Sliten

Jag känner mig så smått sliten idag, det blev på tok för lite sömn inatt. Men vilken kväll det blev då! Jag hade det underbart kul, HIA är verkligen ett härligt gäng att gå på fest med. Det är alltid intressant att se sina arbetskamrater lite onyktra. Någrea diskussioner från kvällen:

Linda har gjort en underbart god sallad men det går inte åt så mycket eftersom det finns både bröd och kräftor med.
L: Ni måste äta mer sallad annars tror Niklas att jag är en dålig kvnna som inte ens kan göra sallad.
Carolina snäll som hon är sätter verkligen igång och äter sallad, jag plockar ut avokadobitarna och äter upp dem.

Jag sitter på golvet och byter skor, Minan kommer fram till mig. Minna är ganska onykter och har insett det. Jag själv har inte insett att jag inte är helt nykter.
M: Jag ska nog inte dricka mer Clara.
C: Det ska jag!!!!
Men jag kan tillägga att jag bara drack ett glas vin efter det.

Carolina är glad i hatten.
Ca: Kom Clara så dricker vi upp spriten som där kvar!!!!
C: Okej...

Eva, klockren människa.
E: Jag skulle vilja skåla för HIA, jag är så stolt och rörd att jag får jobba där. Skål för HIA, Karin och Anders.
Upprepades ungefär 17 ggr under kvällen.

Det blev efterfest i bilen hem, en pilot skjutsade hem oss. Jag ljuger faktiskt inte, han är pilot. Efterfest musiken bestod av Det bästa från Astrid Lindgren.
 
Jag ska lägga ut någon bild, men det blir nog endast på mig då alla bilder som är tagna under kvällen endast får dyka upp på ett slutet forum för endast anställda på HIA på facebook. Haha

God natt kära läsare.



Look what they done

Ikväll ska Ewa vara duktig och åka och titta på en illgul bil som vi ska ha med oss till Norge om hon köper den.

Personligen ska jag inte alls vara så duktig utan jag ska på HIA-fest ikväll, kräftskiva. I scoutstugan i Skogstorp, där ifrån hr man ju mycket minnen, inte så många från nyår kanske men många andra goda minnen. Så kvällen blir fylld med kräftor, sång, lekar och underbara arbetskamrater. Känns lite tungt att de inte är mina arbetskamrater så länge till. Men sånt är livet, arbetkamrater kommer och går så får man hoppas att man fortsätter ha kontakt med några av dem. :D

Så nu ska jag packa ner kräforna och nubben. och ej att förglömma: hårspray till Linda. Minna ska sova hos mig ikväll sedan, känns tryggt så att jag inte hittar på några dumheter. Som att ge sig ut i natten och plocka blommor eller något. Det har ju lixom hänt.


Fin låt

Diggin' a hole and the walls are caving in
behind me,
airs gettin thin but I'm trying,
I'm breathing in,
come find me

Aldrig en lugn stund

Och aldrig en tråkig heller har jag med Ewa. Såhär såg det ut senast jag och Ewa hade en date, glädje och sorg, hopp och förtvivlan i en underbar blandning.


Jag tror de här är varför jag och Ewa aldrig kommer att ha tråkigt. Vi måste skriva massor av små söta lappar till varandra när vi går och jobbar, dock lite positivare än denna.

Det löser sig alltid sa han som sket i badkaret

Nu börjar dte lösa sig. Ann-Marie visade mig idag på jobbet hur jag ska skaffa ett undersköterskeleg i Norge. Och den andra goda nyheten är att Tessan ska bo i min lägenhet när jag flyttar. Att hon ska flytta är i sig iofs ingen god nyhet eftersom att det tyder på att Duvetorp ska säljas. Och det uppskattar väl ingen. Framför allt inte anledningen till det.

If I could dream away

and you say you have to be there
cause you feel so ordinary
but you know how much you need me
when the sadness comes for you
and I know you feel
the weight that's on your back
can get you through
when lost is all you have

LOST IS ALL I HAVE

What hurts the most...

Som om min fot inte var misshandlad nog. Ni ser ju även skavsåret. Nästa gång jag stänger en tunbg metalldörr ska jag försöka komma ihåg att flytta på foten.


Hösten? Livet?

Livet är det som händer medans du väntar, brukar man ju säga. men nu efter ångest och massor av annat så har jag bestämt mig för att ta tag i livet och leva det.

I november flyttar jag och Ewisen till Norge och ska bo där för en tid. Nu känsn det lixom officiellt, jag ska gå opch säga upp lägenheten den häör veckan har jag bestämt mig för. Shit asså det är på riktigt nu. Nu ska vi bara hitta en norsk lägenhet. Min puls stiger bara jag tänker på det.
 
Mamma och Tessan anser att det en stor personlig tragedi för dem att jag flyttar, och visst jag kommer sakna ihjäl mig efter dem och vardagslivet här. Men jag måste samtidigt leva nu när jag har chansen. Tessan frågade mig om jag hade tänkt på avd som kan hända med pappa när jag är borta och jag kan helt ärligt säga att om min pappa inte var sjuk hade jag flyttat betydigt längre bort än Oslo i alla fall. Han hade sparkat mig ut i världen för pappa och jag var så lika på det sättet. Vi ville alltid resa och se nya saker. Och Tessan, jag är aldrig längre bort än ett direkttåg till Oslo! Desutom vet jag att Lisa är så rejäl så hon tar nog till och med dig till Norge om du vill.

Hanna vet jag med kommer att få superångest av detta, men få inte det mitt hjärta. Du är aldrig ensam, jag var helt ensam i Eskiltuna när du och Jessica flyttade men att komma hem på kvällen och se ett nytt mail. Det var så underbart. Ni fanns så långt borta men så nära... Desutom så måste du verkligen ägna dig åt fysik i år. Haha

Kvällen som så

Jag vet inte riktigt vad det är med min dator, den är lite toktig ibland eller så är jag tokig och drömmer. Jag somnade  alla fall med datorn och musik på och jag kan nästan sväara på att samma låt spelades hela tiden, jag hörde den i alla fall två gånger i rad men sedan bytte den plötsligt. Jag bir alldeles konfys.

Har fikat med Hanna idag, alltid lika skönt att snacka skit om folk och fä. Speciellt hur maktkåta Eskiltunas krogvakter är som inte har någt att göra på dagarna utan hänger på Waynes....

Imorgonn kommer Ewa och vi ska ha "stor spåna kring Norge dag". Jag har insett att det värsta med att flytta till Norge faktiskt kommer att bli att säga upp min lägenhet, jag vill inte. Jag klagar väldigt mycket på min lägenhet och tittar på nya hela tiden, men herregud det här är min första speciella centralt belägna lägenhet!  Jag får lite ångest av att jag ska lämna det här, men herregud någon gång måste man ju flytta och jag vill inte bli en tragisk människa som fastnar här hela livet. Det är inte min dröm, därför måste jag ta tag i mitt liv nu. Annars finns det en risk att jag blir kvar i min lilla men centralt belägna lägenhet i tills jag fyller 80 år och jag måste flytta in på ett äldreboende för att jag ine klarar att gå upp till fjärde våningen längre.


Så imorgon hänger jag med den vänstra av dessa flickor, men om jag känner henne och mig rätt är det inte helt omöjligt att vi åker förbi blondie för en fika. :P

Pillat

Jag har nu pillat bort hela översta sårskorpan på mitt knä, har nu börjat på andra lagret. Nu gör det riktigt ont...

Börjat jobbat idag igen

Och det kan jag säga att det var med besked. Varför sätter man upp sig på de akuta patienterna när man just vart ledig två veckor och känner sg som en jävla novis? Jag kan ju säga att det inte slutade alltför bra i alla fall, men men. imorgon är det en ny dag och nya utmaningar. Jag tror att mit jobb gör mig hårdhudad, men det gör det nog inte egentligen. En dag kommer jag bara gråta och gråta.

Men jag har inte gjort några hemska misstag idag i alla fall, det hade vart trist för i så fall hade jag väl helt enkelt fått säga upp mig nu. Jag ska ta ett snack med min chef imorgon i alla fall men jag ska inte säga upp mig. Jag vill dock gärna vet hur min framtid ser ut på HIA.
 
Min närmsta framtid ser i alla ut så här, att nu ska jag sova och imorgon efter jobbet så blir det en fika med en lovley girl.


Packat???

Sofia packat vad är det? Jag tänkte ta med mig ett par trosor i fickan bara sedan är jag redy to go. Eller inte. Jag hatar att packa, jag är sämst på det. Men det här gången har jag bestämt mig för att få plats med allt i en ryggsäck. Men den börjar bli full, riktigt full. 

På tal om full har jag fått värsta bra bloggidén. Jag som alla andra bloggar är ju kåt på min besöksstatistik, men jag har dock inte så mycket att njuta av sedan. Jag har en väldigt låg statistik, men jag kan glädjas åt att mina läsare har kvalitet. Men åter till min nya idé att locka läsare. Jag ska börja lotta ut saker som de gör i de riktigt stora bloggarna. Men jag ska lotta ut annorlunda saker, jag har bestämt mig för att efter varje förfest ska jag lotta ut det som blir kvar som inte är mitt. Eller varför ska man lotta, jag borde ha det till högstbjudande...

Saker jag kan erbjuda just nu är, två öl (minns ej sorten), två halvurdruckna tetror med vin, en påse med kläder. Ofta också ofta massor med groggvirke men det är jag oftast alldels för tröstig dagen efter själv för att det ska bli något kvar. Om jag kommer hem någon natt och bestämer mig för att börja utbjudningen direkt kanske ni kära bloggläsre till och med har sådan tur att ni kan bjuda på inventarierna. Vad sägs om en trasig stol och en sönderhoppadsäng?

jag kan lixom blondinbella bli rik på att blogga, även fast jag är dålig på sär skrivining(!) och att lägga ut snygga bilder på mig själv. Nej dags för lite tonfisksallad, ni vet low fat high carb dieten, eller hur var det nu...

Strax

Strax bär det av till Götet för lite semester och bara koppla av, hoppas jag. Man vet aldrig hur det blir det. Vad jag vet att är att det kommer att bli superkul om inte Sofia blir arg och börjar knuffa och slå mig. :P Tur att jag är stark och kan golva henne i ett slag i alla fall.

Att golva någon, är inte det ett typiskt bonnigt uttryck? Jag gillart i alla fall. Min andra fråga är varör jag inte lagt in någon Ewa Eastwood på svenska på min Ipod. Jag måste göra det innan jag åker!


me and my travelmate

Existensiell kris

Defenition:
Att vara människa, att utvecklas och förändras, hur psykiska problem uppstår, vidmakthålles och upplöses.

Livet känns bajs just nu, jag lägger ingen närmare analys på hur moget mitt ordval just var.

Orkar inte

Jag orkar inte tjafsa med någon på min semester. jag ska försöka att bara vara glad, men vi får väl se hur det blir. Fick bilder av Ewa idag i alla fall från utflykten. Kommer väl upp lite senare.

Just nu har jag ett större problem, jag ska klippa mig men jag har ingen aning om hur... Jag missdae föresten min tvätttid imorse, jag får satsa på imorgon bitti istället.

I'm so tragic, this is the real truth about me

I'm a little girl
trying to survive
in a psycho world

and I've got a big mouth
and a heart full of shit
but I don´t care about it

Haha. Dagen har vart underbar. Imorse så började den med att jag sprang iväg och köpte en present åt Ewa, ett presentkort på chokladpralinen blev det. Mysig affär den där Cholkadpralinen.
 
Sedan satt vi oss i bilen och for iväg till Taxinge slott (dvs "kakslottet") fikade, myste i solen och tog massa kort med självutlösaren. Haha. När vi blev trött i fötterna och på lla getingar så åkte vi till mariefred och gick till Gripsholmsslott.  Gick och tittade på portträttsamlingen. Jag var intresseard av porträtten, Sandra av den antika inredningen och Ewa av ingenting. Jo sina skavsår på fötterna. Sedan gick vi och strosade i lilla Mariefred, då blev det mer fart på Ewa shoppoholic som hon är.

Sedan bilen, ja igen! Till Eskiltuna där vi köpte Kina och hämtade en enorm dammsugare. Alltså bakelsedammsugare som sandra åkte och gav bort lite på random. Sedan till Sandra och Roberts fina hus och käka och dricka lite vin. Kvart över sju var jag hemma, en riktig heldag som blev helt lagom lång. Sådana dagar är det bästa. Och då har vi lyckats äta gott, umgåtts och insupit lite kultur.  

Nu är jag tröttare än tröttast, jag ska försöka sortera lite tvätt tills imorgon då jag har tvättstugan mellan 07-10, helt ohumat jag vet man jag ska man på semster så ska man. Jag har bokat samma tid på torsdag och om kläderna inte hinner torka då tills fyra får jag väl föna dem...

 

Fredags


Jessica med kameran i högsta hugg.


Strike a pose...


Plötsligt satt Jessica i en kundvagn på väg till staden.


"Se ensam och övergiven ut..."


<3


Hela gänget

Haft en dag, varken bra eller dålig

Dagen har vart både bra och dålig därför får den bara vara bra. Bra har vart att vara hemma och umgås med mamma, syster, mormor och morfar. Dåligt har vart att hälsa på pappa. Jag vill inte skriva mer idag, men imorgon kommer bli en riktigt bra dag. Jag känner det på mig.


Why?


In one single moment your whole life can turn 'round
I stand there for a minute starin' straight into the ground
Lookin' to the left slightly, then lookin' back down
World feels like it's caved in - proper sorry frown

Torsdag - Lasse


Linda och Frida




Hela gänget utom Linda


Och så underbara Lasse.




Det är inte lätt att vara kort när man går på konsert, men då får man vara smart. Eller ha en stark och lång vän..

Ändrade planer

Nu ska jag inte ut till mamma tydligen, jag ska till Tessan och fika med henne, Lisa, Totte och mamma. tessan hade visst fått massa tårta efter att Anna har jobbat helg på tx. Mums.

Nu ska jag till Fia och Putte och hämta min saker som ligger där och skräpar...

Bubbly

Har haft två underbara daga och jag har faktsikt inte hunnit uppdatera på grund av sömn går före det mesta för mig. Så fredagen var ju så trevlig, jag vet dock inet riktigt vad jag ängnade dagen åt men framåt kvällen dök ett gäng med festsugna vänner upp. Frida, Hanna, Jessica, Fia, Mads, Martin m.fl. Vi hade så trevligt så, vi fixade lite "porrbelysning" i mitt tak och upp och hoppade så dant så. Sedan gick vi till Nybron där det som vanligt är mycet folk och drag.

Det mest onormala som hände denna kväll var att jag snubblade på torget och en utländsk kille i min ålder kommer och erbjuder sig att hjälpa mig och och jag säger vänligt men bestämt nej tack. Efteersom att jag redan hade hittat balansen och var på väg upp igen. Då börjar han skrika och härja och kalla mig svennehora. Jag förstår inte riktigt vart det gick fel i det här dramat. Två väldigt upprörda telefonsamtal senare till Jessica och Hanna så var jag hemma i min trygga lägenhet i alla fall.

Lördag: Yesterday lixom. Sov väldigt längre gjorde jag, jag gick närmare bestämt upp halv tre. Då gick jag ner på stan och mötte Jessica och Mads och  köpte en present till Fia. Hon fyllde ju 20 år igår. GRATTS!!!!! Sedan bar det alltså av på förfest till Fia och Putte. jag hade verkligen supertrevligt, kul att träffa några gamla paralellklassare och lite nytt folk.

Efter det var det dags för stan. men Sandra och jag tappade bort alla andra då vi fick syn på Lisa och Totte i sin raggarbil då var var tvugn att jaga ifatt dem och hälsa. Efter det var det Harrys som gällde. Där var det så fullt så att det nästa blev jobbigt. Men det var inte så full där jag ville vara, nämligen på scenen utanför där Wildfire Willy & The Ramblers spelade, riktigt coolt att se dem tycker jag. De är ju kult i rockabillykretsar.

Ja, ja en kort uppdatering i alla fall. Eller kort och kort. Ikväll bär dte av till landet och hälsa på min mamma som inte ens är hemma. Haha


It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.



Blilder kommer upp senare då min kamera ligger hos Fia och Putte.

Svensk musik

Jag har ju i ett tidigare inlägg hyllat svensk musik och efter att ha vart på Lasse igår måste jag väl göra det igen. Underabara Sofia Karlsson och Miss Li. Love em. Så du har jag vart välidgt supportande och laddat hem dem. Vad gör man inte för att stödja den svenska musiken. Men jag betalar dock konsertbiljetten kan jag påpeka. :S


Miss Li


Sofia Karlsson

Laddar även hem underabar Abalone dots just nu. :P

Haha

Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget, haha. Jag har gett upp min karriär som modebloggare, okej.

Idag känner jag mig något nedbruten efter gårdagen, min fot göt ont som få. Det gör ont så fort jag gåt. men man får väl helt enkelt vara glad att man kan gå när man ska på Lasse ikväll. nacken gör också ont, jag vet inte om det beror på ridturen på den vilda hästen i lekparken inatt. Frida blir så himla himla rolig när hon fått i sig lite. Vi hade en vldigt intressant diskussion om Fridas tunnbrödsrulle. Men det värsta spåret efter igår måste ju var min säng, den tåltydligen inte att hoppas i och nu sover jag i en grop. Men jag ska ju ut till Stor Sundby efter Lasse och tänkte sno med lite spik hem så att jag kan få ordning på sängen. :P

Ikväll blir det Lasse då, frågan är vad man ska ha på sig. Vi ska åka om 50 minuter och det känns som att man behöver ha varma kläder i alla fall. Jag känner mig rikitgt taggad och hoppas att jag klarar att hoppa lite granna.

Vad har jag mer gjort idag, jo jag har bokatt tatueringstid. Giss när jag fick tid? 090115. Alltså 15:e januari nästa år! Tur att ens tatuerar är inpopulär.


Kvällens outfit

Kanske borde bli ett insalg i min ack så populära blogg. Men det är inte så himla roligt när jag jobbar kväll dock. Antingen se mig i landstingsuniformen eller mina sköna mjukisar på väg från jobbet. Men vem skulle inte vilja se det?

Men ikväll ska jag för ett litet ögonblick lådsas att jag har en modeblogg bara för att jag är så himla nöjd med min nya klänning och dagens sminkning. Någon gång måste man ju få vara nöjd med, och kunna säga det.







Ja ni hade fått en helkroppsbild om jag hade vart så smart att jag hade en sambo men nu får jag nöja mig med självutlösaren och jag har tydligen ingenting i passande höjd bland mina möbler...

Vad var det Carolinga Gynnings bok hette? Just det EGO girl. Nu ska jag ladda inför en underbarkväll i alla fall, jag har hoppat runt här lite till lite rockabillymusik. Ingenting får mig i stämmning som det. :D

God dag

Jag hade bestämt mig för att ha God morgon som rubrik sedan tittade jag på klockan. Jag insåg då att god morgon inte var passande. Men jag har vart uppe i en timme i alla fall.  Man måste ju passa på att vila på semstern d.v.s. sova 1 timmar per natt.

Dagens plan är att städa, på riktigt den här gången. Jag måste städa nu för det är visst förfest här ikväll. Nu kommer jag inte undan längre, när jag skrivit klart är det bara att ställa sig vid diskbänken och diska. Wie...

Imorgon blir det Lasse nu då, jag lyckdes boka en biljett nu på morgonen i alla fall. Det tog sin lilla tid det, men vill man se Lasse så vill man. Jag borde börja ladda med lite Lasse nu, jag har ju hela min Ipod full med honom men det hjälper lixom inte om man inte får den att fungera. Om jag mot flrmodan skullefå den att fungera får det nog bli en långpromenad idag med. Jag har funderat på att gå till gymmet men jag blir så himla uttråkad om jag går ensam och i så fall vill jag bara köra crosstrainern men det får man inte gör hur länge som helst på Friskis.

Nu spårade jag visst lite, dags att diska.

Mamma Mia

Jag älskade filmen, men det påminnde var ju precis som musikalen och jag älskade ju musikalen. Lite förvirrande dock när de sjunger låtarna och jag lyssnar väldigt nogrannt vad de sjunger på engelska för samband och sammtidigt läser man texten på svenska som inte riktigt övernsstämmer med texten. Ja, ja men filmen var riktigt br i alla fall. En riktig må bra-film.  Jag har just laddat ner soundtracken. :P

Har haft en riktigt bra dag över lag faktiskt. Gick ner runt lunch och mötte Tessan och Linda på stan och shoppade lite. Två underbart söta t-shirtar, en klänning, ett par skor för mindre n halva priset! Även ett halsband, armband och ett ar örhängen adopterades. Jag älskar rea, klänningen var dock inte på rea men för fin för att motsås.

Imorgon är det dags för urspårning igen. Ska kanske ha min nya klänning då. Vilken tajming.

Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna allt på min semster nu. Men jag har en plan. Eller en idé i alla fall. Det som är det största problemet just nu är att jag inte lyckas boka min Lasse biljett tills på torsdag, det finns visst ingen kontakt. Jag blir tokig. Men om jag inte lyckas ikväll får det väl bli en promenad till turistbyrån imorgon då, det är ju i alla fall grönt på hur mycket biljetter det finns kvar. Och om inte jag kan köpa borde ju inte någon annan heller kunna köpa...

We were living for the day, worries far away

I if could dream away

and you say you have to be there
cause you feel so ordinary
but you know how much you need me
when the sadness comes for you
and I know you feel
the weight that's on your back
can get you through
when lost is all you have


when all you do is wrong
when all you feel is wrong
if I could dream away


Sverige har väl egentligen en av världens bästa musikscener. Nya bandet för mig The Mary Onettes.

Lost - The mary onettes

Första dagen snart avklarad

Första dagen på semestern är snart avklarad då. Jag har inte gjort så mycket. Sofia kom och ringde uppfodrande på min dörr vid tio. Jag sov fortfarande som en gris även fast vi bestämt att vi skulle träffas då. Ibland undrar jag hur hon står ut med mig, haha. Jag får ta och köpa henne en riktigt fin 20-års present som plåster på såren för att jag jämt är sen och velig när vi ska göra något...

Men första dagen då, Sofia fick sitta i min soffa medans jag försökte vakna. Sedan tog vi en promenad inte ens särskilt lång vi var väl kanske ute i 40 min. Sedan gick jag hem och läste lite bloggar, jag är ju helt bloggberoende. Seda gick jag och la mig igen och sov i tre timmar. Hade helt sjuka drömmar. Jag gick upp och diskade och lagade lite mat. Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag, jag har förberett mig mentalt inför den stora städningen som jag har lovat min lägenhet. Jag är så trög om jag verkligen skulle sätta igång och städa skulle det kanske ta max tre timmar men jag kommer ingenstans lixom.

Jag har vart lite sur/deppig idag bara för alla planer man försökerv skapa går i stöpet. men det finns ju anledningar varfr de går i stöpet och jag vill inte vara sur men det är så svårt att låta bli ibland. Jag känner mig som en så dålig kompis när jag är sur och gnäller, men ibland är man väl sur helt enkelt. Men nu är jag gladare. Jag har ju semester ffs...

Imorgon blir det bio med mamma och systrarna. Ska bli underbart kul Mamma mia ska vi se. Alla har ju sagt att den är så bra. Jag älskade ju musikalen när jag och Ewa var och tittade på den i London. Vad jag skulle vilja resa tillbaka dit, gärna med Ewa igen. Vi hade det underbart, det enda vi missade att göra var att gå på fotbolls pub. Varför gjorde vi inte det????



Jag får göra vad jag vill

För jag har semester. Underbat. Jag funderar nu på att ta en liten power nap, sedan städa lite och laga lite lunch. Låter inte helt fel.

Frågan är vad som händer ikväll? Vem vill underhålla mig??


Sushikvällen

Vi hade ju sushikväll i torsdags, här kommer lite bilder.


Vi överskattade kanske våra sushikunskaper något, mycket svårare än vad vi trodde.


Hanna ser något skeptiskt ut.


Ju fler kockar desto sämre shushi... Har jag hört.


Det blev fint i alla fall.


Jessica kan konsten.


Det kan inte jag. (Jag försökte innan men insåg att det bara var att ge upp...)

Ohh, we're going to Ibiza

Eller så åker jag och Sofia på semster till Göteborg i alla fall. Det duger absolut lika bra. Det vore väl iofs inte helt fel med en charter när man har detta väder. Bara festa och sola i en vecka.

Men nu har jag semester, lovley.

Götet är planerat i alla fall, jag önskar att vi kommer iväg till Gotland med men det ser mörkt ut. Men det är inte hela världen om vi inte kommer iväg, det är ju Åfesten då och så fyller ju Sofia 20 år. :D Så det känns som att denna semester kommer att fara förbi utan problem med eller utan en tur till ön. Även om jag önskar av hea mitt hjärta att vi kommer iväg. Kogängest does Gotland lixom.

Nej, dags att fira semestern med lite Arn tror jag....

Yesterday

Först jobbade jag, en helvetshelg på HIA känns det som. jag har vart hel död efter jobbet både fredag och lördag. Men igår var det bara att ta nya tag och hoppa in i duschen så drog jag och Sofia iväg mot Malmköping för att fira lilla Ewa som blivit stor. Men efter vi var tvugna att dra vidar ganska tidigt för jag skulle träffa mamma och Tessan som skulle hämta alla dessa katter som våldgästat min lägenhet i en vecka. Min näsa har resan slutat rinna btw.

Sedan tog jag och Sofia några drinkar och gick till harrys, sent och dant blev det. Det var tyvärr inte as mycket drag på Harrys men vi hade jätte roligt. Eller jag hade dte i alla fall. Marsvinsdansen är klockren. Efter Harrys gick vi och träffade Putte och jag och Sofia käkade mosrulle. Sedan gick jag visst hem och uppdaterade bloggen.

Men nu är det dags att jobba, jag hoppas för kung och fosterland att det ska bli lite lugnare idag. Men med det flyt jag haft denna helg så lr det ju inte bli så... 

Paps, I miss you

Pappa, kom hem!
För vi längtar efter dig!
Kom innan sommar'n
är slut, lilla pappa!
Åskan har gått,
och om kvällen blir det mörkt,
stjärnorna syns nu
på himlen igen.

So hard to find my way, now that I'll all on my own


Sitter här

Och har inget för mig alls. Eller jo, jag pratar med Martin på msn. Trevligt, trevligt.

Men då börjar jag istället att kolla på kläder. Så nu har jag gjort en underbar önskelista på internet med lite kläder jag vill ha. 800 kr är jag uppe i men det är mycket kläder, bara rea kläder. Nu är frågan om man ska göra dte eller inte. Jag har lite ångest över att handla kläder när jag faktiskt ska på semester denna månad. Och Hanna och Jessica håller totlat med mig om att jag är oekonimskt. Eller inte bara Hanna och Jessica det kan nog alla skriva under på.

Har haft en underbar dag, Parken Zooo med Georg först som ni sett. Sedan shushikväll med tjejerna. Vi gjorde vår egna shushi och hade allmänt kul som vi jämt har. Det var ritkigt svårt att göra sushi och Hanna var inte riktigt nöjd med resultatet. Det var dock jag, men ajg är ju typ Sveriges minst kräsna människa och på det var jag så stolt över oss att vi överhuvudtaget fick ihop någonting.

Jag bode diska nu innan jag ska sova så får jag dammsuga hela min lägenhet imorgon innan jobbet. Det är dammråttor överallt efter att ToppenOskar och Kisser är här. De hårar väldigt mycket, och jag nyser väldigt mycket. Nej men diska då, jag återkommer med bilder från shushin.

Parken Zoo med Georg


Arten människa homo sapiens sapiens


Typ det gulligaste på hela dagen med den tokiga ekorren.




Min personliga favorit på Parken Zoo, dvärgflodhästen


Jag älskar sådana här


Jag älskar dem ibland i alla fall...

Jag vet att vi var unga och somliga kallade oss för dumma

Men jag saknar vårt naiva skratt.

SCHARTERPARTY...


Poolen som snart blev välidgt välfylld av massor med smaskigheter.


Scharterbrudarna numero uno


Ja dte var var ju varken skitvarmt eller eller skitljust ute men otfitten var given...


Bag in da box...


Jag hade en bastkjol runt varje tå, jag hade den gula kavr när jag vaknade på morgonen i alla fall. :P

Confused

Jag känner mig förvirrad och lkuven. tack och lov för att Jessica kom på en liten middag tog ner mig på jorden och fick mig att inse att jag är som alla andra. Men vad enkelt det vore om man inte var som alla andra!!! Jag har även lyckats gett en förklaring att varför jag spårar ibland. Jag tycker att det är helt okej för mig att spåra så att jagkan lätta på trycket i min hjärna ibland. Men vilken ångest är egentligen värst?

Ett väldigt förvirrat inlägg va? Men min hjärna känns lite klarare efter en kväll med Jessica. Hon är brutalt ärlig ibland.

Föresten så har jag nog nyst ungefär 50 gånger idag. Har jag allergi eller vad är det? Eller behöver jag lätta på trycket i hjärnan? Haha

Ljus

Jag är alldeles för ljushårig. Jag vill bli brunhårig igen, men jag blir ju så himla blek då.. :S

Citatet från förra inlgget kom från mig, efter en diskussion med Hanna på msn då jag fick veta att Georg ännu en gång fått valt psalmer i kyrkan. I couldn't care less egentligen eftersom att jag aldrig är där.

Jag har haft en orolig natt och drömt massor av drömmar. Jag drömde att jag skulle flytta till en arbetskamrats gamla lägenhet, och den hade helt bytt läge. Till ett mycket bättre kan jag tillägga. Den låg plötsligt i en lummig park efter ån. Men precis när jag skulle flytta in insåg jag att jag inte hade någon nyckel och personen som hade nyckeln hade trillat av en hängbro över ån på fyllan och drunknat. Inte helt vanligt med hängbroar över Eskilstunaån känns det som, inte heller att folk trillar i ån och drunknar.

Undrar

Jag undrar vart jag missförstod instruktionerna till hur man kokar ris. Det stod tydligen inte att man skulle stormkoka riset i en halvtimme. Snarare puttra tio minuter. Ja, ja nu vet jag att mitt luktsinne fungerar i alla fall.

När jag ska bli stor ska jag bli präst då får man bestämma alla psalmer i kyrkan. Förutom bröllop och begravningar, men då har man rätt stor makt ändå i egenskap av präst.

Jasså?

Det är en bag i en box lixom. Hur svårt kan det vara att förstå vad det är??? Love the song.

Jag har jobbat för första dagen idag på en vecka, först var jag trött och seg sedan gjorde jag en Annika och tänkte bara glada tankar. Så alla glada tankar studsar runt som glada bollar i kroppen som Annika uttryckte det. Jag gillar tanken. :P Glada tankar har idag bland annat bestått av att tänka på att jag snart har semester. Yeiii. Blir det både Gotland och Görteborg? jag har i alla fall baokat biljetter med Sofia till Göteborg nu. Det ska bli så roligt! Liseberg, shopping och gå ut på Avenyn...

Hoppas verkligen på att Gotland blir av med. Perfekt med lite Gotland inför Hannas skolstart. Haha

Roland är nu alltså hos Sofia och Putte. Det ska nog gå bra, Sofia verkade dock lite nervig. Men Roland är så snäll så man behöver inte oroa sig, hon var lixom rädd för att han skulle kissa i soffan. Tror hon min katt är destruktiv eller vad?


Jag ärlskar min lille Roland, jag hoppas han tycker om mig med. Haha


Min lille solstråle när han var mycket mindre.

I'm sleepy

Now it's time for bed. Jag måste ju orka jobba imorgon...

Åhhh

Åhhh, åbryggan. Det var najs i fredags på åbryggan. God mat och en riktigt god drink innan maten. Sedan lite förferre hos Lillit med kortleken. Jag är ju sämst på delen där man ska ställa frågor till varandra. Vad är du?? Jag är en traktor... Jag förlorade den delen varje gång, det är inte bara som jag säger jag förlorade faktiskt varje gång. Jag lyckades även snacka mig ur det en gång så att vi började om men jag förlorade ändå... Sedan blev det Nybron men då insåg jag att jag var sjuk och blev tvärtrött. På vägen hem råkade jag ut för något lustigt, en man av utländsk härkomst kom fram till mig och sa på broken english: Han: Are you married? Jag:Yes!!! Han: Ohhh, can I spend the night with you? Jag: NO!!!!! Sedan sa han bara okej och gick. Haha

Igår var det ju charreparty som sagt. Jag knallade till Julia i korta shorts och en jacka och halsduk. Jackan var dock typ längre än shortsen så det såg nog ganska dumt ut. Men partyt var trevligt och vi fick dansa lite bag in da box och så fanns det ju en pool full med is och drinkblandningar av alla de sorter. Jag är ju kung på att blanda drinkar. Lillit gav mig btw ett väldigt gott omdöme igår: Clara hon är ju förfestgurun... Jag berättade det för Madde och hon föreslog att jag skulle trycka upp det på ett visitkort. :P

När jag jag hade solat färdigt hos Julia var det dags att gå och se på lite VHS. Trodde jag i alla fall. Men det blev en intressant kväll allt som allt. Trevligt hade jag med.

Imorse så tog jag skambussen hem till Stora Sundby. Dags för lunch med mor, moster, Tomas, morfar och Georg. helena och Tomas tyckte jag såg sliten ut. Bra att skylla på att man är sjuk i alla fall. Sedan var vi i kyrkan och drack kaffe. Sedan bar det av till Hammargärdet där det var fotbollscup. Det gick inte så bra för Stora Sundby tyvärr. De förlorade alla sina matcher men jag hade en trevlig eftermiddag i alla fall. Martin cyklade ända från Borsökna för att träffa mig. (Eller för att titta på fotboll kanske...)

Kvällen ängnades åt ett besök till min älskade far ovh sedan äta med mamma på grekisk resturang. Mums.


Charter

Ni vet ju alla att jag är kattvakt och att det är för att Lill ska på charter med Anna. en det är inte bara Tessan som får uppleva charter, jag är bortbjuden ikväll. På charterparty, d.v.s. temafest med temat charter. Julia som just fyllt 20 år har den festen, så på förmiddagen var jag och inhandlade en helt underbar present.

Nu är frågan: Vad har man på sig på charterparty???


Åbryggan

Så ska vi prova Åbryggan ikväll. Men det blir nog att sitta inne ifall himlen fortsätter mullra.

Kattvakt

Det bev visst inte liks snyggt när man uppdaterade bloggen hemma hos mamma. Jag skulle vilja kalla det oläsligt. Men det är ingen fara om ni inte läser det, det handlade om lite övergående ångest. Nu mår jag bättre igen.

Jag är kattvakt nu i alla fall. Åt ToppenOskar och Kisser, så har jag ju även min lilla Rolis hemma. Han ska bo hos Sofia och Putte nu i några dagar, jag delar allt med min särbos. Haha


Liten ToppenOskar


Min lilla Roland


Tessans Kisser

Tre röda katter i min lägenhet. I en etta, hoppas jag inte dör idag då tror alla att jag är en sådan där tragisk kattant som inte har några andra än mina katter....