej.


Kommentarer
Postat av: Marie

Och jag tycker om dig.

2008-11-26 @ 17:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback