And it feels like tonight

Åh jag är så trött så att jag skulle kunan sova i ett dygn känns det som. Jag jobbade ju min första dag idag och lyssna på norsk i åtta timmar är ingen barnlek. Vid ett kändes det som att mina öron blödde... Men då var ett bara att bita ihop och koncentrera sg som sjutton i två timmar till. Han jag gick upplerningen med han pratade så himla fort med. Min standarsreplik idag har vart: Va? Jag jag må säga att jag ändå är nöjd, hemmetjensten känns ganska kosligt. Men det kommer nog bli succe när jag lär mig hitta.


Min chef Kit kom även in idag och sa att hon hade ringt mina referenser och att det hade bara positiva saker att säga. Därför tyckte han hon och den andra chefen kommit överns om att jag inte skulle få jobbet som brandvakt då de inte vill att jag skulle "ödsla" min tid på det. Helt o för mig, bara jag får jobba mycket i hjemmetjensten då. Det är rätt roligt när man lyssnar på sig själv när man ska förklare saker här: "Ni norkar könner ju svenska bedre ön jag könner norsk." Man blander hejvilt när man ser att de inte könner. Men han jag gick into med idag talade så himmelens for och verkade inte vara jätte förtjust i att ha en lärling. Men jag hängde i som en igel och lite har jag allt lärt mig. Imorgon ska jag gå med Helene, jag träffade henne idag. Verkligen supertrevlig tjej. Vi kommer att ha superkul ihop det känner jag på mig. Det här med brandvakten, de sa att jag kunde gå en vakt ibland ifall det behövdes. Så jag ska gå en upplärning med min chefs son. Haha.


Ewa jobbar ännu fyra timmar till så jag undrar vad jag ska ta mig till. Jag ska ringa Tessan föresten. har redan pratat med mamma och Lisa och berättat om jobbet. Nu måste sista syster och uppdateras. Föresten hände något kul mig när jag var och sa hej til Ewa på Vivikes, det ringde en kvinna från ett boende som jag sökt jobb på och frågade om jag ville komma på intervju. Vad skönt dte var att säga: "Tyvärr jag har redan fått jobb. Men jag får tacka för visat intresse." Ego-boost.


Jag vet vad jag ska göra, iordning julkorten sa att jag skulle det igår men då blev det ju ikke.


Kommentarer
Postat av: Annika

Jo du Clara, din chef ringde mig igår när jag va i köpenhamn. Fattade inte att det gällde dig utan trodde hon ville erbjuda mig ett jobb... haha. Men jag sa så många fina saker om dig som alla va sanna! Kul att du är igång. Kram

2008-12-16 @ 12:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback