Fötter och händer

Jag hejar på Holland i finalen, jag vet inte varför det är så bara. Jag minns när jag och Tessan hejade på Holland ett år i fotbolls-VM (antar jag, eller EM) bara för att vi tyckte Edgar Davids såg så knäpp ut. Ni minns honom säkert dreads och skyddglasögon.

Men i alla fall, mina naglar är så himla snygga just nu, målande i Hollands vackra färg. Orange.


jag köpte det här ursnygga nagellacket på HM, fyra skitsnygga sommarfärger för 29 kr, kan rekomenderas varmt. Inte jättebra kvalitet men man har ju råd att måla om naglarna när det börjar flaga. Och med ett bar överlack går ju det mesta en stund.


Jag håller på med liute sommarlöften för mig själv, ett av dem är att försöka ta ett kvällsdopp varje kväll jag har tid och möjlighet. Det går sådär kan jag säga. Ett annat är att vara mer ute i solen här hemma i Norge, utan uteplats och egen trädgård känns ju inte det lika lockande men jag jobbar på det. Det tredje är att jag ska bli bättre på att måla mina naglar snyggt. Och nu har jag ju massor av lack att träna på. Ikväll gjorde jag till och med iordning en liten nagellåda med mina lack, filar och det andra som behövs för lite snyggare naglar. Jag behöver en låda känner jag, annars försvinner allt bara som vanligt för mig.


Min nagellåda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback