Städ

Jag vet att jag har skrivit i min blogg att jag ska tvätta och städa idag och det har jag gjort, dock kanske inte så mycket som jag hoppats på... Jag har tvättat massor kan jag säga, jag trodde ju aldrig att jag skulle ha så mycket tvätt. Jag har visst inte tvättat på länge. Köket är färdigstädat, jag hoppas även på att hallen ska vara klar strax. Jag ska ju till Joy ikväll så direkt när jag tvättat färdigt är det dags att göra sig iordning.

Jag har alltså 20 minuter på mig att städa hallen det ska jag nog hinna om jag är effektiv. Men effektivitet är inte min starka sida tyvärr.

Jag har vart och vägt mig idag, -3,6 kg enbart fett på en vecka. Har gått ner 10 cm kring magen på två veckor. Jag antar att de sopporna gör lite nytta, men det känns som nu på onsdag när jag slutar med sopporna det hårda arbetet börjar. Att inte vräka i mig mat.

På onsdag fyller jag 20 år btw om någon missat det, vilken ingen borde kunna gjort nu. Och om tio dagar far jag över Atlanten till Hanna och Amerikatt!

Jag var och gymmade imorse med Sofia. Anna och Cec var även där, Anna är ju min livscoach. Haha. gick riktigt bra. Känns lite skönare nu när jag börjar få kläm på maskinerna. Även om Sofia och jag ändå inte riktigt fattade hur alla fungerade.

Nej nu måste jag fortsätta städa.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fett duktig du är clara! Keep goin'!! :D

2008-05-09 @ 20:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback