And the winner is... Me.

Sundhet. Igår så var det en dag i sundhetens tecken. På förmiddagen stod två timmars promenad på schemat. Sedan en sund lunch med äggröra, sallad och korv.
Efter lunchen åkte vi till badhuset och motionerade. Gerorg, Mattis och Tomas var där. Kvällen bjöd på tacos.
Igår började det sund livet med nya spännande mål.
Ni ska få se vad bra det här ska bli. :)


Du har ditt eget facit, din egna verklighet

Just nu är jag väldigt nöjd med livet. Jag har haft dom nyårslöfte att jag under våren eller året ska klura ut vad jag vill med livet. Och självklart är det luddigt fortfarande. Men att bara bestämma att jag har våren på mig att fundera fick mig att må mycket bättre.
Och när man mår bättre ser man ljusare på framtiden. Och när man börjar på KOMVUX slipper man sitter och harva till Västerås varje dag. Och man fick två nya vänner på en gång. Och när man söker CSN får man pengar, lite men ändock pengar.

Jag mår också bra för att jag ska få finbesök i veckan som kommer. Ikväll är det julgransplundring med fina familjen. Imorgon revy. Idag ska jag också ringa bemanningen på kommunen och se om de behöver vikarier. Nästa vecka ska jag också ordna träningskort så jag blir snyggare med.

Just nu känns framtiden ljus.


Another winters day has come and gone away

365 dagar, 52 veckor eller ett år. För ett år sedan vid den här tiden satt jag på tåget hem för att pappa var dålig.
Tanken var att jag skulle spendera dagen med två jobbmöten och ett möte med min kiropraktor. En helt vanlig dag dag som man lätt glömmer. Istället blev det dagen min pappa dog.

En sådan dag man aldrig glömmer. Jag minns att mamma klev ur bilen och att jag fattade på en millisekund, jag ville inte men jag förstod.
Sedan den dagen är allt annorlunda men samtidigt fortsätter livet som om det vore som vanligt.

Mitt år har vart det värsta och bästa i livet, djupaste olycka och stor lycka. Jag vet att pappa tittar ned på oss och ser oss i lyckan och olyckan med och önskar han hade vart här. Men pappa vi älskar dig och det är inte ditt fel att du inte är här. <3


Perfekt timing

Jag har 20 minuter kvar av min tågresa och satt just på ett Filip och Fredrik podavsnitt. Det var 20 minuter långt. Jag är nöjd. Snart är jag hemma, känns härligt att träffa mamma. Och ikväll har jag hört rykten om att jag ska få träffa plutten och ena systern.


Framtiden ligger för mig

Det gör den jag vet. Men jag är nervös. Jag är intresserad av en utbildning och ska läsa mer om den först. Men det känns spännande och bra.