Oh boy

Dagen har vart lång och både mer och mindre trevlig. Imorse steg jag upp i ottan för att åka till skolan och studera på min lediga dag. Infinner mig i skolan och förväntar mig att få hjälp med matten i KLOK-verkstaden. Men nej det är ingen där trots att de ska finnas där mellan 9-12. Så jag väntar till klockan elva och inser att om ingen kommer nu så blir det inget av det här. Alltså en helt bortslösad förmiddag förutom att jag köpte mig en miniräknare till matten.

Efter lunchen så var jag och tittade in Ewas nya lägenhet som hon har flyttat in i. Jag kände mig så klart hemma där direkt och insåg att där kommer det bli många myskvällar med te i kopparna som Ewas pappa köpt. Perfekta att dricka te ut, hälsa pappa det Ewa! När jag testat det som testas kunde i Ewas lägenhet så hämtade jag Anna och vi åkte till Hällberga och käkade middag. Koktblomkål, vit sås i en såssnipa, potatis, falukorv och stuvade makaroner. Det fanns något för alla smaker.

Nu har jag kollat vilken sal jag ska ha föreläsning i imorgon så ska jag krypa till kojs. Jag håller på att vända dygnet tillrätta. Bra för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback