Sommar, sommar, sommar

Med alldeles vanligt svenskt sommar väder, alltså blåsigt och kallt. Men inte kan det stoppa mig, Hanna och Jessica som inte har haft tid att träffas knappt sedan vi började jobba på riktigt. Så handlingskrftiga som jag och Hanna är bestämde vi oss för att åka ut och grilla korv på holmen och ta Jessicas båt. Men våra drömmar jönk som en sten när vi fick veta att Jessicas båt inte alls låg i vattnet och inte skulle göra det än på ett par veckor.

Så nu ska vi ut med min släkts båt, vi äger den så många tillsammans för att alla använder den så lite... Tyvärr så har vi ju ingen motor men det blir nog bra för vi är riktiga hejare på att ro.Ska nog kanske ta på mig mycket varmare kläder bara. Det är ju inte jätte vackert väder, men då får vi oxå lugn och ro eftersom ingen annan vill ge sig ut på sjön i det här vädret.

Så hur flyter sommaren på annars? Jo jag börjar bli något desperat eftersom att jag inte har fått min power meet helg bortbytt än och har insett att jag kanske inte kan byta bort den på grund av nya arbetstidslagen. Som jag mest anser ställer till problem för mig eftersom att jag inte fattar den. Men jag kan berätta att min bryttid är 03,00 och om någon undrar vad en bryttid är jkan jag berätta att jag inte har den blekaste.

Men det är i alla fall bestämt att jag ska gå med Sandra på lördagen på power meet. Ska bli kul. For old times sake liksom. På fredagen vet jag inte om jag ska gå alls, funderar på att kanske hänga med Sandra och Göran om jag får för dem. Men jag jobbar på på fredagen så jag är kanske inte jätte sugen....

Men ha det så bra så länge så ska jag uppdtaera så fort jag orkar.

Puss och kram people!

Guld eller brons?

Jag sitter här och funderar på hur undrbar den här sommaren ska bli. Och jag har bestämt mig den ska bli guld fan. Jag får forma den själv och har bestämt mig nu, tagit ett moget beslut. Två av mina bästa vänner ska ju fara sin kos i höst. Hanna far så långt som Amerikat och jessica ända till norge. Kanske inte lika långt men jag vet att jag inte kommer hälsa på henne.

Så den här sommaren ska tas tillvara på!

Midsommar den ska spenderas med just Jessica och Hanna och sedan några flera så klart. Såå vi ska först grilla lite gott och sedan åka på fest.

Som sagt midsommar ska bli guld. :D

Puss och kram people

Konfirmand assistent

Så är det jobbet snart slut och dags att ge sig ut på nya äventyr. Om man kan kalla trumslagargården ett äventyr. :D

Men just nu är jag inte så inne att tänka på jobbet, jag tänker bara på midsommar och vad vi ska göra. Vad ska vi gö??? Sedan uppfylls mina tankar med av att jag måste byta bort min pass power meet helgen om någon vill byta med mig.

Får små gulliga flashbacks från power meet hela tiden nu när det börjar närma sig. Som när Madde gick över hela campingen med sin korta kjol instoppad i stringtrosorna och Jacque försökte stoppa henne men Madde sa bara att det var en lång historia om varför kjolen var uppvikt. Kanske inte den delen av kjolen. Haha så underbart kul. 

Ja ska fortsätta leta efter mitt schema för resten av sommaren som jag lyckats lägga bort, har inte den blekaste om var. Förbannade studentstädning!

Puss och kram people 

Sommarlov

Eller inte. Ska jobba som en galning hela sommaren och när den är slut vad ska jag göra då? Jo, jobba. Det är inte alltid lätt att ta studenten.

Men även om jag jobbar hela härliga sommaren ska den bli så underbar. Jessica: "Sommaren 2007, ska bli den bästa någonsin." Och jag kan bara instämma. Ska bli så jävla najs med sommar med vännerna.

Så var har jag att se fram emot? Midsommar, Live and Jive, Power meet. Sedan har Hanna, Jessica och jag bestämt oss för en roadtrip. Hoppas den bär av mot göteborg och västkusten. Men sedan ska vi bara matcha in en semester i våra scheman. Lättare sagt än gjort.

Sedan är det ju massor med roligt som händer som inte är inplanerat än, som inte ska planeras in heller. Ett patr krogbesök och ett par besök på ön förväntas.

Och Jessica jag vet att smnv inte är natur även om ni tror att ni är så smarta. ;)

Så ha en unerbar sommar alla,och vi ses i höst i skolan. Eller inte.

Puss och kram people

Studenten

Så är dessa tre underbara år över, tre år då jag lärt mig så mycket att man inte visste vart man ska ta vägen.
Tre år då jag suttit och svurit över lärare och deras hemska uppgifter (det gjorde jag ända in i det sista).
Tre år av underbar vänskap med alla i klassen.
Tre år i sofforna i korridoren, skrika och låta mest.
Tre års klassfester, Ullis var oftast värden, glömmer aldrig maskeraden hos henne med Kina utklädd till tönt.
Tre års ogillande mot natur och det är bara större efter att de kastade en flaska på Kissy, det kan jag lova.
Men även om man muttrat och kanske ännu mer än muttrat i tre år så har jag uppskattat det underbart mycket.
Jag har uppskattat att bli skälld på ibland av läraran för jag har insett att när jag har blivit det har jag oftast vart för lat, men jag kan också säga att jag har gett mitt allt för det mesta.

Frågan är hur man tackar sina vänner i klassen för tre år. Tre röriga, häftiga, roliga, tråkiga, tårfyllda men inte minst gapskrattande år.
Men:

Tack OP3B för de här tre åren, jag kommer aldrig glömma dem!
Och ett fett stort tack till G5 som tagit reda på mig.

(Glöm aldrig av OP3B är bäst.  Och glöm aldig mig för jag glömmer aldig er!)

Trött

Är så jävla fitttrött på linserna. Har snart för fan pillat ut hela ögat!!!!!!!!!!!!!!!1

Sommar, sommar, sommar

Nu är det äntligen sommar, första dagen jag har bränt mig i solen. Klippte gräs hela dagen och det var ju inte så bra för mina axlar känner jag nu. Men det är ju najs med svenska sommaren.

Balen då? Jo den var så undrbar som alla sa, dj:en var kanske inte som hittade med det mesta annat var bra. Jag har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv kan jag tilllägga. Sminkningen och håret var perfekt och klänningen med.  När jag lämnade tillbaka klänningen så sa tanten till mig som jobbar på My lady att jag passade så bra i klänningen så jag borde vart finast på hela balen. Men alla var så fina och jag tror verkligen att alla kände sig jätte fina med.

image5
Robet, Sandra, jag och Jonas

Gårdagen hos Sarah var underbar, har inte haft så roligt på länge länge. Vi grillade vi drack och vi blev rätt fulla. Roligast var Kina som verkligen inte var sig själv när hon drack. Konstigast var Sandras pyttelilla blåsa. Nej man jag hade det najs och jag hoppas att alla andra med hade det.

Så imrogon är det dags för OP:s tårtkalas. Ska bli gott med smrgåstårta. Ska ha min nya fina klänniing på mig som ja fick av Hanna och Jessica i födelsedagsprestent.

Sedan är det bara att börja ladda inför lördagen. Längtar så jävla mycket just nu men vill samtidigt bara ha det överstökat det är så mycet att tänka på just nu. Min hjärna kokar.

Puss och kram people

Laddad

För alla er som undrade om Jessicas kommentar till förra inkägget så kan jag berätta en hemlis som Jessica vet om. Jag är världens minst spontana människa jag älskar att planera in i minsta detalj, jag vill bara verka cool och spontan. Lyckas kanske inte så bra.

Jag är så laddad inför imorgon morgondagens schema är planerat in i minsta detalj:

Ca klockan 08,45 ger jag och Jessica oss av till stan i mammas bil för att hämta blommor på Växthuset.
Klockan 09,30 stiger vi in hos frisören och ska bli fina i håret.
Ca 11,30 intar vi medhavd lunch hos Mia.
Ca 12,00-12,30 börjar vi bli sminkade. Jessica först så jag kan måla mina naglar  lugn och ro.
Ca 15,30-16,00 infinner vi oss hos Jonas för att skåla i champange innan hans morfar hämtar oss och tar oss ut till Sundbyholm.
Ca 16,50 ska vi träffa hästmännsikorna som ska ta oss till den alldeles alldeles underbara balen på slottet.
18,00 Välkomstdrink och tal.
Sedan dansar vi och äter gott.
01,00 Ger vi oss av till efterfesten.
Sedan kommer vi ändå inte minnas mer så det är ingen idé att skriva om det. ;)

Väldigt intessant inlägg va? Jag är så upptagen att tänka på balan så att jag till och med satt in fel lin i fel öga imorse. Haha

Puss och kram people