I feel like dying in your embrace

Klockren låt. Och varför tänker jag på den? Jo för att igår fick jag brev från Hanna i landet långt därborta och henne hade jag frågat vem som gjort denna klockrena låt. Och vem var det inte om hennes klockrena band SOT (something out there). Älskar den låten mest av allt just nu.

Som sagt fick ett brev från Hanna igår, självklart var det både tårar och skratt att läsa om hennes liv i landet långt därborta. Så himla roligt att läsa hur knäppa de är i USA och ännu bättre att läsa om hur bra det går. Något lustigt jag upptäck med brev är hur djup och sorgsen man blir när man läser och skriver det. Men jag har en teori. Att när jag skriver till Hanna så tänker jag bara på henne och då börjar jag sakna henne och då skriver jag det. Men som Hanna skrev: "Förhoppningsvis står stora sundby kvar nästa sommar med".

Igår var jag och Ewa på Rnman och hälsade på, kul att träffa alla lärare men lite konstigt att sitta där i sofforna med bara Ewa och inte behöva trängas med sjutti elva andra i min klass. Sedan åkte vi med Katriina till stan och valde skor till bröllopet hon skulle på. Men frågan är om hon har bestämt sig än. Haha. De var jätte fina de vi tyckte i alla fall.

Har målat en av mina köksstolar idag, tur att jag inte är ute i sen tid tills min flytt på måndag. För jag har inte alls mycket att göra och jobbar inte hela helgen. Nej inte har jag för mycket att göra. Detta är resultatet av min oförmåga att hålla fast vid planeringar...

Tack och hej.

Skulle fira...

Idag lyckades jag med någor och då skulle jag fira, men att fira misslyckdes jag jag. :P Så vad lyckdes jag med?

Som de flesta som gått i min klass vet så var jag urusel på venpunktioner (för er oinvigda: blodprov) och jag var inte alls bra på det under min praktik heller. Därför har jag nu på mitt underbara men jobbiga jobb undvikt det någor. Men idag tog jag tjuren i hornen och lyckdes. Åh Gud i himmlen tänkte jag detta måste jag fira.

Så jag tar ett beslut att baka en kladdkaka eftersom att jag och pappa är ensammma hemma och har trevligt medans mor är på möte. Så jag bakar och pratar i telefon ch spelar mitt nya favorit spel på mobilen. Och bränner min kladdkaka!!! Så Jag och pappa fick mycket lite kladdkaka och Oliver fick mycket kladdkaka.

Nu måste jag bara berätta om kin nya favorithobby. Det är mitt mobilspel. Jag är fiskfotograf. Man väljer olika ställen att foto på och sedan dyker jag ner och fotar med mobilen och får massor med poäng. Sedan får man uppgraderingar ju bättre man blir. Jag har fått tre uppgraderingar och är amatör. Väldigt roligt och stimulerande spel. :P

Ha det underbart!

Grattis

Grattis min lilla Madde på födelsedagen. För imorgon kommer jag inte att sriva och jag vill bara uppmärksamma alla på att den underbara människa fyller. :P Pch jag filar fortfarande på din födelsedags present.

Sitter och läser gamla mail i min inkorg på hotmail. Ett mail minns jag fortfarande till Jenny, Jessica och Sandra. Summan av kardemunnan var att jag skrev att jag tyckte så mycket om er och att jag visste inte vad jag skulle göra om vi inte alltid var lika bra vänner. Memories, memories.

Minns ni när vi var besatta av Kungsör, det fanns så myckat att skvallra om när man pratade om Kungsörspojkarna. Minns ni Valborg i Maddes lägenhet? Det gör inte jag så mycket i alla fall. haha

Ikväll hyrde jag äntligen Se upp för dårarna. As bra film, eller som Shinan skulle sagt. Fett bra. Verkligen en må bra film, men självklart ville jag veta hur det gick för kärleken i slutet men det får jag nog ha lite egen fantasi och klura lite på.

På måndag börjar Jessica och Frida med sina truckkort, hoppas att det går bra för er! Men ni komemr klara er så bra. Envisa som ni är.

Imorgon är det dags att jobba igen, det enda jobbiga med att jobba på HIA är att man måste jobab helger och att man måste gå upp tidigt på mornarna. Usch för att åka hemifrån till jobbat klockan sex. Men snart kan jag typ promenera hemifrån kvart över sex och ändå hinna i tid. Bara två veckor kvar nu...

Skönaste citatet på länge

"Åh vem fan vill sitta och prata med en toktig kines hela natten?"

Sorry, Kina! Men det är inte dig jag menar.

Everyone goes away in the end

Har just vart och sagt Hej då till Jessica nu när hon åker till Norge och ska vara borta på obestämd tid. Hon är ju inte så långt borta men det känns ändå väldigt jobbigt att hon ska åka bort. Tur att Sandra är kvar i stora sundby annars hade jag vart helt ensam. Kändes jävligt jobbigt att säga hej då, som att det inte var på riktigt.

Igår hade Jessica och Frida avskedsfest. Underbart kul. Men nu har jag en underlig fundering. Alltså typ några av de bästa festerna jag vart på i mitt liv har vart avskedsfester. Varför är avskedsfester så jävla bra? Är det bara för att man vet att det är sista gången på länge och att man måste passa på?

Men igår kväll var så jävla kul. Först var vi 17 st spm åt middag: wraps, tacopaj och marängswiss. Väldgt gott, tvärr Jessica får Frida och hennes mamma mest credit för det. Sedan var det dags att leka lite Doctor Phil och snacka skit om Maries ex. Jag och Lillith var riktigt i farten där.

Vi tittade även på lite fotboll och drack det där självlysande gröna som de drack i Moulin Rouge, fast vårt var väldigt rött och inte alls så självlysande. Smakade hallon/lakris. Inte min favvo alltså. Sedan åkte Jenny och gänget för att gå på krogen. Man kan ju säga att de missade ganska mycket, jag hade jätte kul i alla fall.

Vad ska man minnas från den här kvällen då? Jo jag minns med varmt minne Björn på bordet och att han fick straffrundor hela tiden, jag minns inte lika varmt när de upptäckte att jag var Tessans syrra och blev kallad Tessan hela kvällen. Jag och Sandra hade många både trevliga och mindre trevliga diskussioner med Marcus. Bland annat en väldigt intessant "tutt-diskussion" vilket vände min syn på killar till det lite mer positiva. haha

Framåt kvällen tappade jag även rösten sjuk som jag är. Så idag låter jag som en skadeskjuten kråka när jag pratar. Frida och Marie verkadfe ha väldigt kul när jag kom upp och sa Hej då framåt natten när vi äntligen gav oss av hemåt. Klockan 03,30 kom jag hem och samnade gott utan ett uns till röst. Men jag måste skylle lite på den höga musiken och kanske lute på Marcus för att han snackade så jävla mycket så att man var tvungen att överrösta honom.

Men nu ska jag och jobba imorgon efter ha vart hemma sjuk i alla fall, första gången någonsin jag har vart hemma sjuk från ett jobb. Kändes jobbigt att åka hem i torsdags.

Hej då Jessica och jag hoppas att du har det underbart kul i Norge. Det kommer gå så bra för dig!