All about us

Jag har just köpt midsommarpresenter till min familj på nätet, jag är mycket nöjd. Som alltid när jag köpt presenter. Jag har bestämt mig för att köpa en present till Jont när jag kommer hem, jag är just nu i valet och kvalet mellan en babypool och en vm-fotboll, om det finns någon sådan. Jag vet ju att ingen av hans föräldrar direkt uppmuntrar till fotboll. Jag hörde från en kär vän att pengar är runda för att de ska rulla...
Än så länge har jag dock inte inhandlat något till mig själv, oj, oj. Kanske blir ett varv till på nätet senare, älska internet när man inte orkar gå ut och shoppa.

Egentligen borde jag kanske inte sitta hemma ikväll när det är så fint väder. Jag vill hänga på en uteserveringar och spana snygga killar och dricka goda drinkar, men inte så många människor att tillgå när arbetkamraterna börjar gå på semster och svenskarna är i Sverige. Men jag är mest hemma för att jag lovade mig själv att städa och tvätta kläder idag, men hyresvärden med tvättmaskinen är inte hemma så det är bara att släpa hem smutstvätt till Sverige igen. Det är lite tröttsamt känner jag faktiskt. Städningen skulle jag väl ta tag i nu sa samvetet, städa och packa.

Jag har just fixat en midsommarpresent till mig själv då vaxning av benen imorgon före jobbet. Bra mina ben ser ut som jag sparar för att hålla på värmen för vinterkylan.

Imorgon jobbar jag kväll, sedan hem och sova för ett tagpass. När jag slutar på onsdag drar jag direkt hem till Svedala. Längtan på hög nivå!


Kommentarer
Postat av: jenny

Vi kan dock konstatera att Johns pappa har spelat fotboll i många år, något han verkligen inte vill veta av, men om jag minns rätt var det ca 7 år....

Postat av: Lisa

Johns mamma har spelat fotboll i ganska många år oxå =) En babypool har han redan... Puss o kram

2010-06-22 @ 14:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback