And I never felt this way before

Gårdagen var väldigt trevlig. Vi kollade på Dirty dancing, flera av oss (läs: alla) kunde typ filme utantill så det var rätt så komiskt att alla satt som trollbundna ändå. Kristin mobbade mig och Mia för att vi var nervösa mitt i filmen. Men vem var det som var allra mest nervös i slutet om inte Kristin? :D

Louise hade nog en av världens snyggaste lägenhet, så snygg och stilren. och biorummet lixom. Jag blev överlycklig när jag såg att vi skulle se på widescreen tv, jag hade juglömt att de hade ett bio rum. Så det var projektor och surroundljud för hela slanten. Snacka om lyxkväll.

Och vem var så duktig så att jag bara satt och suktade efter godiset och åt morotstavar istället? Ja, det var ju jag. Jag är ta mig tusan sockerberoende men nu jobbar jag på det i alla fall.  Duktig, idiot. Haha.

På fredag ska jag till morfar för han fyller år, jag minns dock inte vad han fyller. Kanske 73 eller något. Sedan på lördag tar jag tio tåget till Madde för en Stockholmshelg. På lördagkvällen ska vi ut på lokalpuben vid Madde, har aldrig vart på lokalpub så det lär bli intressant. På söndagen ska vi på ansiktsbehandling och grejor. Och sedan har jag tvingat Madde att lova mig en massage, massör som hon är. Så det känns som att det kommer bli en bra helg. :)

Nu ska jagväl göra något vettigt känns det som, men det kommer jag väl inte. Det är som vanligt. :P

If that ain't love, I don't know what love is...

Jag känner mig oförklarligt depp ikväll tyvärr. Det måste vara att Roland är hos Tessan.

Sedan känner jag en otrolig längtan att prata med Hanna eller Jessica på msn. Detr känns som det är länge sedan senast och mycket att avhandla.

Men imorgon ska det bli roligt då ska jag på filmkväll med  några jobbarkompisar. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort för Clara. Nej men det känns kul att lära känna sina arbetskamrater lite mer.

Det är rätt så konstigt, när jag lämnade Roland idag så kändes det rätt skönt för att jag får sova i lugn och ro, det luktar inte från kattlådan eller äckligt blötfoder i hela lägenheten. Men när man kommer hem så känns det rätt så tomt och ensamt trots allt. Igår när mamma kom så föreslog jag att vi skulle fika på stan men då sa hon att hon hellre fikade hos mig för att hon ville träffa Roland. :D

Och när hon stod och kramade honom så sa hon typ att om man inte har barnbarn så duger han så bra. Och Roland är ju min lilla bebis, och tänker inte skaffa skaffa barn på många år. Så Roland får duga bra för henne så länge.


Så jag talar ut

Igår så ringde jag min mor och då sa hon att hon skulle komma och spontan fika, Anna och Tessan skulle med. Och eftersom att jag och Anna lever nyttigt liv var det bara gå och handla frukt så jag kunde bjuda på lite fruktsallad. Väldigt god med fruktsallad, bästa efterrätten ever.

Ja men i alla fall, en spontan sak leder ofta till mer spontana saker för miug. Så kvällen igår slutade med att jag åkte till Tessan och åt kvällsmat. Vi lagde kyklingwok vilken blev alldeles för stark så jag drack väl cirka två liter vatten igår kväll. Vilket leder till det komiska jag skulle berätta om. Det gick inga bussar hem igår så jag fick sova hos Tessan.

Så på natten vaknade Tessan av att jag klappade henne på benet för vi sov skavfötters och jag sa åt henne att vara försiktg och hon frågade varför. Då svarade jag jag att jag hadwe glas i sängen och att hon kunde sparka på dett. Då frågade hon mig varför jag hade lagt glasögona där och då sa jag att jag hade ett glas vatten där. Och sedan började jag sjunga: "I have a glas of water". Vilket ledde till att Tessan låg och asgaravde och jag frågade henne om hon inte hört den. Jag hittade bara på i sömnen.

Jag har en förmåga att hitta på sånger men bara när jag sover eller är riktigt på lyran. Men de jag hittar på när jag sover är betydligt trevligare.

Så Tessan hade legat i sängen och bara väntat på att jag skulle få vakna så att hon kunde håna mig lite. Men jag tog inte så illa upp jag vet att jag kan vara lite tokig när jag sover. Som när vi var i London på praktik och jag pratade med Ewa, bella och Jojjo på engelska. "Can you turn of the lights please, I'm trying to sleep."

Men nu ska jag försöka få någon ordning på mitt hår innan jag går till jobbet. Jag ser ut som en vilde!  

Your strength is so hard to find

Vilken underebar helg, jobbar fredag, lördag och söndag. Haha. Men idag är det lördag så nu är helgen snart slut iaf. Igår bangade jag krogen i alla fall, Tessan och Anna fick röja själva och de gjorde de nog så bra så. Själv så styrde jag kosan mot lugnare trakter nämligen stora sundby, för att umgås med Göteborgarna som hade kommit hem och ha någon att titta på Let's dance med. Haha.

Så när jag kom hem så satt Georg och tittade på Lejonkungen, ingen chock där inte. Jag satt och tittade med honom och han satt och berättade precis vad som skulle hända när. "Åhh nu är det så kul för nu slår apan Scar i huvudet". Självklart visste han vad apan hette men det minns ju inte jag. Sedan åkte vi till Fyrby och lekte korvkiosk. Georgs och Claras grillbar serverade korv så det stod härliga till. Vi hade dock ingen grillad korv. Men vi hade kokt, stekt och starköl och det är väl egentligen det enda som behövs för att en fredag ska bli lyckad. Sedan var det ju dags för Let's dance och självklart hejade Georg på Karin och Matte. Och jag hejade på Karl Petter, som mamma säger när hon ringer och röstar på honom: Vi bönder vi måste hålla ihop. Kan påpeka att det är med viss ironi. Men hon röstar på honom.

Karin och Matte fick ju sämst poäng igår så Georg fick gå och lägga sig så att han inte skulle se om de åkte ut. Eller så är det för det var så sent på¨vällen och han bara är fem år. Men de åkte ju inte ut i alla fall. Förra gången Karin åkte ut Let's dance så sod Georg med ett kort på Otto i famnen och grät ösom för att Karin hade åkte ut och ömsom för att Otto hade dött typ två år tidigare, han var helt förkrossad. Det är inte lätt att vara liten.

Jag somnade självurmattade och sov som en gris. Inatt fick jag dock ett meddelande där det stod: Leker livet? Jag kan dock inte riktigt bbestämma mig för vem det är ifrån då man mobil fått spunk. Så jag tror att den visar fel avsändare. Så jag låter den frågan förbli obesvarad. Eller jag ska svara på den föresten. Livet leker då och då när man inte tänker för mycket, livet lekte med mig när jag var barn. Inga bekymmer. Men med åldern kommer väl bekymmer. Så svaret är obestämt, ibland leker det men oftast inte. Pessismistiska jag.

Men just nu känner jag mig relativ positiv, jag ska till Madde nästa helg, jag har bestämt mig för att hälsa på Jessica och Frida i Norge och så ska jag till Hanna i maj. Och när man umgås med sina vänner leker livet alltid!!!!

Det kävs så mycket mygel för att verka normal

Jag klarade min promenad till Tessan eller klarade den jag överlevde i alla fall. Men Anna plockade upp mig efter två timmar och då fick jag åka med de sista fyra kilometrarna till Tessan. Jag hann gå 1,5 mil i alla fall, och vem kunde tro att det tar så himla lång tid att bara gå till Stenkvista-rondellen? En timme!

Men nu måste jag berätta något så komiskt som hände mig när jag kom till Stankvista-rondellen, jag tänkte att jag väntar och gå i rondellen tills det inte är några bilar för det kan vara farligt. Och tur var väl det för jag vet inte ens om man får gå i rondeller och då kom en polisbil körande. Så jag ställde mig uner en lampa och väntade och när polisen kom ur rondellen stannade den med. Sedan gjorde den en liten fin u-sväng och vände tillbaka och körde in till kanten där jag så snällt stod. Så vevade ner rutan och sa: "Hej vad hter du då?" Självklart svarade jag mitt namn och då ville de veta vart jag skulle och vart jag kom ifrån, herregud tänkte jag allt detta för att jag gick i en rondell vilket jag inte ens hade gjort. Haha. Sedan berättade de för mig att de letade efter en försvunnen kvinna i 30-års åldern med en stor svart hund. Så de ville bara se att det inte var jag. Då kan jag inte låta bli att ställa mig frågan. Ser jag ut att vara 30 år? Och vart såg de hunden jag inte hade med mig? Men trevlig som jag är tackade jag för omtanken och lovade att ag inte var på vift, och om jag mot förmodan skulle se denna kvinan skulle jag ringa på en gång. Så går det när jag ska försöka motionera, jag blir stoppad av polisen!

Jag är nog inte gjord  för motion för igår när jag var ute och gick på kvällen så gick jag vilse i ett villakvarter bakom ICA Ekängen, och idag skulle jag ta en prommis. Och när jag gick hem från jobbet sken solen och när jag tittade ut genom fönsteret så öste det ner. Men det är väl bara att kämpa på. Nog om mitt nya liv.

Jag stressar på som vanligt i alla fall:
Måndag: Jobba, nämdgrupp-möte och sedan förtroendegrupp-möte
Tisdag: Jobba sedan öppet hus på pappas gubbdagis.
Onsdag: Ledig, men hade dick tvättstugan.
Torsdag:Jobba och kommunfullmäktige.
Fredag: Jobba, ut på krogen med Anna och Tessan.
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba

Själv vill jag bara vara hemma och relaxa. Haha. Men kan man inte säga naj så kan man inte. Men sedan ska jag ju vara ledig onsdag till typ tisdag veckan efter. Då ska jag hinna fira morfar som fyller, åka till Madde i Stockholm och om jag har tur så hinner jag hem till mamma och hälsa på med.

Nu ska jag ta och äta lite ev min underbart goda paj som jag gjorde igår innan jag dar iväg på möte, man måste ju hinna äta med mellan alla andra göromål man har framför sig. :S

Which Disney Song Describes Your Life Right Now?

Your life now can be described by Reflection, from Mulan
You are not quite sure of your place in the world at this point and are not sure whom you actually are. You wonder why your reflection is someone you don't know. Confused by the demands of different people or forces in your life, you feel like you are being pulled in every direction. Oftentimes by following one direction, you feel like you are not being true to yourself. Don't worry though; your uncertainty is as natural as life itself. There is always time to explore. For now, feel free to travel and see the world, challenge yourself, and test your limits. Slowly you will begin to figure out what ignites your passion, and if you pursue that, you will find yourself!

Har ingen aning om det stämmer, vilket  tyder på att det bestämmer. :S Men det andra som är att jag inte har sett Mulan, jag har alltid tyckt att den varkar så dålig. Jag villetyp bli en Pocahontas-låt eller Lejonkungen eller Björnbröder. Säg det till alla jag är på väg passar väl in på mig??? Haha. Jag är ute för att erövra världen!!

Lång väg hem

Om jag inte har berättat det för alla än så ska jag börja mitt nya liv i februari. Jag har nämligen skaffat mig en livschoach och personlig tränare, haha. Denna person heter Emo-Anna och är bästa vän med min syster. Tror inte det behövs någon närmare presentation.

Så nu ska jag börja träna med henne på gym i alla fall och hon ska sätta upp fina mål för mig och allt det där. Haha. Sedan håller hon på att lära mig vad jag ska äta och inte, mycket ljust kött och grönsaker. Igår var ju jag och Lisa och storhandlade och nu ser det ut som jag har ett helt bönförråd i mitt skafferi.  Jag msåte verkligen lära mig att gilla bönor, jag ogillar det inte men särskilt gott är det ju inte heller.

Så igår vad jag och Lisa och storhandlade, jag köpte massor av mat och en mp3 till min nya promenadliv. Haha. Sedan köpte jag även mjukisar så jag har något varmt att gå i nu när det är så kallt ute. Sedan bjöd jag Lisa på lunch på tuna park. På kvällen kom Tessan och vi lagade mat och hyrde film och så sov hon här. En riktig systerdag igår.

Idag så har Tessan och jag lunchat med Linda, Oscar och Erika. Oscar rycker ju snart in så det var kul att träfaf dem innan. Alltid lika kul att träffa Oscar och Erika de är så söta, som ett litet gift par. Sedan hann jag självklart shoppa lite med, jag kan ju inte låta bli. Jag shoppoholic. Jag köpte ett läppglans på make up store (det var rea!!!!!!!!) och ett linne på indiska.

När jag stod inne på make up store kom jag på att jag hade drömt om den inatt. Att jag hittade ett så himla fint nagellack där och att jag så gärna villle hitta en matchande ögonskugga och det hittade jag ju självklart eftersom make up store är min favorit affär i alla lägen. Haha. Merit sa att hon skulle ringa huvudkontoret och berätta att hennes kunder till och med drömde om affären. haha.

Jag måste bara berätta en så komisk sak som hänt mig, för alla er som lyssnar på rixmorron zoo så fina det ju just nu en tävling om att man ska väcka gerts slumrande pengar genom att göra någor ljud så att de vaknar. och för er som inte lyssnar så vet ni det nu. Men i alla fall så kan man anmäla sig på hemsidan och skriva hur man ska väcka pengarna. Så igår morse började det ringa på mina telefoner här hemma men jag ville inte svara dels för att klockan var x på morgonen och dels för att jag var arg för arg för att någon ringde så dags. Så jagtröck helt sonika bort dem, då fick jag ett meddelande på mobilen från rix fm om några slumrande pengar. jag fattade ingenting men Tessan som är en trogen radiolyssnare redde ut det åt mig.

Då är det någon idiot som anmält mig till tävlingen och att de ringde mig för att jag skulle få vara med och tävla. Jag är så irriterad, vem anmälde mig och vad ville dn personen att jag skulle göra för sjukt ljud så att jag vann pengarna då???

Nu ska jag börja mitt nya liv genom att promenera hem till Tessan, bara 1,5 mil. Jag vet inte hur jag ska överleva men just nu känns det bara som att jag behöver komma ut och röra på mig i friska luften så det blir nog bra. Men om jag inte har uppdaterat inom en vecka så kan  ni väl efterlysa mig för då har jag gått vilse någonstans mellan Eskilstuna och Hällberga!

Det är jätte bra, men..... det är inte RUMBA!!!


Jag har två passioner just nu, det är komikerklipp på youtube och det är facebook. Därför tänkte jag dela med mig av två roliga saker jag kommit över. :P

http://www.youtube.com/watch?v=6G5o1DUKJBo

Det andra 'r från Facebook, idag gjorde jag ett quiz. Jag älskar quiz. Haha. Så jävla lättroad som sagt men idag gjorde jag quizet, What rockstar are you? Självklart blev jag:




You Are Buddy Holly

You're insightful, thoughtful, and a little on the shy side. You prefer to study and be thoughtful about your approach towards matters, and the focus shows. People find you quirky, but strangely alluring.


Jag är fan lie Buddy Holly, I love Buddy Holly han är så härlig på något töntigt sätt. Och hans underbara musik. Åhhh. Peggy Sue lixom och That'll be the day. Så himla bra låtar. När jag hör That'll be the day tänker jag bara en farbror på Trumslagargården. Varje gång jag skulle ta hand om honom drog jag på hans 50-tals skiva sjöng med och tänkte på power meet. Haha.

Nu börjar jag längta till Power meet fan, Madde har ju bokat hotell till oss. Det kommer bli roligaste helgen i år, eller av de roligaste helgerna i år. För 2008 ska gå till historien som det bästa året i mitt liv har jag bestämt mig för! 


Det är pass på Kungen

Jag sitter och tittar på gamla klipp på Robert Gutavsson, så klockren människa. Mn kan inte låta bli att asgarva för sig själv framför datorn. Han är ju lxom en klassiker sig eller vad sägs om när han imiterat Tony Rickardson, när han var alkoholist på Allsång på Skansken med en iller under armen och klassikernas klassiker när han dricker klorin. När jag var mindre vågade jag inte titta på när han drack klorin för jag tyckte det var otäckt. Haha

Idag ska mamma och Tessan komam och kanske kan jag väl bjuda på en fika sedan ska vi skjutsa Tessan till Hällberga och mamma pratade om att ta en tur förbi Ärla till Lisa och Thomas. Det vill jag för jag vill spela gitarhero. Roligaste tevespelet just nu. Synd att jag dör på en gåmg bara. Eller blir utbuadateradd menar jag.

Igår var jag och gratulerade Jonas han fyllde ju 20 förra helgen när vi var ute. Så jag var där en stund och drack och snackade skit. Mycket kul folk där, som man firade nyår med. Så självklart skulel nyår gås igenom i detalj. Men jag verkade vara mest uppdaterad. Sedan kom Sofias pojkvän och hon sa: "Det där är Clara, hon som pratar så mycket"

Då bestämde jag mig för att vara tyst. Haha. Men då sa alla att det var så bra att jag pratade för det betydde att jag var social. Frågan är jag social eller en babbaelmaja?

Men nu ska jag äta för snart kommer mamma och Tessan ju.:P



All you gotta do is smile that smile and there go all my defenses

Idag har vart en lika skitig dag på jobbet, men idag har det var under kontroll. Slitigt men under kontroll men alla har väl det likadant på avdelningarna det är hårt tryck på länets sjukhus läste jag i dagens tidning.

Men något som jag älskar just nu i Eskilstunakuriren är Svår kärlek i Hållsta, så jävla underbar serie. Kanske inbte för att storyn är så bra eller att de skriver så bra (inte för att det är dåligt) men det är så kul när någon verkligen sätter ord på alla fördommar. Att till exempel alla på Eskil är emo och om man är emo kille så ska man vara mager, alla naturkillar är brats och om man inte är brat så har bratkillarna kul åt en för att man är bonde och kör en sunkig volvo. Man sitter och ler lite igenkännande åt sina egna fördommar.

Men nu måste jag säga att jag har turen att känna lite av varje sort från både Rinman, Eskil och Rekarne. Och jag måste säga att vi är nog alla lika stora idioter, eller så  är ingen av oss idioter. Okej naturkillarna snackar skit om andra program jag hörde det på nyår, men jag har news till er natur, vi snackade skit om er med som fan när vi gick på gymnasiet. Men jag kan i alla fall rekomendera alla att läsa Svår kärlek i Hållsta på kurirens hemsida om ni har en stund att slå ihjäl.

Imorgon är det dags att dra ut ill landet igen och hälsa på min älskade mor, jag pratar fan med henne varje dag nu när jag har flyttat. Det är nog mer än vad man kan säga om vårt muttrande när jag bodde hemma, dag var jag bara tvungen att ringa henne när jag såg "Elaka-Sven" på stan och då berättade hon en så härlig historia om min älskade lilla far som jag ska träffa på lördag med. :P

Jessica, jag sitter och tittar på dina bilder från när du var hemma i Sverige och nästa gång du är hemma måste jag fan hälsa på på Öja gård, jag saknar det lite när jag ser bilderna. :P

Sådana här...

Det är som dessa dagar man ska ligga kvar under täcket dra fram mobilen och ringa till jobbet och säga att man inte kan komma för att man har ont i halsen eller att katten hållt en vaken hela natten. Men nej plkttrogen som man är har man gått till jobbet ändå. Och idag har vi slitit som djur.

Jag älskar oftast mitt jobb men idag var jag ta mig tusan tveksam. Nej jag gillar det men när man kommer på morgonen och inser att man har tre överbeläggningar och en varning för vinterkräksjukan då vill man inte tycka om sitt jobb.

Särskilt jag som hjälpte den misstänkt vinterkräkssjuke så Tina fick fixa mat till mina patienter resten av dagen. Men varningen togs sedan bort och jag kunde andas ut. Jag slapp den idag med. Haha.

Men det är bra att jag jobbade med ett så skönt gäng idag, och Ann är ju bara så bra att jobba med. Skäller inte på mig när jag glömmer bort allt jag ska göra.

Nu ska jag sätta mig i soffan och när jag orkar resa mig ska jag laga fett god mat. Har köpt kyckling och färsk pasta, frågan är väl bara om jag någonsin orkar resa mig...

Högmod går före fall...

...borde ingen berätta det för min plånbok. Igår var en sjuk dålig dag för min ekonomi.Bara för att man har lite mer engar på sitt kort än man brukar så ska man inte bestämma sig för att göra slut på dem. Men Mariah ville så gärna ha teqila, synd at hon var upptagen så att hon inte fick någon då. Fast hon ville nog hellre sitta i soffan med Martin än shotta med oss.

Young love, vad roligt det är att se människor bli kär. Man blir så glad så man vill skutta lite ju.

Så igår var det dag för krogen IGEN, jag vet jag är helt hopplös med att gå och fest nu för tiden emn så är det jag lever livet litegranna. Men jag har alltid en anldening att gå ut som igår gick jag ut för att det var Jessicas sista partynight i Sverige. Och hon har inte vart på Lotus sedan agusti så man får väl offra sig...

Så jag och Jessica inledde ju inte jätte stark, vi inledde med en pizza så kom Jonas och slöt upp. Sedan efter ännu en timme dök vår eminenta talhållare upp Martin. Sedan helt ur det blå kom Julia. Emil var också här en sväng men han försvann lika snabbt.

Men vi hade så trevligt och hade massor att tala om. Sedan dök Lillth, Cissi och Mariah upp. Då var vi tvungna att prova vattenpipan. Det gick dock inte så bra, men det gick. Men som jag sa till Mariah: "In Sweden we don't smoke pot". Det blev lite melon istället.

Så drog vårt glada gäng till Lotus, jag kan ju inte påstå att det var massor med folk tyvärr. Men det var väl en och annan man kände igen.

Sedan skulle jag en sväng till Dannes med men jag fick något spel så att jag gick tillbaka till Lotus och det räddade min kväll.

Jag och Martin planerade som vanligt att vi skulle flytta ihop, eller jag planerade och martin fick lyssna. Men det är ändrade planer nu, jag ska försörja Martin tills han är klar sedan får han försörja mig. Men han läser ju sånt där som man aldrig blir klar med. Haha.

Sedan berättade Martin ioch jag massor av reseminnen, bland annat när vi var i USA och Martin byggde ett vitt hus. Och när vi var i Oslo och jobbade sju, sedan hade vi även hunnit besöka Mallis, Ystad och Tyskland. Jag vet dock ej vad vi gjorde i Ystad. Jag är tydligen väldigt berest.

Sedan försökte jag hitta en resepartner till jag ska åka till Hanna och hälsa och förvånansvärt många ville med, jag är ju så rädd att jag ska gå vilse när jag ska till en ny gate i mellanlandningen.

Vad ska man göra ända fram till maj?
Mörkret är så tungt och alla männskor är som is.

Hanna jag längtar så extemt mycket tills vi ska träffas!!!

Nu ska jag städa efter förfesten sedan ska jag äta för det har jag inte orkat gjort, jag har mest glott på tv.

To late

Det är aldrig försent att be om ursäkt har jag hört, men det är försent att ångra saker man redan gjort.

Nyår var intressant, a wild one. Haha. Mamma Hilton gänget hade fixat en underbar fest som sent ska glömmas. Maten var god, eller kexen och gurkan efter som att det var det enda jag hann äta eftrersom att det fanns så många roliga människor det fanns att prata med. Jag satt med Madde, Sandra, Cissi, Mariah, Martin och David, alltid lika trevligt gäng. :P

Vad är värt att nämnas om den här kvällen? Lilla listan:
- Milk the cow, muuuuuhhhh
- "Uteliggaren i min trapp"
- Happy new year, ulk
- Ziggisfighten
-Grogg på endast mjölk

Roligast var nog teqilaracet men det var också det som förstörde stora delar av kvällen. :P

Jag tappade bort min kamera väldigt dumt, men den kom fram igen. Men lika roligt var det inte för Johanna som blev av med sin sprillans nya mobil. Och så hade idioten som snott den skickat massor av sms till folk som Johanna kände.

Vad är det mer värt att veta? Kano kallade mig Klaris hela kvällen, haha. Men jag fick min hämd. ;D

Nej det allra allra roligaste var att Sandra somnade i mitt trapphus, alltså det gjorde fan hale min kväll!!!

Nu ikväll ska jag åka ut till Stora sundby och min mor har lovat mig en smaskig middag men nu måste jag packa för det brinner i knutarna.