It's possible, it's possible

Jag känner mig nöjd och glad just nu. Två bra känslor. Så lyssnar jag även på en låt som ger mig riktigt bra och bubbliga känslor i kroppen, Buddy Holly med Weezer.

Nu ska jag se på Män som hatar kvinnor.


This is how happy I am...

You got me into this

Helgen kort summering:

Lördag: Jobbade dag, en riktigt bra dag på jobbet vill jag minnas. Dock en äldre dam som hetsade på mig ch sa att jag inte fattade något, to bad for her. Sedan kom jag hem, jag och Ewa skulel sova och tagga inför kvällen med Jessica och killarna. När vi äntligen skulle sova så ringde de u och var här. Vi lagade tacos, men Hagström han ville ha gryta. Fast han verkade ganska mätt och belåten till slut. Sedan började vi dricka och njuta av livet. Jessica kom och vi lekte massor av lekar. Henkes favorit var Vill du hålla? och Dansk fästning. Jessica ropade på älgen och bestämde sig för att kasta i handduken. Så vi fem andra bestämde oss för att gå till världens loppigaste Rocky. Men vi hade kul, eller jag hade det i alla fall. Klockan fem i söndags morse slört jag mina blå för lite välbehövlig sömn. Efter att jag och Henke väckt halva kvartert med Henkes raggarramsa och Henke och Chrille streaka runt vårt hus...

Söndag: Vaknde alldeles för tidigt, men tack och lov somnade jag om igen. Lite frukost och  sedan och jobba kväll. Jag var lite sliten, men det var det värt. Omar var dock snäll och gav sig själv en killer-lista och jag fick en ganska fin lista jag. Men jag kom ändå inte hem från jobbet i tid...

Idag, måndag: Känns livet ganska bra faktiskt. Jag sov länge. Sedan åt jag en sen frukost. Efter det kom Jessica och hämtade mig, vi tog en regning men vacker promenad ch snackade skit. Den promenaden ska jag ta en vacker dag, så kanse vi kan gå hela utan frysa ihjäl... Sedan mat hos Jessica och Mads och glutta på tv. Helt sjukt att jag inte saknar tv med, jag var beroende av tv:n hemma i Sverige. Nu känns det helt ok att inte ha någon. Skönt att slippa ett beroende...

No bastards

Det blev ingen Unglorious bastards, istället hamnade jag framför Outsiders på kanal 5:s hemsida. Tittade på ett avsnitt om en man som klädde sig som Peter Pan, en kvinna som designade egna lustiga kläder och så får man inte glömma Diva Carola. Så nu känner jag mig härligt normal igen...

Jag ska faktiskt föröska sova nu, it's a big day tomorrow.

Change

Jag och Ewa har färgat håret idag. Ewa har färgat sitt "så nära svart man kan komma utan att det är svart"-brunt och mitt är röd-brunt med Mycket betoning på rött. Jag ska lägga ut en bild när jag funnit min kamera som i alla överaskingsbesöks-städande försvunnit. 

Ikväll då? Försöka titta på Inglorious bastards och sova tidiigt, med betoning på tidigt.


Suprise

In på Ewas jobb kommer Henke Burman, Andreas Hagström och Chrille Nygren. De ska sova hos oss inatt. Suprise, suprise. Hahaha

Kär

Jag är efter som vanligt. men just nu är jag så kär i den här låten...

What happend to working it out?

Jag har just sett färdigt på He's just not that in to you en väldigt söt film måste jag säga. Men jag är nog lite besviken... Jag har längtat efter den så länge och sedan var den inte som jag trodde, fast ändå var den bra. Visade att killar r lika hopplösa som tjejer. Vi människor är ett hopplöst släkte.

Fast filmen handlar ju om att inte tappa hoppat, inte dags att ge upp än då...



He's just not that into you

Jag sitter och titar på He's just not that into you och jag blir alldeles generad för tjejen i filmen. Hon gör bort sig totalt är lite pinsamt desperat. jag undrar hur många som känner igen sig i filmen. Sedan tänker jag att jag verkligen behöver se den här och kanske ta åt mig lite...

En dålig ovana jag har

Är att börja laga mat alldeles för sent. Både enligt klockan och min mage. När jag lagar mat blir jag oftast väldigt hungrig och när jag blir hungrig mår jag sjukt illa, min kropp fungerar lite konstigt så sett. Men då måste jag ta en macka för annars känns dte som jag ska kräkas. Och när jag ätit min macka så är jag inte hungrig längre. Sjukt ittiterade och väldigt mycket i-lands problem känns det som. Andra svälter och jag, jag är inte hungrig längre när maten äntligen är klar.

Väldigt underligt inlägg va?

I like you in a dream

Jag är tillbaka, hurra. Enla anledningen till att jag inte bloggat är att jag har jobbat som en idiot och när jag inte har jobbat har jag försökt sova. Jag är ändå ganska nöjda för jag bör få en sjukt bra lön i september...

Jag är även nöjd för att jag för första gången på hur länge som helst lagar riktigt mat idag med, jag har inte orkat lagat mat när jag jobbar så mycket. Ungsgrönsker och stekt kött. Det ser så gott ut, nu är det bara att hoppas på att det smakar gott med. Men det ska bli ändring på mina matlagningsvanor!

Kvällen tänkte jag spendera med att se på He's just not that in to you och äta lite mat. Sedan sova så att jag orkar med morgondagen på jobbet med.


What a feeling

Ewa bakade en kladdkaka till oss, jag behövde inte ens böna och be. Hon tyckte sedan den blev misslyckad, jag tyckte om den, nu har jag ont i magen.

Tittade nyss på sista avsnittet av Greys anatomy säsong 5, jag grät och grät. Nu ska jag och jobba, undra om hon tycker det är okej att jag gråter lite hos henne. Det tror jag för hon är snäll.

Jöss

Jösses heter jöss här, eller heter och heter en del säger så i alla fall. Idag har jag jobbat med en tjej som säger jöss ganska mycket. Men hon säöger inte jöss som det låter, nej hon uttalar det gös. Som fisken ni vet. Så varje gång vi så något lite halvdramatiskt idag på rapporten hör jag hur någon säger gös. Kändes lite underligt.

Jag vet att detta inlägg blve underligt me jag har trots allt jobbat 25 timmar på två dagar. Och ska jobba igen inatt. Men jag är glad ändå för Ewa har gett mig ett halvt löfte om kladdkaka. Jag ska bara be henne på mina bara knän först. :)

To be or not to be: Trygg

Hemtjänsten där jag jobbar har sitt kontor på ett trygdebolig, alltså typ ett trygghetsboende. Där har i torsdags en misshandel skett.
Enligt Romerikes Blad har en ordväxling uppstått och en 71-årig man har knuffat en 77-årig man som ramlade och bröt lårhalsen. Man an inte ens känna sig trygg på trygghetsboenden längre...


Desperation

Så här känner jag:
Jag kommer hem från femton timmars jobb med kaos hela förmiddagen. Jag komemr hem hungrig trött och antagligen luktar jag illa. Jag är väldigt medveten om att jag ska gå upp och cirka sju timmar och gå till jobbet igen. Hur är jag i denna situation? Otroligt sötsugen...

Vad finns hemma som är sött? Ingenting, jag äter en näve russin och digistivekex. Detta är nyttiga livet på en pinne.
Jag har råd att köpa hur mycket godis som helst typ från min lön för idag men, nej jag ska nog köpa en påse morötter istället. 

My life is over

Sajten där jag tittade på Grey's anatomy season 5 går inte att komma in på.  Just som det börjar bli riktigt dramatiskt! OMG, OMG, OMG.

Fånga kräftor och lägga i en balja

Om två veckor åker jag hem till Eskilstuna för att fixa en grej till mammas födelsedag och sedan för att åka på kräftkalas hos Tessan och David. Jag längtar hem så. Jag har jobbat sjukt mycket den här månaden känner jag, och mer ska det bli. Jag har två dagar kvar av en sex dagars vecka och på måndag börjar ännu en. Sedan är jag tydigen en livräddare på jobbet för att jag inte kan säga nej så imorgon ska jag jobba 15 timmar och på söndag blir det ungefär tio.

jag ser frem emot att börja jobba 50 % och lönen med. Haha.

Senast jag var hemma på kräftskivan så åt jag endast en kräfta. Vad tänkte jag? Jag tror jag tänkte med på alkoholen. Men den här gången ska det bli ändring. Tror jag...

Så här?


Eller då här??


How do you like it? How do you like it?

Now I'm only falling apart

Jag att och läste Annas blogg, hon skrev ett inlägg om pappa och hur man lyssnade på Total eclipse of the heart i bilen jämt med honom. Med pappa lyssnade man alltid på musik i bilen och diggade det. Otroligt många minns det som en av de stora grejerna med pappa, själv minns jag det som en av de bästa sakerna med pappa. Musikleken, låten kom, man skulle gissa vad det var för låt och artist, ett poäng för varje. När man gjort det bestämde jag, Lisa och Tessan ett varsitt luftinsturment och spelade det. Bästa att luftspela till var Roll over beethoven med ELO. Låten med bästa draget ever, lyssna på den så förstår ni. Då var det galet i baksätet med oss ungar.

Men Anna skrev någonting om att pappa diggade med ett speciellt sätt på armen som bara han gjorde. Jag kan för allt i världen inte minnas hur. Det gör mig rädd, jag vill inte glömma en enda detalj med pappa. Jag vill inte glömma några minnen eftersom att jag inte kan skapa några nya med honom. Det gör ont att veta att man glömmer detaljerna.

Just nu när jag tänker på pappa tänker jag att jag måste ta en stinkade hiss i Årby och åka upp till en loppig lägenhetskorridor med massor av andra mer eller mindre tokiga människor för att träffa honom. När jag ser honom så kommer han sitta i en rullstol med tom blick. Kanske kommer en sjuksköterska som vill vara vänlig och säker till oss hur vi ska röra vid pappa för att han kanske ska reagera på oss, att vi ska sjunga sånger han gillar eller digga musik.
Men när jag tänker på min pappa vill jag tänka på vräldens roligaste pappa i världens bästa V70 med Roll over Beethoven eller Total eclipse of the heart på högsta volym. Allt annat är en orättvis bild av honom!

I hope you'll have the time of your life

Idag var Georgs första dag i skolan, idag började han ettan i Lydias klass. Jag prtade med honom ikväll, frågade honom hur det var och berättade om min första dag i skolan.
Det enda jag minns från min första dag i skolan är alla föräldrar som står runt väggarna och ser nervös ut.
Det berättade jag för Georg och han berättade för mig att han trodde att föräldrarna var mer nervösa än barnen, han är underbar min Georg.

Han hade suttit med en pojke som hette Lucas, Idas son. Ida är ju typ världens snällaste så jag tänker att Lucas är det med. Sedan hade en också lekt med en annan pojke som han inte visste vad han hette som hjälpte honom när han inte kom upp på skateboardrampen, mycket snäll pojke.
Jag tror att det här kommer gå bra för Georg.


Jag och min bästa Georg

Norgebesök: Lördag

Lördagen var dte lite sightseen i ett regnigt Oslo och sedan utgång på Klimt.


I september är det valg i Norge, jag passade självklart på att ta kort på Senterpartiets valstuga.


Vi to även en tur och hälsade på Harald och Sonja.


En regning och kall Karl Johann.


Vi testade briller hos Jessica på Brilleland.


Min tunika som jag köpte i Oslo.


På förfest hos Jessica, Oskar var dock inte i form så det blev ett tidigt avslut för dem.


Jo Fredrik och Björnar. Hur norska namn får man ha?


Jessica och Joachim.


Hanne


Espen och Mads.


Svenskarna.


Jessica och Morten.

Natten avslutades med att jag kom hem, tände alla lampor i lägenhten. Väckte inte mina vänner, åt lite sallad och tittade på youtubeklipp. Sedan en cigg och jappmousse på balkongen, det kan man kalla nachtspiel...

Norgebesök: Fredag

Här kommer lite bilder från fredagen är Hanna och Oskar var här:


Hanna: Jag älskar när vi kan vara lite spontana...


Sötaste paret och tröttaste flickvännen.


Min sötaste sambo.


Jordgubbar och jappmousse. Mums.


Världens gulpskaste flickvän. Hahaha

All shiny and new

Planen för imorgon blir att tja, städa. Eftersom att för en vecka sedan var den här lägenheten en fin välstädad lägenhet. Nu är det en ganska trist och sunkig lägenhet igen...

Jag önskar att jag var pedant!

Take me back to the stars

Vi kan ju säga så här. Mitt mantra fungerade inte... Jag somnade och vakande och trodde jag hade sovit till kvällen efter. Om jag kan få skylla på att jag faktiskt har en del på jobbet.

Jag känner mig på underligt humör, kanske för att jag vaknade med sjukt ont i tre fingrar för att jag sovit på dem? Kanske för att jag saknar min mamma och systrar så det nästan gör ont idag? Kanske för att jag önskar att jag kunde hjälpa mamma hemma inför flytten? Kanske för att vi har alldeles för mycket på jobbet? Kanske saknar jag min far? Kanske för att senast jag var hemma så var John en liten bebis, nu kan han gå åt alla håll i gåstolen för utom framåt. Eller så är det bara för att jag har sovit och fortfrande är lite trött.

Mitt underliga humör har lett till en trist blogg och att jag bara ägnar mig åt Greys anatomy för det är ungefär det jag orkar med. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv!!!!

Mantra

Jag ligger just nu på soffan och upprepar mantrat: Får inte sova, får inte sova.

För sonar det är srax vad jag gör om jag inte skärper mig...

There's no "I" in team

Jag var nyss glad som en lärka, nu är jag lite pissed igen.

Jag blev alldeles glad och varm i kroppen för att världens bästa sajt lagt ut hela Greys anatomy säsong 5 på sin hemsida så att jag kan titta.

Jag blev arg och kokhet i kroppen då jag insåg att sim-kortet jag fått från tele2 inte kommer fungera förren på fredag. Jag lackar totalt på tele2. Jag kommer aldrig mer använda dem efter detta, jag kommer behålla dme här i Norge eftersom de är mest Sverige vänliga med priserna, annars är de inte särskilt vänliga alls.

Sedan blev jag generad när jag såg bilder som Cecilia tagit på kräftskivan.

Många känslor i omlopp idag tror jag.  Jag tror att jag ska försöka äta något och sedan ta en promenad i solen för att resa hjärnan...

Pick me, choose me, love me

Greys anatomy-maraton med Ewa ikväll.

Ifall mitt hjärta skulle kunnat rädda min pappa skulle jag gett honom det...

Härliga tider, strålande tider

Sitter i väntans tider nu. Snart ska Hanna och Oska åka hem, en helg går alldeles för fort. På balkongen sitter Oksar och läser Barack Obama, på badet gör sig Hanna snygg och på sovrummet sitter Ewa. Snart är det tomt här igen. Ja, Ewa är ju kvar i alla fall.

Men jag gillar när det är folk här. Gud vet att det blir tomt nu... Men jag ska inte gnälla förlåt, jag har massor av saker att se fram emot! 

Jag lackar

Jag har fått vieus på fb och mailat det till alla mina vänner kul!
Så om ni får mail öppna det inte, radera det bara och skänk mig en arg tanke.

För övrigt är Hanna och Oskar här. Ikväll har vi haft super mysigt: käkat, druckit vin, snackat skit och avslutat med en film. Nu ska vi sova.

God natt!

God mogon, eller god middag om man inte är funtad som mig

Imorse vakande jag när Ewa gjorde sig iordning till jobbet, jag hlrdenär Josse ringde tidigt och Ewa frågade varför hon var uppe, jag var fortfarande vaken när hon letade efter kläder, när hon bordsatde ränderna och när hon gick till jobbet. Seda skulle jag bara sova en liten stund till, vilket resulterade i att jag vakande 12.15. Idag komemr ju Hanna och Oskar och jag måste hinna städa lite.

Jag hatar att jag kan sova 12 timmar och mer i ett svep. Alla säger då: Men då behövde du ju det verkligen, Clara.Kanske det, jag vet att jag behövr ohyggligt mycket sömn. Men fan inte så mycket. Och dte värsta är att jag är sjukt mör i kroppen idag, jag är mör i benen och stel i axlarna. Efter en sjukt tung period med 10 dagars jobb på raken med ohyggligt mycket att göra. Så det värsta är nästn att jag bhövde sova ordentligt...

Så vad ska vi äta för smarrigt till kvällsmat med Hanna och Oskar då? Ewa är med hemma. Jessica är på Moods of Norway fashion show med norgens kändiselit som hon skev på fb. Jag frågar mig: Vilken kändiselit?

Bye bye brödrosten



Idag höll jagpå at sätta igång brandlarmet i vår lägenhet plus att elda upp själva lägenheten med. Därför ligger nu vår brödrost i sopkorgen. Jag som älskar rostade mackor. Får börja med Annas gröt till frukost den lät inte helt fel faktiskt, så länge jag slipper havregrynsgröten....

Men för att inte riskera att mina stackars grannar tvingas ut i det kalla regna Norge om kvällarna har jag valt att dumpa brödrosten, tack för den här tiden kompis!

Took the midnight train going anywhere

Nu har jag ytterligare spenderat lite av mina pengar, eller lite och lite. Jag har bokat biljetter hem till sverige, again. Jag ska hem en helg i september för kräftskiva och lite ordnande till mammas födelsedag. Spännande va?

Sedan bokade jag även biljetter hem till mammas födelsedag. Jag kommer hem torsdag och åker tillbaka måndag. Jag har tänkt att jag ska hinna massor på torsdagen as usual alldeles för mycket. Men jag ska frösöka ringa och smöra för dem på klin.fys så kanske jag kan få mitt hjärteko bokat på fredagen då i alla fall. Sedan den helgen blir det till att fira min underbara mamma som fyller 50 år. Vi ska åka till Norrköping och bo på hotell och kanske en spa-behandling hinns med också. Mysigt, mysigt!

Sitter just nu och lyssnar på Alex Schulmans Sommarprat, han är så himla bra...


Ny header

You like it?
Design by
Linuz.
Tack, tack, tack Linda!!!

Men jag avundas er för ni ser nåt' som jag inte ser, ibland känns det som ni lever så mycket mer

Arbetsveckan är slut för mig, jag är lycklig. Det var länge sedan jag var så här trött i både kroppen och huvudet. Jobbet ska föreställa något slags ordnat kaos, mest kaos. Folk som rör till det (inklusive mig). Men idag har vart en rikigt bra dag att avsluta med inför  3-dagars ledigheten med. Jag har haft en riktigt bra lista, hann hjälpa de andra och lära mig att sätta en injektion som vi ska sätta varannan dag. I like, mycket bättre än att sätta fragmin. Det gillar jag inte alls....

Helgen kommer bli så bra!!! Imorgon anländer Hanna och Oskar hemifrån så det blir häng emd dem hela helgen. Inga riktigta planer egentligen. På lördag sa vi spåra på Klimt är planen. Sedan är det något som heter Öya festivalen i Oslo, den kanske man ska checka in. Längtar efter er redan nu!!!

Just nu sitter jag och lyssnar på Hasse och Tage, Stugägare Lindeman.

Jag älskar Lindeman sketcherna, så mycket minnen från när jag var lite och masssor av bilresor med mamma och pappa. En favorit är Hundägare Lindeman och Punkrockare Tindeman Lindeman. Hasse och Tage måste ju typ vart bäst i världen på att improvisera....

Kvällen i bilder

Vinfrossa igår på balkongen med Jessica, super super mysigt. Jag tror att vi behövde hänga lite och prata ordetligt. Vi hann avverka det mesta... Vi skulle ju även planera för när Hanna och Oskar komemr men det får bli lite spontant helt enkelt.


Kvällens sötaste sällskap


Lite räkor och massor med vin. Kan det bli bättre?


Här skulle jag ta kort på hur misgt vi hade det, lyckades sådär. Men mysigt var det.


Najsaste efterätten: Jappmousse.

Nu ska jag och jobba kväll. Jag vet att om de inte har hyrt en en extra ikväll kommer jag och Hanne gå under. Håll tummarna för mig...

Räkfrossa på balkongen

Efterrätten som Jessica önskade med choklad står i kylen... Nu ska det bara städas lite sedan är jag redo. :)

The smile on your face

Ibaldn sitter och och fnittrar för mig själv (Obs. jag skrattar inte bara som långben) och så vill jag fnittra lite till för det är en skön känsla. Då tänker jag: Hur ska det gå i livet? Hur ska det gå i rederiet? Jag vet det är jättefånigt, men det ger minnen från en kväll fylld med skratt.

Höhöhö

Jag satt nyss och läste en blogg och skrattade till för mig själv... Och jag höll på att smälla av. Jag brukar mobba mig själv för mitt skratt men nyss var det extremt. Jag gjorde ett sådant där kluckande som långben gör. Inte flera i rad utan bara ett, sedan slutade jag skratta av chocken...

Har för övrigt hittat en efterrätt tills imorgon... Den låter mumma. :)

No one is going to love like I do

Jag trodde attkvälle på jobbet skulle bli kaos. Det var inte kaos men det var en av mina hårdaste jobbdagar hjemmesykepleiens historia tror jag. Det var kolungt innan pausen, jag Omar och Ida riktigt njöt av livet och jobbet. Omar och Ida åkte och köpte Kina-mat och vi satt och åt och skrattade med levande ljus. Sedan brakade loss och jag jobbade mellan 19.00 och 22.30 i 180 km/h. Jag var sopslut när jag kom hem, kunde inte sova för att jag avr så uppe i varv. Seean var det bara och på't igen, men idag har det vart bra. Mne jag längtar inte till nästa gång jag jobbar kväll alltså.

Imorgon ska jag och Jessica ha räkfrossa (vinfossa) på min balkong. Jag har blivit ansvar för att ordna vin och efterrätt. Något med choklad önskade Jessica. Jag känner att jag vill slå på stort så jag får nog plocka fram min stora chokladbok...






Natten

Jag har jobbat inatt, först väcktes jag av ett underbart fylle(?)samtal från Frida, Cecilia och Martin. "Vi hamnade mitt i ett streetrace, sedan ett till i Ärla. Vad fan är det för människor som går på sådant här sa vi sedan mötte vi NN och NN. Hörde du Clara vi mötte NN. Sedan kom vi förbi streetracet i alla fall och åkte på fest, hämtade Martin där. Åkte för att käka på McDonalds i Strägnäs. Tror du inte att dte var ett jävla streetrace till där?!?! Dessutom var McDonadls stängt så nu ska vi ttill Ugglan..." Verkade som mina vänner var på turné inatt. Wish I could have been there. Haha.

För övrigt drömde jag mardrömmar inatt, om att det sulel vara kaos på jobbet ikväll att de skulel tvinga mig att jobba helt onormala tider för att det var så mycket att göra. Jag känenr mig stressad för att gå och jobba. Herregud.

Men nu ska jag strax hoppa på cykeln till jobbet och det kommer nog att gå alldeles utmärkt...

Tankar om att studera

Vi har börjat fått fasligt mycket på jobbet just nu, jag tror egntligen inte att vi har kapacitet till det vi ska göra om kvällarna. Det trista är att vi blir stressade och trötta och brukarna blir trötta på oss för att vi inte kommer i tid/inte kan göra det lille extra/inte har tid. Men det ska nog lösa sig det här med. Man får bara ha tålamod.

Jga hr börjat läst min turnus nu i allla fall och sett att jag är ledig både helgen mamma fyller 50 år och när det är högskoleprovet och om jag bokar tågbiljetter nu blir det sjukt billigt. Najs!

Jag ska göra högskoleprovet nu i oktober, ag måste träna sinnesjukt mycker om jag ska uppnå det resultet jag vill ha för att kunna komma in på det jag helst vill. Alltså jag var ju inte dålig med mitt gamla resultat, jag var mycket nöjd. Men nära skjuter ju ingen hare. Eller som det ekar i mitt huvud: Bra är inte tillräckligt bra för psykologprogrammet, du måste bli bättre.

Så nu har jag tittat på året antagningsstatisk, och dte känns inte helt omöjligt.
Här kommer betygstatistiken på psykologprogrammet i Urval 2, ordningen är vart jag helst vill studera:
Göteborgs universitet HP: 1,8
Uppsala universitet HP: 1,7
Stockholms universitet HP: 1,8
Karolinska insitutet HP: 1,8
Umeå universitet HP: 1,6
Lunds universitet HP: 1,8
Örebro universitet HP: 1,6

Att börja studera skrämmer mig oerhört, vet inte varför men det känns bara ganska jobbigt och krångligt...

Fika och film

På Hammargärdet hade man en grej Fika och film, minns ni det. Man skrev fika och film på tavlan i klassrummet och varje gång klassen hade skött sig en dag så suddade läraren ut en bokstav, och ibland skrev de dit en. Gud vad mysigt det var men så otroligt jobbigt när de inte suddade ut en bokstav. Om jag inte missminenr mig lyckades Tessna och någon kille i hennes klass få dit hela meningen igen efter en stökig lektion. Haha.

Ikväll har jag haft min egna fika och film, fast dte blev inte negerbollar som det alltid var då. idag blev det ost och kex, fett gott. Mn först blev det en Shoppaholics bekännelse i alla fall. En ganska gullig film, men inget som jag kommer minans så där. Just nu tittar jag på The proposal den älskar jag för övrigt.

Jag har hittat värsta bästa sajten där man kan titta på massor av filmer och tv-serier gratis. Till och med Johnny Depps nya ligger ute där. Inte i så bra kvalitet kanske, men det duger helt klart för mig om jag får se dem gratis. Haha. Men nu har jag nått dagens time limit efter att ha sett en och en halv film. Eller så är det min dator som vill jag jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska upp imorgon.

Men jag lyssnar alltid på min dator så: God natt, allihopa!

För övrigt

För övrigt är mitt nya favoritord...

För övrigt så blir det nu lite cola light med ost och kex. Till det? En shoppohoclics bekännelse. Perfekt sätt att belöna sig själv när men egentligen skulle ha en ledig fredag men lovade att jag skulle jobba om jag fick 100% övertidsersättning. :P


Sagan om fåret i Norge

Det puckade fåret på bilden nedan gick alltså på någon/något slags berg eller kulle och betade i godan ro då han fastnade med hornet i elledningen som gick nära marken där. Fåret fick panik och gled ut på elledningen.

Till fåret och ett par tyska turisters stora lycka kunde de med ett laso dra tillbaka fåret till kullen så det enkelt kunde haka av elledningen. Helt naturlig men otrolig förklaring...

And everything is what it is

Så det här ängnade jag mig åt när jag inte färgade hår, en Irene Huss bok och bigarråer på en solig balkong.


Så här blev håret, verkligen nte vad jag förväntade mig men det käns mycket fräschare nu. Det var nog lite sunkigt förut med lite utväxt och lite blonda slinor om vartannat. Men jag skulle bli mer ljus men blev mörkare, kanske för den där röda färgen innnan den ljusa.


Talk to me, Svea

Anna har lagt ut en så jävla bra version av The way I are på sin bloggen, en länk till både Annas blogg och låten här.

Har för övrigt vart ute på en timslång promenix med Jessica på vårt favoritstråk här. Båda åkrar, berg och bäckar på en timme. We like it! Men nästa gång ska vi nog prova Losby lite, det sägs ju vara väldigt vackert där. Säger jessica i alla fall. :)

Jag och Jessica har även diskuterat Hannas och Oskars stundande besök och vi vad vi ska göra.. Utgång for sure!


Mitt favoritställe i hela Lörenskog tror jag, fast idag när jag var där var det sommar!

Delrapport

Just nu ser mitt hår förfärligt ut, jag är nervös. Jag skule ju färga mina slingor med röf gärg för att sedan inte få ett grönaktigt resultat. Röda det blev de med besked. Jag ser hemsk ut, men efter regn kommer solsken hoppas jag...

Tele2

Jag ger tele2 tre dagar till att skicka mitt simkrot på annars kommer jag börja hata dem och säga upp abonemanget redan innan jag börjat använda det. Jag är så trött på dem, och att de har bäst priser till Sverige. Kanske ett mer serviceinriktat företag skulle vilja börja satsa på norgesvenskarna...

Det kan bara hända i Norge...


Försök

Jag tänkte ge mig på att färga mitt hår lite idag, jag skulle göra det i lördags men det blev alldeles för tajt med tiden. Så nu kanske jag förhoppningsvis blir lite ljushårigare idag. Jag stod i valet och kvalet mellan ljusare och rött. Så om jag inte blir nöjd kanske dte blir rött då, Tessan bearbetar mig lite.

Men bara för att hon är assnygg i rött hår betyder det inte att jag är det...

Jag är nog mera inspirerad

Jag är inne i ett litet läsflow känenr jag så ikväll när jag ska sova ska jag ge mig på Sonat till Miriam av Linda Olsson, som har författat Nu ska jag sjunga dig milda sånger som jag bara älskade.
Ännu en garaterat tårdrypande bok, men hey, när jag ändå är igång kan jag ju fortsätta och tömma tårreserven...



And have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness, take away my sadness
Ease my troubles, that's what you do

There's no mening why you should say good bye

Jag har just läst en underbar bok, jag som är en sucker för att ligga och gråta och tycka synd om mig själv och andra passar den boken mig som handen i handsken. Jag har gråtit och skrattat om vartannat.
Jag har läst Min bästa väns dotter av Dorothy Koomsom.



Jag ska inte skriva någon recention här, dte är jag alldeles för dålig på böcker för att göra. Men boken berörde mig, och jag kunde inte släcka lampan före 03.00 igår natt eftersom att den var så bra (eller att jag sov till 13.30 på dagen).

Men boken handlar i alla fall om Kamryn som tar över vårdnaden efter sin bästa väns dotter. Sin bästa vän som hon inte har haft kontakt med på två år på grund av ett svek från bästa vnnen och Kamryns pojkvän. Första dlen av boken fick mig att gå bra, allt skulle liksom gå vägen det var där jag slutade inatt. Sedan andra halvan blev allt jobbigt och rörigt men ändå fint.

Jag vill nog lite att alla ska läsa den här boken...

Tanke

Jag sitter och tittar på bilder på andra barn och inser att jag inte tycker att dte finns nåot sötare barn än mosters lilla John. Sedan tänker ag att många andra mostrar, mammor, pappor med mera med mera tänker så. Och så blir jag glad att det finns så många söta barn och att alla har olika smak. Det vore förfärligt för mig om alla tyckte John skulle vara sötast för då skulle jag aldrig kunna ha honom för mig själv...


För övrigt så har han väl världens sötaste kläder här va? De är från mig, hahaha.

Kräftskiva i lördags


Ibland

Ibland har jag det trist och sitter och surar lite för mig själv. Då tittar jag lite på det här...



Sedan tänker jag att livet inte är så trist.
Gratulerer med dagen, gullet!