FRAMME!

Sa nu ar vi framme eter  manga om och men. Det borjade med att Ewa fick ett mail kvallen innan for att var flight blivit andrad Men vi slog vara kloka huvuden ihop och fixade det. Med Jessicas engelska kunskap forstass.

Nar vi kom till Skavsta sa hade vi alla brutalt mycket overvikt pa vara vaskor eftersom vi trodde att man fick ha med sig 30 kg men ack nej, bara 15... Det blev bara att packa om. Ewas far var en angel och hjalpte oss massor. Sean fastande Jojjo i sakerhetskontrollen, men hon kom igenom eftersom att de inte hittade nagot suspekt.

Kom frem med det pyttelilla flygplanet dar man inte fick plst med benen. Och da tog vi en taxi till Chigwell. Taxichafforen var underbar, han slappte av oss sa vi fick ata och handla. Sedan sjutsade han oss.

Vi kom dir fick rum tillfalligt sedan gick vi och tog en drink i baren. Traffade en ny van, han vr fran frankrike och vi vet inte riktigt vad han heter. Han hade vart gast har i tva veckor och ska vara det i en vecka till. Sedan traffade vi en volantar Maria fran Tyskaland hon kom samma kvall som oss och var oxa vilsen.

Sa nu ar vi har, vi ska fa vara rum vi ett och alla fra ska dela. Sedan ska vi fa information for alla volantarer.

Allt ar bra och jag saknar er alla hemma i Sverige, sarskilt mamma!

Puss och Kram!

Åhhh

Det är fel på min blogg! Man kommer ju till fel sida ju.

Men nu sitter jag hos Hanna, har just ätit operatårta och snart ska jag hem och sova. För imorgon bär det ju av till stora stygga London!

Ha det så bra, Och hej Kartiina välkommen till bloggen värld. Kommer sakna alla er i Sverige. Det är som man säger, man känner sig aldrig så svensk som när man är utomlands.

Stackars mig

Just nu tycker jag såå himla synd om mig själv och ingen kan klara av mig just nu känns det som. Jag har bestämt mig för att inte följa med till Skagen för mitt knä. Där förlorade jag 1000 kronor. Eller nej jag har inte besämt mig. Jag är för snål... Sedan missade jag vuxenämden idag, där rök 700 kronor till.

Jag ska fan aldrig emr göra illa mig, det är för dyrt att vara sjuk. Jag har just insett att jag börjar bli pank. Börjat nalla på allvar på mina sparpengar. Men jag får väl lägga undan i sommar igen som jag gjorde förra. Det är inte bra att ha inernetbank, alldeles för lätt att bara ta lite då och då. Jag får börja med att "Får ta av konto" och ett "Får INTE ta av konto".

Jag har inte riktigt tid att missa skolan för att åka till Skagen heller. Men det skulle ju vara kul att åka. Åh jag är ju precis psykad, kan inte betämma mig för något. Kan inte ens bestämma om jag ska skriva mer. Men nu tar jag ett radikalt beslut och bestämmer mig för att jag ska sluta. Hej då!

Gårdagen

Jag som skulel ha så himla roligt hela kvällen. Förfesten var helt okej, jag kände mig ganska trött så jag satt mest och var osocial men alla dansuppvisningar var roliga. Särskilt Jessicas och Johannas Sexy back. Vadå porrdansa... Sedan hjälpte jag Alex och slänga ut och och kände mig som en elak bitch. Men det blev oxå bra tillslut, även om han Jesper blev as sur på mig.

Men till det som förstörde hela kvällen, jag var så jävla glad att Oscar var på Lotus och skulle skynda mig iväg och träfaf honom och halkade. Och gjorde illa mitt knä, väldigt illa. Mamma fick komma och hämta mig, då hade jag typ suttit på Lotus och bölat i en timam för att jag hade så ont.

SDå idag sov jag sedan var jag hos mormor och åt sedan var jag hela eftermiddagen på akuten. Helt i onödan, de kunde inte göra något för mig. Ett uttänjt ledband på grund av våld mot knä löd domen. Så nu får jag hoppa runt på kryckor i ett par dagar. Frågan är hur det ska gå med Skagen....

Repriser

Vad duktigt jag är att uppdatera. Sitter just och läsar om skillnaden mellan män och kvinnor vid hjärtinfarkt. >Vet ni att kvinnor aftare får ont i käkarna medans männen får ont i bröstet? Nej det trodde jag inte heller. Duktig som jag är sitter jag och pluggar sjukvård en lördagförmiddag. Kanske för att jag räknat med att inte palla att plugga imorgon.
 
Sitter också och äter de äckliga godisarna jag fått från pappa. Jag gillar varken non stop eller nötter särskilt mycket. Jag ska sluta äta dem nu, jag får ge dem till någon behövande.

Nu ska jag gå och göra något vettigare. Kanske itta på TV, jag hoppas på lite najsa repriser...

husvakt

Jag var så duktig och skrev ett helt inlägg om togan jag och sofia var på i onsdags. Very intresting och läsa om det va? Jag skrev iaf då att jag som inte ens har ro att sitta på toa tyckte att det var jobbigt att slappna av en hel timme. Eller slappna av eller fokusera vad nu yoga är. Jag tror att jag somnade i alla fall.

Nu sitter jag mest och är förbannad över att jag har fri tillgång till internet och då fungerar inte jävla msn för mig. Tur att jag har en ängels tålamod.

Är husvakt, Anders och Carina är på en kryssning med Hojklubben. Evenroad MC heter klubben till och med. Jag var ju tvungen att spana in deras hemsida. Så här sover jag och ifall ni vill våldgästa mig - feel free. Jag vill bara säga att det är larm så ni kan ju ringa innan så jag kan släppa in er. Inte för att jag tror att det blir någon anstormning direkt. ;)

Så imrogon ska man ut på krogen. Jag har inte festat på riktigt på evigheter. Underbart ska det bli i alla fall. Ska dricka lite, dansa mycket och ha massor med roligt.

Georg kom hem ikväll. Åh vad söt han är. Jag frågade vad han ville ha i födelsedagspresent eftersom att jag är i London när han fyller. Och han ville ju ha en radiostyrd ladugård, kan bli intressant att gå in på Hemelys och fråga efter det. Jag tror inte ens att jag tänker besöka den leksaksaffären, här dåliga minnen därifrån. När vi var små och besökte Helena i London så fick vi gå dit och välja en leksak var. Alla tre valde en barbie med hår ända tilol golvet. jag ställde min på hedersplatsen på lampan vid sägen. När jag vaknade på morgenen hade barbiens skor och fötter smält samman. Som sagt dåliga minnen.

Ser fram emot onsdagen då G5 ska ha sin lilla utflyckt till Västerås och shoppa. Jag tänker shoppa mycket. Eller så mycket ekonomin tillåter i alla fall. Behöver some stuff till London juh. :D

Jasså

Jaha det känns som det är måndag idag bara för att jag just spenderat två hlvdagar  Kungsör med nya vuxennämden. Very intresting. Jag måste säga tat de här två dagarna har vart späckade med information och... mat. Massor med mat, har hunnit med två 2- rätters och en 3- rätters. Det mesta var gott utom laxglassen och kyklinghalsen.

Helden har var späckad med allt möjligt, var i stan och skulle ut på Raw, men det blev ju som det blev. Raw var inget ställe föt mig iaf så vi drog till rolling där det var skit tråkigt. Så vi åkte hem vid tolv. Dagen efter var jag i Vilsta och utbildadae mig så smått. Var inte med så mkt. Men jag har iaf gått med i ett närverk för "Hållbar social utveckling". Fancy, huh?

Lördag kvällen spenderades hos Jessica med Lovisa och Cissi(?) med att kolla på schlager så klart. Jag kan bara säga att rätt låt vann. Totaly.

Söndagen har ingen aning men det var full fart. Jo kolade på The devil wears Prada. Najs bajs. Och sedan kom mormor och morfar och bjöd på selmor.

Men jag har insett varför jag är politiker det är för att man får så jävla god mat hela tiden. Inte konstigt att bilden av politiker är tjocka gubbar dels för att det är mest gubbar och dels för att maten man får är så god så man bara äter och äter.

Nu ska jag komma på vad jag ska prata om när jag håller mitt nationella tal om moderna tider. Tänkte prata lite om politik, politiker som man är.


Men gud jag har glömt det viktigaste. GRATTIS JESSICA!!! KÖKORT, VUXENPOÄNG!!!!!!!


Det roligaste citatet på länge från Sofia, Miljöpartiet: "Jag känner att jag mår bra när jag dricker vin"


Jag vet

Jag uppdaterade alldeles nyss. Men kommer ni ihåg om mitt deppiga tåg i Deppdag?

Jag lyssnar just på min inspiration i den. Train of Love is comming. Jag missade det! Sandra vågade stiga på och se hur bra det går nu. De har en soffa och en lägenhet tillsammans.

Men jag kan sitta och flaxa med armarna som en höna till Johnny Cash utan att skämmas för att det är en dans för mig och känan mig glad ändå. :D

Diskussionen

JAG ÄR KLAR!! Vilken börda som har lyfts från min axlar, jag skulle kännt mig tio kilo lättare om jag inte smällt i mig de där chocolate chip cookisen för att jag var så nervös och stressad.

Jag fick hets på mamma idag, jag misstäner att hon fick ta det för att jag inte ville ta ut det på en annan viss person. Men det är inte så kul att komma hem och det är belamrat med disk överallt även fast jag bad mamma imorse att hon skulle det och han sa ja. Så när jag kom hem vara det först bara att plocka i ocu ur diskmaskinen sedan, diska allt annat sedan tvätta ägg och sedan ta reda på Oliver. Jag avr så arg att jag bara skakade.

Men så ringde jag och skällde på mamma som inte brydde sig ett dugg så kändes det lite bättre. (Hennes svar när jag skrek att vi hade äckligt hemma: "Men Clara gå upp och stäng dörren till köket då.") Väldigt pedagigiskt mamma, men då hade jag redan diska och röjt.

Och vad ska Clara göra imoron då? Jo, det är rockabillykväll på Raw. Så där väntar en förväntansfull Clara på alla snygga rockabillykillar (sjuälvklart bra musik med). Haha

Taube

Vem har sagt att just du kom till världen
för att få lycka och solsken på färden?

Jag fortsätter med min mycket munta stil på bloggen.

Deppdag

Dagen har för mig och Sandra alldeles för mycket vart en dappdag. Vi har tjurat och mumlat och vart allmänt bitchiga, ja faktiskt Sandra jag har insett att vi nog var det. Sofia K var med oss och deppade på sjukvården men hon var snäll som vanligt. :D

Jag borde verkligen rycka upp mig och vara glad. Kanske sprida lite glädje. Eller äta en chokladmuffin. Men jag är i alla fall glad för Sandras skull. Sandra ska vara så mogen och bli sambo. Uhhhhh. ;)

Jag undrar när alla blev så mogna och flyttade ihop med killar och hade seriösa förhållanden. Den 50 poängs kursen måste jag ha missat och läst feministkursen "Flickors villkor i samhället" istället. För jag och Ewa som läste den är i alla fall inte i närheten av några seiösa förhållanden. Vi siktar mest in oss på fotbollshuliganer. :D

Men seriöst kan jag känna ibland att jag har missat tågfet och står lite kvar på perrongen och ser er sitta och vinka ut genom förnstret och skrika: Vi ses snart Clara, när du mognat.
Åhhh vad jag är dålig, jag älskar ju att vara omogen. Tänk om jag var ännu mer omogen så jag slapp förstå att livet inte bara är kul, utan att man blir ledsen ibland med.

Men som sagt jag är inne i i en depphelg så snälla lyssna inte på mig. Jag smällde ju i mig en chokladmuffin på förmiddagen. Det talar sitt klara språk. Jag tar dem bara när jag är deppig, vet inte varför. Då vill man väl tröstäta i stora mångder. Istället för små som jag alltid annars gör. Haha.

Men lite motivation till Nannas:

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for