Wingy

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.


Which sweet home?

Har vart borta i helgen. I onsdags efter matten så satt jag mig på tåget hem? till Norge. Där Alex och Carina mötte mig på Oslo s för att inleda superonsdag. Vin på ett mysigt uteställe med Alex, Carina och några av Alex vänner. Sedan var det dags för det som gjorde den här onsdagen så super. Förutom att jag var i Norge med Alex och Carina då. Nämligen konsert med Melissa Horn. Så fantastiskt fint. Jag och mina två supervänner satt och kramade oss igenom hela konserten. Ja och fnissade och Carina grät med. Inte en skvätt utan mer en liter.

På torsdagen åkte jag till jobbet och käkade lunch. Kramkalas med massor av härliga kollegor. Ibland vill man inte släppa taget. Efter att Carina slutat åkte vi till bestefar och åt världens bästa våfflor. Våfflor med brunost, världens godaste ass. Senare hos bestefar dök Tommy upp och Carinas bror Lars. Jag tror vi alla var mätta och belåtna när vi drog.
Jag, Carina och Tommy åkte hem till Carina och jag gick en sväng till Jenny och tittade på hennes nya lägenhet. Hon bor bara två våningar över Carina så det är perfekt. Hennes lägenhet då: HERREGUD!!! Maken till snyggare lägenhet får man leta efter. Längtade bara efter att Tessan skulle få se den hon skulle älska den.

På kvällen blev det hamburgare och öl på lokalkogen med Jenny, Hanne, Carina och Tommy. Sedan tvingade jag och Carina Tommy att sova mellan oss i sängen och ställa tusen frågor. Jag kollade på klockan sista gången vid 03.30. Dock snarkade Carina eller Tommy gott då till min stora lycka/förskräckelse.

Fredag resdag till Kiel. Med på resan var jag, Eva Marie, Hanne och Karianne. Värsta gänget. Fredagkvällen var urspårad på båten dock inte för mig som tappade lusten för alkohol efter en tequila. Jag blev istället den som uppmuntrade de andra att ta varannan vatten. Med det blev en kväll fylld med skratt, dans och sång.

Lördagen skulle jag ta igen det jag missade på fredagen men eftersom alla var slitna sedan dagen innan inte bara vi utan alla på hela båten gick det trögt.
Det blev en ganska tidig kväll men också den fylld av skratt och shopping med.

Bara det faktum att jag åt av frukostbuffen bägge dagarna är ju ett tydligt bevis på att jag tog det lugnt.
Idag när vi kom hem hängade jag, Hanne och Carina på soffan och muttrade och skrattade.

Och nu sitter jag här på tåget och inser vilken tur jag har med vänner i både Sverige, Norge, Holland, USA och vart alla nu bor. Trött, lycklig och mätt på lefser.



Besatt

Jag är besatt av DragonVale. Har spelat det hela resan. Nu har jag massor av drakar och skaffat en blanddrake som blev en blomdrake. I Norge ska jag ge upp det hela och ta upp det igen på söndag.

Jag har till och med dekorerat min lilla ö med Halloween-pynt med.

Vilken jävla tönt jag är...


Cory och Cody, nästa blir Cosy

Jag har hittat ett så mysigt spel. Jag föder upp drakbebisar och bygger en drakpark. Ja och räknar lite matte med...


Nåt annat än det här

Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn och inser att imorgon så är det superonsdag igen. Då är jag med Alex och Carina och vi tittar på Melissa. En tår eller två är väl tillåtet att fälla. Det är ju min nya grej, att gråta på konserter.

Jag har saknat mitt liv i Norge ganska mycket den senaste veckan. Kanske för att jag ska dit så snart. Och vilken blues det kommer bli när jag kommer hem. Då kommer jag grina till Melissas musik i stora lass.

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt


Fel på blogg.se

Jag vet inte vad det är för fel på blogg.se för att min inlägg ser ut som skit trots prydlig styckesindelning när jag skriver det. Men så fort jag publicerar det blir det bara skit.

Katastrofdag.

Skulle in till stan idag och fixa en grej och så börjar bilen låta konstigt, inte kan det väl vara punktering tänker jag. Men jag stannar och ser efter och jovisst var det så. Punka för typ fjärde eller femte gången i år. Lågprofil däck är det bästa jag vet... Men som tur var så kom just min moster förbi så jag parkerade bara bilen och åkte med henne till stan för att uträtta mina trista ärenden. Sedan fick jag åka med henne hem igen. Och fick god lunch hos mormor och morfar. Sedan åkte jag hem och läte ut en dösorglig bok, grät en skvätt. Mamma och jag drog iväg för att byta mitt däck och så tänkte jag att jag skulle slänga på vinterdäcken när jag ändå var igång. Men när jag börjar dra med fälgkorset så går bulten av och när jag börjar titta är en annan bult av med. Jag kan inte alltså ens sätta på ett reservdäck och köra bilen hem. Tur att David finns för när han kom ikväll för att hämta John så hade han en kärra med som vi körde upp bilen på så jag fick hem den till gården i alla fall. Sedan skulle han hjälpa mig att ordna bilen med sedan. Jag fattar inte hur jag kan ha sådant oflyt med min bil. Så nu ska jag avsluta den här dagen och hoppas på att morgondagen bara blir bättre. Träning, födelsedagskalas och tjejhäng står på schemat.

Glada dagar

Härliga tider, strålande tider. Har haft riktigt bra dagar. I förrgår var jag i skolan och gjorde en riktigt rolig kemilabb. Sedan pkte jag till Eskilstuna och The phone house och fick en ny telefon. Världens bästa personal där tror jag. Allt har gått så snabbt och smidigt. Sedan tog jag och skickade iväg ett mess till Sandra och hon och jag käkade lunch. Och lilla Melwin så klart med. Ett riktigt charmtroll det där. Alla som gick förbi honom och log fick världens leende tillbaka. Sedan träning med Späd på kvällen. Jag minns inte riktigt vad i körde, men jag hade träningsvärk i vingarna både idag och igår. Just det mage körde jag. Igår så var det matte, inte så kul men ändå. Upptäckte ju även nöjt med wordfeud så det har jag missbrukat lite. Pluggade matte hemma och sedan träning med späd igen. Ben, hatar utfall och benböj. Men utfall kan jag ju i alla fall, Oskar har konstaterat att jag inte kan benböj och de kan jag verkligen inte med stången. Kommer typ inte ner ingenting, vet inte om det är osmidighet eller rädsla att ramla. Har dock lovat Oskar att jag ska göra 3 x 10 benböj varje dag nu så jag ska bli bättre. Ska göra dem nu faktiskt. Så natti, natt.

Obladi oblada

Hallå. Long time, no see I know. Men i lördags försvann min mobbe. Uhhhh.

Dagen startade perfekt med träning. Bröst och axlar, med de två som är så onormala så till och med jag verkar normal i sällskap med dem.

Hem duscha, raggmunks lunch hos mormor. Bättre och bättre. Åkte bil till Sthlm, jag hade missförstått och trodde jag skulle till någon sketen förort men plötsligt vimsar jag runt på Kubgsholmen och Söder. Ja,ja. Jag överlevde. Bilen överlevde. Och jag märkte inte att jag körde ihjäl någon.

På kvällen var det dags för trekamp på ballbreakers. Jag missade dock de två första grenarna. Det var det värt, det som var ovärt var att när jag frågade åt vilket håll jag skulle med tunnelbanan pekade en tjomme åt fel håll. Därav min extrema försening. Dock fick jag vara med och få stryk i bowling.

Sedan förfest och bord på ett uteställe. Jag drack för mycket och dansade mycket. Min mobil blev stulen och jag blev erbjuden plåster på såren av taxichauffören. Uhhhhh!

Somnade dock utmattad på en luftmadrass efter att ha vart vaken nästan ett dygn. Sent på eftermiddagen efter en pizza och FIFA (nej jag spelade inte) tog jag mig hemåt. Sjukt, sjukt, sjukt nöjd med dagen fram till mobilen blev stulen.
Summan av kardemumman är att vi fick ta bokslut av den här helgen med en lätt ångestdrabbad glädje.


Uhhhh

Igår gymmade jag med Anna och Oskar som ni vet. Ben och biceps. Utfall, knäböj och benspark. Aj, aj, aj.
Inatt när jag har vänt mig i sängen har jag vaknat av träningsvärken. Men jag älskar det.

På lördag morgon kör jag överkropp med de här två puckona...


Stress

Jag har stressat som satan idag. Skulle hinna titta på en klänning tills på lördag som jag spanat in. På lördag ska jag ut i Sthlm med Jessica, Nicholas och hans vänner. Först ska vi göra någon slags trekamp i en spelhall sedan ska vi ut och slå runt. På Stureplan. Därav min stress, jag är ingen stureplanstjej. Jag vet att det finns vettiga ställen där också men det är inte helt utan stress det här. Var alltså och kollade på två köänningar idag. Den ena såg jag ut som en farmor i och den andra var antingen snygg eller ful jag kan inte bestämma mig. Så det blev en hårfärg.

Stressen får jag spara tills imorgon för nu i eftermiddag är det dags för ett gympass med Kungsör och Eskilstunas hårdaste tjejer; Anna och Oskar.


Frankley my dear I don't give a damn

Idag lyssnade jag på Flottakärlek när jag var ute och gick. Spelade den sedan för mormor och morfar. Vi kom överens om att Snoddas inre var någon tio poängare. Men däremot Cacka. Hittade en bild. Vilken heting va?
Mormor tyckte han såg ut som Clark Gable, morfar Humprey Bogart. Och tycker Rhett Butler därav min rubrik.
Scarlett Ohara frågar Rhett vad hon ska göra när han dumpar henne och han svarar så.

Älskar Borta med vinden...


Sparka höstlöv

Idag när jag kom hem från skolan tog jag en promenad i höstluften. När jag är ute och promenerar inser jag vilken tur jag har som kan promenera i så vackra omgivningar.

Dock fick den vanliga slingan stryka på foten eftersom min mamma inte ville att jag skulle få sätta livet till när jägarna skulle tro att jag var en blå älg i mössa.

Men när man är ute och går på landet kommer det bekanta dofter. Dagens bästa doft var höstdoften. Blöta, nedfallna löv. Jag satt mig på en sten och bara njöt av lukten och solen.
Under en ek, som Ferdinand. Tjuren Ferdinand luktade ju dock på blommor men älgen Clara hon nöjt av doften av ruttnande löv. Konstigt att jag har så få vänner...


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut

Haft en bra helg. Riktigt bra.
Nu är jag dödstrött.

Om 16 dagar är jag i Norge igen.
God natt.

Jag var så van att stänga av

Jag har laddat om lite, nya batterier som håller tills jag ska till Norge om ett par veckor.

Igår var jag hos Annika, kunde inte sluta titta på hennes kanonkula. Så himla mysigt att krama gravida människor ändå och det är en mage i vägen. Thai och fira kanelbullens dag lite försent. Mys!

Iväll sa jag äta middag med dessa damer. Frågan är hur man kan känna sig missnöjd med sitt liv när man bara har massor av fantstiska männsikor omkring sig jämt? Saken är nog inte den att jag är missnöjd, jag har svårt att hitta ron i mig. Oroligheten pockar på.



Men som sagt nya tag. :)

If I lay here, if I just lay here

Jag har en dipp efter att mina kompisar åkte hem. Third day blues liksom.
Egentligen har jag lust att lägga mig under mitt täcke och fundera på ingenting. Ibland kan John få komma upp och hoppa i min grannsäng och berätta lite spännande saker för mig, och Georg.

Just nu vill jag:
- Veta vad jag faktiskt vill bli
- Klippa mig och färga håret
- Bli bra i skolan
- Ha mer pengar

Jag har fått tvivel om vad jag vill bli igen. Inte okej, det kom igår. Vill jag verkligen bli läkare? Tvekar jag för att jag inte vill bli det? Eller för att jag är rädd att misslyckas? Det suger!

Men just nu ska jag visa er den enda bild jag tog under helgen. Vad skönt det var i söndags att ligga mellan de här två och skratta tills man skakade i hela kroppen.

I took a part of you with me and you won't get it back

Jag hade besök i helgen. Det blev bättre än jag kunde önskat. Fredagen hämtade jag dem sent i Katrineholm och vi åkte hem och åt Björje Salmings svamppaj med Västerbottenost. Vi skrattade ihjäl oss och fick lika ont i magen som på julafton när man ätit för mycket. Vi bäddade ner oss relativt tidig med tanke på att vi inte setts sedan första augusti.

Efter en seg frukost på lördagen åkte vi fyrhjuling upp till skogen och trampade runt där planlöst. Kollade på gamla jaktpass, torp och på jaktkojan. För det är det jag har attvisa här ute. Vi hade även en gloduell med tre kvigor i skogen. Jag, Hanne och Jonte åkte och tittade på "det lilla slottet, vid lilla vattnet". John pratade oavbrutet men bytte inte ett ord med Hanne.
Förberedelserna startade sedan för att förberda oss för kvällen, efter många om och men var vi ett gäng med fem riktigt heta pinglor som käkade middag och drack upp mammas vin från praktikanten. Många, många skratt och Uhhhh:n senare var vi på väg till Harrys.
I kön stötte vi på någon som bott på en ö i Norge. Anna föreslog ön som var tooooo sooooon. Jag berättade för honom att jag var ganska otevlig, Tessan var ännu mer otrevlig och att Anna var en riktig bitch. Jag vet precis hur man ska visa sig från sin bästa sida.

Fest, efterfest, frukost, taxi hem. Slödag. Carinas allegipiller slog ut henne helt. Jag och Hanne kollade på film och allergipillren slog ut mig med. Hanne var den enda som var pigg, fräsch och på små moln. Bakispizza och mys tills vi somnade utmattade.

Måndag, åkte till stan köpte tågbiljetter. Och visade dem Eskilstunas bästa butik. Make up store. Världens sötaste tjej jobbade och vi shoppade. Sedan lunch vid Tingsgården. Hem och mysa tills tåget gick på eftermiddagen.

Och nu saknar jag dem, varje timme och minut. Jag åker dit om tre veckor och vi får se om jag kommer hem igen...