All over again

Har jobbat kväll, ännu en akut hjärtinfakt till Örebro. Två på två dagar det är full fart hos oss.

Jag trodde den där hostmedicinen gjorde underverk eftersom att jag inte hostade någonting alls igår efter jag tagit den men det gjorde den inte för jag har gått runt och hostat på jobbet idag och nu är jag snorig med.. :S Andra gör modebloggar jag gör en sjukdomsblogg, haha. Men jag är inte van att vara sjuk så då tycker jag relativt synd om mig själv och så överanalyserar jag symtomen.

Imorgon är jag ledig, undrar vad jag ska göra då. Jag funderar att ta en sväng ner på stan och titta, men antagligen är väl ingenting öppet eftersom att det är annandag påsk. Jag fattar inte riktigt det där med annandagar. Antagligen upppfann någon det för att man skulel vara ledig en dag extra från jobbet. Men jag har ju valt fel bransch för folk får visst problem med hjärtat på röda dagar med. Men sedan får man ju lite extra betalt för besväret men det är ju inte mängder direkt.

Ska se om det är något bra på tv nu, annars ska jag sova. Det skulle vara skönt att sovca tolv timmar nu och vakna frisk. Men jag soiv tolv timmar igår natt och då vaknade jag inte frisk så...

På återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback