I wish I had an angel

Jag är nöjd med min dag än så länge det känns skönt. Jag har vart duktigt och hunnit med mycket idag. Imorse när jag gick från jobbet pinglade det till i moilen och Annika hörde av sig. Så jag gick hem och käkade frukost och sedan for jag mot A-hus, där Annika håller till.  Vi tog en promenad och disskuterade arkitetur ("Det hust är fin det är fult") och världen ("Jag vill åka en månad till Karibien"), vi var mycket djupa. Sedan gick vi till A-hus där jag utnyttjade de antälldas massagestolar och Annika internet.

Sedan kom jag ham och lagade mat och sorterade tvätt och tvättade. Jag känner att jag har hunnt mer på en dag än vad jag hinner på en vecka annars här. Även fast jag sovit grymt dåligt inatt, jag jobbade som sagt och sov inte många timmar i sträck och då var det ändå inte värst för mig.

Hra pratat med min lilla mamma, hon kände sig inte bra. Och hon lät inte pigg, men hon trodde att dte var lite spänningar som höll på att släppa nu när hon lämnat in EU-ansökan. Tur att man inte är bonde och behöver oroa sig för det i alla fall. Jag ska ringa henne lite senare och tycka lite synd om henne igen.

Så en av mina favoritlåtar just nu. Enjoy;

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh! den där låten känner jag igen från när jag åkte bil med jessica och mads i norge!!

2009-03-31 @ 16:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback