Weird world

Jag har haft en så bra dag idag. Jag var först hos S som jag är stöttekontakt åt. Vi tittade på Oprah och Doktor Phil och snackade skit.

Efter det så åkte jag, Ewa och Helen till Metro och shoppade loss. Som tokar. Jag köpte julklappar till ett par stycken. Sedan lite till mig själv med. Skönaste jobbarbyxorna ever, lite cremer och skit och sedan ett par vita converse. Premiär med vita för mig. Men de får vänta tills våren kommer. Lika bra att på att passa på när man har 40% på en hel hög med saker i "Ewas" butiker.

Ikväll fikade jag med Jessica på Jordgubbsflickorna och vi öppnade oss verkligen för varandra. Vi konstaterade att vi inte gjorde det å ofta så då passade vi på. Jessica berättade att hon och Hanna konstaterat att jag behöver en pojkvän. Det vet jag inte om jag tror på. Sedan diskuterade vi även var planerade sydentur och vilka vi skulle ha med. Detta kan bli riktigt riktigt bra.

Ni vet när man tänker jag hoppas att jag inte träffar den personen idag och så komemr man till ett ställe och så är den personen där. Det hände mig idag.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Tack :) Är det på fredag du kommer hem?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback