Jag är trött...

... på att aldrig få svar.

Dagen har vart bra. Jag och Sofia sköt upp morgonens träning något eftersom att det regnade så himla mycket när vi skulle gå. Så det blev en relativt sen och snabb träning. men det lilla gör också skillnad. Vi ska ju ändå och simma på onsdag med. Sedan ska vi gymma med Helen på torsdag. Då kan jag fetsa med gott samvete i helgen. :P

Imorgon ska jag och hämta Jessica vid tåget. Gissa vem som är mest förvirrad och hade glömt det. Jag hade tänkt försöka få tag på en tvätttid till imorgon men det kan man ju glömma. Det har jag inte tid med nu. Jag borde typ gå med i tankspriddas förening. Men problemet med mig är att jag vill så mycket och tar på mig alldeles för mycket, eller tar på mig. Jag planerar alldeles för mycket, helt enkelt. Ganska enkelt att konstatera svårt att göra något åt...


Fredag ska jag och vaxa benen på salong. Jag gillar och göra det. men känner sig så fräsch efter. Sedan bär det av till Västerås och få tag på hotellet. Hitta det. Jag insåg igår när jag tittade på en karta och insåg att det verkligen inte låg central och jag som har planerat att vi ska åka tåg dit.

Jag vet ingenting längre. Jag lägger mina tankar på hyllan och går och skivar lite ananas till frukosten imorgon...

Tatueringar

Idag har vart lite av en mysdasg på jobbet. Vi har gjort har tacos och snackat skit. Jag och Helen har tittat på tattoos. Jag börjar längta så dant. Så ska man gå in på aftonbladets hemsida poch läsa lite nyheter och de har ju gjort en artikelserie om tatueringar. Alla ska skicka in bilder på sina misslyckades tatueringar. jag blir alldeles nervös när jag ser dem. Men sedan tänker jag att studion där jag ska tatuera mig där behöver jag inte alls vara nervös. Thomas har gjort sina fär och han är helnöjd. Jag har bestämr mig för att göra den å nasty art nu i alla fall.



Jag minns när jag gjorde min första. Vilken nervositet. Allr var jätte försenat och sedan skulle jag och Sandra till Malmköping till Ewa på källen. jag sprang omkring med ett stort förband på halsen och kunde knappt vrida på huvudet. Men vad nöjd jag blev. Det är lite roligt för jag har hört mycket om den på jobbet från patienter. En del är lite fyndiga och frågar om det är en hyllning till min chef Dr Stjerna. Engammal tant kom fram, pillade mig bakom örat och sa att jag var jätte fin. En annan man berätade för mig att han skulle känna sig som en bög om han kysste en kvinna med en tatuering. Den dagen hade jag som tur var håret utsläppt. Haha.

Hur var jordbrukets dag då? Underbart stolt var jag när min mamma fick sitt pris av jordbruksministern Eskil Erlandsson och när en vinna läste motiveringen. Jag och Georg knallade sedan runt på markanaden. Han tyckte ungefär att jag skulle köpa allt i alla stånd. Men jag köpte lite närproducerad ost, skorpor, honung och rapsolja. jag älskar närproducerad mat, jag känner mig så miljövänlig när jag köper det.

Georg och jag hann även med att äta vildsvinskebab och gå på Pettsontåg. Det finns ju en Pettson stuga på JJulita gård, så himla rart. Sedan på kvällen var det fest i Husby med massor av bondevänner, några andra vänne rfick ju också komma. Massor av god mat och Anders och Esthers underbart goda chokladtårta. jag älskar den. helt klart den godaste tårtan ever. Han är doktor hon är fönstermålare från Holland och de gör den godaste tårtan jag någonsin smakat. Vacker är den med.

Sedan när jag ätit av de goda kakan, drog jag iväg och hämtade Sandra så åkte vi Kungsör för att gå¨på Rumble in the jungle, tidigare känt som Live and Jive. Men det hade förändrats lite mest rockabilly-människor inte så många vanliga som mig och Sandra. Men vi gick runt och njöt av alla vackra flickor, snygga bilar, bra musik och asheta killar. Som ni kanske vet så har jag ju en förkärlek till rockabilly-killar. Det finns ju inget snyggare.

Så nästa helg är det Power meet jag längtar så att jag blir alldeles tokig. Hotelrummet är bokat och jag äör laddad. Bussen madde ska ta när hon hoppat av tåget från i Idre i Sala är utittad vilket nummer det ärpå den och hur dags den går. Sandra och jag har börjar planera. Det här ger mig rysningar utefterryggraden. Jag kommer aldrig bli för gammal för power meet. När jag blir gammal ska jag sitta i min egna bil och köra den istället. :P


I teorin är det lätt, det finns någon för alla
man säger till dem som blir kvar

Svenska sommar frusna frusna själar

Nu ska det bara bli sommar så att vi tinar lite.

Jag ska hoppa in i duschen nu sedan ska jag packa alla min saker och styra kosan mot stora sundby. Katten och datorn måste med. Men sminket är prio ett. haha.

Imorgon är det dårå dags för jordbrukets dag då mamma ska få sitt pris som året Sörmlans bonde. Vem är stoltast över sin mamma? Som enligt länsstyrelsen och LRF är en engagerad och kunnig bonde, duktig på betesmarker och skog är hon också enligt dem.

Men nu kan ´jag inte uppdatera på ett tag i alla fall för även om mor min är duktig på jordbruk är hon ingen hejare på datorer och nu är den trasig igen.

Ragnar har dött!

Vad ska jag säga? Jag är förkrossad!







Jag älskar min lilla kisse! <3 <3 <3

stay out of love until you're ready

Det blev picknic idag på Djurgården med systrarna och Roland. Tessan hade köpt ett nytt fint koppel till Roland så han kunda vara med. Jag behöver ha honom med ibland känner jag så att jag inte försummar honom. Jag jobbar så mycket så han behöver inte vara själv mer än så.

En smått kaotisk dag på jobbet, mitt huvud var så trött när jag gick hem. Louise kom och sa till mig att de skulle och hämta en patient på operation. Så kom Mia två minuter efter och frågade om jag kunde följa med och hämta en patient på operation. Så vi knallade iväg. När vi kom fram mötte vi Ulla och Louise som redan hade hämtat patienten. Jag hade helt glömt bort att hon sa att de skulle gå och hämta patienten.

Jag har maskat med prover idag känner jag. Tommy har stuckits. Men till slut tog jag tjuren i hornen och det gick galant. Även fast patienten inte var särskilt lättstucken. Men jag måste komma ihåg att ta min medicin innan jag går till jobbet. Nu har jag inte tagit den sedan lunch och jag darrar som ett asplöv...

Imorgon efter jobbet ska jag och Sofia och träna. Sedan ska jag försöka ta mig ut till Stora Sundby¨och sova där. För på fredag ska jag skjutsa Jessica och Mads till Katrineholm för de ska med ett tåg till Oslo/Lilleström. Mads har fått en systerdotter som ska döpas så Jessica ska på dop.

Sedan på lördag är dte ju jordbruketsdag då min älskade mamma äntligen ska få sitt pris. Jag äskar min mamma så mycket och är så glad för hennes skull.


Sist men inte minst måste jag säga att mina dagdrömmar börjar totlat spåra ur. Jag är alldeles kringvriden...

There are moments when I think I'm going crazy

Jag har jobbat ikväll. Det har vart riktigt tufft två av uskorna gick hem så jag och Camilla fick kämpa på. Men det gick bra, hon är väldigt duktig och trevlig. Jag tycker nog om alla våra sommarvikarier men det är en av dem jag fortfarande inte träffat.

Jag håller just på med ett storkok. jag kokar någon slags pastasås. jag vet inte riktigt vad det blir. Men nyttigt blir det i alla fall. Squash, kikärtor, morötter, lög och champijoner. Visst låter det gott? Det luktar gott i alla fall. Vi får se hur det blir. Jag har gjort det lite på känsla men så lagar jag ju typ alltid mat.

Jag ska laga färdigt det här och sedan ska jag titta på sex and the city. jag har ingen lust att sova ännu. Igår kväll när jag tittade så var det ett avsnitt jag aldrig sett. jag var bombsäker på att jag sett alla. Men det kan man tydligen inte vara.

Imorgon blir det picnic med Lisa, Tessan och Roland på Djurgården om vädret tillåter. Ska bli skönt med lite kavlitetstid med sina systrar. :D

Beautiful mess

Det blev en riktigt bra kväll. Även om jag först inte ville åka för att Minna på jobbet messade mig och frågade om jag ville med på Sex and the City. Visst ville jag med men jag skulle ju bort så jag var lite ledsen en stund. Men det gick över när jag fick veta att de skule gå en annan dag. jag har ju i och för sig redan sett filmen men den var så bra så att den tåls att ses igen.

Kvällen bestod av en 4-kamp. Först skulle man gå en slags hinderbana med förbundna ögon. Den som gick sist fick se men inte lämna ledet. I vårt lags fall blev det mamma. Sedan skulle vi bygga en grej som vi kunde stå på och sjunga mors lilla Olle. Men vår rasade hela tiden. Efter det skulle man befria en fastbunden bäver men det var så svårt så vi klarade det inte. (Det var ingen riktig säl...) Sist så skulle men blåsa pilar och få poäng.

Sist så var det dags för middag, potatistgratäng och något gott kött. Mums. Medelåldern var väl dock ganska hög. yngst efter mig var väl min kära mor. Men jag börjar bli van att umgås med gamla. De kan vara rätt roliga att lyssna på med. Och det var väl ingen som var lastgammal direkt av deltagarna. Men det beror väl på vart man dar gränsen för lastgammal. Andra ungodomar i min ålder skulle väl kanske kallat dem lastgamla.

Men alla har ju olika syn på vad som är gammat. Som georg som tycker att jag inte riktigt är gammal och skruttig än. Det ligger i betraktarens öga. Men min ålder ligger nog egentligen kanske på hur gammal jag känner mig.


Carlos var den enda under kvällen som var yngre än mig. Han är ju inte ens ett år. :P

Well it kind of hurts when the kind of words you say
Kind of turn themselves into blades

And what a beautiful mess this is
It's like taking a guess when the only answer is yes

Förstörda planer

Mina planer för dagen gick i stöpet. Jag försov mig och hinner nu inte träna. Skit också. Men jag och Sofia ska och träna imorgon så det blir nog bra ändå.

Jag har sovit illa inatt. Det har vart för varmt, Roland har väckt mig och så har jag drömt otäcka drömmar. Jag drömde att jag firade jul  i Husby men det var ingen trevlig stämmning. Mörkt och tyst. Så skulle jag gå in och titta å granen och där satt min gammelmorfar som är död sedan flera år. Och jag satt bara och grät brevid honom och sa hur mycket jag tyckte om honom för att jag visste att det var sista gången någonson jag träffade honom. Vad hemst det är med drömmmar ibland.

Men jag ska i alla fall träffa Jessica och Mads idag. Vi skulle luncha.

Roland han bara sover och sover jag vet inte vad det är med honom....

I closed my eyes and he slipped away

Jag har vart så duktig ikväll. Jag kokade färskpotatis och gjorde lax. Mumma. Sedan diskade jag och gjorde iordning lite i mitt kök. Imorgon tänkte jag komma lite längre. Men som Oskar sa till mig idag. Clara du skriver varje dag i din blogg att du ska städa men ändå klagar du på att du har rörigt. Du borde ha as fint hemma. Problemet med mig är bara att jag palnerar att jag ska städa. Men mina planeringar håller inte i 99 % av fallen.

Så morgondagens planering:
- Träna
- Käka lunch med Jessica och Mads, eller fika, eller bara få träffa dem
- Städa
- Kvällen ska jag til Åltorp med massor av tanter och farbröder och äta och leka 5-kamp

Jag tänkte vakna relativt tidgt imorgon då att jg kan gå och träna. Snacka om högt uppsatta mål. Jag vakna tidigt. We'll see.

Idag när jag städade i mitt kök insåg jag att Madde och Emma hade sönder en av mina favorit ljusstakar i fredags och ingen av dem bad om ursäkt. Det gör mig lite pissed off. Men bara litegrann som tur är. Jag vet från en säker källa att det var Madde så jag får väl ta en liten skällning på henne imorgon. haha.

Det är underbart att ha min baby Roland hemma igen. han har bara sovit. han har väl vart helt utmattad efter så många veckor med lantluft. Det enda som försör den underbara känslan när han kommer och lägger sig i mitt knä är att han luktar fis. Jag får andas med munnen helt enkelt.

No time
They've got no time to call their own
Can't stop to wonder if the day is sunny
'Cause time to them means money
No time
They've got no time to call their own
I wonder when they'll start believing
This life was meant for living


God natt!


Georg

Alltid lika underbart att prata med 6-åriga Georg:
På vintern, Clara då äter jag tomtegröt. Men på sommaren då smaskar jag på blad, blommor och gräs.

På frågan om jag är gammal svarar han:
Nej, inte riktigt någon gammal skruttig tant.
Tack för inte riktigt Georg, tack!

Days of my life

Jag fruktar det värsta, ej döden eller smärtan utan skammen att bli avslöjad.

Jag har haft en underbart bra dag. Jag har vart ute i Stora Sundby och hälsat på barndomshemmet. Jag var först i Fyrby hos mormor och morfar och kkade midsommarmat. Hur gott är inte det? Fick även titta på alla fina mattor min mormor vävt. Hon är en fena på att väva mattor min mormor.

Sedan åkte jag och mamma hem. När mamma sov middag så tog jag och Oliver en prommis till Öja gård. Där träffade jag på Jessica, Cheryl, Kalle och Mads. Fick utvärdera midsommarafton lite även om det inte var så mycket att utvärdera. En relativt odramatisk fest. Om det var någon dramatik visste ändå de flesta vad de tyckte om den dramatiken (om man får vara lite kryptiskt).

Sedan tog mamma och laste på min cykel på bilen och Roland i buren och jag åkte tillbaka mot staden med henne. V dumpade cykel och Roland hos mig oc åkte till pappa. Han var trött så han sov mest när jag var där. Men det är trevligt att träffa honom i alla fall. Titta lite på honom och se hur mycket en männsika kan förändras både fysiskt och psykiskt på tre år.

Tessan och Oskar hämtade upp mig hos pappa och vi åkte hem till mig och fikade. Shoppade även på gymgrossisten, jag ska bli fit nu. Haha. Blir kanske inte det av att shoppa dock. Bara lite fattigare.

Frågan är vad man ska göra ikväll då? Det kan bli en lika boring kväll som igår...

Myror

Jag har myror i kroppen. Jag kan inte sitta still. och så har jeg en otäck känsla a att jag har glömt en påse på jobbet med ett privat brev till Hanna. Men jag hoppas att det är bara är en otäck känsla.

Jag försöker till på Underbar och älskad av alla. men det fungerar inte. Jag tycker inte den är tillräckligt bra. Inte tillräckligt bra för att fånga min uppmärksamhet så att jag ska kunna sitta still i alla fall....

Om man hade ett liv lixom. Eller en karl i alla fall.

Whatever you do, don't push me

Jag är så himla rastlös känner jag. Jag blir alltid det när jag har vart sambo och den har åkt hem till sitt riktiga hem. Jag vill att det sa vara midsommarafton imorgon igen. Jag vill inte titta på filmen jag satt på och jag har redan ätit kvällsmat. Vad återstår då att göra???

Dagdrömma är inte tillräckligt verkligt! Kan inte någon bara ringa mig och fråga om jag vill hitta på något. Madde tyckte att jag skulle ta tåget till Sthlm och gå på Sex and the city med henne. Det hade vart bättre ifall hon stannade var och vi tittade här istället ju.

Imorgon ska jag få hem min baby. Då är jag inte så ensam längre. Miss him.

It's a simple fact that you can’t seem to handle me

Gårdagen. Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord så här kommer de:

     

       

        

     
 
     
  

Det var underbart kul igår. När vi kom så var det lagom dags för dans runt midsommarstången och 4-kamp. Domarna hade dock svårt att döma fyra kampen eftersom att alla fuskade så mycket. Alla utom mitt lag då. Haha. Ringdansen var klockren. Så här Mamma Hilton var hon står och vart hon sitter och vart hon går. Sedan skulle man klunka, men man får väl själv gissa vad det var i det på hittade glaset antar jag.

Festan innehöll allt en fest med inte helt mogna männsikor bör innehålla. Dramatik, tillfällig kärlek, spyormännsikor som ramlade ner från broar och alldeles för fulla människor. Själv höll jag på mattan. Jag skickade hem en syster och nattade en viss Madde så jag hade inte tid att bli full.

Vad känns värt att nämnas från kväälen då? Cissis, Martins och min busrunda känns viktig att ha med. Likaså Hennings flammsäkra kalsonger. Att jag tappade min mobil i Gustafs bil känns lite pinsamt att nämna men nu är det nämt Idag fick jag och Madde ta en taxi fram och tillbaka från Skiftinge för att jag skulle få tillbaka den.

En rolig grej till var att Björn var så himla kalas. Det finns en bildbevis här upp när han ligger underst i högen som rasade ihop på dansgolvet. Han kom även fram ett flertal gånger under kvällen, hängde sig åå min axel och sa: Jag tycker om dig, Clara. Han är knäpp ibland, eller allt som oftast.

Imorgon åker jag ut till Husby och ska umgås lite med min mor. Sedan ska hon skjutsa hem mig, Roland och en cykel. Vi ska även till pappa. Jag har inte träffat honom sedan dagen efter jag kom hem från the US så det börjar bli dags. Men nu när jag ska ha en cykel i stan ska jag allt hälsa på honom lite mer.

Tillbaka till filmen jag tittar på nu.
Love!

Sambos

Idag har jag skaffat sambos. Inte baa en utan två Madde och Emma som ska bo hos mig under midsommarhelgen. De har kommit och stökat i min redan stökiga lägenhet... Det är väldigt rörigt här just nu. Haha.

Men det är trevligt med lite vänner att ha med sig til logdansen. Jag är sjukt laddad!


Kvällen

Kvällen ängnades åt sex and the city-maraton, tvätta och fixa naglar. Har även lyckats städa lite med. Jag tänkte att det skulle vara lite halvsnyggt med städat lägenhet när Madde och Emma kommer. Jag kom halvägs i alla fall. Jag dammsög ju i söndag tack och lov annars hade jag haft mycket mer att göra.


Dagens klädinköp allt på rea utom den vita t-shirten men dne kommer passa så bra till min AA-kjol så jag var tvungen att ha den.


Min tår är nu snygga, lila och pedikyrade. Dock blev det ingen spa-pedi, det hade behövts.

Jag har laddat hem så bra musik. Jag laddade hem hela top-tio-listan från 1966 bara för att jag skulel få hem Last train to Clarksville. Men jag fick så mycket mer bra musik på köpet. Lyssnar just nu på Beach boys Good vibrations.

Imorgon bitti ska jag och Sofia träna, alltså: Dags att sova.

Ibland svider det...

... till i hjärtetrakten. Det här hittade jag när jag städade. Jag, Tessan och Lisa ville att pappa skulel skriva dagbok åt oss när vi var små.

Till Clara Från Pappa 951110

Denna dag har varit väldigt grå och kulen. Du kommer hem som en hungrig varg och mamma o pappa har ingen mat kvar till lilla hjärtegrynet. Grynet är väldigt kluven under någon timma hon kan inte bestämma sig för att jaga eller följa med sin mamma till lagården i Fyrby. Hjärtegrynet valde det senare alternativet. Efter en stund i skogen hämtade jag upp hjärtegrynet i Fyrby och åkte till Husby för att fodra våra nya höns och de har börjat värpa. Hjärtegryndet har nu stoppat i sig ett dusiin våfflor och tittar på Disney time.

Just nu önskar jag när jag läser det här att jag hade följt med pappa istället. Jag önskar att jag ahde spenderat så mycket mer tid med honom än vad jag gjort. Nu är allt jävligt försent och jävligt orättvist. Visst kan jag hälsa på honom nu men vad har man för nytta av en pappa som inte känner igen mig längre? Jag längtar tillbaka till då när jag kanske var sju år och följde med pappa till skogen och satt på pass med honom. Jag fick sitta på ryggsäcken och dricka alldeles för varmt te. Antagligen skrämde jag bort alla rådjur på flera mils avstånd med mina frågor.

Tänk om jag fortfarande var ett barn allt var så enkelt då. Vad är det nu? Ibland underbart men inbland gör det så ont så man tror att hjärtat gått sönder. Bokstavligt talat....

Life can be so unfair when someone else
Someone else is scared to death
In my heart you will live
Until it's time to see you again
Can I face the world without you
I don't know if I can



Han är en sådan där pappa man inte kan låta bli att älska.

Slut på energi

Jag är helt slut. Lite underligt jag har inte gjort så mycket. 08.40 vaknade jag, lite sent med tanke på att jag skulle vara på stadshuset klockan 09.00 på möte. Jag tog ett äpple på vägen och varken borsta tänderna eller håret. Fräscha Clara. Tur att jag gjorde det världigt nogrannt igår kväll, ovanligt för att jag vara jag. I alla fall bortsa håret nogrannt innan jag ska sova.

Nr jag satt på mötet ringde de i alla fall från HIA och frågade om jag ville ha semester idag.jag som nu har klagat att jag har så mycket att göra svarade självklart JA! Så gick jag en sväng på stan eftersom att jag hade tid när jag inte skulle jobba. Mycket sommar-rea. Me like. Jag köpte ett par blå jeans, ett linne, en kofta och en t-shirt. Allt kändes ädnå relativt genomtänkt. Utom jeansen då kanske. Köpte även en eyeliner, pensel, picknicfilt och en kylväska. Jag är shoppoholic big time. Jag skalägag ut ett kort senare.

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på tv, det var ju både vänner och cityakuten. Jag har satt på tv:n en gång sedan jag kom hem från USA, den känner sig försummad. Men jag vill ju ha en större plattare tv.

Jag lyckades även boka tvätttid ikväll så jag dissar nog fotboll hos Jonas ikväll och gör min egen tv ännu gladare.

Ska ng försöka plocka upp någonting ur frysen att äta. Jag tror inte att man kan leva på en chailatte hur länge som helst. Även om det är mycket kalorier i den.

Sex and the City

Det är ju verkligen världens hype kring sex and the city filmen just nu. Jag känner mig så himla cool att jag såg den inna så många svenskar. Haha. Något att vara stolt över i livet. men det hade ju premiär fredagen inna jag åkte hem så det var precis så jag hann se den. Grace berättade att hon skulle på den och så började min ögon glittra. edan frågade hon om Hanna, Dilara och jag ville med. Jag började nåstan gråta. ^^

Kvälen kom och jag var inne på den största bio jag sett. Fler än tio olika biosalar och åtta nio kassor att köpa popcorn och godis i. Salongerna var annorlunfa än i Sverige med. Det var drickahållare i armstöden. Jag gillade det för jag har vart med om utvälta drickor flera gånger på bio. :P

Filmen sedan då. Rysningar, skratt och gråt. Alldeles, alldeles underbar. Jag vet om att ag skrivit om det förut. Men imorgon var det Sex and the city maraton på TV3. Jag börjar nästan gråta när jag läste att avsnittet då Carrie tar sin sista Cosmo med tjejerna innan det är dags för Paris. Jag kan bara rekomendera alla att se den! Personligen ska jag nog se den en gång till med Madde. Klä upp sig a la sex and the city tejerna gå och ta en Cosmo och sedan bio. Det låter väl härligt?


Dags

Snart dags att gå ner till stan på kommunfullmäktige och budget. Jag tycker det är intressant att höra diskssionerna. I alla fall de tre första inläggen sedan låter allt likadant när man suttit för länge. Det var som när jag var på CUF-stämmor när man hade nattmanglingar. Jag satt vaken fram på småtimmarna. Gick hem och sov cirka tre timmar och sedan sov jag hela förmiddagen då det var skattedebatt. Sedan var man i fin form till förbundsfesten dagen efter. Haha. Ingen sömnbrist där inte.

Jga känner mig så himla stressad. Jag har massor att göra innan midsommar men jag jobbar och så gar jag möten hela tiden. Fyra möten på en vecka. Det för mycket om man sammtidigt jobbar heltid. Och behöver fixa lite grejer inför midsommar. Men imorgon mellan morgonmötet och jobbet hoppas jag hinna med en sväng på stan.

Jag måste köpa en vit kofta till min midsommarklänning. Ifall vädret är som det är nu så lär man ju behöva en viterjacka iofs. Sedan måste jag till bolaget med. Skönt att man an göra det själv nu i alla fall. Jagönskar bara att det var kvar här vid Sveaplan så man slapp gå ner till stan. Det skulle spara in kanske tio dyrbara minuter åt mig. Haha.


Bilder efter att vi kickat ass i fredags i Melodifestivalspelet.

Kent

Jag har alltid hållt mig ifrån allt som Kent heter. Jag har sträckt mig till att gilla Kent låtar som blivit hits på radion. jag har asett att Kent är Sveriges mest överskattade band. Jag vet inte varför riktigt. Kanske var det någon snygg kille som sa det till mig någon gång. Eller deras "avky" för hålan Eskilstuna. Men hur mycket gillar jag Eskilstuna egentligen?

Nu börjar jag vackla i min tro. Jag har insett att Kent texter är intressanta. Så jag ska ta upp mitt lyssnade på dem igen. Men nu kommer nästa dilemma; jag tänker inte ta upp det förren de spelat i Eskilstuna. Och det finns det två olika anledningar till. Jag har ingen biljett till Kent och jag vill inte vara en sådan som köper en konsert biljett och börjar lyssna på bandet efter.

Så just nu tänker istället förska ladda ner lite Shout cout louds och Bayo. Jag tror at min trip till USA påverkade min musiksmak mer än vad jagtordde att den skulle göra. Dock så lyssnade vi inget på Kent under resan. Även om Hana är ett stort Kent fan. :P

Från facebook

Clara is: hela världen är så underbar, bara man fåt ett svar....
Kristin t is. håller med Clara!

ÄNTLIGEN någon som håller med mig om någonting!!!! Mohahahahaha

Saknar rockband

Jag saknar att vakna vid nio på morgonen vara gald och förvantansfull på vad jag ska göra på dagen. Jag saknar att gå ner till tv-spelsrummet och göra en mini-workout i väntan på att Hanna ska vaknat. Jag saknar att när hanna vaknat käkar vi en god frukost och spelar rockband. Sjunger och spelar gitarr för allt vad vi är värda. Jag saknar att vara ledig mest av allt!

Idag försov jag mig litegrann. Jag kom tio minuter föresent till jobbet, ingen fara vi har flex. Men det värsta var att ag var helt död hela dagen. Jag somnade typ på övervakningen på jobbet. Men jag lyckades piggna till och jobba klart dagen. Då var det dags för möte, lika trött igen. Jag fick gå hem tidigare eftersom att jag satt och knappt kunde hålla ögonen öppna.

Imorgon är det kommunfullmäktige, budget. Jag är inte lycklig att jag måste tjänstgöra men är man "egagerad" så är man. Jag har ju i alla fall under det här året lärt mig sjukt mycket om hur en kommun fungerar. Jag jag misstänker att lansting drivs på ungefär samma sätt fast med annan verksamhet. Jag tycker om att veta mycket. Då känner jag mig lite intelligent.

Jag fick nyss köra en hitta.se på mitt namn för att jag hade glömt mitt postnummer. Jag vet att jag är tankspridd. Men bara ibland.

Jag bnörjar bli så himla taggad inför midsommar nu. Jag kan knappt bärga mig. Så nu för att förberada mig ska jag börja att epilera mina ben. Haha

I'll keep you my dirty little secret
Don't tell anyone
Or you'll be just another regret
Hope that you can keep it
My dirty little secret

Who has to know?

When we live such fragile lives
It's the best way we survive
I go around a time or two
Just to waste my time with you

Fredagen


snott från 016.se.

More then a feeling


I looked out this morning and the sun was gone
Turned on some music to start my day
I lost myself in a familiar song
I closed my eyes and I slipped away

It's more than a feeling
When I hear that old song they used to play
I begin dreaming



Har haft en underbart trevlig kväll, mätt är jag med. Så gott med tacos så. Sedan blev det melonsallad och glass. inte illa pinkat va? Thomas har även fixat mitt lysrör på toaletten igen så nu ser jag faktiskt hur jag sminkar mig. Och Tessan satt upp min två söta USA tavlor. Ska ta kort på dem så ni ser hur fina de verkligen är. :P

Nu ska jag lägga mig och se ifall jag däckar på en gång eller om jag ska fortsätta traggla i Snabba cash.

Knäppt

Det är knäppt att det ska ta så himla lång tid att städa en etta. Jag blir tokig. (Kanske att det tar så lång tid att städa för att det var så rörigt?)

Nu ska jag i alla fall sätta igång med disken. Sedan blir det till att dammsuga, jag blir så stressad.

Hela världen är så underbar, på bussen in till stan

Underligaste sångraden på länge, men är jag tänker efter så stämmer den ganska bra för mig. På bussen in till stan betyder att jag antingen har vart hos någon av mina systrar eller hos mamma. Jag älskar att bo ensam i stan jag kan göra vad jag vill när jag vill. Men jag älskar även min familj på landet. Att åka till mamma och vara ett barn. Så hela världen är så underbar på bussen in till stan för då är jag mittemellan mina två favoritvärldar.

Ikväll kommer mamma, Lisa, Tessan, Thomas och kanske David. Vi ska ha "tacosknytis". Jag ringde Tessan från jobbet och frågade om hon kom ikväll och om hon hade pratat med mamma. Men då hade hon bjudit halva Eskilstuna så jag insåg snabb att jag var tvungen att städa och då hionner jag inte laga mat till sex personer. Så då blir det lite knytis. Jag ska fixa lite små skit och så tänkte jag fixa godaste efterrätten, men jag har inte så mycket energi så det blir fruktsallad och vaniljglass tror jag. Jag har så himla mycet frukt i kylen så det passar alldeles utmärkt.

När jag gick från jobbet så hade jag ett röstmeddelande från Madde, hon var ledsen för att hon inte hade något vin för att hon ville läsa. Jag tycker det var lite komiskt att hon blir sugen på vin när hon läser. Jag ser dubbelt om jag dricker vin och då läser man ju två böcker samtidigt. Jag har så dålig humor, ursäkta mig.


Älskar den här bilden, jag ser så muppig ut. Det är helt totalt en USA outfit. Linne från urban outfitters, kjol från AA, solglasögen från någon USA butik. Och väskan från en äkta amerikansk garage sale. Halsbandet från forever XXI.

Jag kanske borde bli modebloggare. Usch. Jag avskyr när folk skriver vart ifrån allt kommer. Men det faktum att linner kommer från urban outfitters och kjolen från AA får mig dock att bli stolt för att jag är inte så himla trendig. Men de två affärerna är sjukt trendiga just nu.

Jag är inte en särskilt trendkänslig människa. Men när jag var med Hanna och shoppade då kändes det bra, för hon är ju trendig. När jag sa om varje plagg sa: Kan jag verkligen ha det här? Så var hon så rar och tålmodig. Jag tycker om att handla med Hanna. Särskilt i USA för där har de mycket mer kläder eller mer kläder men det är ju inte samma affärer som hemma i Sverige. Jag längtar så sjukt mycket tillbaka!!!!

Jag har verkligen tankar på att åka till USA och jobba nu. Jag längtar efter att träna min engelska och göra något nytt. Jag längtar efter shoppingen. Men hur mycket kommer jag inte att längta hem till mamma???

Nej nu ska jag sätta in lite pengar till Hanna och sedan är det dags att städa inför kvällens kalas.

Time to sleep

Dags att sova nu så jag orkar hoppa upp ur sängen imorgonbitti när jag ska och jobba.  Jag kollade på fotbollen på jobbet. Inget roligt att titta när vi inte ens vinner. Men jag hade ixat med melon, ananas, nötter och vindruvor. Allt för att ingen skulle köpa godis eller chips och jag ska bli frestad. Jag hr vart en onyttig människa i en tid nu och nu ska dte blir stopp, igen. Haha.

Efter jobbet gick jag en sväng förbi Julias "fotbollsfest". Det var inte så mycket folk kvar när jag kom men jag fick se en inte alls klockren Mamma Mia-dans av Frida och Cissi.

Igårkvälll var det förfest hos Kristin med Melodifestivalenspelet och sedan gick vi till Harrys. Spelet var så himla kul, jag och Kristin spöade skiten ur alla i detta var var så himla tävlingsinríktade och så skadar det ju inte om man gillar schlager heller. På Harrys var det helt okej, varmt. Det är vil i och för sig alltid varmt på krogen men om man är full reagerar man inte, igår var jag icke full. Mia och jag ångrade oss så himla mycket när vi gått för vi insåg båda två att vi sett en varsinmister right på Harrys, och ingen av oss vågade gå fram och prata med dem.  Klockrent. Sedan gick vi två och käkade hamburgare och kanske snackade skit i en timme. Sedan stupade jag i säng.

"Imorse" d.v.s. när jag vaknade gick jag och käkade lunch med Sofia och sedan gick jag och jobbade. Najs!

Nu: Dags att sova!

Morgon

Är redan vaken. Ska iofs och jobba, jag vill inte gå upp så här tidigit. Men det är ju helt okej om man faktiskt somnar elva. Har satt på Rix fm eftersom att se sänder från Parken zoo, Eskilstuna idag. Ska nu platta mitt hår eftersom att jag somnade med blött hår, jag ser ut som en galen männsika. Eller Einstein.

Hoppas att det blir en lugn dag på jobbet även fast det är fredagen den 13:e.

Where do you go when you're lonley?

Time to sleep now. Har haft en så skön kväll. Kom hem och pratade med syster i telen, sedan ringde mor. Hade även massor av bloggilägg att läsa som skrivits idag. Käkade lite grillad kyckling och till efterrätt blev det en smoothie med hallon som jag gjorde i min nya blender. Som I by the way love, baar det faktum att själva skålen r i glad istället för plast gör att dte känns så mycket lyxigare.

Fett najs att lägga sig vid kvart över tio. jag är helt slut efter all städning idag. Imorgon blir det att jobba dag och sedan en mini jobbfest på kvällen. :P

Städdag med Mamma Hilton

Inte alls så glamouröst som dte låter. Tvärt om, massor med damm, en död råtta och en död fågel.

   

   

   

     

Where were you?

Jag sitter här och knner att jag blir aldeles förvannad på folk, alldeles utan anledning. Eller utan och utan. Visst är det jobbigt att ta upp jobbiga frågor med sina vänner. Men ska man tro att människor inte bryr sig eller ska man tro att de inte vågar fråga mig. Frådan är vad som är mest hemskt?  Det måste vara att de inte bryr sig. Ibland känns det så. Som om man var relativt ensam i världen.

Jag önskar mest av allt just nu bara att jag vaknar lite tidigare på mornarna. Och somnar mycket tidigare på kvällarna. Man har så mycket tid att tänka på kvällarna. När jag är typ den enda av mina vänner som vänder på dygnet.

Nu vill jag bara ligga i min säng och vara helt tom i huvudet. Jag ska i alla fall prova att lägga mig i min säng.

Say what you say, I am listening, I am all ears

Låt mig komma in.

1. Jag har insett att min senaste kyss för länge sedan.
2. Jag lyssnar på.. Jag är en vampyr *världen är uuuuuunderbaaaaaaaar*
3. Jag pratar.. Öjamål
4. Jag älskar/tycker om.. min familj, snuskigt mycket.
5. Mina bästa vänner  .. är underbara och jag hoppas att de vet det.
6. Min första riktiga kyss..  power meet. HAHA
7. Jag avskyr när folk frågar.. om pappa, men det är det värsta som finns om de inte frågar heller.
8. Kärlek är.. långt bort.
9. Äktenskap är.. underbart om man är frisk.
10. Någonstans, tänker någon... att jag är sjukt snygg. (??) 
11. Jag kommer alltid att.. ful i 60 watts ljus.

12. Jag är hemligt förälskad i.. Zlatan. Hemligt för att jag inte ens tycker han är snygg, bara för att han är bra på fotboll...
13. Sist jag grät var.. när jag satt på flygplanet hem från USA.
14. Min mobiltelefon är.. relativt sliten.
15. När jag vaknar på morgonen.. är klockan ALLTID senare än den borde vara.
16. Innan jag går och lägger mig..  tittar jag på Greys.  
17. Just nu tänker jag på.. att jag har huvudvärk. :S
18. Bebisar är.. så små.
19. Idag ska jag.. diska, äta något och titta på Greys.
20. I kväll ska jag.. Same same, but different.
21. I morgon kommer jag.. städa på "logen" hos Jessica. Sedan blir det en dejt i Hällberga med lillesyster.
22. Jag vill verkligen vara.. mer intresserad av att träna och vakna tidigt på morgonen.


Skulle älska om någon mer följde mitt exempel. Jag följde Jennys. Men då måste jag naturligtvis ha en länk.


Morning

Jag anser fortfarande att det är morgon. Klockan är tolv och jag vaknade bara för en halvtimme sedan. Jag började ju med Snabba cash igår och jag hann ganska långt än så länge är jag lite tveksam. Jag är alldeles för "bonnig" för den här boken. Jag fattar ju inte alla ord, men det kanske inte är meningen. men om jag skule skriva en bok skulle jag vilja skriva en som alla fattar.

Imorgon har jag ett dilemma. Jag ska träffa Tessan, jag är ledig Tessan jobbar kväll. Jag har även lovat Mamma Hilton att hjälpa till att städa. Så tanken är nu att jag ska städa i Stora Sundby på dagen. Sedan åker jag till Tessan på kvällen eller Tessan kommer hit så lagar vi god mat och sover.

Ska kanske käka lite frulla och ta en dusch innan man sa bege sg till jobbet då.

Fotboll och midsommar

Har vart på möte med festkomittén nu, som vanligt kan jag inte låta bli att läggga mig i. Jag hoppas att de inte blav allför trötta på mig. Vi var och tittade på logen där Festen ska äga rum. Den förtjänar att heta Festen med stort F för det känns som att det kommer att bli klockrent. På torsdag lovade jag att jag skulle hjälpa till att städa där uppe på logen.

Sedan var det dags att grilla lite. Jag hade lagat en fett god med ruccola, babyspenat, mangold, fetaost och vattenmelon. De andra verkade smått skeptiska så jag åt typ alla sallad själv. Men jag fulkomligt älskar vattenmelon och det är inte helt fel i kombination med feta.

Sedan var det ju dags för kvällens viktigaste fotbollen, men jag gick sta ch fick så himla ont i magen så jag somnade i första halvlek. Jag vaknade lagom till andra då vi gjorde målen. Sverige är bara så bra, jag är så himla pessimist och trodde att de skulle förlora. Som Jessica sa då blir man ju inte besviken. Men jag ska fortsätta vara pessimist för då slipper jag bli himla besviken. Jag minns hur det var i sista handbollsmatchen mellan Guif och Hammarby, jag bölade ju nästan. Så ska det inte vara med sport det ska bara vara kul att se på.

Nu ska jag sova, tänkte lägga mig med Snabba cash. Jag har halkat efter i mitt läsande. Det känns som en sådan här "måste bok" den och Millenium-serien. Så jag ska väl ta tag i det. jag fick låna Snabba cash av mamma. Hon stod inte ut med den. Tror dock att den är något ungdomlig för henne. Min mor är mer Beck och Wallander typen. 

 Sweet dreams

Gimmie, gimmie, gimmie

Jag har haft en synnerligen dålig dag idag, vet inte riktigt varför. Jag har helt enkelt inte vart motiverad att arbeta antar jag. Jag slog även i tån så det knakade och då var jag tvungen att sparka i tvättsäcken som jag trodde skulle vara mjuk. Men icke!

Jag hoppas bara på att kvällen ska bli bättre. jag har gått och längtat efter den hela dagen. Ska ut till öja gård och grilla och förhoppningsvis titta lite på fotboll. Vi skulle visst ha en länk för mötet eftersom att Oskar och Björn skulle till strömstad och äta räkor (?). Fråga mig inte varför. Räkor i alla ära men enda rill strömstad.

Ett avsnitt av Greys nu och jag är i topp form igen. jag måste göra en fetaost och melonsallad innan Frida och Cecilia plockar upp mig.


Hopp och förtvivlan

För fem månader sedan bokade vi biljetter och Madde tog semster. Nu ska hon på en utbildning. Ord kan inte beskriva hur stor min besvikelse är. Hur ska man låta bi att projecera det på Madde?

Nu lägger jag mitt hopp till att hon kan komma på lördagkvällen i alla fall. ingen förstår nog riktigt hur viktig denna helg är för mig. Jag är kanske dum i huvudet men för mig är det här viktigare än de flesta helgerna på året.


Jo, jag är fan bitter!

Somande set igår vaknade tidigt imorse och gick till jobbet. När jag kommer till jobbet inser jag att jag och Lousie har bytt pass så jag jobbar kväll idag. Så det var bara vackert att traska hem igen. Jag som hade hela dagen planerad: jag hade bokat tvätttid ikväll och så skulle jag städa. Min lägenhet är fortfarande värsta messen.

Men nu har jag istället messat Sandra som undrade igår om vi skulle träffas men då jobbade jag ju dag idag. Så jag hoppas på en lunch med värdlens gulligaste tjej. :D

Dags att krypa ner i bingen igen då för att ta igen några timmar....


Impossible. Your love is something I cannot remember.

Nu sitter jag med min brända axlar och i min favoritsommarklänning och ska käka lite sushi. Måste vara ite skillad med pinnarna till Hanna kommer hem ju. Jag har läst att sushi är en av de mest mijöförstörandematen men jag åker ju buss mer än bil så då kanske jag kan äta lite sushi ibland.

Idag var jag på fotbolls Stora Sundby fick stryk mot Skogstorp. Väldigt synd eftersom att Stora Sundby dominerade hela första och skulle gjort det andra med men de blev lite trötta. Jag förstår inte ens hur man ställer sig frivilligt på en fotbollsplan i denna hetta.

Sedan åkte jag och Jessica hem till henne och käkade pastasallad och rumänsk korv och snackade skit med Eva, Kjell, Cheryl och Kalle. Eva sa att det var att det var helt horribelt hur dåligt människor under trettio skriver så nu får jag skärpa mig lite. Särskrivningar är tydligen vårt problem. Eller heter det sär skrivningar? ;)

Imorgon lir det upp och jobba sedan tvätta på kvälen och tisdagen bjuder en grillkväll hos Jessica. Det var festkommitémöte inför midsommar och lättroad som jag är bestämde jag mig för att följa med och grilla även fast jag inte är medlem i den underbara kommitén. :P

Ibland är det underbart att vara blek svensk, men fotbollsmatchen var bra i alla fall


I don't want to feel like it's the end of the summer

Igår kväll var guld. En trevlig uteservering med trevliga vänner vad kan man mer önska sig? Och så lite fotbollshunkar på flatscreen med sedan är dagen gjord. Vi käkade lite och alla körde stenhårt på det alkoholfria alternativet eftersom alla verkade ha fått i sig mer ä vad de borde dagen före. Förutom Martin, han är en duktig och skötsam kille. Som berättade för oss igår att han inte var på bolaget även fast han fyllde 20 år i februari! Jag tyckte jag var seg som väntade mer än tre veckor...

Så dagen ser ut som så att nu ska jag kleta i olja i mit hår som tydligen ska göra "under" för torrt hår! Sedan ska jag och Jessica till skogstorp och se Stora Sundby mosa Skogstorp. Efter det var det visst middag på Öja gård med Eve, Kjell och två utbytes studenter som hägrade.

Min mamma ringde mig imorse klockan sju för att kolla så att allt var bra med mig för hon hade hört på radion om en brutal våldtäkt. Och jag böjar fundera. Varför är Eskilstuna så ruttet ibland? Varför är det så himla kriminellt här? Jag önskar bara ibland att man kunde vara lite stolt över att bo här det enda vi kan vara stolta över är Parken Zoo men den förlorar vi ju miljoner på varje år. Nej det finns säkert massor med mer att vara stolt över men jag tänker bara idag att jag är så glad att jag klarade mig helskinnad hem i fredags kväll när jag var överfriskad. Jag vill inte vara glad för det jag vill att det ska vara naturligt att man klarar sig bra hem även jag är onykter.

Det är mycket skit i vår herres hage,

oh no, a cigarette can't cover up the mess I'm in

Min lägenhet  är en enda röra det är hemskt att vara här, men imorgon ska jag packa upp min resväska och städa lite. Jag skulle även behöva tvätta.

Det var en kul kväll igår ända fram till halv ett någon gång, det var då det började gå åt skogen.För när jag har gått på min cambridge då har jag inte heller druckit så igår när jag drack så blev det ju så klart karatefylla, även fast jag inte drack mer än vanligt. Men jag tar det från början, först jobbade jag, stressade hem sminkade mig, tog bussen till Per-Axel som tagit studenten och gratulerade honom. Sedan tog jag mammas bil till stan parkerade hemma och knalla glatt iväg till Cissis studenfest så jag går till Fors församlingshem och det är inget folk där, nej men det var ju i Klosters församlingshem det var.

Så jag stressade dit gratulerade Cissi åt lite tårta drack lite vin och hade allmänt trevligt med Cissi, Jessica och Frida. Sedan drog jag, Frida och Jessica vidare till madde där det var förfest. Då kom Björn och Oskar med och sedan gick det bara utför. Jag och Björn skulle berätta intimahemligheter för varandra men jag minns faktiskt ingen som Björn berättade han blåste mig lite där.

Sedan skulle vi dra till Nybron men nr vi gick så var jag väldigt kalas och Jessica bad mig vänta ett tag och självklart övertolkade jag det och satt mig bara och väntade. Och alla andra gick utan att ta notis om mig så när de kom till Nybron insåg de att jag var borta. Jag var as arg och skulle författa ett sms till Jessica: Ni får stå ert fucing cast.  Men jag gick hem efter att ha suttit i smörparken i cirka 40 min och muttrat för mig själv.

Jag insåg att det var dags att gå när två killar stannade och tittade och sa vi kanske ska hjälpa den där tjejen.

nU har jag sktivit ett väldigt utlämnande blogginlägg för att vara jag jag vill helst avslöja så mycket här för att ma inte vem som läser men jag är en nästan vuxen kvinna som borde kunna stå för mina handlingar. Nästan vuxen blev det för att jag är tydligen inte tillräckligt mogen för att dricka alkohol på ett moget sätt.

En låt som påminner mig så mycket om Hanna och USA. Sjukt bra är den med:
http://www.youtube.com/watch?v=5WzeYpVshfE

Ikväll blir det Grappa med Jessica, Frida, Marie, Martin med flera. Vet inte riktigt vilka.

Nu ska jag käkka upp det sista av min bakismat som bestått av honungsmelon och paprika.

Inga sorger mer

Imorgon ärdet studenten, vilken underbar dag det var förra året när jag tog studenten. Loved it. en varmt och det verkar bli precis lika varmt imorgon, kul för alla studenter och alla som vill fira ute i trädgården och inte vara inne och gömma sig för regnet. ska och uppvakta Per-Axel och Cecilia imorgon eventuellt blir det Madeleine eller David med. Har inte bestämt mig för vem än...

Tydligen har det hänt en del tråkiga saker på jobbet när jag vart borta med, jag som trott att allt  vart frid och fröjd när jag vart borta men så kommer jag hem och det är smärre kaos både i på jobbet och på hemma fronten.

Jag försöker få connection med min vän Madeleine men hon verkar ej vara mottaglig. Antagligen har hon somnat, inte helt ovanligt med henne.

Jag tänkte lägga ut några bilder från min lilla trip till Hanna men det var så många att se så att jag inte ens kan välja. Jag trodde inte att jag tagit så många men det var visst en del.


Kan dock lägga ut en bild på dessa supersöta kakor som jag tog kort
på.Kan berätta att cupcake:s är mycket överskattat. Glasyren smakar
bara socker. Fjärilarna ångrar jag att jag inte smakade på...

Jag måste maila Hanna ikväll och ge henne två önskemål om två små saker jag vill att hon ska köpa till mig om hon är downtown, en Ipod eftersom att jag lyckades tappa min MP3 på flygplanet och ett halsband med en "junebug" enbart för att jag blev så fruktansvärt rädd för de dtra kräken hemma hos Kris och John.

Jag har även blivit riktigt sugen på att åka till USA och jobba några månader, jag vet inte varfr men texas knns väldigt lockande. Alla bara skakar på huvdet när jag säger det, jag vet inte men det kanske är riktiga cowboys som locar. Eller värmen. Men jag vill dit i alla fall.

Now some sleep.

Kan det va' försent att säga som det är?


Snart är det så här igen.. <3

Sömnigt

Kombinera:
- Jetlag
- Två nätter med alldeles för lite sömn
- Att vara vaken mer än ett dygn för cirka två dagar sedan
- En enormt arbetsam dag på jobbet

Resultat:
- Att Clara somnar på hygienutbildningen....


Lång väg hem

Jag sitter här nu bara en stund senare med en sallad och kommer mig lite fräschare. Min salad som jag gjort ser dock tämgen ofräsch ut. Men smakar desto bättre.

Jag glömde säga en sak, att alla som träffar min underbara mamma kan ju gratulera henne. Jag tänker inte berätta förren det blir officiellt vad det handlar om. men hon är värd en klapp på axel och ett grattis. Och nej hon ska inte bli mormor eller någor sådant.

Nu är det egentligen dags att sova men först äta upp och dricka mer vatten, jag dricker alldeles för lite.

Nyponbuskar ser jag hela vägen när jag blundar

Min mage värker och mår illa, detta är inget bra...Jag måste äve hoppa in i duschen innan det är dags att sova, ska och jobba imoirgpn bitti. Är det på grund av mina vitaminer jag just tog utan att äta något månne?

Imorgon var planen att träffa my sweet Jessica. Lovley. i ska handla till Cecilias student och jag behöver även en foundation från MUS. Älskar deras foundation. The best ever. Jag handlade smink i USA; primer, tre ögonskuggor, eyeliner, mascara, kladd att sätta under ögonskuggan och en foundationspensel. Jag har alltid velat prova med pensel men aldrig orkat engagera mig. Ja vet inte varför jag velat det töntigt men jag har alltid önskat det litegranna. Men jag är en tönt.

Imorgon är tanken att jag ska maila min lilla Hanna och be henne köpa yvå saker jag ångrade att jag inte köpte när jag ver i Chicago. HahaHon får ta hem två saker åt mig eftersom att jag tog hem en hel väska åt mig, dessutom är det två små saker....

Imorgon kväll ska jag ut till Tessan och hämta min resaväska och bara vara hennes älskade lillesyster.

Nej en dusch nu och lite en den där härligt komponerade salladen jag just gjort så blir jag nog en nya människa inte min inte alls svala lägenhet.

Hemma igen

Nu är jag hemma  på en snabb visit i min lägenhet innan det är dags att rusa till jobbet, jag är hemma i alla fal och resan gick bra även om jag inte sova ngt på flyget så att jag var vaken i cirka 1,5 dygn innan jag gick och la mig igår. Känns som att jag har lite sömn att ta igen...

Igår när jag kom hem så var mamma, Lisa och Rutger och mötte mig på arlanda. Sedan var det dags att vänja sig vid att vara hemma och att det inte var semester längre, det första vi typ gjorde var att mota kor den jobbiga vägen genom skogen. Så jag behövde inte träna igår i alla fall.

Sedan åt jag kvällsmat i Husby och sedan åkte jag till Tessan och sov där. Det hade visst vart lite turbulent i Duvetorp i helgen. Fick även träffa David. :D Tessan och han var ju så gulliga. Hihi.

Nu måste jag jobba, jag ska försöka uppdatera ikväll igen. :P