FRAMME!

Sa nu ar vi framme eter  manga om och men. Det borjade med att Ewa fick ett mail kvallen innan for att var flight blivit andrad Men vi slog vara kloka huvuden ihop och fixade det. Med Jessicas engelska kunskap forstass.

Nar vi kom till Skavsta sa hade vi alla brutalt mycket overvikt pa vara vaskor eftersom vi trodde att man fick ha med sig 30 kg men ack nej, bara 15... Det blev bara att packa om. Ewas far var en angel och hjalpte oss massor. Sean fastande Jojjo i sakerhetskontrollen, men hon kom igenom eftersom att de inte hittade nagot suspekt.

Kom frem med det pyttelilla flygplanet dar man inte fick plst med benen. Och da tog vi en taxi till Chigwell. Taxichafforen var underbar, han slappte av oss sa vi fick ata och handla. Sedan sjutsade han oss.

Vi kom dir fick rum tillfalligt sedan gick vi och tog en drink i baren. Traffade en ny van, han vr fran frankrike och vi vet inte riktigt vad han heter. Han hade vart gast har i tva veckor och ska vara det i en vecka till. Sedan traffade vi en volantar Maria fran Tyskaland hon kom samma kvall som oss och var oxa vilsen.

Sa nu ar vi har, vi ska fa vara rum vi ett och alla fra ska dela. Sedan ska vi fa information for alla volantarer.

Allt ar bra och jag saknar er alla hemma i Sverige, sarskilt mamma!

Puss och Kram!

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha. vad kul! Men det gick bra iaf. =)

2007-03-31 @ 16:07:41
Postat av: Kina

Hej Clara:) Kan du se mig?? jag vinkar just nu från sverige till dig haha puss kinapuffen

2007-03-31 @ 18:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback