Why don't you come over here

Första natten är avklarad, dte var inte så farligt. Det är alltid lika skönt att komma hem och sova en stund till så att halva dagen försvinner, dte är dte bästa med att joba natt för mig, tuppluren efter. För ve om jag sover ett normalt antal timmar de nätter jag har vilande natt så sover jag inte bra sömn. Jag sover tungt som en oxe här hemma, när jag sover där s flyger jag upp ur sängen så fort jag hör henne säga mitt namn. Sedan är dte bara dags att vakna till ordentligt på ett par sekunder så att man kan göra sitt jobb på en gång med. Men jag gillar det.

Jag har satt på Lars Winnerbäck på spotify. Ni förstår att när jag var hemam skulle jag göra något litet spontat så jag bestämt mig för att pierca mig, fråga mig inte varför. Då ringde jag Tessan och fråga vad hon tyckte, fjortis skrek hon bara. Gadda dig istället i så fall. Sagt och gjort dagen efter följde Tessan med mig till Blue Lotus, oh efter lite ledsna miner då vi inte fick någon tid förren jag var tillbaka i Norge. Men då bestämde sig världens gulligaste tatuerare att ta oss samma dag. Ett par timmar senare var vi tillbaka och jag och Tesan blev märkta för evigt. Tessan skrev John på vaden.

Vad gjorde jag då? Jag skrev Håll blicken kvar i skyn på vaden. En påminnelse till mig själv att aldrig glömma mina mål och försöka vara positiv. Jag tycker det går ganska bra än så länge i alla fall. Varför tänker jag på det när jag lyssnar på Lasse då? Jo självklart kommer det ur låten Elden.
Lyssna och njut!  Och den 12/11 kommer Lasse hit till Oslo igen och spelar!!!!




Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn!
Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback