And I never felt this way before

Gårdagen var väldigt trevlig. Vi kollade på Dirty dancing, flera av oss (läs: alla) kunde typ filme utantill så det var rätt så komiskt att alla satt som trollbundna ändå. Kristin mobbade mig och Mia för att vi var nervösa mitt i filmen. Men vem var det som var allra mest nervös i slutet om inte Kristin? :D

Louise hade nog en av världens snyggaste lägenhet, så snygg och stilren. och biorummet lixom. Jag blev överlycklig när jag såg att vi skulle se på widescreen tv, jag hade juglömt att de hade ett bio rum. Så det var projektor och surroundljud för hela slanten. Snacka om lyxkväll.

Och vem var så duktig så att jag bara satt och suktade efter godiset och åt morotstavar istället? Ja, det var ju jag. Jag är ta mig tusan sockerberoende men nu jobbar jag på det i alla fall.  Duktig, idiot. Haha.

På fredag ska jag till morfar för han fyller år, jag minns dock inte vad han fyller. Kanske 73 eller något. Sedan på lördag tar jag tio tåget till Madde för en Stockholmshelg. På lördagkvällen ska vi ut på lokalpuben vid Madde, har aldrig vart på lokalpub så det lär bli intressant. På söndagen ska vi på ansiktsbehandling och grejor. Och sedan har jag tvingat Madde att lova mig en massage, massör som hon är. Så det känns som att det kommer bli en bra helg. :)

Nu ska jagväl göra något vettigt känns det som, men det kommer jag väl inte. Det är som vanligt. :P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kommer att göra väldigt ont vissa av grejerna du skall göra i helgen ;)

2008-01-31 @ 19:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback