Kvällen som var...

... Var underbarare än vad jag trodde att den skulle bli. Mamma mia var sjukt bra skulle kunan suttit kvar och sett den en gång till. Jag är helt klart kär i Abba igen från att fått höra tjat om ABBA och roxette i två veckor och inte fattat varför. ABBA är ju bara bäst, eller snarare Björn och Benny.

Glada i hågen som vi var igår kväll att gå på Mamma mia drog jag och Ewa iväg till Pcadilly circus och gick fel typ tio gånger innan vi hittade vår teater eftersom det visade sig att jag inte är en såden skicklig kartläsare när jag går över gtor då bilarna kommer från fel håll. Annars är jag ju helt fenomenel på det. ;)

Vi käkade på en resturang där vi blev kallade prinsessor och Ewa pratade svenska med kyparen och vi fick gratis dricka. Så vi gav massor med dricks och så ville de ha våra telefonnummer. ;)

När mamma miavar slut beslutade vi oss för att a en taxi hem eftersom vi inte ville bli rånade eller mördade på tunnelbanan. Ewa vinkade lite käckt a la Sex and the city på en taxi. Och vi fick ju tag i en men kanske efter en kvart. Haha.

Sedan kte vi hem och sov och drömde drömmar om att sitt på planet hem till Sverige och träffa våra kära föräldrar. Sitter oh väntar på att Ewa ska bajsa färdigt så vi kan ringa efter taxi.

Puss och kram people!

Kvällen som kommer...

... Ska blui underbar fr jag och Ewa ska på Mamma MIa. Vi åkte tunnelbanan går och såg att Dirty dancing gick som musikla och bestämde oss för att den ska vi se. Men då fanns sjuälvklart inga biljetter kvar så vi satt och tvekade mellen Mamma Mia och Sound of Music. Jag ringde min kära mor och frågade vad hon tyckte som frågade sin syster vad hon tyckte, Helena tyckte Mamma Mia och mamma tyckte Sound of Music. Tack för hjälpen.

Efter en stunde bestämde vi oss för att ta Mamma Mia det är ju trots allt Abba.

Gårdagen spenderades på Oxford street med att shoppa och alta oss för att bkli nedsprungna av massor av människor- Jag hittade studentklänningen och for tillbaka till Oxford street idag och köpte den. Vi kunde inte vara kvar på oxford streret för både Ewa ch jag höll på att avlida av vår skoskav som vi fick av våra nya fina inköpte Converse skor.

Så idag har vi vart på oxford street en stund och handlat lite presenter till nära och kära därhemma. Jag kan ju söga att jag har mer presenter än kläder i min resväska. Men det kan ju oxå bero på att jag typ har klämt ner alla min kläder  handbagaget för att inte få s brutlat mycket övervikt på vägen hem.

Så imorgon är det dags för hemresa. Jag längter hem men det ska oxå bli tråkigt att åka hem. Men jag bara längtar efter en stor kram av mamma och pappa. Oxå att träffa Georg när jag kommer hem ska bli trevligt. Men vi ses väldigt snart.

Puss och kram people!

Lediga

Nu är jag och Ewa äntligen lediga i LOndon och vi orkar inte göra ett dugg. Idag har vi vart i shoppingcentret som ligger ca 200 m från kyrkan. Köpte Converse skor, ett linne och ett halsband. Sedan var vi trötta och gick och handlade picknic. Så vi ghade det här i perken brevid och solade i det jätte varma vädret.

Kul att alla tror att england är regningt och de tre veckor vi har vart här har det vart strålande slosken hela tiden utom en dag då det blåste lite och var mulet på förmiddagen.

Så vi kom fram till kyrkan utan problem. Tur att Shaan och Ravi visade oss hur man skulle göra och säga när man köpte biljetterna sedan förklarade vart vi skulle byta och vart vi skulle av ch tog tub:en med oss typ halva vägen. Underbara pojkar.

Det var sjukt sorgligt att säga hej då till alla gäster på Lodge:n, värst var det att säga hej då till Melvin, Trevor och "fuckin´" Jackie. Men allra värst till Melvin tror jag. Men Ewa och jag bestämmde oss för att jag skulle gifta mig med Melvinn och Ewa med hans 25-åriga bror så det borde inte vara en alför lång saknad. :D

Imorgon ska jag och Ewa ta tag i oss själv och turista lite. Vi ska till Oxford street och shoppa. Sedan tänkte vi åka antingen till LOndon dungeons eller Madame Tussues(?) men vi vill olika så det blir nog inget av det.

Har insett att jag glömde att höra av mig både till Georg och till Sandra på deras födelsedagar. Kan ju säga att jag var alldeles för inne i jobbet då. Jag ber tusen gånger om ursäkt.

Sandra är du ledig på fredag för en G5-date?

Puss och kram people!

Hello Sweden

Forra veckans standrad kommentar fran en gast var: "I hope so.". Den har veckans kommentar ar: "So far so good".

Idag var jag vid South End med en dam, skulle egentligen ga med Melvin som hade onskat mig. Men sa fick Ewa astmaanfall (Jag vet igen), sa fick jag en annan gast som Johanna skulle ha for hon vuille vara hemma med Ewa. Sa fick min gast ge med busschafforerna. Inte sa kul for honom.  Sa vi bastmde att vi ska ge tillsmammans pa torsdag igen for att jag ar ledig imogon.

Shoppade idag en t-shirt och en vaska. Men jag spara min energi till Ewa ich jag as sjalva. Har hittad den perfekta studentklanningen, for 1200 kr. Jag vet binte hur jag ska gora.

Maste slutam slut med pengar pa kortet. Puss puss och kram! 

Glad pask

Gald pask alla dar hemma. Jag ringde mamma, mormor & morfar och Tessan harom dagen och onskade dem glad pask sa nu har jag inte rad att ringa nagon mer.

Allt gar bra har, den har veckan ska jag och Bella jobba samma pass och Ewa och Jojo. Lite najs for mig. Mycket har hant under veckan.

Jag missade inte den dar utflykten efter allt for att de hade bara glomt mig. Kul va? Men nu gor de inte det langre. Idag var jag i Curch of England, intressant upplevelse. De bad for typ alla sina forsamlingsmedlemmar och dela ut presenter och allt mogligt.

Pa onsdag har vi alla fyra ledigt sa da ska vi forst till Westminister sedan planerad vi att ha en picnic och kaka pizza. Det mest svenska vi kan fa tag pa i det har landet.

I torsdag lyckades Ewa fa ett asmaanfall sa ambulansen fick komma oich kolla till henne sedan fick vi tva aka till sjukhuset. Dar vi fick li ligga var det bara ett darperi mellan den andra och sa var det ett stort hal i vaggen. Sedan fcik vi traffa en humorfri lakare som sa at Ewa att ta sina medeciner mer regelbundet sedan ficm vi taen taxi hem. 12 pund, men Jubilee Lodge gav oss det for att de inte kunde komma och hamta oss.

Ja ar det nagot mer jag behover beratta, den har veckan ska jag ta upp Ragata Christie som vi svenskar kallar henne. (Bellas ide).  Imorse gick allt fel nar jag tog upp henne, jag fick inte ens av duschen...

Ha det bra alla hemma i Sverige, jag saknar er massor och sa saknar jag alla som akte hem igar. Matgret har redan mailat mig.

Puss och Kram people!


Igen

Vad duktig jag ar tt uppdatera. Sa min dag. Borjade kvart i atta imorse med morgonmote. Sedan tog jag och Ewa upp var gast som vi ska ha tillsammans hela veckan. Som Ewa sa veckan ar raddad.

Det roliga var att dte ar tva gaster med samma namn har och sjalvklart fick vi en av dem och Ewa och jag gick oc presenterade oss for fel gast. Pinsamt...

Och en inte lika rolig sak. Imorgo ska Ewa, Bella och Jojo pa utflykt. Men inte jag, jag ska stanna hemma och ta hand om de som stannar hemma. Iofs skulle vi bara till nan pir mendet ar sa surt. For ikvall ar det bara jag som jobbar och Bellam Ewa och jojo ar ledia och sedan sa ska de alla pa utflykt and jag far sstanna hemma. Unfair!

Nagot mer att beratta? Hum. Vi umgas mest med varandra nar vi ar har for de flesta umgasmed de, de kom med. Men vi ar ganska mycket med Maria som kom ensam. Sedan umgas vi ju med alla gaster med. Hr vart och matat alla fiskarna i dammen idag. De fock massor med vitt brod, som alla andra med har ater.

Puss och kram