Inte på topp

Jag är inte direkt på topp idag känner jag. Jag fick ont i ryggen igår morse, kanske för att jag sovit i för mjuk säng eler för att jag lyft spabyn som inte är så liten ängre helt fel under tio dagar. Ont gjorde det i alla fall och värre blev det efter sex timmar i bilen igår. När jag kom hem efter en segdragen resa från Stora Sundby till Lörenskog så gjorde ryggen tokont. La mig och vilande en stund i hopp om att horisontellt läge skulle lindra det lite men tji fick jag när jag inte kom upp ur sängen. Ännu värre var det idag när jag inte fick på mig strumporna knappt. Kändes kul att jag som knappt klarade att få på min mina egna stumpor skulle hjälpa andra människor att ta på stumpor och gud vad.

Så efter ett tung dag på jobbet åkte jag ill legevakta. Blev sjukskiven tre dagar och hemskickad med smärtlindrane. På måndag ska jag genast söka upp en kiropraktor. Varför gick jag inte till en hemma när jag hade tänkt det hela tiden??

Så fort ryggen blir bra ska jag träna som en idiot så att jag aldrig er får ont i ryggar och axlar igen. Herregud jag är bara 22 år.

Ikväll blir alltså en lugn kväll hemma med mina pinex forte. Köpte lite god mat; fylld fläskfilé, potatisgratäng, ost och kex. Till dessert blir det glass. Hoppas personligen på att somna innan tolvslaget. Skulle kanske bett om sömntabletter på en gång hos doktorn?? Nyårsafton firas imorgon istället. Som Carina sa: Då är det ju faktiskt ett nytt år med!

Kanske ska pilla på en årskrönika ikväll med?
Gott nytt år kära vänner! Önskar er all lycka nästa år, eller ja alla år som kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback