"There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate." - Charles Dickens

Okej, jag och tre till av mina kära vänner har härmed denna vecka startat ett sju veckors upplägg med träning och kosthåll. Inget avancerat och inget extremt.

Med kosthållningen ska jag hålla mig undan: saft, läsk, drycker med många tillsatser. Godis, chips och liknande. Jag ska äta fullkorn i så stor utsträckning jag kan. Rikligt med frukt och grönt. Jag har en feidag i veckan då jag inte ska täka på vad jag äter. Och dricka två liter vatten om dagen med såklart.
Det låter väl inte så hemskt?

Vad träningen anbelangar så ska jag ha fyra treningsökter i veckan som det heter på norska. Varav en ska vara kondition, en intervall och två styrkerträning. Utöver det så ska jag ha två timmar vardagsmotion. Där bland annat dammsugningräknas. Kommer dte blir så att jag panikdammsuger lägenheten om och om igen på söndagar får att få ihop mina timmar??
Det här är inte heller oöverkomligt.

Jag är fast bestämd att jag ska klara detta. Och jag förväntar mig inte en ny Clara när det är slut. Men en Clara som är i lite bättre form och mer motiverad att komma i ännu bättre form. Hurra! Håll tummarna för mig kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Eva Marie

Jeg gleder meg :-)

Detta skal vi klare!!! :-)

2011-05-11 @ 10:54:21
Postat av: Anna

Jag är övertygad om att du fixar detta Clara. :) Lagom rimliga mål som du kommer klara galant, ska bli spännande att följa detta! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback