Terapi

Ibland har man dagar när man är så jävla trött så att man inte vet vad man gör, det hade jag igår. Igår när jag jobbade hällde jag en skurhink med vatten i en soptunna istället för i sköljen 20 minuter innan jag slutade. Då insåg jag att det inte skulle bli något mer vettigt gjort den dagen. Men det har jag tagit igen idag, ibland har man dagar då man känner sig väldigt nöjd med vad man gjort. Terapidagar helt enkelt.

För er som inte visste det har jag en förkärlek till 50-talet. Musiken, kläderna och framför allt hur killarna såg ut. Men idag har jag känt mig lite som att jag levde på 50-talet. Som en liten husmor. Först och främst har jag lyssnatr på gammal musik hela dagen, men framför allt har jag kokat. Inte av ilska, nej jag har kokat äpplemos och äppledricka. Jag tror faktiskt att jag kokat ihop mitt årsbehov av äpplemos idag, eller i alla fall 3,5 kg. Inte kan väl jag vara i behov av så mycket mer?

Sedan har jag också lyckats koka ihop två liter äppeldricka. Imorgon tänkte jag att jag skulle försöka koka ihop lite äppelmos till min mor och far, eftersom min mor som vanligt lider av grov tidsbrist. Men vilken terapi det är att stoppa in äppelmos och -dricka i frysen och känna att nu har jag gjort nåot vettigt idag. I frysen finns det bevis...

En av mina kompisars mamma har som terapi att baka, och nu börjar jag förstå henne. Att få resultat av något man gör. När man jobbar på jobbet så ser man inte samma sorts resultat.

Tycker ni att jag blivit helt vrickad nu. Men då får ni tycka det i så fall för det är jag som har gott äppelmos i frysen och vet vad det är i. Inte massa äckliga tillsatser. Okej, jag är nog vrickad.

Igår så hade jag och min mamma myskväll, jag for iväg till Kungsör för att köpa min favvopizza och hyra Se upp för dårarna. Men icke sa nicke, pizza fick jag tag på men filmen var uthyrd, något besviken återvände jag hem med Beck - den svaga länken och Linas kvällsbok. Mamma och jag titta på Beck och svullade pizza sedan somnade mamma och jag fick titta på Linas kvällsbok. Den var inte alls lika bra som när jag såg den på bio...

Nu ska jag till mormor och äta äpplegröt, mycket äpplen idag. Och sedan ta jag ska ta en sjukt långt bad och sedan är det mitt favorit program på TV ikväll, Weeds.

Ja. just det. Det går bra på jobbet. Mycket att göra och jag blir snurrig i huvudet men jag trivs väldigt bra.

Sjukt

Ulla jag tror att jag använder ordet sjukt så mycket för att det är i positiv bemärkelse eftersom man ser så mycket "tråkigt sjukt" på jobbet. Eller så är det bara att jag har sjukt dåligt ordförråd...

Min nya favvis...

Och det är Hannas fel, sjukt bra US mix. :P

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...

Första dagen

Första dagen på jobbet idag. Spännande, me det kommer bli fett jobbigt att lära sig alla rutiner.

På fredag blir det kräftskiva med OP och kanske Clare, Danielle och Twee. Våra praktik kompisar från London som skulle komma till Sverige. Hoppas så många som möjligt kan komma alla har inte hört av sig än men det finns hopp för framtiden. :P Måste börja städa imorgon, hemmet ser ut som ett slagfält, gräsmattan är ej klippt och mitt rum är fyllt med flyttkartonger.

Måste handla lite fina kräfthattar och sådant ju oxå.

Sitter och smaskar glass och sörplar the för min hals känns som jag vet inte vad...

Just det i helgen bar det av till Göteborg med Sandra. Underbart trevlig helg, sjukt god mat på texas longhorn som vanligt och lisebarg var oxå sjukt kul som vanligt. Åkte balder tre gånger och kanonen tre. Men den bästa är ju jukebox, man får åka raggarbil och lyssna på raggarmusik. Eller som georg sa om jukebox. Clara kommer du ihåg när vi var på power meet på liseberg? Så jävla skön unge. Hann även med lite shopping. The och kaffe stod högt på min och sandras lista. :P

Ha det bra!

Till min lilla Hanna

Igår var det dags för avskedet. Det stora io månaders avskedet, hur säger man hej då till en av sina bästa kompisar för tio månader. Okej tio månader är inte så lång tid om man beaktar att vi vart kompisar i 18 år och kommer vara det resten av livet. Men det är jävligt lång tid ändå.

Så jag kom till Frasta runt sex för att käka kräftor och sjukt god paj med Hanna, Hannas föräldrar, Hannas mormor och mormor och Jessica. Vi hade så  trevligt och åt och pratade och plötsligt dök det upp en bunt med jägare oxå inte för att få kräftor iofs, tur vear väl det för kräftorna var slut...

Sedan var det dags för att Hannas mormor och morfar skulle åka och det blev en del tårar jag, Jessica och Hanna grät värst av ala och jag grät bara för att Hannas morfar och mormor grät och Jessica grät för att jag grät... Sicket tårkalas.

Men sedan så satt vi väl och lökade i ett par timmar och fick Hannas adress och allt sånt där. Sedan fick vi en skiva som Hanna hade gjort till oss. Sedan fick jag även äran att bli fosterförälder till ett av hannas gosedjur som inte fick ta och följa med till andra sidan havet... Lilla Ior ska nu flytta med mig till stora staden i höst och jag lovar dig Hanna att jag ska ta väl hand om honom. Han och jag låg och lyssnade på din skiva du bränt inatt.

Men vi satt och babbalde halva natten och vi ville aldig åka hem. Så det slutade med att vi fick sätta en tidsgräns. Men det var så skönt det kändes bara som att allt var som vanligt. Vi snackade om allt som hänt i helgen och allt som ska hända nu. Så när tidsgränsen var nådd fick Hanna en fet kram och jag och Jessica drog. Inga tårar då inte.

Men sedan när jag kom hem och skulle sova låg jag och lyssnade på skivan. Vitamin C låten Friens for ever kunde jag inte ens lyssna på för då skulle jag bryta ihop. När jag hörde Umbrella, Hanna då skrattade och grät jag om vartannat med alla glada minnen från din avskedsfest. Så himla lyckat.

Och så hörde jag Breakaway som är så hilma förknippat till dig och mer tårar kom. Men den passar så bra in på vad du ska göra med.

I spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance,  make a change
And breakaway

Out of the darkness and in to the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'lltake a risk, take a chance, mae a change
And breakaway

Inte för att jag tror att du tycker att Eskilstuna är out of the darkness men nu ska du verkligen få pröva dina vingar och så lätt det ska gå för dig.

Så Hanna jag kommer sakna dig sjukt mycket, men nu ska du ha det så as ku och bara njuta av ditt semester år... :p

You gotta to make your own kind of music!

Ledig

Så inleder Clara Dahlin sin sista lediga vecka i år. :p Ska bli skönt att vara lite ledig. Lite semester bli det med. På fredag bär det av till Göteborg med Sandra. Ska bli underbart, hoppas att det blir bra väder bara. Liseberg ska självklarty averkas och sedan så är det kulturvecka med så vi kanske borde gå på en kultur kväll och dricka lite rödvin. :p

Var även på en pytte mini semester i lördags, när jag slutade jobba klockan fyra tog jag tåget till sthlm för Stockholms cruising och sedan var jag tillbaka till klockan ett dagen efter för att jobba igen. Tufft att jobba igår...

Cruisingen var skit kul så länge Madde orkade vara med, haha. Så jävla kul när jag gick in i en kiosk och frågade om de hade korv. Vadå för korv? Sådan som man äter med bröd och ketchup. Nej men vi har bananer. Vad bra då tar jag det.

Så det blev bananer och chips istället för korv med bröd. Jag kan ju tillägga att nu vet jag hur uppspydd banan ser ut och det var inte jag som åt den... SEdan fick jag skoskav och tog av mig skorna och klev självklart på en gladbit. Som tur var så släpade Madde hem en polisaspirant som just nu läste om ur man gjorder sånt i skolan... Jag visste inte att man läste om hur man plockade ur glasbitar ur fötterna på folk på polishögskolan...

Det enda jag ångrar med hela kvällen var att jag lät Madde dricka så mycket och att vi intye åkte med Nacka cruisers så jävla fräscht innehåll i bilen. Haha.


Ikväll är det dags att ta adjö till Hanna, ska på kräftskriva dit. Så jävla ledsen för detta. Jag gillar ju inte kräftor. Nej skämt åsido det kommer bli så jävla tomt utan Hanna här. Men ett år går så jävla fort, jag tänkte i början av trean att jag orkar inte gå i skolan ända till juni och det är ganska precis ett år sedan och fan allt gick så fort.

Så nu ska det bli ett spännande år med flytt nytt jobb och massa annat. Och även om Hanna inte får vara med och uppleva det så kommer hon uppleva massor av andra saker så hon kommer inte längta hem! Det kommer gå as bra. Men det kommer bli lite tomt.

Ja men nu ska jag börjar rensa mitt skrivbord igen måste täda lite till flytten.

Ha det bra så länge!!!!

Shoppat

Idag har jag shoppat till min lilla katt, två sjukt söta matskålar den till maten i metall och den till vatttnet med porslin. Sedan köpte jag en "cat någonting" som Jessica hade som jg var tvungen att köpa ska tydligen göra katten galen. Det är kattmynta i. Sedan köpte jag även tre möss och en boll med en pingla, ska det handlas så ska det. Jag har även börjat fundera på namn till katten, ett starkt alternativ just nu är Roland eftersom min andtra katt heter Ragnar. Roland och Ragnar låter najs ju. Eller kanske Eda om det är en flicka. Eller ska han heta Lasse-Kongo? Lite reaktioner tack!

Planerar att ha en kräftis för klassen ska bli underbart kul om alla kunde komma. :P

Imorgon ska min mamma på en av pappas gamla kompisars begaravning. Och det är då man blir lite sorgsen att man har en sjuk pappa så att han inte ens kan gå på sina gamla kompisars begravningar för att han inte skulle varken klara av det eller orka med det. Ibland är livet tufft.