Long time no see

Vad länge sedan det var jag uppdaterade nu... Söndag, en hel evighet sedan.

Jag fick ju inte med hela mitt inlägg i söndags insåg jag och det var synd för jag gjorde en så duktig sak på kvällen när jag kom hem. Jag tvättade mitt köksfönster, bytte gardiner och krukor till blommorna. Jag tycker verkligen att jag var dukrig och aktiv i söndags.

Men jag måste se till att få fint hemma nu, dels för att jag vill ha fint när jag kommer hem från USA, dels för att la familia kommer och äter hos mig på onsdag då jag tar och fyller 20 år. Så jag ska storstäda på fredag när jag är ledig har jag tänkt. Tvätta och städa very funny på en fredag. Men jag har ända inte så himla mycket energi till övers när jag äter de här sopporna.

Så vad har hänt sedan jag uppdaterade senast?

I måndags gymmade Anna, jag och Cec. Jag har fortfarande träningsvärk i låren så det tog, har även lite träningsvärk i magen, jag som trodde att jag inte hade några magmuskler.Men någonstans bakom kärlekshandtagen finns de uppenbarligen. Efter vi hade gymmat så åkte vi till Vilsta och gick 5 km spåret och skulle springa uppför alla uppförsbackar, den enda jag orkade hela var mördarbacken. Kanske för att Anna och cec stod på toppen och hejade på. Sedan jobbade jag på kvällen.

Tisdag så var jag och Sofia till F&S och köpte gymkort till henne. Sedn var vi ute och gick, Odlaren runt. Sofia visade även vart hon och Putte skulle flytta, nästan grannar. Om man mäter i bondemått blir vi definitivt grannar. Najs! Sedan skulle Sofia åka men hon hann bara ner på Coop sedan kom hon tillbaka för då hade de ringt från ortopeden och frågat om hon kunde komma och jobba på kvällen. Så hon och jag hade sällskap till och från jobbet. Så det blev att jobba kväll igen.

Idag har jag vart ute och gått sedan jobbade jag kväll, ännu en gång, Men imorgon blir det dag i ala fall. drt var helt kaotiskt på jobbet mellan halv fyra och och halv fem. Plötsligt stod det bara en säng vid övervakningen med en dålig patient som Ingen knappt visste något om, efter mycket om och men kom den till IVA. Jag tycker alltid det är lika spännande att gå till IVA. Vet ine varför, det är bara coolt. Men Efter att vi vart med patienten på IVA i fem tio minuter så var den intuberad och nersövd, jag gillar när det går fort så, är lite action.

Imorgon fyller min lilla far 58 år, jag ska och köpa en blomma till honom imorgon. Han har lite brist på blommor i sin nya lägenhet han fått så det blir nog bra. Åker med mamma hem när hon hämtar pappa och sedan hoppas jag att jag kan lifta med någon tillbaka til stan.

Sedan på fredag ska jag som sagt stortstäda och tvätta, ska även gymma med Anna och Cec.

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills jag flyger över Atlanten. jag ser fram emot allt så himla mycket. Shoppa, Family BBQ och viktigast att träffa Hanna!

Nu blev det ett ordentligt inlägg, ska sova nu. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba.

Kommentarer
Postat av: Anonym

thenava aktiv du är clara! gymmet hit och promenader dit. det är bra, då kan du sätta fart på mig när du kommer så det blir lite pli på mig den sista månaden. äre fortfarnde bara soppa du lever på? jag får väl käka min pizza och mina cheeseburgers själv:P
jag mailar dej nu"!

2008-05-08 @ 00:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback