Intense

Det har vart en intensiv dag på jobbet idag jag har hunnit med mycket och vid nio så höll jag på att sätta mig på golvet för att jag var så trött i benen. Det skulle sett ut om jag bara föll ihop på golvet. Jag är fortfrande så stolt över mig själv att jag klarar blodprover, idag klarade jag ett kalium och det är det roligaste att klara för då får man inte ha någon stas för då blir det felvärde. Vilken glädje det är att fortfarande lära sig saker hela tiden på jobbet, visst jag har inte jobbat där så himla länge än men jag tror ta mig tusan att jag lär mig någon ny ska varje dag.

Vi pratade om våra kroppsliga defekter idag på jobbet och jag berättade för Linda om mitt blåsljud på hjärtat och hon tyckte att jag skulle be Mieke en av våra doktorer lyssna på mig. Sagt och gjort så hon satt och lyssnade på mitt hjärta grundligt på övervakning och konstaterade att visst hade jag ett blåsljud. På den skala från ett till sex så låg det på två. Hon tyckte att jag skulle nog kanske gå till min husläkare och be att få göra ett hjärteko. Vilket gjorde mig lite skraj. Men vi pratade om det på jobbet sen för jag fick så smått panik, men de sa att det är ju bättre att jag får veta det nu om jag skulle ha något klaffläckage än att jag väntar och går och utvecklar hjärtsvikt. Att få hjärtsvikt är nog faktiskt det värsta jag kan tänka mig att få, men jag har troligtvis inget fel på mitt hjärta, vem som helst kan ha ett litet blåsljud och fungera normalt.

Jag måste packa tills imrogon, jag kanske ska ha lite kläder på mig när jag ska på maskerad. Om jag inte ska klä ut mig till naken, men det är det nog för kallt för. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha för klänning så jag får helt sonika ta med mig båda. Måste även packa alt mitt smink och massor av hårspray. Jag lär behöva MYCKET hårspray till den frilla jag tänkt mig. Anna, Tessan, Linda, Cissi och jag ska göra oss iordning tillsammans. Jag lovar att ta mycket bilder, sedan är bara grejen tt jag ska lägga ut dem här med...

På återseende

If you start me up I'll never stop

Jag glömde lixom skriva det jag skulle skiva i mitt förra inlägg jag hamnade någonstans i mina våta dagdrömmar kring make up store och shoppa överhuvudtaget och glömde det väsentliga. Jag var och köpte min lunch av Sandra på amarant (väldigt god kyckligsallad, brödet var kanon gott!) och då avsjöjade hon för mig att hon fått ett semestervikariat på BB!!! Jag är så himla glad för hennes skull, hon har alltid velat prova det. Och detta jobbet kan ju vem som helst bli alldeles kollrig i huvudet av. Jag kan erkänna att jag är avundsjuk! Små små skrynkliga bebisar, stressade pappor och mamma som blivit helt rabiata på grund av flera timmars intensiv smärta.   Vem skulle inte vilja jobba där? Nej, då det är verkligen en chans och jag är en smula avundsjuk, på riktigt!


Jag har insett vad jag skulle behöva till min blogg, en korrekturläsare för att jag är så himla slarvig när jag skriver på datorn.  Och sedan har min dator en viss förmåga att flytta det strecket där bokstäverna kommer fram när man skriver när men trycker på fel knappar. Hänger ni med? Inte för att min blogg är särskilt viktig och inte heller har särskilt många läsare.

Men jag undrar vilka min läsare är. Ni får gärna ge er tillkänna i en liten kommentar om ni inte redan gjort det. Jag fick till exempel idag veta att Sofia N läser min blogg. Men namnge er gärna...

Kah fick ett fyllesms kvart i sex imorse. Först: Vem är uppe så länge... Inte klokt. Det stod ganska kort och gott i det att jag är boven i dramat, men det berodde på att jag var ung. Haha. Jag valde helt yrvaken att ignorera det.

Och till Anna, jag är sjukt taggad inför maskeraden. Jag tänker på den ett par gånger per dag och tänker vad ska jag ha för klänning!?!?!? Tur att jag ska göra mig iordning med Tessan och Anna och att de ska hjälpa mig med mitt hår och smink. Det sista har jag tagit nett helt eget beslut om men eftersom att de älskar mig så hjälper de mig med.

Time to sleep, Linda, jag och Tessan ska luncha imorgon så då får jag inte äta frukost för sent...

På återseende

Snabb shoppingtur

Jag är som ni kanske förstått inte ett dugg ekonomisk och nu har jag ännu en gång bevisat det. Idag fick jag lön, idag har jag köpt en rouge, en hårolja, ett läppbalsam, en väska och lunch. Jag skulle ner till stan enbart för en rouge. Men jag hittade fan den näst intill perfekta väskan, jag har ju hafe en idé om hur min vårväska ska se ut och inte kunnat hitta den men nu hittade jag något snarlikt i alla fall. Jätte fin.

Ikväll ska jag betala mina räknigar så att jag har pengar till det... Usch det är så vuxet och trist att betala räkningar, det var lättare när man bodde hemma när man inte hade några måsten att betala som hyra, telefon och mat. Eller min telefon har jag jämt betalat i alla fall.

Nu ska jag och jobba, ser verkligen fram emot det för Mia är tillbaka igen.

Vad ser jag mer fram emot? Jo den härliga maskeraden som ska gå av stapeln i helgen. :D Jag ska vara pink lady. Så jävla bra jacka har jag beställt från internet.

På återseende

Vad händer?

Jag har som vana att när jag kommer hem att titta på aftonbladets nyheter, men jag tror fan att jag ska sluta med det. För vad fan händer i Västmanland? Förra veckan blev två barn mördade och en mamma svårt skadad av en galning. Nu är en kvinna och ett barn mördat i Surahammar. Nu räcker det!

Uppe med tuppen

Har alltså nu kvart över nio redan satt i min en tallrik gröt även fast ag kunde sovit till elva eftersom att jag inte börjar förren klockan 14.00. Jag känner mig mest trött faktiskt inte pigg och fräsch. Nu är tanken att jag ska gå ner till stan och köpa en rouge, jag lyckades på min resa till Norge att slå sönder den. Men det har ju inte hindrat mig. men igår så råkade jag hälla ut alla smulor i kattlådan och jag vill inte plcoka upp dem där från.

Så nu bär det av till make up store istället.

Men nu ska jag fixa mig ute om jag ska till make up store. Käner mig alltid så fruktansvärt osminkad där... Men jag ska nog först lägga mig och läsa tidningen. Men bara en liten stund. :D

På återseende

Take just a minute to like it

Snart är det dags att gå till jobbet. Igen... Inte trodde jag väl att man skulle jobba så här mycket om man jobbade helttid. Men jag har inte råd att jobba 75 %, jag har dyra vanor. Och varför ska jag jobba 75 % jag som är ung och fräsch. HAHA Nej problemet är inte att jag jobbar mycket det är mer att uskorna på jobbet har himla dåliga scheman. Varannan helg, varanann vecka sex dagar jobb veckan efter är det fyra dagars jobb. Det sliter med orgelbundenhet. Tur att jag trivs annars hade jag inte orkat.

Jag sitter och äter lunch och den blev så himla god så jag måste skryta lite. Lax i ugnen med lite Herbes de provence, sallad och mini keso fett gott. Spetser man det hela med c-vitaminbrus och hostmedicin gör det hela dagen.

Jag har ännu ett nyttighets mål somjag ska sätta upp i mitt liv. Jag ska bröja äta frukost, varje dag ska var målet. Just nu äter jag aldrig frukost, det är jag föt trött för. Min frukost består ofta av en frukt på väg till jobbet eller lunch innan jobbat när jag jobbar kväll. Nu sitter jag och äter lunch/fukost klockan halv ett på dagen. Men nu har Anna skällt lite på mig så nu ska det bli ändring.

Jag ska gå och köpa fikon idag så jag kan gör amkin goda gröt. Så när jag jobbar kväll så ska jag upp kanske vid åtta-nio och äta och om jag vill så får jag väl gå och lägga mig igen. När jag jobbar dag får jag helt enkelt gå upp när klockan ringer och käka lite frukost.

Nu ska jag svara Mia på det gulliga mailet hon skickade på facebook.

På återseende

Besatt

Jag har blivit besatt av melodifestivalskivan. Efter Annas, Tessans och min roadtrip igår till Sparre för att hämta Annas passerkort hos en surpuppa så lyssnade vi mycket på  den skivan. Och när jag kom hem var jag "bara tvungen" at ha den och nu är jag så smått besatt. Jag hoppar bara över den här skulle låten på israeliska (det är nog mest för att jag inte kan israeliska och ej kan sjunga med). Alla andra låter sjunger jag glatt med, ganska fel men jag sjunger med ändå.

Jag har bestämt mig för att ta ännu ett steg i mitt nyttiga liv, jag ska sluta med McDondalds. Inte ens fylekök ska det bli där. Då får det va'. Jag kollade nämligen på Super size me igår och jag blev något skärrad. McDonalds i Sverige är ju i och för sig mycket vettigare än McDonalds i USA men ändå... Det var typ fem saker på menyn på MD i USA som inget innehöll socker. En av dem var kaffe och en cola light... Vart är minimorötterna och mjölken, hörrni? Det är ju inte mycket men ett jäkligt bra steg att ta minimorötterna och mjölk istället frö pommes och cola. Jag ska väl inte säga något för jag är inte shälv värdlens nyttigaste men ibland blir man chockad hur naiva de är i USA.

Ska sova nu, satsar på kavlitets sömn efter mitt brutala uppvaknande imorse.

På återseende

Vi träffdes liksom på chans

Jag har jobbat idag och jag hade så himla lungt mellan 7.00 och 10.00 så jag höll på att somna. Dagen började med att jag försov mig, mitt mål är att jag ska gå till jobbet 06.20 men imorse slog jag upp ögonen 06.36 vilket ledde till att jag kom cirka en kvart försent till jobbet. Så snabbt har jag nog aldrig bytt o och gjort mig iordning till jobbet. En borste geom håret och på med ett par mjukisar så var jag klar...

Jag har hittat en som himla himla fin jacka på internet som jag tror att jag msåte beställa, jag älksar den tror jag faktiskt. !400 kostar den, frågan är ska man unna sig det kanske, jag borde ju vara värd det. Jag kan inte riktigt komma på varför, kanske för att jag slutat med godis och läsk. Jag har faktiskt inte ens fuskat, jag brukar vara en fuskis när jag lovar sådana saker, visst är jag sugen (ofta) men jag har stått på mig.  Jag är ta mig tusan värd en ny jacka. :)

Jag måste var knäpp i hvudet men jag har börjat gilla I love Europe med Chister Sjögren. Det svänger ju, katten! Jag tycker den är härlig, så där töntigt härligt. Tanten i mig tittar fram.

Jag skulle egentligen på möte ikväll och så skulle jag och titta på en lägenhet men jag orkar faktiskt ingenting när jag jobbat, detta hoppas jag dock är en påföjd av att jag är sjuk. Snart är jag pigg och fräsch igen. Eller fräsch är jag väl aldrig. ;)

På återseende


Jag kan vara bättre än bra, hur svårt kan det va?

Lite bilder sedan påsken utlovades:







Ett litet smakprov i alla fall, jag fick göra en autografs på Georgs gips. Och tidningspapperssakerna är våra påskägg som blev jätte bra som ni också kan se.

Idag har jag vart ledig och passat på att åka till Tessan med Roland å han fick leka av sig lite med ToppenOskar. Har även diskat och lagat makaronilåda. Som ni förstår är jag alltså alldeles slut nu. Så nu är det dags att sova.

På återseende

All over again

Har jobbat kväll, ännu en akut hjärtinfakt till Örebro. Två på två dagar det är full fart hos oss.

Jag trodde den där hostmedicinen gjorde underverk eftersom att jag inte hostade någonting alls igår efter jag tagit den men det gjorde den inte för jag har gått runt och hostat på jobbet idag och nu är jag snorig med.. :S Andra gör modebloggar jag gör en sjukdomsblogg, haha. Men jag är inte van att vara sjuk så då tycker jag relativt synd om mig själv och så överanalyserar jag symtomen.

Imorgon är jag ledig, undrar vad jag ska göra då. Jag funderar att ta en sväng ner på stan och titta, men antagligen är väl ingenting öppet eftersom att det är annandag påsk. Jag fattar inte riktigt det där med annandagar. Antagligen upppfann någon det för att man skulel vara ledig en dag extra från jobbet. Men jag har ju valt fel bransch för folk får visst problem med hjärtat på röda dagar med. Men sedan får man ju lite extra betalt för besväret men det är ju inte mängder direkt.

Ska se om det är något bra på tv nu, annars ska jag sova. Det skulle vara skönt att sovca tolv timmar nu och vakna frisk. Men jag soiv tolv timmar igår natt och då vaknade jag inte frisk så...

På återseende

Goodbye, that's all she wrote

Igår var jag hemma hos mor och far och påskmat. Väldigt trevligt vi gjorde fina ägg och så åt vi och smaskade i oss så klart. Sedan planerade Georg hur han och Tessans gårs skulle se ut. blev ett stort projekt till slut: 550 mjölkkor, 555 köttdjur och 1500 grisar. Tessan och Georg skulle ta hand om djuren, Lisa skulle vara gårdstomte och jobba i stan, Thomas skulle snickra och jag skulle a hand om papper och räkna våra pengar. Just det Lisa skulle städa och laga mat också. Och så skulle vi alla bo i samma hus och Tessan och Georg skulle sova i en våningsäng. Känns som min framtid ser ljus ut. Haha

Ska och jobba ikväll, jag hoppas jag orkar bara Just nu är jag ju inte skit pigg. Innan jag äter frukost så tar jag även järntabletter, c-vitamin och hostmedicin. Enbart bara för att jag snart ska vara igång igen och ha massor av energi. Vi får se om det fungerar.

Fick fina påsägg igår. :D Naturgods, en schal, pengar, en tallrik och en handduk. Det var som lilla julafton nr vi höll på. Mern vad roligt det är att få lite påskägg. :P Jag och mina systrar är nog barn fortfarande på det sättet för jag är tvungen att handla påskägg till dem och de till mig. Men roligast är det väl agtt handla åt Georg. Han blir så glad.

Jag ska lägga ut lite bilder från gårdagen när jag har tid. Imorgon hoppas jag. Nu är det dags att göra sig iordning till jobbet.

Jag var bara tvungen och kopiera detta från Joy för att jag inte hade något bättre för mig. Sätt bara winamp på shuffle.

Will it be ok? Ballad of a teenaage queen
How are you feeling today? Jackson (då känner jag mig lycklig i så fall)
How do your friends see you? Umbrella
Will you get married? Have you ever (... loved somebody so much it hurts)
What is your best friend's theme song? Full force gale
What is the story of your life? Young hearts run free ;)
What was high school like? Min älskling har ett hjärta av snö
How can you get ahead in life? Little lies (love this, haha)
What is the best thing about your friends? Pictures in my head
What is tonight going to be like? Have I told you latley (jag ska jobba)
What is in store for the remainder of this weekend? Sweet thing
What song describes you? Samma gamla vanliga visa :S
To describe your grandparents? Girl from the north country
How is your life going? Elegi (skit också)
What song will they play at your funeral? I would walk 500 miles
How does the world see you? Shakin all over (ja, jag är ju väldigt darrhänt...)
Will you have a happy life? Mona Lisa (detta är inget gott tecken)
What do your friends really think of you? Dixy (... du ville veta vem hon var...)
Do people secretly lust after you? One 
How can I make myself happy? Let's dace (HAHA)
What should you do with your life? Bright side of the road
Will you ever have children? A boy named Sue (den var fan den bästa av alla!!!)

På återseende

Get nowhere to run

Jag bara hostar och hostar. Det kliar så jag blir tokig i lufrören. Usch för att hosta.

Madde skulle ju komma till mig idag men nu har hon blivit sjuk, så jag hoppas att hon känner sig bättre imrogon så hon kan komam då istället. Vi har ju en del at göra i helgen... Och så har jag köpt ett påskägg till henne, förra gången jag gjorde det så fick hon det inte för vi träffades typ inte på tre månader efter påsk. Men nu har både hon och jag jobb så då har vi råd att besöka varandra lite oftare. :D

Hannas föräldrar är på besök hos henne nu, så roligt för henne. Jag vet att hon verkligen längtat efter dem.

Idag har vi haft det så lungt på jobbet. Tio lediga platser hade vi när jag gick hem, men då var ju iofs två inplanerade. Men det var bara en patient på akuta vårdlaget och jag tror inte den var särskilt akut egentligen, mer att man behövde ha någon patient där. Haha

Jag trvis väldigt bra med min nya matta kan jag tillägga. Om ni tittar på bilden på Rland här under så kan ni skymta mattan i ett hörn. Men det är inte praktiskt med en ljus katt som fäller massor och en svart matta.

Dagen tips att "youtub:a" på:
Johnny Cash - Hurt

På återseende

<3

image31
Jag kämpar med att uppfostra Roland men han vill inte och ligger bara på
dumma ställen som på bordet, på datorn och i fönstret.
Det är inte lätt att uppfosta ungar....

Just nu är jag lite sur, ledsen och irriterad... Men bara lite.

Or is this your way to hide a broken heart

Jag har just lyckats dammsuga hela min lägenhet och plcokat unnanmassa skit som legat och skräpat. Jag har har kastat som en galning, till och med vissa saker som kanske inte skulle kastats inser jag såhär i efterhand. Menb jag har inte lyckats lägga på nya matten jag köpt än. Jag glömde bort den helt. Jag ska lägga på den sedan ska jag ta mig något att äta för jag har inte ätit sedan 11.00 och då åt jag en ynka macka.

Jag har fått en elak hosta och det känns som jag har rökt i 100 år när jag sitter här vid datorn.

Jag ska bädda min säng och sätta upp liute tavlor med. Men jag väntar nog med tavlorna till Madde kommer, jag har en förmåga att sätta tavlor för högt men jag är lång.. jag vill inte titta ner på tavlor.

Har just pratat med Hannapå msn. Det var länge sedan och hon har ju hunnit vart i vegas sedan vi hördes sist! En annan är nöjd om man hinner till IKEA någon gång var tredje månad. :P Ska bli så himla roligt att besöka henne, det börjar dra ihop sig nu. :D Jag måste spara mer pengar!

På återseende


I don't like it but I guess things happens that way

Så idag har jag lämnat blod, inget speciellt faktsikt. Nålen var grovare änb jag trodde att den skulle vara men gjorde mindre ont. Alla som kan borde faktiskt bli blodgivare, tänk på att ni själva kan behöva blod en dag och då finns det inget för det är blodbrist. Idag i Sverige är det faktiskt blodbrist. När jag låg där och lämnade blod så var det en natur-trea på studiebesök och de sulle stanna och kolla på någon så att de fick se hur det ser ut att lämna blod. Självklart valde de mig men då fick jag höra lite med. Och faktum är ett i Eskilstuna bor de ca 100 000 människor och bara 3400 st av dem lämnar blod, ynkligt!

Jag som har blivit så blogg besatt läste något små komiskt idag eller det är inte ens små komiskt det är jätte roligt. Helgen den 1:a maj så är det rikstämma för Centerpariets ungdomsförbund, CUF i Jönköping. Och då pssar unga engagerade människor i CUF på att demonstrera som är hela tanken med 1:a maj. Nej, men då går sossarna i Jönköping och säger att det är en larvig provokation, för detta är ju faktiskt arbetarnas dag. Men I have got news for you, rätten att demonstrera är skyddad av grundlagen och jag tror faktiskt inte att det endast är sossarnas rätt att demonstrera. Just nu tycker jag mest att sossarna verkar sura och omogna i Jönköping och ser det som en provokation att CUF också vill gå ut och visa vad de tycker samtidigt som de ska göra. För att sänka mig till deras nivå tänker jag nu be moder jord att solen ska skina på förmiddagen när CUF demonsterar och att regnet ska stå som spön i backen på eftermiddagen. Moget av mig va?

Nu ska jag berätta en trevlig sak till, Madde ska komma och fira påsk med mig. Very nice. På imorgon ska vi till Lisa och äta, på lördag till Mamma och Pappa för påskmiddag. Sedan ska vi även föröska klämma in att åka till Tessan och äta med men just nu passar inga dagar in. Och jag ska även hinna jobba fredag, lördag och söndag kan jag tillägga.

Igår var jag på teater, på Den inbillade sjuke av Moilére. Den var jätte roligt. Jag satt dock och var kissnödig hela första halven för att vi var ute och åt innan och blev brutalt försenade. Men som sonen i teatern sa Man lever på hoppet. Det var jag, mamma, Johanna och Agneta och detta måste vi bara göra om., Vi gick efter och pratade om att vi kände oss så kulurella. Haha

På återseende

Will it make it easier on you now, you got someone to blame?

ågon gång för cirka tre år sedan när jag fick ett besked som jag aldrig trodde i hela mitt liv att jag skulle få så kände jag att jag trodde att det skulle vara skönt att skylla på någon. Och rätt så tacksam var en viss doktor att skylla på, ett tag ville jag ta reda på hans nummer och ringa honom och berätta vad han gjort mot min familj hur kan krossat den effektivt. Men ju äldre jag blir desto visare lir jag, och jag har insett att skylla på någon hjälper mig ine. Tvärtom, det får mig att bli mycket argare. Men det värsta jag vet är att inte ha kontroll och det har jag inte haft på tre år nu och särskilt inte de senaste tre månaderna. Det går för fort!

Jga hgar börjat följa diverse olika blogg på internet, jag följer sedan tidigare de jag känner som jag vet har blogg. Som Ewa till exempel men nu läste jag ju om den här blondinbella som det står överallt om och hon är en sådan perosn som alla verkar hata eller älska. Och då har ju jag bestämt mig för att lägga mig i gråzonen för att inte stöta mig med någon. Haha. Men jag gillar hennes stil att skriva och att hon oftast har för rosa läppglans för vad som pssar henne. Haha. Men jag gillar däremot att hon är målmedveten och vet vad hon vill fast hon är så ung.

Jag för även Fredrick Fedeleys blogg och honom vet jag att jag gillar. Dels för att han som jag är ett stort fan av Björn Gustafsson och också vill gifta sig med honom och eftersom att han med är ung och målvedveten, jag vill med vara så målmedvetan och veta att jag vill och kan påverka! Och som blondibella så så har han ju snyggast klädstil i riksdagen. Men Fredrick har så bra blogg dör att han blandar in sin härliga personlighet med skarpa politiska inlägg.

Och när jag har blivit så smått blogg beroende så funderade jag på vems blogg jag skulle vilja läsa... Och det jag kom fram till är ju självklart är attjag vill att mina vänner ska blogga ofta och mycket. (Uppdatera mera alltså) Sedan skulle jag hemskt gärna vilja läsa Filip och Fredriks blogg för de är så himla sköna. Ska sätta på tv:n alldeles strax och titta på 100 höjdare. Vilken kändis skulle mera kunan få blogg? Lasse Winnerbäcks blogg skulle bli för deppig för mig, jag behöver musik till hans underbara tankar. Jag skulle fan vilja läsa Bonos blogg för han verkar vettig.

Frågan är bara hur vettigt det är att blogga egentligen?

På återssende

Ease my mind that's what you do

Jag måste sova men smarta jag tåkade somna direkt efter jobbat och soca i två timmar så nu är jag pigg som en lärka. Och imrogon ska jag jobba dag. Usch, men jag tog köket imorgon så jag hoppas att dte blir lungt.

Jag träffade Frida idag så att jag fick tillbaka min kära Jimmy Dean tavla som jag glömde i hybeln när jag var där. Tur att Frida skulle hem så snart.

Men det roliga är att jag har absolut ingenting på väggarna i mitt enda rum, jag vet lixom inte vad jag vill ha på dem. Eller jo jag har en Jimmy Dean klockan. Men kan ju säga att han är temat i mitt lägenhet. Och kan man ha snyggare tema än så???

På torsdag ska jag och lämna blod, jag känner mig inte riktigt laddad. Men på ondag kväll däremot ska jag, mamma, Agneta och Johanna på Den inbilkade sjuke av Moliére. Claes Malmberg ska vara med ni vet lotta på bråkarmakargatans pappa. Har ni några minnen från svenska B lektionerna så minns ni nog vad den handlar om, annars uppdaterar jag er senare.

Dags att göra ett försök att sova.

På återseende

Your head is humming and it won't go, in case you don't know

Ja vad ska man säga om melodifestivalen då, jag tror ju helt klart att Perelli är en av de som har störst chans att få en bra placering utomlands så jag är inte helt missnöjd... Jag hejade dock lite mer på BWO men ångrade mig när jag sett alla framträdanden, för Perelli var faktsikt bra. Känns tuff att erkänna eftersom jag alltid vart anti henne men jag erkänner jaf hade fel. Hon är inte så oduglig som hon verkat.

Igår så åkte jag till Stockholm som jag berättat tidigare att jag skulle göra. Jag, Madde, Emma och David hade "personalfest". Först var vi hos Madde och åt lite gott sedan gick vi ner till förskolan och satt där och snackade skit. Sedan skulle vi ju så klart till Debaser. Sanackade mycket skit gjorde vi... Jag och Madde försökte provocera ut David vissa sanningar genom att ljuga själva. Så vissa saker jag sagt i fredags har jag ej vart med om!

Björn Gustafsson är bara så guld, jag har hittat hans fanckub sida nu! Love it! Alla hans klipp från Parlamentet, om my gosh.

På återseende

All you need is love

Imorgon ska jag först på möte på Gökstenskolan klockan ett och sedan ska jag hem och ge Roland mat. Efter det ska jag försöka hinna med första bästa tåg toll Stockholm för att besöka Madde.  Första natten Roland ska få vara helt ensam hoppas det går bra. Men han har ju vart ensam när jag har jobbat så han överlever nog...

Idag har det vart skönt på jobbet. Först var jag lite deppig och dan men sen när man får jobba ett tag så kommer man igång. Jag har idag sett till så att Ann för Tyrolerhatt låten på hjärnan igen. Jag vet inte men när jag är på HIAtycker jag om att sjunga den sngen. Och sedan sjöng jag och Göran Oh Carol, och Göran berättade om att det alltid var den sången som spelades sist när man var i parken och dansade.
På den gamla god tiden!

På återseende.

If only prayers were answered

image29

Jag skulle ge min pappa mitt hjärta om det kunde rädda honom.

First thing you learn, you got to make it in this world alone

Länge sedan jag skrev jag vet, men jag har fått en liten åkomma vilket gör att jag inte har tid att uppdatera nu för tiden. Och min åkomma är att jag blivit besatt av andra avenyn. Så bra att man kan se något på internet ch slipper missa varannat avsnitt nät man jobbar oregelbundna tider som jag gör. Så idag missade jag alltså Greys och nu måste jag ladda hem det avsnittet, sjukt jobbigt. Haha.

Det har hänt mycket sedan jag skrev senast, jag har vart i Norge med Sandra och hälsat på Jessica och Frida. Very najs. På fredag kom vi sent men det gjorde inget för Jessica slutade ännu senare så Frida hämtade oss så hämtade vi Jessica och sedan bar det av till Chinatown en mycketr trevlig resturang. Man fick en varm fuktig handduk som man skulle torka av händerna med när man ätit. Skumt men skönt...

På lördagen blev det sightsing i Lilleström/Fjellhammar. Vi var på Fridas statoil och köpte Daimbullar för är det något de har pippi på i norge är det att ha vanligt vetebröd ochy så har de i daim, russin eller vanlig choklad. Och gott var det, Sedan var vi på ica maxi och storhandlade och träffade Jo-Fredrik som ska komma p Midsommar med Mamma Hilton. Vi var även på affärscentret Strömmen där jag köpte en James Dean tavla. Jga kan bara inte låte bli när jag ser en tavla med honom, jag bara måste ha den....

På kvällen var det dags för utgång det var vi fyra svenskar och Mads, Kenneth, Carl Vidar, Mikael och Ida. Vi hade jätte trevlig även om jag hade vissa problem med att höra ibland vad norbaggarna sa. Men Frida tolkade så bra. Sedan skulle vi ut och självklart tittade Jessica fel när tåget till Oslo skulle gå så vi väntade en halvtimme i regnet. Frida eller Jessica kom då på den briljanta idén att visa upp midsommardanserna och jag fick pinsamt hoppa runt där på stationen som en groda och speleman.Självklart hoppade jag in i en väska och snubblade och skrapade upp knäna. Sedan gick vi ut i alla fall och jag när jag skulle in på första stället som det var 20 på så sa vakten: Du är ikke gammal nok. Det fattade jag dock på en gång. Så vi gick till Roxie som var helt fullpackat.

En underbar helg i alla fall, jag hade hemskt trevligt.

Idag har Madde gaddat sig i alla fall, äntligen som Gert Fylkning skulle sagt. Hon var så himla rädd innan och jag kan ju bara vara en god kamrat och berätta hur himla ont det gör. Men jag har talat med henne ikväll och ja, hon lever trots den massiva blodförlusten.

På tal om blodförlust ska jag lämna blod på torsdag, jag är något stressad men det ska nog gå bra. Jag är ju lite stickrädd men att lämna blod är en del i min terapi mot den rädslan. Piercingar och tatueringar kan även bli aktuellt för att få bukt med detta. Jag har i alla fall laddat med att äta blodpudding inför torsdag så at jag inte ska ha för lågt Hb.
 

På fredag bär det av till Stockholm för en visit hos madde, ska bli trevligt. :P

På återseende people!



Du kanske undrar över mig...

Jag vet att jag uppdaterade igår kväll jag vet. Men nu måste jag skriva om två onormala händelser.

Imorse skulle jag kolla om Ewa uppdaterat sin blogg, ingen suprise där så klart hon inte gjort... Men det onormala hände när jag skulle gå in på hennes blogg, eftersom Ewas blogg är bananskrutt så skrev jag det i sökrutan. Men något fel blev det och jag kom in på Wikipeida och sökordet banan. Och fick veta att bananen är en ört oich inte en frukt!!!! Hur konstigt är inte det? Nu ondgjorde jag mig härom dagen i och för sig över wikipedia och sa att det var oseriöst här på bloggen så det kanske trots allt är en frukt. Måste nog googla på det sen.

Det andra onormla som har hänt är att mamma ringde och berättade vad som hänt i Björnriket där Georg är just nu och åker skidor med sina föräldrar. Mamma hade igår ringt för att hon hade sett att Helena hade ringt och mamma frågade hur det var ch Helena säger att det kunde vara ungefär 3000 gånger bättre, mamma frågar glatt om de är sjuka eller har brutit benen. Då har Gerog ungjäkeln kört rakt in i en snövall och brutit benet. Gips i åtta veckor, jag tycker det skulle vara intressant att se en 5-åring hoppa på kryckor.  Men jag ser ju helt klart vem han har ävrt sina skickiglighet på skidor av (läs: mig)....

Det var allt jag hade och rapportera från Kungsvägen, på eftermiddagen ska jag och Lisa fika. Ska bli trevlig jag vet faktiskt inte om vi någonsin fikat förut. Haha

Säg, är det konstigt att man längtar bort någon gång?

Idag har jag drömt mig bort, ända bort till Thailand. Inte USA för omväxlings skull. Nej för idag fick vi rtt kort till jobbet från Lojsan som vart i Thailand i tre veckor och började jobba idag. Det såg bara helt enklet underbart ut att ligga på en helt vit strand i solan. Men om jag känenr mig sjäv så skulle jag efter en timme vara helt överkokt och till kvällen skulle jag inte kunna röra mig på grund av svåra brännskador. Det är inte lätt att  ha ärvt min fars pigment, inte som mamma inte och bli svart efter en timme. Mamma som är ute så mycket är ju solbränd året runt, men det finns nog ingen i hela världen som blir avundsjuk på hennes t-shirt bränna. Haha.

Men nu i helgen behöver jag ju inte drömma mig bort för då ska jag och Sandra till Jessica och Frida och våldgästa deras hybel i Norge. På fredagen skulle vi ut och äta i Lilleström och på lördagen blir det guidad tur ch titta på alla sevärdigheter som ICAMaxi. :D Och sedan självklart utgång på norskt vis. Vi får se hur det blir...

Kul ska det bli i alla fall.

Ikväll har jag vart så huslig så jag gjorde en tacpaj och en smaskig sallad. Nu har jag alltså hela kylen full med. Konstigt är det med mig att ag alltid gör för mycket. Visst är det bra att a i matlådan och visst paj är inte så lätt att göra i så små formar. Men nu har jag tröttnat på att äta samma mat tre dagar i rad. Men jag ska inte klaga, det är bättre att äta tacopaj i tre dagar än att äta pizza jämt och vara helt inkompetent köket.

Might be time to sleep? Oh, yes.

You say you're looking for someone, to pick you up each time you fall, but it aint me babe

Jag har fått någon slags uppdateringsnoja på min blogg, jag hoppas att ni är glada och inte arga för det. Även om mitt liv inte är särskilt intressant... Eller så uppdaterar jag idag så ingen ska se att jag inte kunde stava förra gången i min rubrik. Jag är inte så någa med att stava i inläggen eftersom att jag har en frmåga att trycka på fel tangenter när jag skriver och ibland glömma dem helt, men rubriken brukar jag vara nogrann med att den är rättstavad eftersom att jag hatar felstavningar.

Jag lyssnar fortfarande på Johnny-boy, jag är just nu något besatt av honom. Men jag facineras av att hans låtar fortfarande kan vara så aktuella även fast de är skrivna för längre sedan. Väldigt facinerade som Georg skulle sagt... Nej men just nu har jag upptäckt en låt som jag tycker är bara så bra: The one on the right is on the left, som handlar om en grupp som blir kända som bra musiker men som lägger sig i politik och till slut vet ingen vem som är vem och fikus går från musik till politik. Vilket för mig att tänka på USA valet och alla kändisar som hela tiden ska lägga sig i. Jag tycker att de borde koncentrera sig vad de är bra på, typ göra filmer. Men så längre demokraterna vinner valet är jag nöjd. Så nu har jag också lagt mig i, i och för sig är jag inte känd heller.

Jag går och funderar på om jag ska växla till dollar snart eller om jag ska vänta och se om den sjunker mer. Min morfar hade en teori om att dollarn inte kommer gå upp nämnvärt föören valet har vart s jag kanske ska tro på honom då. Jag vet inte. Någon som har lite inside tips om hur världsekonomin fugerar och om dollarn kommer sjunka mycket mer kanske?Jag hoppas att Hanna har lite koll på det, dollarn i alla fall. Världsekonomin får hon veta hur mycket hon vill om. :D

Jag var i Husby igår och tittade på melodifestivelan, jag fattar varför lite det var "dödens-grupp" för igen av låtarna var så skit dåliga. I och för sog var det ingen av dem som var så bra heller. Men jag gillade Fronda, jag tror enbart det berodde på att den var så positiv. Smst var väl Pame, men det får man väl inte sga om en Eskilstuna-kille. Eller nej han är ingen Eskilstuna-kille för han har flyttat här ifrån för ca 30 år sedan! "Eskilstunas hopp", in my ass....

Nu ska jag äta innan jag går till jobbet, jag vill varken jobba eller äta. Men om jag inte äter så orkar jag verkligen inte jobba....

I know I hade it comming, I know I can't be free

Jag fortsätter i god Johnny Cash-anda...

Idag har vart en bra dag på jobbet, det har gått bra och jag är så gald. Även om min kropp inte är frisk så den hänger tyvärr ine riktigt med. Men idag har jag i alla fall tagit blodprov utan att stasa vilket är en riktigt big deal för mig att klara. Det trodde jag aldrig att jag skulle klara faktiskt, även om patienten har ådror som stod ut or armarna.

Ikväll ska jag till Husby och kolla på schlagar med mma och pappa. Om jag var 100% pigg skulel jag dock inte sitta på en buss hem till Husby då skulle jag sitta på ett tåg till Katrineholm för där är det Live and Jive ikväll. Men nu rä jag inte helt pigg och mamma har bjudit hem mig. Så ikväll får alla Rockabilly-människor klara sig utan mig. Och jag tror intre direkt att de saknar mig...

En dusch nu då så kanske jag snart känner mig redo att åka.