När katten är borta dansar råttorna på bordet

Man hinner knappt lämna fortet innan Ewa bjuder in främmande karlar att komma och bo hos henne när jag är borta. Just nu sitter hon och bjuder in en gammal att prova balkongen aka. bamseballen. Frågan är vem som vill testa bamseballen egentligen...

Jag kommer sakna dig under min ferie, sambo och livskamrat!




Ring ring

Jag vill ha mitt norska sim-kort så jag kan börja ha kontakt med folk igen, 3 kr/sms känns inte jätte kul...

Wokers song

Min chef ringde mig nyss desperat och undrade om jag kunde jobba ikväll, hon hade försökjt ringt mig hela dagen på min norska mobil. Som är borttappad, men till slut hade hon hittat lappen med mitt svenska telefonnummer och nu börjar jag jobba om en timme. jag som hade sett frem emot att vara ledig och packa idag, me jag ville samtidigt jobba för lönen nästa månad komemr inte bli så fet.

Och jag har ju faktiskt en kräftskiva att åka hem till, då behöver man pengar till biljetten!

Rubrik

Det är ingen jävla ko på isen föresten, de är en stor galen tjur på den! Den kommer att braka!

Jag tänker inte vara storsint i mitt nederlag

Jag förlorade något fint idag. Jag ringde Tessan och bölade i 20 minuter och vägrade gå ur bilen och in på kontoret.

Så här kommer dne stora frågan vem vill hänge med mig i Västerås i helgen? Jag har att erbjuda en tjej som är sjukt sugen på urspårning och power meet. Mycket alkohol kommer jag också inneha. Annars komemr jag häna i Västerås själv i helgen, serre.

Dagen har vart dritt.

Jag kan alla tecken så kom igen ge mig vad du har
Vad hände, vad hände vad hände vad hände med oss
Jag trodde jag äntligen hittat något jag kunde behålla

Ingen ko på isen

Det var ingen fara inatt, jag sov som en gris trots att jag tog en tupplur på fem timmar innan jobbet. Jag tror att jag kan ha en defekt gen, sovgenen. Jag kan sova hur mycket som helst i stora drag. Funderade på att gå och lägga mig när jag kom em imorse, men nej. jag förbjöd mig själv. Jag kan inte sova hur mycket som helst, jo det kan jag ju ofs men jag bör inte.

Strax ska jag och jobba igen, men nej det är ingen fara. Rätt så najs faktiskt. Jag gillar att jobba kväll. I alla fall om man jobbar med någon som vågar gå hem till folk. Härom kvällen jobbade jag med en tjej som inte kunde gå till typ någon av de tunga för hon hade ju aldrig vart där förut. Och en han hade ju en fru som inte gillade ny personal och den hade hon ju aldrig gjort det hos, och den hade hon aldrig gjort det hos. Men flicka lilla när ska bli första gången då?
Jag minns så väl när jag var hos de brukarna själv, kaos i mitt huvud jg var så rdd. Mdn när jag ringde på dörn tog jag på en självsäkermask, gjorde vad jag skulel och gången efter gick det galant utan masken...

Nu en bild från förra sommaren. På torsdag klcokan 13.00 börjar officiellt min semester:

Korkad

Det känns som en rätt korkad grej att ta en tupplur klockan sex på kvällen, särskilt när Ewa väcker mig kvart över elva. Inte så smrt om jag ska sova hela natten, inte ett dugg smart om man hade bestämr med Jessica att vi skulle ta ett kvällsdopp. Förlåt!

Så back in Norway hade en det riktigt bra hemma trots all omstädigheter. Jag har väl aldrig hunnit så mycket på två dagar... Eller åkt en så obekväm buss. Det kommer lite bilder när jag hittat min sladd.
Får jag en puss?

Nej nu ska jag byta om lite för en natt på jobbet.

Föresten

Nu har jag med ett meddelande. Jag drar till Sverige och kommer inte blogga på ett par dagar....
Gråt inte!

Meddelande

Jag har ett meddelande från allas vår Marie. Hon är inlagd på Mäalsrjsukhuset för gallsten och är helt off internet. Hon änner sig liten utanför så jag lovade att offentliggöra dte hela så att ni inte alla tror att hon glömt facebook, blogg och så vidare.

Stackarn lider av gallsten och ska operera bor gallan men hon vet inte när så hon får vänta och se lite...


Kärlek till Marie!

Livet på en pinne

Livet på en pinne har visst blivit ett vedertaget uttryck i mitt äng. Jag är dock inte swen att haka på.

Livet på en pinne idag är kvällsmys på bakongen med min sambo och livskamrat Ewa. Ost och kex, vattenmelon och rostade kikärter. Lasse i högtalarna med. Självklart lite cola med. Jag gillar verkligen mitt liv.

Imorgon blir det livet på en pinne i Götet med bästate kusinen. Det blir att han ska visa upp sina cykelkunskper och sedan picknick vid Göta älv. Jag skulle vilja säga att hela mitt liv är en pinne.

Kärlek till lilla Marie ikväll!

Bra nyheter

Skönt med lite bra nyheter från Eskilstuna. Till skilland från alla rapporter om att Eskilstuna är lilla Chicago...

Courage is not the lack of fear, it's acting in spite of it

Jag har hittat en blogg och förälskat mig i den. 1001 rules for my unborn son. Jag har just örjar läsa, är på sidan tre och det är väl en sisådär 45 kvar. Då slipper jag bli uttråkad idag med.

Gonna recomend you to the spirits in the sky

Jag vet att jag inte har skrivit något om helgen hemma, men planen är att jag ska göra det ikväll. Min kamerasaldd har nämligen gömt sig för mig. Jag hatar att jag är så slarvig. Jag skulle kunna tappa bort en elefant i en etta. Seriöst! Det är alltid någon av mina saker som är borta!

Nu ska jag strax på personalmöte där jag är personlig assistent. Personalmöte på mitt andra jobb igår. Ja, har man två jobb så har man...

Ska även packa ikväll för resa till Götet. Hoppas på Lieberg med Georg, annars blir det mysigt kusinhäng. Inte helt fel det heller...


Jag och bästaste kusinen.

Waited for so long

Väntar på att Jessica ska komma så vi får ta en promenad och röra lite på fläsket. kan behövas. Detta blir en guldkväll.


Cooking

Jag ska prova koka kikärter imorgon, har alltså börjat förbreda idag. Jag har aldrig kokat det förut. Måste googla lite och se vad jag bör krydda med. Fett gott.



Helt onödigt inlägg, men jag vet att ni blev sugna. Eller inte...

Back on track

Tillbaka i gamla hjulspåren på jobbet igen. Najs najs.
Har haft det underbart hemma, ska berätta mer imorgon.
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

It pirrs

Let me go home

Nu börjar det vanliga åka hem pirret infinna sig. Somma ltid. Har jag packat allt? Det viktigaste känns trots allt som min outfit till imorgon. Odch den är med r jag ganska säker på. Tilloch med linner som jag ska ha imorgon som är nytvättat eftersom att jag cyklade med det til jobbet utan stänkskärm. Helt grått på ryggen var det.

Love, love me do. You know I'll love you...

Down on the corner

Ahh Madde har äntigen internet och vi planerar power meet så det knakar. Här ska det spåras!!!
Jag längtar så jag dör, nej ite dör för Madde vill ha någon att åka med. Jag längtar så att jag sitter och fnittrar för mig själv och slår näven lite i luften ibland när vi komemr på en exeptionellt bra idé.

Snart hem till Sverige!!! <3

Dålig dag

Som att den här dagen kan bli sämre:
Imorse försov jag mig.
Jag cyklade till jobbet i spöregn.
På vägen hem tappade jag min mobil.
Sista dagen för 100apor.se.

Saknas bara att jag missar nattbussen hem ikväll!

Okej dte här med fotbollen på söndag, det är match Stora Sundby spelar. jag vet inte mot vilka oh jag bryr mig inte, så länge vi spöar dem!!!

Rättelse

På söndag ska jag titta på Stora Sundbys damlag spöa bottenskrapet i serien. Inte alls lika spännande, men det duger. Men jag vill ha någon att hänga med på matchen!

She's the one that got that beat

Ollie ska inte flytta föresten. Tydligen så ska man kanske fråga sin fru innan man lovar att man ska få en hund dagen efter. Haha.

Imorgon kväll åker jag till Sverige och jag har inte börjat packa än Trist föt mig eftersom jag nu ska knalla till Vivikes ch titta på käder och sedan ska fpromenera till Jessica för att hänga med henne ikväll.

Mina planer då:
Fredag: Kommer hem tidigt sover efter den hemska nattbussen. Midsommarlunch med mamma, mormor, morfar, Helena och Georg.
Kväll: Fest!
Lördag: Unna mig att vara lite bakis. Hälsa på pappa. Restan av dagen är öppen.
Söndag: Kyrskan med mormor och f syndernas förlåtelse, vilket kan behövas efter fredagen. Kolla på Stora Sundbys damlag när de spöar serieledarna Floda. Någon som vill med? Slå en pling. Jag menar både kyrkan och forbollen självklart.

Jag älskar midsommar!

Bild från förra året.
Det var vackert väder, det var lekar, det var dans, det var vänner, det var alkohol. Det var fest!!!!


Trist var ordet

Jag känner lite för landssorg idag. 100apor ska lägga ner sin sajt imorgon. Sveriges tveklöst största och enligt mig bästa humorsajt.

Är ni med mig norbaggar på landsorg?

Underbara älskade



Idag ska Ollie flytta, det är riktigt sorgligt. Men: It's for det best. Man ska inte ha hund om man inte har tid, och min mamma har inte tid. Hon har inte ens tid för sitt jobb längre.

Men jag kommer sakna den lilla skitkorven.
Hur många andra kommer på tanken att äta två kilo socker och en påse nötter snabbt snabbt?

I like it

Jessica taggade en bild på mig och Frida när vi var vid Operahuset när Frida var här och hälsade på.  Jag tyckte om den, så här kommer den:




Nobody said it was easy, nobody said it was so hard

Jag ska boka två resor hem till Sverige nu. En för en kul grej och en för en tråkig grej.

I hlgen ska jag hem för att fira midsommar. Planen är även en midsommarlunch medd russina, gå i kryekn med russina och gå och se på Hanna och Marie spela forboll. sedan självklart hälsa på pappa och mysa med mamma. SAystrarna ska man vl kunna klämma in med.

Sedan ska jag till sverige torsdag - lördag veckan efter med. En begravning för en mycket saknad och älskad släkting. Tänk om man kunde slippa allt det tråkiga i livet. Jag har fått nog! Hör du det däruppe??

Vem har sagt att just du kom till världen för att få lycka och solsken på färden?

Leaving on a jetplane

Alltså jag har just haft sjukaste drömmen ever! Jag bara måste berätta.

Jag och Tessan hade vart i Frankrike och just klivit av flygplanet, vi stod vid bagagebandet och väntade på våra väskor. Just när jag sitter ut ser jag hur ett flygplan bara exploderar. Sedan exploderar ett längre bort, sedan börjar det komma närmare och närmare. Alla kastar sig ned på golvet. Och och Tessan ligger där och kramar varandra. Men allt jag kan tänka på är pappa som satt och väntade på oss i ankomsthallen, den var helt förstörd kunde man räkna ut i förhållande till vart det första planet exploderade.
Det var hemskt i alla fal, det var rök, glas och eld och vi fck inte röra oss efter eftersom brandkåren var tvungen att checka allt.

Jag kan inte för mitt liv förstå vad Tessan och jag gjorde i Frankrike eller att pappa var så frisk så han kunde ta bile oc hämta oss. Men sjukt hemskt.

Fix you

Fixat och donat med lite bilder till fb nu. Håll tillgodo fär. De ska nog komma upp lite bilder här med så småningom när jag orkar ta tag i det hela. Ni har ju fått sett några. Men ni kan väl få en till bild på mosters hjärta.


Save me I'm lost



Hur deppig jag än må vara kan världens bästa, raraste och sötaste systerson alltid få mig på bättre humör. Jag längtar efter dig kompis!

Save me from being confused

Jag har fått en dålig nyhet idag, vilket ledde till att jag känner mig väldigt ledsen. När man känner sig ledsen leder lätt till att man tänker på flera negativa saker.

Så började jag tänka på en sak en vän sa till mig härom veckan, jag sa att jag tog illa upp när personen sa det till mig. Men jag vet inte om personen i fråga förstod att jag faktskt tog illa upp. Det mesta som folk säger till mig rinner av mig som vatten på en gås, men det här fastnade lite. Men jag ska glömma det, för det är verkligen ingen big deal.

Har annars haft en relativt soft dag, har gått och småstädat hela dagen och försökt att njta av lugnet. Men den här dåliga nyhten tog på min krafter och nu är jag så himmelens trött. Jag ska försöka städa lite till och få lite ordning. Kaos är väl dte bästa som beskriver både min hjärna och mitt och Ewas hem just nu....

Imorgon kommer Ewas Sara på besök! Ska bli underbart med lite Sverigehäng. :)

It's just a feeling

Min dator hatar sajten 1000 apor och för det hatar jag just nu min dator. Jag hyser starkt agg mot min dator som jag alltid annars älskar mycket högt!

Jag vill inte hata! 

Suprise

Jag gjorde ett quiz vad jag var för slags alkohol...



Säkert jättetrist för er med alla quiz, men jag är sjukt road. :)

Snart dags att jobba. Ska bli riktigt kul att träffa henne jag obbar som personligassistent hos, i har jämt så mycket att prata om. Oc nu är det ju mer än en vecka sedan vi träffades...

Älgar

Ja, Lollo filten hos pappa har älgar. Vad annars? :)

Tack för den här gången!

Oh I get by with a little help from my friends,
Mmm I get high with a little help from my friends,
Oh I'm gonna try with a little help from my friends



(Sandra och Marie, jag vet att bilderna är gamla på er, men kameran ville inte ta så bra bilder..)

What if God was one of us?

Jag gjorde nyss ett test. Ganska najs. Hur religilös jag är, detta blev svaret:


Home sweet home

Är det så konstigt att man längtar hem??





Creme de la creme med att vara hemma så att säga!

We been trough all this before

Hemma från hemma

Mormor förstår ingenting när ajg säger att jag ska hem, för jag säger hem om både Norge och Sverige. Detta är förvirrande.

Ville bara uppdatera och säga att jag är hemma jag lever, och det var så as varmt i min tågvagn så jag ville hoppa ut genom fönstret. Jag ov ganska mycket dock så det var ju skönt.

Upp och jobba imorgon kompisar!
 
Would you freak out if I said I like you?

Be still my heart

Idag har jag kört på för fullt som vanligt. Gud jag gillar att ha lite tempo, men jag blir så trött och kvällarna. Och jag gillar inte att häng på volvo så myckt som jag gjort de två senaste dygnen. Jag är så förbannt trött på de där surputtarna på volvo så jag vill kräkas.

Har även hunnit med lunch hos Tessan idag och sedan hälsade på pappa. Jag vet inte riktigt vad det är men jag har flyt när jag är hos honom. han frågade efter mamma idag och svarade på lite frågor. Jag älskar när han har bra dagar.

Har även vart och köpt massor av the idag. Har haft en telektion med butiksbiträdet och fått tips om hur jag kokar grönt te bäst och gör ett iste.

Kvällen har ägnats åt häng med Marie, vi skulle laga lite mat och satt oss i bilen för att fara till affärn men mamma upplyste oss vänligt om att klockan var försent för att handla i Stora Sundby.

Kvällens citat kommer från Marie, när hon hittar en citatbok på golvet.
Vilken bra bok, den här skulle vi läst hela kvällen.
Plikten framför allt, när andan faller på.


Do you have the time to listen to me whine?

Jag hr inte mycket att gnälla på idag inte, kanske at jag var och tog mina blodprov efter min stickolycka igår och att jag har ett stort snyggt utspritt blåmärke i armvecken. Har i och för sig inte uppmräksammat det förren nyss så det kanske inte är så farligt då...

Jag har haft en underbar dag idag, jag är helt slut men så nöjd.
Igår kväll träffades jag ju Sandra och vi åkte till Tessan, David och John och fikade sedan åkte vi hem till Sandra och Robert jkäkad ekina och tittade på Sandras och Robets underbart gulliga vedbod.

Sedan åkte jag tillbak till Tessan och tog mitt ansvar som moster, alltså, jag störde i slutet på House när dte var som sorgligast. Sedan lät jag de trötta småbarns föräldrarna gå och lägga sig, John käkade lite mat sedan tittade han och jag på Sex and the city och NCIS. Sedan somnade vi gott. Tessan kom in mitt i natten och frågade alldeles vimmalkantig vart ohn var, ho förstod att han var hos mig. Då muttrade hon att hon älskade mig och traskade tillbaka till sängen. Skönt att men får lite upskattning sådär mitt i natten. Men Tessan fick sova sex-sju simmar sammanlagt vilket får räknas som bra.

Idag så drog vi iväg en sväng till Stränkan och jag köpte en studentprestent till Hanna. jag är riktigt nöjd, börjar länta till lördagen nu.
Sedan blee det lager 157, köpte inga byxor, så det är det dåligt med här då jag inte packade ner så mycket byxor... Köpte i alla fall lite kläder, massor av trosor, 11 par. Så det lär jag ju inte behöva köpa på dett tag.

Sedan till Volvo för att hämta mammas bil som var på reparation, en reparation som ledde till ett nytt fel. Det vill säga att jag inte har några blinkers eller ljus på mammas bil. (Ja hon  ska ringa och skälla på dme imorgon, och fixa en ny hyrbil)

Kvällens aktivitet blev födelsedags fika med familjen och mormor och morfar och morfars syskon. Mys!

Nu är det NCIS igen, sedan hopp i säng.

Effektivitet

Jag har vart hemma i 12 timmar i runda slängar och jag är redan påverkad av min mammas och mormors effektivitet. Jag gick imorse upp klockan åtta och åt frukost med min mamma.

Jag har sedan dess hunnit:
- Städa ur två byrår
- Slänga hur många gamla telefonkataloger som helst
- Rensa ytterst lite på magasinet men ändock rensat lite
- Plockat ur och i diskmaskinen
- Sorterat och lagt pussel så vi ska kunna efterskänka dem till Bergatrollet
- Laddat hem en skiva til Tessan

Alltså det kanske inte är så mycket för er. Men jag har gjort mer på två och en halv timme än jag gör under en vecka i Norge.

Fy för att flytta säger jag bara, jag är nöjd att jag flyttatde till ett annat land när jag flyttade och lämnade min lägenhet till mamma och mormor.

Sagt när en flytthjälp hjälpte mamma oc rensa ur mitt och Tessans förråd i lägenheten:
Hade flickorna bott här i 20 år?

Countryroads take me home



Snart är jag hemma!