Jag tycker mig höra vad de tänker: Är hon så där jämt?

Snart är det jul. Snart är det ett år sedan pappa dog.


Hairy business

Jag är så sjukt trött på mitt hår. Alltså hel galen. Det är slitet i topparna, jag har utväxt och sidecuten växer alldeles för långsamt. Konstigt att det växer så fort när man färgat det men ändå är sidecuten kort. Dagens mysterium.

Jag har inte råd att gå till frisören och det är faktiskt ett problem. Jag känner mig ful när mitt hår ser ut som det gör. När jag känner mig ful mår jag dåligt och mår jag dåligt så gör jag.

Jag kanske borde be någon att klippa mig gratis. Någon frivillig?


Killerqueen

Johannes påstod på matten att jag brukar klubba sälungar. Jag sa att sälungar var ett av de sötaste djuren.
Han var vänlig och illustrerade det hela.


Planer

Jag håller på och planerar mitt liv. Imorgon heldag i skolan, torsdag ska jag ev. plugga efter skolan.
På lördag ska jag och Tessan julbaka. Inte göra godis det får vi spara till någon annan helg.
På fredag kväll ska jag vara fyllechaffis eftersom mamma ska ha glögggfest.

Förra helgen så var jag inte bara på julmarknad. Jag var och träffade Tessans katt också som hon ska få. Och tog hand om den lilla kattens bror som är så sjuk. Men efter helgen mår han bättre och han kommer klara sig. Så om någon vill ha en liten kattpojke som är hur tam som helst och har haft en tuff start i livet så säg till. Jag skulle gärna tagit honom men får absolut inte. Och behöver kanske inte någon mer eftersom jag har fyra katter hemma.

Han ser ungefär ut som katten på bilden som är Tessans katt.


Tredje gången gillt

Helgens tredje julmarknad och dagens andra. Igår Hammargärdet, imorse i Vilan och nu på Taxinge.

Snart borde väl julkänslan komma smygande?


Fun, fun, fun

Igår var jag, John, Sandra och Melwin på Tuna busland. Vi åkte rutschekana, hoppade hoppslot och cyklade. Både barn och vuxna var helt slut efter den dagen. Men det var riktigt bra där i alla fall.
Vi avslutade det hela med fika på amarant och jag berättade för John att Sandras pappa bakade bullarna och tårtorna. Sedan gick diskussionen så här:
Vem har bakat den?
Sandras pappa.
Vem har bakat den?
Sandras pappa.
Vem har bakat den?
Sandras pappa.
Och så höll vi på tills vi gått igenom alla bakverk.

Kvällen avslutades med tacos med Tessan, John och mamma i Fyrby. Värsta mysdagen.

Bilden är på mig och J på Tuna buslandet.


Home is whereever I'm with you

Jag har beslut att fundera på och ta. Det måste hända något med min skolgång så att jag ska fungera både i skolan och resten av livet. Jag har inte energi till andra problem än det just nu.
Men mitt nästa inlägg ska vara trevligt och positivt. Hoppas det kommer snart. Redan ikväll.

Så länge får ni glädjas åt en bild på min sång och glädje.


Skönt

Om ni tittar på bilden från min fysiklektion förstår ni kanske varför jag längtar till HIA istället för skolan...


Idag är mitt hjärta glatt

Mitt hjärta är glatt idag. Idag ska jag jobba på HIA. Som jag har saknat att pyssla med hjärtan. Mäta blodtryck, ta prover, EKG:n och spännande saker.
Idag ska jag vara glad.


Byta liv

Idag läste jag ett horoskop som stämde så bra på hur jag har det just nu. Det manade mig att ta ett klokt beslut eftersom jag har så mycket olika idéer just nu. Men gud vad sugen jag är på de galna idéerna just. Fed up!

Med tillgång till det bästa av två världar, men inte så lätt ändå.

Har vart i Norge en helg nu. Bott hos min vackra Carina. Vi har inte gjort något spektakulärt eftersom Carina har vart sjuk.
Det som är mest spektakulärt är att jag känner mig bättre. När jag åkte var jag en urvriden trasa. Carina har låtit mig prata, prata, prata. Och hjälpt mig att ta tag i saker som fått mig att inte må bra på sista tiden. Jag har lite kvar att pyssla med men jag känner mig mer laddad.

I fredags hämtade Carina och Tommy mig vid tåget. Tommy lämnade oss sedan och Carina och jag åkte till bestefar. Där var också Carinas mamma, bror och svägerska. Tänk att man kan ha sådan tur att man har inte bara en fantastisk familj hemma men också en i Norge.
Vi avslutade kvällen med pizza, film och buzz.

Lördag var sovmorgon. Sedan pluggade jag lite och njöt av att ha tillgång till bredband. Carina sov sjuk som hon var stackars. Sedan fick vi besök av Tommy, Hanne och Jenny. Jag hade lagat mat; hasselbackspotatis, oxfilé och bea. Och Tommy bakat fantastiska skolebröd till oss. Kolla på bilden bara.
När Tommy och Hanne åkt spelade vi andra buzz. Sedan blev Carina sjukare och vi åkte till legevakta, väldigt lyckat. En njurbäckeninflammation hade förvandlats till träningsvärk.
Men vi avslutade den kvällen med norsk komik och en höklassig ditch.

Idag blev det sovmorgon, häng med Carinas mamma och vaxning. Och bu sitter jag på ett försenat tåg hem.

Jag åker hem lyckligare. Och med planer om besök om både till och från Norge.


Jag var virrig och trött, jag var sliten och nött

Jag åker till Norge i helgen. Ibland vill man ha en paus och distans.
Jag laddar mina skolbatterier och de andra med och kommer tillbaka smart och lycklig på söndag.

Älskar att jag åker bort utan att ha en enda plan för min helg. Jag och Carina kan göra precis vad vi vill och orkar i två dagar. Vardag för ett halvår sedan. Nu; obeskrivlig lyx.


Come along and you'll see what it's like to be free

Time flies, make a statement, take a stand, Time flies, take your chance

Imorgon är en annan dag

Jag har huvudvärk, är trött och är lite nere. Det känns bättre att gå och lägga mig och se fram emot en fantastisk dag imorgon. Ska dock kolla färdigt på sjukhuset, det är en så tjusig läkare med.

May the force be with you

Fysik nu. Pysslar med krafter. Jag är positivt överraskad att jag tycker det är ytte pytte intressant.
Nu gäller det bara att hänga i.


Feltal?

Ibland får jag ett litet talfel. Jag säger fel ord när jag pratar. Som att jag i helgen skulle frågat David om han vart och matat katten men säger: " Har du vart och lånat katten?".
Eller när jag skulle säga att något legat i frysen sedan kräftskivan: "Den har legat i kräftskivan."

Men i helgen skulle Anna kommentera mitt talfel. "Du har ju sådan här asafi." Undrar vem som har talfel.


Så himla värt

Efter en helt ovärd tentavecka så avslutade jag det med en väldigt värd helg.

Fredag var det middag hos Bosse och Lillian med mormor,morfar, mamma, Dahl, Tina, Per, David,Tessan och John. Väldigt mysigt och så himla gott. John gick och blåste ut ljusen och berättade att Reinhold hade gett honom liv att göra det och bytte ut morfars tallrik mot sin egen lilla tallrik och likadant med besticken. Tessan och jag åkte hem sedan och bakade halva natten.

Lördag var det full rusch hela dagen. Strax efter tre kom första gästerna för att fira Tessans 25 års dag och sedan åkte de sista strax efter ett på natten. Och då blev jag och Anna kvar. Vi somnade vid 02.30. Och 07.30 väckte Anna mig och ville prata lite. Det hela slutade med att jag halvsov och Anna läste en gravidbok för mig.

Sedan var vi hela familjen i kyrkan eftersom det var alla själars dag. Det var gudstjänst och de läste upp pappa. Världens stressigaste och höstens mest ångestfyllda vecka avslutades med en stunds lugn. Och jag borde nu vara redo för en ny vecka.
Hoppas, hoppas!!!!


Ovärt

När jag kommer till skolan för en föreläsning i kemi så får jag veta att det inte kommer på tentan.

Nu kunde jag alltså vart hemma och pluggat på det som faktiskt kommer på tentan.


Morgonstund har ingenting i mun...

... Om man inte har en lika snäll mamma som mig. Som kastar ihop frukost medan jag klär på mig eftersom jag försovit mig ganska grovt.

Men nu sitter jag i bilen på väg till skolan. Idag kemiföreläsning, imorgon tenta. Sedan en helg utan oro och stress. Lycka.


And I keep waiting, waiting for the world to change

Blogg.se på datorn är fortfarande lika fucked. Så jag får försöka skriva på telefonen till och från. Men jag ha inte så mycket att rapportera ändå. hade mattetenta igår, ingen aning om hur det gick. Måste säga att jag är väldigt spänd på resultatet. På torsdag har jag kemitenta. Lika spännande det. Ja, ja. Over and out.